BELÉPÉS       VilágTudatÚjak      VilágTudatCikkek

Tantra-Fény-Mag BelépésKristóf István

 Kristóf István


 
Tantra-Fény-Mag LOGO plusVilágTudat hisz a Világ Tudat

 Kozmikus Tudatosság MAG Lélek Tantrikus Szem-Lélek Mende-Monda Róna

 Cikkek - Blogok - Történetek
VilágTudat
hisz a Világ Tudat
Tudatosság-Teremtő Minőség


Tudatosság-Teremtő Minőség


 Kozmikus Tudatosság


 2016. június 7.
 szerző: Kristóf István
 téma: Kozmikus Tudatosság

Az új Világév, az új rezgések a női energiák erősödését hozzák. A rezgések emelkedése, magasabb szintű Léthez segítenek hozzá. Minden nőben megvan a férfi oldal és minden férfiben megvan a női oldal, mely oldalak nem szoríthatják ki teljesen egymást, ám el kell kezdeni megerősíteni és megélni a női minőséget, így a belső rendet legelsőnek e szerint kell alakítani, hogy a kinti világ ehhez tudjon igazodni. Ez komoly és felelősségteljes feladat, és a nőkre hárul elsősorban. Az elférfiasodási folyamatokat meg kell állítaniuk önmaguknál, és felelősséggel nőként kell végre élni és gondolkodni, és a legfontosabb: SZERETNI magunkat, majd Mindenkit. A női és férfi minőség összekapcsolódva, egységes erőként hozza életre a teremtés folyamatát, és Teremető SZERetetként, SZER elemként teremt újat.


TUDATOSSÁG-Teremtő Minőség

Az általam írtakat, és az elkövetkező gondolatokat ne fogadjátok be maradéktalanul, hiszen ezek az én világképemet tükrözik. Azt fogadd el mindenből, mindebből, ami úgy érzed neked szól, és azonosulni tudsz vele. Ha kitartóan minden nap megteszel egy lépést a tudatosság felé, és elfogadod, hogy amikor az utolsó gyűlölet, félelem, harag, bizonytalanság gondolat is eltűnik belőled, és elfogadóvá válsz, érzed az egységet, és minden emberben önmagad látod, és az önszereteted ki tudod rájuk terjeszteni, csak akkor válhatsz igazán tudatossá. Akkor eléred a tudatváltást. Gyúljon hát fel belső fényed és világítsa meg az Utad, és válj azzá, amiért megszülettél. Egy testben élő szabad Szellemmé, aki bármit meg tud teremteni a puszta szeretettel, ami a szívéből áramlik.

Sorsod már érkezted előtt készen áll, hogy Utadat végigjárd. Születésed előtt a mai döntéseidet már tudja Felsőbb Éned.


Akkor miért is aggódsz?


Nincs miért...Ha elfogadod, és nem mész ellene, nem akarod makacssággal, és kitartó akarattal megváltoztatni, akkor megérkezel abba az állapotba, ami a nézőpontváltás pillanata. Ez a dimenzió, vagy tudatváltás. Fogadd el helyzeted, hogy ezen nem változtathatsz, hogy Felsőbb Éned úgy írta meg Utad, hogy tapasztalj és tanulj, nem azért, hogy szenvedj. Amint ezt elfogadtad több Fényt és Örömöt fogsz látni és érezni, és ott vár a Szeretet és a lelki béke. Ez a felemelkedés Útja.

Érezd a Fényt szívedben, keresd a tudást és gyarapodj, tapasztalj, fokozatosan vidd magad az önszeretet állapotába, fogadd el Tested és Lelked olyannak, amilyen. A Tested pedig soha ne hanyagold el, kényeztesd, amikor csak tudod-lehetőleg minden nap. Ne légy kishitű, és tudd aki nem fogad el olyannak amilyen vagy, azzal nincs dolgod, aki viszont fontos a sorsod szempontjából, az elfogad ilyennek.


Természetesen ettől még tanulnod és fejlődnöd kell. Az új Világév, az új rezgések a női energiák erősödését hozzák. A rezgések emelkedése, magasabb szintű Léthez segítenek hozzá. Minden nőben megvan a férfi oldal és minden férfiben megvan a női oldal, mely oldalak nem szoríthatják ki teljesen egymást, ám el kell kezdeni megerősíteni és megélni a nőiséget, így a belső rendet legelsőnek e szerint kell alakítani, hogy a kinti világ ehhez tudjon igazodni. Ez komoly és felelősségteljes feladat, és a nőkre hárul elsősorban. Az elférfiasodási folyamatokat meg kell állítaniuk önmaguknál, és felelősséggel nőként kell végre élni és gondolkodni, és a legfontosabb: SZERETNI magunkat, majd Mindenkit.


női és férfi minőség összekapcsolódva, egységes erőként hozza életre a teremtés folyamatát, és Teremető SZERetetként, SZER elemként teremt újat. Legyen ez mostantól életérzés, a női szépség és szeretet Fény simogasson és öleljen minden nap.

Önszeretet reggeli gyakorlat: Felhők fátyla mögött megbúvó Nap Fényét érezd szívedben, s csaljon mosolyt arcodra, hiszen Lelkedben mindig ott van Ő, a kiáradó Teremtő, így köszöntsd a reggelt, s örvendj e szép napnak, melyen Önmagaddal tudsz törődni, ami a legfontosabb feladata életednek

Következő rész: Tudatosság-Megélés


 Ajánlom a következő írásokat:

 Teremtés

 Lépjünk az Aranykorba

 Szertartás és Tantra Masszázs

      Kristóf  István

  VilágTudat  Új Cikkek

  VilágTudat Összes Cikk

  VILÁG  Ahonnan indulni érdemes

Tantra-Fény-Mag


Más-Világ-Lét A Tudatosság RendSZERe
  Más-Világ-Lét A Tudatosság RendSZERe  weboldal
Tantra-Fény-Mag HÍRLEVÉL Feliratkozás

Mobilbarát reszponzív weboldal
© Kristóf István since 2015
Az oldal tartalmát csak a szerző engedélyével használhatod fel