Tudatosság | Egós napok

K3IST | VilágTudat

Tantra Fény Mag | TFM LOGO 2022

Fiatalnak Maradni?

Egészségesen élni?

A Gyönyört Megtapasztalni?

Mi  a TITOK?

Kezdjünk bele együtt a Megoldásokba!

2 INGYENES Pdf,

csak Kattints  IDE!

Élj 100 Évig Egészségben | A Tantra Masszázs 11 Titka | Ajándék PDF | Hírlevél feliratkozás Élj 100 Évig Egészségben

&

A Tantra Masszázs 11 Titka

Részben Spirituális tartalom!

____________

Mégis mindezt honnan veszem?
Onnan, hogy én már rátaláltam ezekre a MEGOLDÁSOKra!

Olvasd el az e-füzeteket

és légy kitartó!

Az érkező e-mail sorozat segíteni fog!

TUDATOSSÁG | Egós Napok

22. rész

2016. július 26.
szerző: Kristóf István
téma: Kozmikus Tudatosság

Nem az a gond, ha végigcsinálsz hasonlót, és dühbe gurulsz egy nap kétszer-háromszor, hanem az lehet baj, ha nem ismered fel a tanítást, és nem vagy képes tudatosan látni és egy magasabb nézőpontból tekintve már mosolyogni az eseten

Nem Lehetsz Mindig Tudatos

Néhány éve volt egy spirituálisnak egyáltalán nem mondható napom. Az egóm ügyesen átvette az irányítást egy időre. Fehérvárról Békéscsabára menet megálltam a kiskunfélegyházi nagy kék-piros felirattal rendelkező multinál.

Még elég korán volt. Anyámnak akartam névnapi virágot venni. Sikerült is találnom nagyon szép karácsonyi kaktuszt. A virágon felül egy apró csokit vettem még, összesen két árucikk volt nálam.

Elindultam a pénztárakhoz. Néztem melyiknél világít a lámpa, de egyik sem működött, viszont egy pénztárost megpillantottam, aki ott tett-vett. Megkérdeztem hol van szabad pénztár. Válaszolt, hogy csak a gépi pénztárak működnek jelenleg, fáradjak azokhoz.

“Nagyszerű” -mondtam ki félhangosan, majd az ott elhelyezett reklámanyagokra pillantottam, melyekből egyre nagy betűkkel rá volt írva: „Nagyszerű”. Érdekes-gondoltam, majd odamentem a robotpénztárhoz. Rátettem a kaktuszt és a csokit a pénztár pultjára. Erre megszólalt az automata: Ismeretlen árucikk, kérem távolítsa el a pultról.

Nos itt érkezett meg a düh érzése, és visszafogott ember lévén nem rúgtam le semmit, egyszerűen feladtam, és otthagytam csapot-papot, gyakorlatilag megfutamodtam a probléma elől.

 

Vagy Megszokik, Vagy Megszökik

Ezt követően Békéscsabára megérkezve az ottani plázában próbáltam szerencsét. A parkolóházában parkoltam, így váltottam parkolójegyet, majd leparkoltam.

Egy lakásfelszerelést és dísztárgyakat árusító üzletben kezdtem, mivel párologtatóba való illóolajat is venni akartam. Rövid keresgélés után sikerült is találnom, előzékeny eladókkal Udvarias modorban 3 percen belül megvolt az olaj.

Ekkor ismét előjött a karácsonyi kaktusz téma, és azon gondolkodtam még, hogy mivel nincs apróm a parkolójegyre, így azt is váltanom kellene. Bementem az ottani zöld-piros feliratú multiba, és egy csokit vettem, hogy felválthassak egy 10 ezrest. Szépen beálltam a sorba.

Amikor sorra kerültem, és beblokkolták a csokit, odaadtam a pénzjegyet. A pénztáros aprót kért, mondván, hogy nem tud ekkora címletet felváltani. Én meg mondom éppen azért jöttem, és vettem a csokit, hogy pénzt váltsak. Ő nem tud mit kezdeni ezzel, adjak aprót. A düh ismét gőz formájában kereste a kiutat az agyvizemből, és újfent faképnél hagytam ezt a pénztárat is, otthagyva a csokit.

A helyi virágüzletben kétszer annyiért, amennyiért Kiskunfélegyházán kaphattam volna, vettem egy olyan karácsonyi kaktuszt, ami fele annyira sem ragyogott, mint az előző. Viszont lett aprópénzem, illóolajom és virágom. Magabiztosan indultam a parkolóházba. A kocsitól 20 m-re volt a parkolójegy érvényesítő automata.

 

Jól Működik, ha Tudatos a Nézőpont

Odamegyek, és látom az van ráírva, hogy nem működik, fáradjak egy másik parkoló szintre. Kezdtem fortyogni, aztán beindult a tudatosság védekező mechanizmusa, és egyre nyugodtabb lettem, majd hamarosan már nevetni is kezdtem magamon. Egy emelettel feljebb természetesen szintén nem működött az automata.

Ekkor rájöttem, hogy ebben a parkolóházban egyik sem működik, át kell mennem a másikba. Ehhez két emeletet lefelé mentem lépcsőn, majd a pláza felét végig kellett járni, és egy másik lépcsőházban még egy emeletet felmenni. És ott volt. És működött. Kemény 100 Ft sarcolás után volt érvényes jegyem. Szépen visszakutyagoltam emelet –pláza -emelet, és simán kijöttem gond nélkül.

Nos, ha Félegyházán megoldom a robot szemtelenségét, (ha nincs szeme, hogyan látta, hogy mit tettem a pultra?) nem csinálok belőle olyan gyorsvisszatérésű karmát, hogy nehezítve visszajöjjön a probléma néhány órán belül, akkor hatalmas tortúrát úszhattam volna meg. És még jelet is kaptam, hát ez „Nagyszerű”.

Azt hiszem a sors és a felsőbb én ismét jó tanító volt, és több lettem ettől a dologtól. Nem az a gond, ha végigcsinálsz hasonlót, és dühbe gurulsz egy nap kétszer-háromszor, hanem az lehet baj, ha nem ismered fel a tanítást, és nem vagy képes tudatosan látni, és egy magasabb nézőpontból tekintve már mosolyogni az eseten, és továbblépni jókedvvel.

Nagyon szép napokat kívánok nektek! Örüljetek a földi létnek, mert nincs még egy ilyen a Világon

 

Köszönöm, hogy velem tartottál!

Ölellek!

Ajánlott írások:

Kristóf István Kristóf | K3IST

Kristóf István Kristóf | K3IST

LélekMentor | Szenzuális Masszőr

  • lélekoldó-beavató érzéki masszázsok
  • meditációs csomagok /PDF+MP3/
  • jelenlétben a lélekmentorral
  • tantra, yoni, lingam masszázs tanfolyamok

Szeretettel Köszöntelek!

Kristóf István /K3IST/ vagyok. 2003-ban léptem arra az útra, mely azóta egyre meghatározóbbá vált a számomra. A sok korábban megválaszolatalan kérdésemre elkezdtek megérkezni a válaszok. És ezek a válaszok nem légből kapottak voltak, hanem a mindennapokban tapasztalhattam meg róluk, hogy valósak.

Lassan haladtam a magam megéléseinek útján, és apró lépésekben érkeztek a megoldások. Aztán 2012-2013 táján berobbant a nitró az égéstérbe. Jött a holisztikus tudatosság, mely azután az önismeretemet mélyen befelé, és a végtelen univerzum irányába kifelé egyszerre röpítette túlzások nélkül.

Kicsit fentebb láthatod, hogy mi mindennel foglalkozok most. Annyit tennék mindehhez hozzá, hogy semmit nem adok át úgy, hogy azt előtte ne tapasztaltam volna meg a magam sorsában, ne éreztem volna a saját bőrömön. Ezért tudom, hogy valós az, amit megoldásként, segítésként, iránymutatásként átadhatok Neked.

Köszönöm, hogy itt vagy! Igazán hálás vagyok!


Itt üzenhetsz nekünk a CIKKel, vagy mással kapcsolatban:

14 + 7 =

Más-Világ-Lét A Tudatosság RendSzere weboldal. Kezdő lépések a tudatossá váláshoz!

K3IST | Hogyan Lettem Tantra Masszőr | e-book

megrendelés gomb 

VilágTudat Blog | Donably Támogatás
K3IST | Kristóf István

Tantra | Intimitás | Beavatás

NEM érzel hiányt a lelked mélyén?

Valami megfoghatatlan fájdalmat?

Íme egy titkokat feltáró út, mely minden leplet leránt a masszázsok mély lelki folyamatairól.

Mégis miként érkeztem erre az útra, és hogyan jutottam át a sorban érkező akadályokon?

...mindez pedig hogyan avat be, és hogyan segít Téged a Magad Útján?

PDF | E-BOOK | EPUB

Hogyan Lettem Tantra Maszőr EPUB PDF Hogyan Lettem Tantra Masszőr

Történetek ÉLetem Sűrűjéből

ÉRDEKEL-Katt IDE

 ____________

Inkább valami más érdekel?

A MASSZÁZSOK | KATT IDE

A TANFOLYAMOK | KATT IDE

A MEDITÁCIÓK | KATT IDE

Az ingyenes HÍRLEVÉL | KATT IDE

A BESZÉLGETÉS | KATT IDE