Tudatosság | Megélés

K3IST | VilágTudat

Tantra Fény Mag | TFM LOGO 2022

Fiatalnak Maradni?

Egészségesen élni?

A Gyönyört Megtapasztalni?

Mi  a TITOK?

Kezdjünk bele együtt a Megoldásokba!

2 INGYENES Pdf,

csak Kattints  IDE!

Élj 100 Évig Egészségben | A Tantra Masszázs 11 Titka | Ajándék PDF | Hírlevél feliratkozás Élj 100 Évig Egészségben

&

A Tantra Masszázs 11 Titka

Részben Spirituális tartalom!

____________

Mégis mindezt honnan veszem?
Onnan, hogy én már rátaláltam ezekre a MEGOLDÁSOKra!

Olvasd el az e-füzeteket

és légy kitartó!

Az érkező e-mail sorozat segíteni fog!

TUDATOSSÁG | Megélés

18. rész

2016. június 11.
szerző: Kristóf István
téma: Kozmikus Tudatosság

A Tudatosság nem azt jelenti, hogy kívülállóként figyeled önmagad, hanem azt, hogy élénken megélsz mindent, teljesen benne vagy a mindennapok eseményeiben, érzéseiben, azonban miközben megéled őket, aközben fel tudod őket dolgozni.

Ne keress tovább, hisz minden rád talál!

K3IST

Szeretettel Köszöntelek!

Mindez belőlem ered, így annyit kérek, hogy az elmondottakat semmilyen szempontból ne érezd rád kényszerítésnek, és ami megragad benned, amit a magadénak érzel a szíved mélyén belőle, azt tartsd meg az egészből!

 Köszönöm!

A Tudatosság Megoldó Kulcsa

A Tudatosság megoldó kulcsa mindig a Felsőbb Én, és a sorsod. A legkönnyebb tudatossá válni, majd tudatos maradni, ha figyeled azokat a személyeket, akikkel találkozol és beszélsz, és figyeled a történéseket és eseményeket, melyek veled esnek meg. És természetesen figyeled az egódat és az érzelmeidet; Önmagadat.

Próbáld meg úgy felfogni a mindennapjaidat, hogy egy film főszereplője vagy. A szerepedet úgy játszod, hogy teljesen beleéled magad, holott a szöveged, a cselekedeteid, a mellékszereplők, és minden ami körülvesz meg van írva a forgatókönyvben. A Felsőbb Éned veled együtt éli meg mindezt (fájdalmat, érzékelést, érzéseket, érzelmeket), viszont ő kívülről is lát közben. Sőt, ha a sorsod azt kívánja meg, akkor át is írja a forgatókönyvet, amit Te vagy nem érzékelsz és nem tudsz, vagy szabad akartból hozott döntésként éled meg, és így a sorsod új mederbe kerül.

 

Add Át Magad A Megélésnek

A Tudatosság nem azt jelenti, hogy kívülállóként figyeled önmagad, hanem azt, hogy élénken megélsz mindent, teljesen benne vagy a mindennapok eseményeiben, érzéseiben, azonban miközben megéled őket, aközben fel tudod őket dolgozni.

Ha érzelmi válságba kerülsz, és felismered, hogy miben vagy, akkor elkezded értelmezni a helyzetet kívülről, a Felsőbb Én szemszögéből. Itt van jelen a Tudatosság. Lehet, hogy nem megy azonnal, lehet, hogy nem jössz rá, de a lényeg, hogy kezdd el. Tekints az élethelyzeteidre, mint megoldandó feladatokra, rejtélyekre.

Mit tanít meg nekem ez az élethelyzet?

A sorsfeladataim közé tartozik, karmából (más-előző életből hozott) eredően kell megélnem, vagy a sors ellen mentem szabad akaratból, és ezért kaptam az élethelyzetet…

 

Az Út Célja a Tapasztalás

Valójában nem is kell ennél tovább menned, mint rájönni és tudatosodni. A görcsös akarást, az erőlködést, az erős vágyat engedd el, és kerüljön a helyébe a történés megengedése, az élethelyzetek elfogadása. Ha valamit el tudsz szívből engedni, akkor az megérkezik hozzád. Ez a Megoldó Kulcsa mindennek. A Megoldás megtörténik röviddel az elengedés után. A görcsölés az egó erőlködése a megoldásra, de a megoldás a szívben ered, és az elengedés hozza magával.

Úgy törekedj a megoldásra,hogy éld meg azt a folyamatot, mely hozzá vezet. Ha az elengedésen felül még a bizalom és hit is megerősödik benned, amit a Felsőbb Énedbe helyezel, akkor még hamarabb sikerül. De ne azért „akarj” hinni, hogy jöjjön már az a kurva megoldás, mert ez esetben is az egó veszi át az irányítást, ami a kudarc forrása ismételten.

 

A Feladás Mit Jelent?

Kérj segítséget ha kell tudatos emberektől! Vagy add fel a megoldás módját, ami nem azt jelenti, hogy kudarcba fullasztod, hanem azt, hogy megengeded, hogy egy magasabb szintről oldja meg a Felsőbb Éned.

A Felsőbb Éned akár képek, vagy beszéd formájában el is küldheti a megoldást, ha elég nyitott vagy. Ha rájössz arra, hogy miért kaptad /a kihívást az élettől/, azzal megoldod, és ez által fel is oldod, így többet nem kapsz ilyen helyzetet.

Persze van kivétel, például vannak tesztek, hogy tényleg megtanultad e a leckét, akkor egy idő után ismétlődhet a próba, de úgyis megoldod, és harmadjára már biztos nem jön hasonló.

Ha viszont nem tudod megoldani, akkor nem tudod feloldani, és egy idő után visszatér a helyzet. Ha akkor sem jössz rá, hogy miért kaptad, mit tanít neked, akkor legközelebb már sokkal hangsúlyosabb lesz, tehát erőteljesebben fogod megélni, és ez addig erősödik és ismétlődik, míg rá nem jössz a miértre.

Ha valaki nem tudatos, az ilyen esetben erősen káromkodik, mert már sokadszorra kap pl. fájdalmat, vagy valami bosszantó dolgot, és nem is gondol arra, hogy tanulnia kellene belőle, hiszen oka van a történésnek, és megélésként, egy cselekedet következményeként vagy tanulás céljából kapjuk. Kívánok neked Tudatos, de érzékien megélő mindennapokat!

 

Köszönöm, hogy velem tartottál!

Legyen Fénnyel Telő a Napod!

Ölellek!

Ajánlott írások:

Kristóf István Kristóf | K3IST

Kristóf István Kristóf | K3IST

LélekMentor | Szenzuális Masszőr

  • lélekoldó-beavató érzéki masszázsok
  • meditációs csomagok /PDF+MP3/
  • jelenlétben a lélekmentorral
  • tantra, yoni, lingam masszázs tanfolyamok

Szeretettel Köszöntelek!

Kristóf István /K3IST/ vagyok. 2003-ban léptem arra az útra, mely azóta egyre meghatározóbbá vált a számomra. A sok korábban megválaszolatalan kérdésemre elkezdtek megérkezni a válaszok. És ezek a válaszok nem légből kapottak voltak, hanem a mindennapokban tapasztalhattam meg róluk, hogy valósak.

Lassan haladtam a magam megéléseinek útján, és apró lépésekben érkeztek a megoldások. Aztán 2012-2013 táján berobbant a nitró az égéstérbe. Jött a holisztikus tudatosság, mely azután az önismeretemet mélyen befelé, és a végtelen univerzum irányába kifelé egyszerre röpítette túlzások nélkül.

Kicsit fentebb láthatod, hogy mi mindennel foglalkozok most. Annyit tennék mindehhez hozzá, hogy semmit nem adok át úgy, hogy azt előtte ne tapasztaltam volna meg a magam sorsában, ne éreztem volna a saját bőrömön. Ezért tudom, hogy valós az, amit megoldásként, segítésként, iránymutatásként átadhatok Neked.

Köszönöm, hogy itt vagy! Igazán hálás vagyok!


Itt üzenhetsz nekünk a CIKKel, vagy mással kapcsolatban:

15 + 9 =

Más-Világ-Lét A Tudatosság RendSzere weboldal. Kezdő lépések a tudatossá váláshoz!

K3IST | Hogyan Lettem Tantra Masszőr | e-book

megrendelés gomb 

VilágTudat Blog | Donably Támogatás
K3IST | Kristóf István

Tantra | Intimitás | Beavatás

NEM érzel hiányt a lelked mélyén?

Valami megfoghatatlan fájdalmat?

Íme egy titkokat feltáró út, mely minden leplet leránt a masszázsok mély lelki folyamatairól.

Mégis miként érkeztem erre az útra, és hogyan jutottam át a sorban érkező akadályokon?

...mindez pedig hogyan avat be, és hogyan segít Téged a Magad Útján?

PDF | E-BOOK | EPUB

Hogyan Lettem Tantra Maszőr EPUB PDF Hogyan Lettem Tantra Masszőr

Történetek ÉLetem Sűrűjéből

ÉRDEKEL-Katt IDE

 ____________

Inkább valami más érdekel?

A MASSZÁZSOK | KATT IDE

A TANFOLYAMOK | KATT IDE

A MEDITÁCIÓK | KATT IDE

Az ingyenes HÍRLEVÉL | KATT IDE

A BESZÉLGETÉS | KATT IDE