Fiatalnak Maradni?

Egészségesen élni?

A Gyönyört Megtapasztalni?

Mi  a TITOK?

Kezdjünk bele együtt a Megoldásokba!

2 INGYENES Pdf,

csak Kattints  IDE!

Élj 100 Évig Egészségben | A Tantra Masszázs 11 Titka | Ajándék PDF | Hírlevél feliratkozás Élj 100 Évig Egészségben

&

A Tantra Masszázs 11 Titka

Részben Spirituális tartalom!

____________

Mégis mindezt honnan veszem?
Onnan, hogy én már rátaláltam ezekre a MEGOLDÁSOKra!

Olvasd el az e-füzeteket

és légy kitartó!

Az érkező e-mail sorozat segíteni fog!

Mag Népe

2017. május 12.
szerző: Kristóf István
téma: Mag-Lélek

A múlt ismerete elengedhetetlen. A hagyományok és történelem megismerése fontos. Fontos, hogy tudjuk kik vagyunk. Fontos, hogy ne azonosuljunk más kultúrákkal, kik más múltból, más úton érkeztek meg egy másik jelenbe. Ez nem a miénk, ezzel nem kell azonosulnunk. Tekintsünk a jövőbe és építkezzünk hagyományainkból, szókincsünkből, ősi törvényeink lelkiségét és erkölcsét alapul véve lépjünk vissza a Világ Élére, az ÉL-Ő Ős Ten MAGunkban hordozott tudásával. Nem vagyunk alávalók, és nem vagyunk fölé valók senkinek és semminek. MI a MAG népe voltunk, vagyunk és leszünk e VILÁGban.

Előre szeretném bocsátani, hogy a teljesség igénye nélkül fogalmazom éppen ezeket a sorokat, ám a mondanivaló kikívánkozik belőlem. Miről is van szó? A MAG népéről, nyelvéről, múltjáról, jelenéről és jövőjéről. A MAG népe azt gondolom már nem egy életközösségként kezelendő csoport. Bocsánatot kérek azoktól az új hullámot képviselő személyektől, akik ezt pl. new wave-nek neveznék, az életközösséget populációként, mert szerintük nincs sok-sok kifejezésre megfelelő magyar szó. Szerintem mindenre van magyar szó, csupán szándékaink, körülményeink és környezetünk kényszeríthet bele más nemzetek szavainak használatába, igen erős nyomást és kényszert alkalmazva.

Ezen lehet változtatni. Tudatosan visszatérni a MAG nyelvében megtalálható szókincshez, és amire nincs csak angol, latin egyéb nyelvből átvett szó, arra alkossunk újakat, de ne másoljunk! Miért? Mert ez az a nyelv, melynek eredeti ősi formája átível a ma élő emberiség egész történelmén, és még MOST is, MA is megállja a helyét, hiszen univerzális, vagyis VilágEGYETEMLEGES ősi tudást hordoz, pedig nem beszéli csupán kb. 20 millió ember jelenleg.

A VILÁG magyarázatára, a hétköznapok megélésére, a gondjaink (nem problémáink) megoldására ad számunkra kulcsokat ez a nyelv, mely anyanyelvünk, és néhányunk számára apa, vagy tanult nyelv, de a lényeg az, hogy MAGunkénak valljuk. Tehát az én véleményem (ezzel lehet vitatkozni, lehet kétkedők sora kíván majd belekötni, de leteszem, hogy nem fogok senkivel birokra kelni. Mindenkinek számít a véleménye, de én a leírtakon felül, nem kívánok meggyőzni senkit, csak egy álláspontot rögzítek, mely csak az enyém. Önérdek, elszállottság, önzőség (más nyelven egoizmus) szándéka nélkül.), az én véleményem, hogy minden ember magyar ezen a Földön, aki annak vallja magát, aki beszéli e nyelvet, és birtokolja rétegeit.

Mi okból kezdtem ebbe az írásba?

Mert nagy tudású történészek és régészek hazai és külhoni értekezéseit olvasgatom mostanság. E neves szakemberek (nevek nélkül kívánom közlendőmet megfogalmazni) kijelentései hibáktól hemzsegnek, téves következtetéseket vonnak le, amellett, hogy nem említik annak lehetőségét, hogy emberből vannak, tehát tévedhetnek. Szóval a történész és régész leszólja a nyelvészt. A nyelvész nem mer, nem akar kutatást végezni arra vonatkozóan, hogy e nyelvben mi rejtőzik, mi az mi felszínre törekszik, és mi az mi napjainkban zajlik, és kikényszeríti magát, és a világ elé tárul.

A régész beszél arról (nagyon leegyszerűsítve fogalmazom meg, ezért bocsássatok meg. Emellett tudásom körülhatárolható ezen a téren, tehát itt és most bevállalom, hogy lehetséges: tévedek, bár olvasatom és sugallataim, képességeim (belső képi emlékeim ebből és más életekből) igazolást nyújtanak önMAGam számára), tehát beszél arról, hogy 450 ezer éve már ősember élt a Kárpát medencében. És van 50-100 ezer éves másik ősember fajtól néhány lelet itt a Kárpát-medencében. Aztán a civilizáció bölcsője Mezopotámia, ahol kb 10-12 ezer éve megjelent a földművelés, állattenyésztés, majd a falvak és később városok önszerveződése, a nagyobb közösségek megalakulása. A pattintott és később csiszolt kőszerszámok lassan kicserélődtek réz és ólom eszközökre, és persze fegyverekre mintegy 7 ezer éve. 5 ezer éve megjelenik a fokos, mint szerszám és fegyver.

A tudósok (régészek,történészek) kerülgetik azt a dolgot, melyet a genetikusok, nyelvészek már kezdenek érinteni, majd vallani, miszerint az utolsó jégkorszak elvonulásával 12 ezer éve Mezopotámiával egy időben mindaz a vívmány, amit az akkor élő emberi faj elért a Tigris, Eufrátesz, Zab folyó mentén és a közeli hegyvidéken (kezdetben subar, majd sumer közösség), mindaz a Duna, Tisza, Körös mentén is zajlott. Az ősemberek genetikája nagyon eltér egymástól is és a mai ember genetikájától is. Szóval az ember és az ősember másik faj, és nem evolúciós lépcsőfok, nem egyik fejlődött ki a másikból. Emellett az ember genetikája egyszer csak megjelent a semmiből, és nem találják miként kapcsolódik a korábbi fajokéhoz. Visokóban Boszniában 30 ezer éves piramisokat találtak, míg az egyiptomi piramisok 8 ezer évesek. Sok történet, monda beszél Gondwanaról, Mu szigetéről, Lemuriáról (tudtommal ez Mu-val azonos) , Atlantiszról. Ezek mesék? Az óriások, az un. istenek is mesék? A történészek szerint mese és zagyvaság.

Mire szeretnék kilyukadni?

Arra talán, hogy keressük meg a mai embert. A ma a bolygón élő ember ki valójában? Hol lett azzá ami? Az ősember, a kőkori majd bronzkori ember miként lett egy kozmikus nyelv birtokosává? Én nem tudom elképzelni, hogy ez a nyelv, melyet most birtoklok, itt a földön jött létre. A planétán felnövő kőpattintó, majd kerámiát égető, később réz, ólom, még később vasércet megmunkáló, szántó-vető-állatenyésztő, majd lovon hódító és kereskedő ókori, középkori ember ki tudta alakítani ezt a nyelvet, mely az Univerzumot foglalja magában, nem a Földet és folyókat, hegyeket, vadat, halat, s madarat. Ennél többet foglal magában a MAG nyelve. A többi nyelvet hagyjuk ki ebből. A többi nyelv oly fejlettségű, miként a nemzet, mely beszéli. A MAG nyelvében olyan tudás van, melyre a mai fizika éppen mostanság talál rá, sőt van ahol még nem tart, de MI igen, ki bele tudjuk MAGunkat ásni a rétegekbe, a nyelv mély tudásába.

Mit is szándékoztam mindezzel közre adni? Mire szeretném felhívni a figyelmet?

Csak elgondolkodtató szálakat szerettem volna eljuttatni azok számára, akik nem elégednek meg külhoni történetekkel. Akik érzik, hogy már nem elegendő az, amit a tudósok elénk tettek. Hogy van mit keresni az ember, az emberiség háza táján. Hiszen nem vagyunk egyedüli értelmes a faj a Földön. Sőt igen kezdetleges a tudásunk, ha még mindig nem látjuk azt, hogy mi zajlik a Világban, a Földön, körülöttünk.

A MAG népe mi okból beszél egy nyelvet, mely nem földi tudást foglal MAGában. Az ember nem földi eredetű, és nem törzsfejlődési (evolúciós) végtermék. Valaki megtanította a nyelvet az embernek, és segített a fejlődésben, nem a kereskedelem, a termelés és a profit volt, ami 14 ezer év alatt a pattintott kőtől elvezetett a szilicium nanotechnológiáig, a genetikáig. (Ez még csak fizikai szint, és az asztrális és mentális világ csak most kezd látszani. A magasabb dimenziószintek melyek kihatnak az alacsonyabbakra, és viszont az alacsonyak a magasabbakra).

Gondoljunk bele, mielőtt elhamarkodott kijelentésekbe bocsátkoznánk. A múlt ismerete elengedhetetlen. A hagyományok és történelem megismerése fontos. Fontos, hogy tudjuk kik vagyunk. Fontos, hogy ne azonosuljunk más kultúrákkal, kik más múltból, más úton érkeztek meg egy másik jelenbe. Ez nem a miénk, ezzel nem kell azonosulnunk. Tekintsünk a jövőbe és építkezzünk hagyományainkból, szókincsünkből, ősi törvényeink lelkiségét és erkölcsét alapul véve lépjünk vissza a Világ Élére, az ÉL-Ő Ős Ten MAGunkban hordozott tudásával.

Nem vagyunk alávalók, és nem vagyunk fölé valók senkinek és semminek. MI a MAG népe voltunk, vagyunk és leszünk e VILÁGban. Ideje föleszmélni és elfoglalni helyünket, de nem a nyájban, hanem a pásztorok között. Ne vesszünk bele a múltba, mert az nem vezet előre, de ne feledjük honnan jöttünk, és a tudás birtokában kezdjünk el építeni egy Lelkes közösséget, mely a szív útján jár, nem a pénz és hatalom ösvényeit hajhássza.

Ajánlott írások:

Kristóf István Kristóf | K3IST

Kristóf István Kristóf | K3IST

LélekMentor | Szenzuális Masszőr

  • lélekoldó-beavató érzéki masszázsok
  • meditációs csomagok /PDF+MP3/
  • jelenlétben a lélekmentorral
  • tantra, yoni, lingam masszázs tanfolyamok

Szeretettel Köszöntelek!

Kristóf István /K3IST/ vagyok. 2003-ban léptem arra az útra, mely azóta egyre meghatározóbbá vált a számomra. A sok korábban megválaszolatalan kérdésemre elkezdtek megérkezni a válaszok. És ezek a válaszok nem légből kapottak voltak, hanem a mindennapokban tapasztalhattam meg róluk, hogy valósak.

Lassan haladtam a magam megéléseinek útján, és apró lépésekben érkeztek a megoldások. Aztán 2012-2013 táján berobbant a nitró az égéstérbe. Jött a holisztikus tudatosság, mely azután az önismeretemet mélyen befelé, és a végtelen univerzum irányába kifelé egyszerre röpítette túlzások nélkül.

Kicsit fentebb láthatod, hogy mi mindennel foglalkozok most. Annyit tennék mindehhez hozzá, hogy semmit nem adok át úgy, hogy azt előtte ne tapasztaltam volna meg a magam sorsában, ne éreztem volna a saját bőrömön. Ezért tudom, hogy valós az, amit megoldásként, segítésként, iránymutatásként átadhatok Neked.

Köszönöm, hogy itt vagy! Igazán hálás vagyok!


Itt üzenhetsz nekünk a CIKKel, vagy mással kapcsolatban:

13 + 11 =

Más-Világ-Lét A Tudatosság RendSzere weboldal. Kezdő lépések a tudatossá váláshoz!

K3IST | Hogyan Lettem Tantra Masszőr | e-book

megrendelés gomb 

Tantra | Intimitás | Beavatás

NEM érzel hiányt a lelked mélyén?

Valami megfoghatatlan fájdalmat?

Íme egy titkokat feltáró út, mely minden leplet leránt a masszázsok mély lelki folyamatairól.

Mégis miként érkeztem erre az útra, és hogyan jutottam át a sorban érkező akadályokon?

...mindez pedig hogyan avat be, és hogyan segít Téged a Magad Útján?

PDF | E-BOOK | EPUB

Hogyan Lettem Tantra Maszőr EPUB PDF Hogyan Lettem Tantra Masszőr

Történetek ÉLetem Sűrűjéből

ÉRDEKEL-Katt IDE

 ____________

Inkább valami más érdekel?

A MASSZÁZSOK | KATT IDE

A TANFOLYAMOK | KATT IDE

A MEDITÁCIÓK | KATT IDE

Az ingyenes HÍRLEVÉL | KATT IDE

A BESZÉLGETÉS | KATT IDE