Tudatosság | Reinkarnáció

K3IST | VilágTudat

Tantra Fény Mag | TFM LOGO 2022

Fiatalnak Maradni?

Egészségesen élni?

A Gyönyört Megtapasztalni?

Mi  a TITOK?

Kezdjünk bele együtt a Megoldásokba!

2 INGYENES Pdf,

csak Kattints  IDE!

Élj 100 Évig Egészségben | A Tantra Masszázs 11 Titka | Ajándék PDF | Hírlevél feliratkozás Élj 100 Évig Egészségben

&

A Tantra Masszázs 11 Titka

Részben Spirituális tartalom!

____________

Mégis mindezt honnan veszem?
Onnan, hogy én már rátaláltam ezekre a MEGOLDÁSOKra!

Olvasd el az e-füzeteket

és légy kitartó!

Az érkező e-mail sorozat segíteni fog!

Tudatosság | Reinkarnáció

2.rész

2017. augusztus 2.
szerző: Kristóf István
téma: Kozmikus Tudatosság

Mindez, amit most leírok, számomra megoldást adott mindarra, ami akadályozott a szabadság megélésében, a szeretet és teremtő erő megtapasztalásában, és az új rezgésekkel való összhang elérésében.

Szeretettel Köszöntelek!

Mindez belőlem ered, így annyit kérek, hogy az elmondottakat semmilyen szempontból ne érezd rád kényszerítésnek, és ami megragad benned, amit a magadénak érzel a szíved mélyén belőle, azt tartsd meg az egészből!

 Köszönöm!

Reinkarnáció | Lélekvándorlás

A reinkarnáció azt jelenti, hogy újra és újra megszületünk a Földre, és felöltjük Test ruhánkat, mint emberek. A test egy életre szól, mondjuk 80-100 évre. Ezen a ruhán kívül van még egy nagyobb ruhánk is, ami külsőre szinte a testtel egyező; ezt asztráltestnek, lélekruhának, egy részét aurának nevezzük. Asztrális Testünk, vagy lelkünk az energiatest. Ezen a testünkön, vagy ebben a testünkben vannak a csakráink és csakraközpontjaink /7 fő és közel 300 mellékcsakra/ , melyek természetesen fizikai testünket is átszövik. Lélekruhánk egy kozmikus évre /eon/ szól, ami 25.920 évig tart.

És mindezen ruhák ugyan kinek kellenek?

 

Felsőbb Én

Ha már megvolt a testünk, és a lelkünk, akkor a holisztika szempontjából a hármas egységhez még hiányzik valami, vagy valaki. Ez a Szellemünk. A Szellem örökéletű, a Forrással, Univerzummal,a Mindenséggel, a Teremtő Fénnyel egykorú, és valójában EGY vele. A Szellem hordozza a Forrás Tudatát, illetve a Forrás tudata beleszövődik az ember Szellem-, vagy Mentális Testébe.

Fizikai testünkbe az idegrendszeren keresztül kapcsolódik. A Szellemünk egyúttal a Felsőbb Énünk is. A Felsőbb Énünk pedig egyúttal az Univerzum Teremtője is (egyesek Istennek nevezik). És bennünk, körülöttünk van, gondolataink, érzéseink benne is vannak.(Sőt Minden, még a környezetünk is benne van, azonos vele)

 

A Föld, Mint Bábszínház

Az embert tehát képzeld el egy karakterként (olyan számítógépes alak, akit a számítógépen játszó ember irányít -VAGY egy olyan kesztyűbábként, akit egy ember keze mozgat) a karakter soha nem tesz önállóan egy mozdulatot sem, mindig a számítógép előtt ülő ember, vagy kesztyűbáb esetén a bábjátékos mozgatja.

Amikor a bábszínházban „beszél” egy báb, akkor is az beszél, aki mozgatja. Nos az ember egy ilyen báb, ha hiszed, ha nem. A Forrás rajtad keresztül éli meg a fizikai világ emberi szemszögből (testből) megélhető változatait. Jelenleg közel 8 Milliárd ilyen megélést tapasztal a Földön, de sok Milliárd tudattal rendelkező egyed van még az Univerzumban.

A tér-idő; a dualitás, vagy 3D világában az idő lineáris, tehát van egymás után következő sorrendje, a percek, órák, napok, évek stb. szerint. Nos magasabb dimenziószinteken ez már nincs, és onnan nézve az életeink mind egyszerre vannak meg az isteni tudat térben, nem egymás után következnek. Tehát valójában nincs előző, vagy következő élet, csak másik élet, ami most van a jelen életünkön felül még 99, vagy több egyszerre.

 

Tudatosság a Megoldás

Mindez, amit most leírok, számomra megoldást adott mindarra, ami akadályozott a szabadság megélésében, a szeretet és teremtő erő megtapasztalásában, és az új rezgésekkel való összhang elérésében. Aki olvasod mindezt, neked lehet más jelentést hordoz, de az a kérésem, hogy csak annyit vegyél át belőle, amennyit magadénak tudsz érezni belőle, szabadon dönts, mi a tiéd mindebből, hiszen a TE emelésedről kell szóljon, amiben te vagy, és a te szereteted.

Most pedig még egy dolgot kell elképzelned. Mégpedig, hogy te egy színész vagy. Az életed filmjének főszereplője. (vagy számítógépes játék karakter, vagy kesztyűbáb, akit filmre vesznek) És mozdulatról mozdulatra, szóról szóra el kell játszanod a szereped, amit a forgatókönyvedbe írtak.

A forgatókönyv a sorsod könyve, ami benne van, az a sorsod, és amikor megszületsz, a Szellemed (a Forrás tudatának emberi tudatba vetülő parányi része) beleszületik a testedbe, akkor ez a forgatókönyv már meg van írva. (Valójában a fogantatás után 3 héttel kapcsolódik a fizikai tested a Szellemmel és Lélekkel)

 

 

A DVD Lejátszó, az Idő, és a Jelen Pillanat

Most képzeld el, hogy egy olyan DVD lemez van a kezedben, amelyen 100 film van, de mondhattam volna 500-at, vagy 1000-et is. Legyen tehát 100 film ezen a lemezen. Ez a lemez 25.920 évig forog a lejátszóban, és már rajta van 100 film. A 100 filmben mindben te vagy a főszereplő, ezek a filmek az inkarnációid, vagyis az életeid.

A lejátszó lézer tűje a jelen pillanat, ahol vagy, amit most megélsz éppen, azonban a (báb) filmek már léteznek, és készek, tehát a filmek szempontjából nincs jelentősége az időnek, csak a lejátszó, a lézer olvasó, a lineáris idő szempontjából van.

A Felsőbb Éned kapcsolatban van veled, a Szellemed is ő, aki a testedben van, ahogyan az Avatar c. filmben Jake Sully (Szellem része) beleköltözött egy Navi testébe, de nem csak a testében volt, hanem azon kívül is.

Számos kérdés vetődik fel ezek után, de haladjunk sorjában, mivel még mindig nem tudjuk, mi végre ez a sok sületlenség abból a szempontból, hogy ne gyűlöljünk senkit, akivel kapcsolatban negatív érzéseink vannak, hogy örömmel forduljunk a Világ felé, hogy minden embert önmagunk részének tekintsünk, akár a kezünket, vagy a lábunkat. Most örömmel teli napot kívánok, és minél több találkozást a szeretet jegyében.

 

Köszönöm, hogy velem tartottál!

Legyen Fénnyel Telő a Napod!

Ölellek!

K3IST

 

Ajánlott írások:

Kristóf István Kristóf | K3IST

Kristóf István Kristóf | K3IST

LélekMentor | Szenzuális Masszőr

  • lélekoldó-beavató érzéki masszázsok
  • meditációs csomagok /PDF+MP3/
  • jelenlétben a lélekmentorral
  • tantra, yoni, lingam masszázs tanfolyamok

Szeretettel Köszöntelek!

Kristóf István /K3IST/ vagyok. 2003-ban léptem arra az útra, mely azóta egyre meghatározóbbá vált a számomra. A sok korábban megválaszolatalan kérdésemre elkezdtek megérkezni a válaszok. És ezek a válaszok nem légből kapottak voltak, hanem a mindennapokban tapasztalhattam meg róluk, hogy valósak.

Lassan haladtam a magam megéléseinek útján, és apró lépésekben érkeztek a megoldások. Aztán 2012-2013 táján berobbant a nitró az égéstérbe. Jött a holisztikus tudatosság, mely azután az önismeretemet mélyen befelé, és a végtelen univerzum irányába kifelé egyszerre röpítette túlzások nélkül.

Kicsit fentebb láthatod, hogy mi mindennel foglalkozok most. Annyit tennék mindehhez hozzá, hogy semmit nem adok át úgy, hogy azt előtte ne tapasztaltam volna meg a magam sorsában, ne éreztem volna a saját bőrömön. Ezért tudom, hogy valós az, amit megoldásként, segítésként, iránymutatásként átadhatok Neked.

Köszönöm, hogy itt vagy! Igazán hálás vagyok!


Itt üzenhetsz nekünk a CIKKel, vagy mással kapcsolatban:

10 + 1 =

Más-Világ-Lét A Tudatosság RendSzere weboldal. Kezdő lépések a tudatossá váláshoz!

K3IST | Hogyan Lettem Tantra Masszőr | e-book

megrendelés gomb 

VilágTudat Blog | Donably Támogatás
K3IST | Kristóf István

Tantra | Intimitás | Beavatás

NEM érzel hiányt a lelked mélyén?

Valami megfoghatatlan fájdalmat?

Íme egy titkokat feltáró út, mely minden leplet leránt a masszázsok mély lelki folyamatairól.

Mégis miként érkeztem erre az útra, és hogyan jutottam át a sorban érkező akadályokon?

...mindez pedig hogyan avat be, és hogyan segít Téged a Magad Útján?

PDF | E-BOOK | EPUB

Hogyan Lettem Tantra Maszőr EPUB PDF Hogyan Lettem Tantra Masszőr

Történetek ÉLetem Sűrűjéből

ÉRDEKEL-Katt IDE

 ____________

Inkább valami más érdekel?

A MASSZÁZSOK | KATT IDE

A TANFOLYAMOK | KATT IDE

A MEDITÁCIÓK | KATT IDE

Az ingyenes HÍRLEVÉL | KATT IDE

A BESZÉLGETÉS | KATT IDE