Örök Fény a Szer Elem Lelkiállapota

VilágTudat

KॐIST

VilágTudat Blog | Donably Támogatás

Fiatalnak Maradni?

Egészségesen élni?

A Gyönyört Megtapasztalni?

Mi  a TITOK?

Kezdjünk bele együtt a Megoldásokba!

2 INGYENES Pdf,

csak Kattints  IDE!

Élj 100 Évig Egészségben | A Tantra Masszázs 11 Titka | Ajándék PDF | Hírlevél feliratkozás Élj 100 Évig Egészségben

&

A Tantra Masszázs 11 Titka

Részben Spirituális tartalom!

____________

Mégis mindezt honnan veszem?
Onnan, hogy én már rátaláltam ezekre a MEGOLDÁSOKra!

Olvasd el az e-füzeteket

és légy kitartó!

Az érkező e-mail sorozat segíteni fog!

Örök Fény a Szer Elem Lelkiállapota

Tantra Masszázs

2017. április 15.
szerző: Kristóf István | K3IST
téma: Tantrikus Szem-Lélek

Egy komoly elhatározás és lelki fejlődés vezet téged önmagad megismerésén és szeretetén keresztül oda, amikor képes leszel megtapasztalni a feltétel nélküli szeretet állapotát. Mi minden segítheti ezt a folyamatot?

A CIKK Videója a YouTube-on:

„Akik szeretnek, azoknak nincs szükségük pszichiátriai kezelésre. A szeretetnek megvan a maga módszere. Valójában a szeretet a legnagyobb gyógyító erő. Akik nem tapasztalják meg, üresek maradnak és beteljesületlenek.

OSHO

Tekints Vissza

Csak MAGad vagy, és TE vagy MINDen. A szíved súg, csak halld meg merre vezet Utadon.

Életed során, ha visszagondolsz, és emlékeidben elmerülsz, mi volt az, ami egyszeri és megismételhetetlen gyönyörben részesített?

Volt ilyen pillanatod, órád, napod ?

Nem csupán egy test által megélt orgazmusra gondolok, hanem olyan élményre, mely lelkedet is megrengette. Olyan testestül-lelkestül felemelő pillanat, mely beleégett az érzelem-emlékeidet tároló lelkedbe.

Ha volt ilyen, akkor később kerested ezt az állapotot többször is ugye?

Meg akartad ismételni, ám valahogy ezek csak az első és igazi gyönyör-emlék halovány másolataiként sikerültek csak később?

 

Szeresd Magad

Ha szánsz néha önmagadra néhány órát, amikor csak te vagy MAGadnak. Gondolataiddal és érzéseiddel töltesz egy meditálós, borozgatós, vagy önkielégítős (maszturbálós) estét. Női feled önfeledt és mélyre ható együttlétet tölt el férfi feleddel, miközben egészként látod és érzed magad.

Szeretetben és egész-ségben, intim környezetben, határaid tudatában lépkedsz örömöd-gyönyöröd mezsgyéjén. Így tekintve a világod tükrébe, a teljes elégedettség egységében nyugodva.

Adtál már magadnak ilyen órákat mostanában, vagy bármikor?

Tudod, hogy a gyönyör, az orgazmikus állapot a forrással kapcsol össze, a kezdet állapotát idézi?

 

Egységben a Mindenséggel

Megnyilvánul isteni mivoltod, és megtapasztalod a Fénnyel, a Világgal, a Mindenséggel való egyesülés állapotát, mely valójában az ember, a szellem-test-lélek hármasságának alaprezgése, kiindulási állapota. Innen érkeztél és ide jutsz vissza, miközben megjárod életed, életeid láncszemeit, állomásait.

Eggyé válsz újra azzal, akinek mindig a része vagy, voltál és leszel, csak a tudatod elválaszt és elkülönít tőle a földi síkon. Amellett, hogy vissza-vissza tudsz térni ebbe, az egységbe.

Mindezt megtapasztalhatod. Mindez ott van benned. Mindezt a határaidon belülre helyezheted. Érzésekkel és emlékekkel teli lelked szomjazza a gyönyör egység-állapotát. Keresi a visszatérést a teremtés bölcsőjébe, a kiinduló öröm rezgésbe, ahol tudatod egy volt mindennel, mindenkivel.

 

A Szer Elem Lángja

Ikerlángod tüze egyként lobogott benned és benne, SZERelemben léteztél önmagaddal és a Mindenséggel, miközben mindez egy volt. Nem különültél el, nem voltál magányos. Most is ezt keresed. Most is ide szeretnél kerülni. Ha nem így van, és mindez úgy látod, hogy zagyvaság, és nem tudsz egyet érteni vele, akkor csak engedd el mindezt, és lépj tovább.

Ha önmagadra akarsz lelni újfent. Ha az egység gyönyör állapotát keresed, akkor fordítsd tekinteted befelé, a lelked irányába, a szíved csarnokába. A külső segítség néha nem árt, hiszen a duális világban ez is ott van eszközként, és lehetőségként. Amit nem találsz meg önmagadban, amit nem ismersz fel a lelkedben és tudatodban, arra rá fogsz találni a világban. De ne feledd, hogy mindez érted van, ha érted mire gondolok.

 

Keress és Találj

Fedezd fel önnön magad önnön magadban. Ha folyton kívül keresed a megoldást és a változást, kevésbé számíthatsz sikerre ahhoz képest, mintha belső utakon járnál.

Érzéseid, gondolataid, érzeteid TE vagy, és senki más. Amikor külső segítséget kapsz, valójában az is TE vagy, csak a tudatod elválaszt attól a részedtől, akitől kapod.

Meg kívánod ismerni MAGad? Segíthetek neked? Ha még mindig itt vagy -és olvasol-, akkor jó úton haladsz. Főleg, ha megértetted már mindezt.

 

Az Élet Kalandos Útja

A Földön emberként élni, tanulni, tapasztalni nem mindig jelenti a gyönyört. Hullámzó a lelki-testi-szellemi állapotunk, miközben spirálszerűen ismétlődő, de emelkedő, vagyis fejlődő utat járunk be. Sokszor már úgy gondoljuk megoldottunk valamit, továbblépünk, és valóban így van, de egyszer csak kapunk valami hasonló élethelyzetet, ami nyomokban azonos egy korábbival, de valahogy bonyolultabb, nehezebb és a megoldása sem megy csípőből. Hát a korábbi egy másik szint volt.

 

Ismerd meg ÖnMagad

Javaslom járd körbe a határaidat! Hogyan? Minél több időt fektess Önmagadba, hogy megismerd magad, a határaidat. Járj önismereti rendezvényekre!

Szinte biztos vagyok benne, hogy tudsz olyat tanulni, amit eddig nem tudtál MAGadról.

Kipróbáljuk?

Állj fel most és menj oda egy tükörhöz! Nézz bele! Az lenne a legjobb, ha teljesen meztelenül tennéd ezt. Ha minden egyes négyzetmilliméteredet végigpásztáztad, és ezen parány egységeid mindegyike nem az örömöt, a boldogságot, a gyönyört juttatta eszedbe, akkor van még dolgod.

 

Találj rá a Lelkedre

tantrikus masszázs által belső tered megnyílik önmagad számára, és a felismerés, hogy jóval több Vagy egy testnél, segít visszatérned valódi önmagadhoz. Ez az önismeret igaz útja, a Forrás meglelése MAGunkban.

Amikor már jól haladsz önismeretben, az önszereteted alakul, akkortól kezdj el szívből élni! Tudatosítsd magad egységben és teljességben.

Az Önszeretet folyamata a szív csakra nyílásában mutatkozik meg. A teljesen nyitott szívcsakra által válsz képessé úgy szeretni, hogy TE és MINDenki belefér a szívedbe. Ekkor már az ego nem ugrál és nem fontoskodik, hogy egyenleget vonjon, vagy mérlegeljen: Aki nem adott neked szeretetet a szeretet 5 nyelve közül bármelyiken, az tőled se kapjon, miközben az is te vagy, aki adja kívülről, és az is, aki befogadja. A lecke ebben, hogy megtanulj feltétel nélkül adni, és kapni egyaránt.

És amikor már ez is megy:

Akkor jöhet az isteni EGYsÉG állapota. Amikor érzed, hogy semmi sincs rajtad kívül, minden benned van, eggyé válsz mindennel és mindenkivel. Képzeld jó helyen vagy, jó időben, mert ezt a folyamatot most támogatja az egész Univerzum (aki valójában TE vagy).

Ezeket a folyamatokat, a szíved nyitását, határaid tágítását segíti a tantra masszázs és az önismereti csoport. Tegyél Magadért, hogy tehess másokért!

Tantra-Fény-Mag!

LélekMegoldások Neked!

Örök Fény a SzerElem Állapota

A képen: Dávid Júlia-Égbe Nyúló Világfa. Ős-Ten.

K3IST Tantra-Fény-Mag YouTube

KIST

Ajánlott írások:

A Tudatosságból eredő életszemlélet tanulható, s általa a Világ érthetővé válik:

Kristóf István Kristóf | K3IST

Kristóf István Kristóf | K3IST

LélekMentor | Szenzuális Masszőr

  • lélekoldó-beavató érzéki masszázsok
  • meditációs csomagok /PDF+MP3/
  • jelenlétben a lélekmentorral
  • tantra, yoni, lingam masszázs tanfolyamok

Szeretettel Köszöntelek!

Kristóf István /K3IST/ vagyok. 2003-ban léptem arra az útra, mely azóta egyre meghatározóbbá vált a számomra. A sok korábban megválaszolatalan kérdésemre elkezdtek megérkezni a válaszok. És ezek a válaszok nem légből kapottak voltak, hanem a mindennapokban tapasztalhattam meg róluk, hogy valósak.

Lassan haladtam a magam megéléseinek útján, és apró lépésekben érkeztek a megoldások. Aztán 2012-2013 táján berobbant a nitró az égéstérbe. Jött a holisztikus tudatosság, mely azután az önismeretemet mélyen befelé, és a végtelen univerzum irányába kifelé egyszerre röpítette túlzások nélkül.

Kicsit fentebb láthatod, hogy mi mindennel foglalkozok most. Annyit tennék mindehhez hozzá, hogy semmit nem adok át úgy, hogy azt előtte ne tapasztaltam volna meg a magam sorsában, ne éreztem volna a saját bőrömön. Ezért tudom, hogy valós az, amit megoldásként, segítésként, iránymutatásként átadhatok Neked.

Köszönöm, hogy itt vagy! Igazán hálás vagyok!


Itt üzenhetsz nekünk a CIKKel, vagy mással kapcsolatban:

2 + 15 =

Más-Világ-Lét A Tudatosság RendSzere weboldal. Kezdő lépések a tudatossá váláshoz!

K3IST | Hogyan Lettem Tantra Masszőr | e-book

megrendelés gomb 

Az oldalt a

RUNA.HU

készítette:

RUNA.HU

Tantra | Intimitás | Beavatás

NEM érzel hiányt a lelked mélyén?

Valami megfoghatatlan fájdalmat?

Íme egy titkokat feltáró út, mely minden leplet leránt a masszázsok mély lelki folyamatairól.

Mégis miként érkeztem erre az útra, és hogyan jutottam át a sorban érkező akadályokon?

...mindez pedig hogyan avat be, és hogyan segít Téged a Magad Útján?

PDF | E-BOOK | EPUB

Hogyan Lettem Tantra Maszőr EPUB PDF Hogyan Lettem Tantra Masszőr

Történetek ÉLetem Sűrűjéből

ÉRDEKEL-Katt IDE

 ____________

Inkább valami más érdekel?

A MASSZÁZSOK | KATT IDE

A TANFOLYAMOK | KATT IDE

A MEDITÁCIÓK | KATT IDE

Az ingyenes HÍRLEVÉL | KATT IDE

A BESZÉLGETÉS | KATT IDE