BELÉPÉS       VilágTudatÚjak      VilágTudatCikkek

Tantra-Fény-Mag BelépésKristóf István

 Kristóf István


 
Tantra-Fény-Mag LOGO plusVilágTudat hisz a Világ Tudat

 Kozmikus Tudatosság MAG Lélek Tantrikus Szem-Lélek Mende-Monda Róna

 Cikkek - Blogok - Történetek
VilágTudat
hisz a Világ Tudat
Tudatosság-Teremtés, a Dolgok Feladása


Tudatosság-Teremtés, a Dolgok Feladása


 Kozmikus Tudatosság


 2016. május 12.
 szerző: Kristóf István
 téma: Kozmikus Tudatosság

Ha tele vagy félelmekkel, haraggal, gyűlölettel, akkor lekötöd a teremtő energiád, gátolnak ezek a szív-fény-energiád hatékony működtetésében. Nem tudsz szeretet és teremtő energiát sem áramoltatni.

 

 Tudatosság- Teremtés, a Dolgok Feladása

Tudatosság a Mindennapokban Teremtsünk szívből. Két éve úgy alakult az életem, hogy költöznöm kellett. Olyan albérletbe szerettem volna költözni, ahol a bérlet és a rezsi kifizetése után nem terhelem túl magam. Székesfehérváron ma olyan bérleti díjak és rezsi van, hogy ember legyen a talpán az az egyedülálló bérlő, aki ezek kifizetése után még enni is tud, nem beszélve a ruhákról, amik kopnak,kilyukadnak,szakadnak, esetleg még ismerkedne is más nembe (Vagy saját nembe) tartozó párjelöltekkel (egyedülálló lévén), vagy egyszerűen csak elmenne a barátaival egy kicsit szórakozni.


 Reménytelennek tűnt a helyzet, hát nem bonyolódtam bele, gyorsan feladtam. Ha feladsz valamit, az nem azt jelenti, hogy lemondasz a megoldásról, mivel a magyar egy beavató nyelv, a mágia nyelve, és magyarázó nyelv, ezért vizsgáld meg, mit is jelent ez a szó valójában?


 Nos valójában a feladni szó annyit tesz, mint felsőbb dimenzióba helyezni a problémát, másképpen fogalmazva a Felsőbb Énnek átadod a feladatod, aki mivel jobban látja a helyzeted nálad, és van „piros telefonja” a legfelső szinthez, ezért meg tudja oldani. Esetemben megfogalmaztam, hogy mit szeretnék, és megkértem, hogy küldjön megoldást, mert akkor nyugszom meg, ha az albérlet problémám rendeződik.


Két nap múlva szólt egy ismerősöm, hogy nézzek meg egy albérletet. Még aznap megnéztem és lefoglaltam. Ez szívből teremtés volt, és számíthattam a felsőbb énre, mint mindenkor. Ehhez viszont elengedhetetlen, hogy elérj egy tudatossági szintet.


Ha tele vagy félelmekkel, haraggal, gyűlölettel, akkor lekötöd a teremtő energiád, gátolnak ezek a szív-fény-energiád hatékony működtetésében. Nem tudsz szeretet és teremtő energiát sem áramoltatni.


Kérlek olvasd el az eddig leírt dolgokat, hogy miként válhatsz tudatossá, ha esetleg még nem tetted meg. Tudd, hogy nem egyszerű, nem könnyű, és sok munkát kell beletenni, de megéri meglátod. Ha viszont az általad teremtendő, feladandó, elérendő, megvalósítandó cél még távol van, vagy nincs igazán a sorsodban megírva, akkor nem fog megtörténni a "csoda". Ezt is vedd számításba, és várj türelemmel, vagy vesd el az aktuális teremtés ötletét. Töltse be Fény a szívetek, lelketek szárnyaljon szeretetben, és találjatok rá igaz Utatokra.


Következő rész: 
Tudatosság-Harag,Gyűlölet


 Ajánlom a következő írásokat:

 Teremtés

 A Világ Fény-Magja

 A Szer és a Gyönyör Teljessége

      Kristóf  István

  VilágTudat  Új Cikkek

  VilágTudat Összes Cikk

  VILÁG  Ahonnan indulni érdemes

Tantra-Fény-Mag


Más-Világ-Lét A Tudatosság RendSZERe
  Más-Világ-Lét A Tudatosság RendSZERe  weboldal
Tantra-Fény-Mag HÍRLEVÉL Feliratkozás

Mobilbarát reszponzív weboldal
© Kristóf István since 2015
Az oldal tartalmát csak a szerző engedélyével használhatod fel