BELÉPÉS       VilágTudatÚjak      VilágTudatCikkek

Tantra-Fény-Mag BelépésKristóf István

 Kristóf István


 
Tantra-Fény-Mag LOGO plusVilágTudat hisz a Világ Tudat

 Kozmikus Tudatosság MAG Lélek Tantrikus Szem-Lélek Mende-Monda Róna

 Cikkek - Blogok - Történetek
VilágTudat
hisz a Világ Tudat
Tudatosság-Játszma


TUDATOSSÁG-Játszma /Dráma/


 Kozmikus Tudatosság


 2016. augusztus 23.
 szerző: Kristóf István
 téma: Kozmikus Tudatosság

öbb óra, vagy napok szó nélkül. Amikor megbántanak, kritizálnak bennünket, vagy egyszerűen a szándékaink és akaratunk ellen tesznek a családtagjaink, barátaink, akkor megsértődünk. A sértődés, érzelmi zsarolás csendes terrorban, és hangos hisztériában is megnyilvánulhat. Ez a sértődöttség pár órától pár napig tarthat, (hetek, hónapok esetén már kizárás történik az életünkből) és elvárjuk, hogy a másik ember megkövesse magát e miatt, 


TUDATOSSÁG-Játszma /Dráma/

Játszma (dráma) a kapcsolatokban. Több óra, vagy napok szó nélkül. Amikor megbántanak, kritizálnak bennünket, vagy egyszerűen a szándékaink és akaratunk ellen tesznek a családtagjaink, barátaink, akkor megsértődünk. A sértődés, érzelmi zsarolás csendes terrorban, és hangos hisztériában is megnyilvánulhat. Ez a sértődöttség pár órától pár napig tarthat, (hetek, hónapok esetén már kizárás történik az életünkből) és elvárjuk, hogy a másik ember megkövesse magát e miatt, lássa be, hogy sértően viselkedett, és kérjen bocsánatot, amitől a sértett elégtételt kap, és lassan megnyugszik. Ez a játszma.


Egy fajta érzelmi zsarolás. Gyakorlatilag akit szeretünk, az képessé válik ez által arra, hogy érzelmeket váltson ki belőlünk, erre a szeretetre alapozva be tud vinni bennünket a játszmáiba.


Miért is csinálja?


Ha ez nagyon ritkán fordul elő, akkor nem okoz nagyobb gondot, ám vannak olyan emberek, akik ezt gyakran megteszik másokkal, és gyakorlatilag ebből energiát nyernek, ezzel töltekeznek. Ez már nagyobb gond, mert ilyenkor a megsértő személy az, aki a rövidebbet húzza, aki valójában sérül.


A játszmák mindennaposak a családok életében. Amikor egy fő játszmás van egy családban, ő általában sérült személyiség, szeretethiányos, akaratos, makacs. Erős akaratával gyakorlatilag szeretetet csikar ki magának a környezetéből. Valójában nincs azzal tisztában, hogy a szeretet energiát nem erőszakkal kell megszerezni a bennünket szerető, kedvelő emberektől, hanem nekünk kell áramoltatnunk, tehát mi küldjük ki mások felé a szeretet érzését, és akkor a környezetből visszajön az energia, de nem ugyanaz, hanem a többszöröse, tehát jóval több, mint amennyit mi sugároztunk szét.


A játszmával igazából nem érjük el a célunkat, inkább energiahiányos környezetet alakítunk ki, hiszen szeretteink energiáit levisszük, rossz kedvet (energia hiányt) okozunk nekik, és magunknak egyaránt. A megoldás leegyszerűsítve, a magyar őshagyomány bölcsességét segítségül hívva a következő: „Okos enged, szamár szenved”. Vagyis megfordul a kocka. Ilyenkor, ha tudatosak vagyunk (itt jön be a tudatosság), akkor észleljük, hogy játszmáról van szó, és nem alakul ki bennünk a bűntudat érzése, hanem kívülállóként látjuk át a helyzetet. Ezzel a játszmázó nem éri el a célját, nem jut energiához. Ha minden ilyen esetben tudatosak maradunk, a család nagy játszmása egyszer sem jut energiához, és szép lassan eljut oda, hogy nem fog játszmázni, inkább szeretet áramoltatással jut energiához. Kívánom mindenkinek, hogy minél több szeretetet tudjon áramoltatni, és részesüljön a visszaáramló fény erejében. Szép napot nektek!

Következő rész: Tudatosság-Karma (még ma...)


 Ajánlom a következő írásokat:

 Tudatlanság

 Oszd Meg és Uralkodj!

 Tantra és Intim Masszázs-Megengedhetem Magamnak?

      Kristóf  István

  VilágTudat  Új Cikkek

  VilágTudat Összes Cikk

  VILÁG  Ahonnan indulni érdemes

Tantra-Fény-Mag


Más-Világ-Lét A Tudatosság RendSZERe
  Más-Világ-Lét A Tudatosság RendSZERe  weboldal
Tantra-Fény-Mag HÍRLEVÉL Feliratkozás

Mobilbarát reszponzív weboldal
© Kristóf István since 2015
Az oldal tartalmát csak a szerző engedélyével használhatod fel