Tudatosság | Szabad Akarat

K3IST | VilágTudat

Tantra Fény Mag | TFM LOGO 2022

Fiatalnak Maradni?

Egészségesen élni?

A Gyönyört Megtapasztalni?

Mi  a TITOK?

Kezdjünk bele együtt a Megoldásokba!

2 INGYENES Pdf,

csak Kattints  IDE!

Élj 100 Évig Egészségben | A Tantra Masszázs 11 Titka | Ajándék PDF | Hírlevél feliratkozás Élj 100 Évig Egészségben

&

A Tantra Masszázs 11 Titka

Részben Spirituális tartalom!

____________

Mégis mindezt honnan veszem?
Onnan, hogy én már rátaláltam ezekre a MEGOLDÁSOKra!

Olvasd el az e-füzeteket

és légy kitartó!

Az érkező e-mail sorozat segíteni fog!

Tudatosság | Szabad Akarat

5.rész

2017. augusztus 4.
szerző: Kristóf István
téma: Kozmikus Tudatosság

Amikor a Földre születsz, a legfontosabb dolog amit magaddal hozol, az a szabadság, és a vele járó szabad akarat. Szabad Szellemmel  élhetsz a bolygón

A Megszülető Ember

/Az ok-okozat és a karma alapján tekintve az életed/

Amikor a Földre születsz, a legfontosabb dolog amit magaddal hozol, az a szabadság, és a vele járó szabad akarat. Szabad Szellemmel (Az isteni részed, felsőbb éned fizikai testedhez kapcsolódó tudat-része) élhetsz a bolygón, azonban vannak szabályok. Amint korábban említettem a sorsod meg van írva mielőtt fogansz és megszületsz.

A szüleid kötelessége, hogy felnőtté neveljenek, de valójában nem különböznek a barátaidtól, ismerőseidtől, mint Szellemek, csupán testileg, genetikai értelemben rokonaid (dns-mintázatokat vihetsz tovább tőlük), más szempontból csak segítő mellékszereplők az adott életedben.

Ugyanez vonatkozik a te gyermekeidre is; tehát addig felelsz értük amíg felnőtté nem válnak, vagy amíg a sors el nem választ tőlük. A sorsodba megírt feladatokat, a karma által meghatározott kiegyenlítéseket véghez kell vinned az életed során. Ha ezek ellen teszel, a szabad akaratból kifolyólag olyan döntéseket hozol, amik a sorsod ellen vannak.

Ez esetben negatív karmát csinálsz, és tovább halmozod a többi (következő) inkarnációkra a feladatokat. Tehát szabad akaratod érvényesítheted életed alatt, de sokszor, sőt majdnem mindig célszerű elfogadni, és a szerint haladni utadon, ahogyan az megíródott.

 A tudatosság, vagy szív tudatosság, vagy lélekmag tudatosság magával hozta a karma körből való kilépés lehetőségét. Ez azt jelenti, hogy a felébredettek és szív tudatossággal élők már nem szükséges, hogy karmát csináljanak maguknak, sőt előző /másik/ életből hozott karmáikat is kiegyenlíthetik, vagyis egyensúlyt és harmóniát teremthetnek önmaguk holisztikus egységében karmától mentesen. Ehhez lélekmegoldások, vagyis lelki elakadásokat oldó módszerek szükségesek.

 

Hogyan Működik az Életben?

Ha nem ezt teszed, és szabad akaratból ellene mész, akkor kihívod magad ellen a sorsot (ahogyan a magyar szólás is megfogalmazza ősi bölcsességgel). Mondok egy egyszerű mindennapi példát:

Tegyük fel vásárolni akarsz egy kávéfőzőt, és eldöntötted milyen márka és típus legyen. Elmész a műszaki boltba és nem kapsz. De te nem adod fel, és elmész egy másik boltba is, és ott sem kapod meg. Közlik veled, hogy hiánycikk, és egy hónapot kell várni rá. Te csak azért is meg akarod venni, és elmész még egy kis üzletbe, ahol a raktár mélyéről előszedik neked a főzőt, mondván van egy kis sérülése, ezért nem tudták eladni, de működik. Mivel te nagyon akarod, ezért az apró hibától eltekintesz. Hazaviszed nagy lendülettel.

Amikor a lakásba érsz, a biztosítékot levágja a kiégő villanykörte, a villanyóránál kihasítod a kezed, amíg visszakapcsolod a biztosítékot, és amikor bemész a lakásba elbotlasz a küszöbben, és fejed is bevered ahogy elesel.

Nos mi is történt?

Szabad akaratból a sorsod ellen mentél. Ha két helyen nem kaptad meg a készüléket, az azt jelentette, ez a dolog nem mostanra van megírva, tehát nem kellene erőltetni. Ha azonban mégis a sorsod ellen mész szabad akaratból, akkor negatív karmát csinálsz.

Ez egy apróság egyébként, így a sors igen gyorsan egyenlít, tehát a sérülések és bosszúságok amik érnek, mind kiegyenlítődés volt, gyakorlatilag letudtad a vásárlást karma szempontjából. A szabad akaratot a segítőid, őrangyalaid is komolyan veszik, és nem avatkozhatnak be. Ezért nem tudják megvédeni az öngyilkosokat. Ha olyan helyzetbe kerülsz akaratlanul, ahol még a sorsod szerint nem kell meghalnod, akkor az őrangyalok megóvnak. Nem fogsz meghalni.

Megérte? Vagy tudatosan kellett volna figyelni a dologra, és a harmadik helyre nem bemenni?

Szabad akaratod van, TE döntesz minden esetben.

 

Ha A Sors Támogat

A szabad akarat egy-egy esetben lehet olyan történés, amit a sors is támogat, ilyenkor azonnal megkapod a kávéfőzőt a boltban, még ha nem is írtad meg magadnak. A szabad akarat azonban legtöbb esetben az akarásból ered. Az akarás pedig az egó egyik formája. (nem számoltam meg, de alapból legalább 70-80, vagy akár 100 formája is lehet az egónak).

Amikor az egó dolgozik benned, olyankor elszakadsz a jelenléttől, elszakadsz a Forrástól, a szeretettől, önszeretettől, vagyis nem tudod elfogadni a sorsod, nem tudod azt a helyzetet elfogadni, és megadni neki magad, annak, amit egy magasabb nézőpontból Forrás-Felsőbb Én önvalódban írtál, szerkesztettél.

Megteheted.

Megteheted, mert annyira szeret téged a Teremtő, hogy megengedi a kis Egódnak, hogy saját magától is cselekedhessen. Ám az egó nem Te vagy. Igaz, hogy a mostani Világ, a környezet és a társadalom olyan beidegződéseket, programokat tol a tudatodba folyamatosan, hogy elszakadj a Forrástól, és azonosulj az egóval, de akkor sem vagy azonos vele.

 

Egó, Gondolat, Akarás

Az egó a személyi asszisztensed az emberi életed alatt. Ott van a tudatodban, hogy ne kelljen keresgélni. Ám Ő szép lassan minden feladatot át akar venni tőled. Addig is eljut, mint a legtöbb ember esetében, hogy azonosul is veled. És a tudatod teljes irányítását átveszi.

Az asszisztensed ilyenkor elszakít a Felsőbb Énedtől, elszakít a ITT és MOSTból, a jelenlét megszűnik, és marad az agyalás a jövőn, a múlton. Jönnek a félelmekből táplálkozó gondolatok, és jön az egó egyik legnagyobb trükkje, amikor kapcsolódik egy nagy erejű entitáshoz, szellem-lényhez, aki a te fájdalomtested, és sok más egyesített fájdalomtesthez is hozzákapcsol (Ezek olyan egyesített erők, mint a facebook csoportok pl.)

A fájdalomtest pedig csak hízik és nő, amint megengeded az egónak, hogy kapcsolódjon hozzá.

Hogyan?

Úgy, hogy nem vagy tudatos rájuk. Úgy, hogy a természetes isteni jelenlét állapot, ami valójában a természetes állapotod, ez válik nem természetessé, és rettegés, gyűlölet, agyalás, konspiráció, düh, harag, áskálódás válik normálissá a tudatodban. Ez a sötét oldal. Tudatod fénytelen, szeretetlen, tudattalan része.

Ettől, ha már beleélted magad, belenevelt a társadalom, a család, a körülmények, nehéz megszabadulni. A módja, hogy légy rá tudatos. Vedd észre! Figyeld meg! Lépj ki ebből az állapotból, s lépj át a jelenbe. A Jelen Létbe! A MOSTba! A szeretet jelenlét állapotába. Ahogy egyre többet vagy ebben, úgy egyre kevesebbet leszel abban. Lassan átváltozol, lassan váltasz. Tudatot váltasz! Dimenziót váltasz. Rezgésed így tud emelkedni. Így felemelkedhetsz, anélkül, hogy fizikai testedtől megválnál.

Legyen szeretet a szívedben, és ne haragudj azokra akik bántanak, hiszen csak segítik földi Utad.

 

Köszönöm, hogy velem tartottál!

Legyen Fénnyel Telő a Napod!

Ölellek!

K3IST

 

U.I. Ahogyan egyre tudatosabbá válsz, vagyis a szeretet és a lélek szív tudatossága vezérel, úgy csökken az egó benned. Ezzel együtt a karma is kevésbé van jelen az életedben. Ahogyan az egó, úgy a karma is leépül az életedben.

Ajánlott írások:

Kristóf István Kristóf | K3IST

Kristóf István Kristóf | K3IST

LélekMentor | Szenzuális Masszőr

  • lélekoldó-beavató érzéki masszázsok
  • meditációs csomagok /PDF+MP3/
  • jelenlétben a lélekmentorral
  • tantra, yoni, lingam masszázs tanfolyamok

Szeretettel Köszöntelek!

Kristóf István /K3IST/ vagyok. 2003-ban léptem arra az útra, mely azóta egyre meghatározóbbá vált a számomra. A sok korábban megválaszolatalan kérdésemre elkezdtek megérkezni a válaszok. És ezek a válaszok nem légből kapottak voltak, hanem a mindennapokban tapasztalhattam meg róluk, hogy valósak.

Lassan haladtam a magam megéléseinek útján, és apró lépésekben érkeztek a megoldások. Aztán 2012-2013 táján berobbant a nitró az égéstérbe. Jött a holisztikus tudatosság, mely azután az önismeretemet mélyen befelé, és a végtelen univerzum irányába kifelé egyszerre röpítette túlzások nélkül.

Kicsit fentebb láthatod, hogy mi mindennel foglalkozok most. Annyit tennék mindehhez hozzá, hogy semmit nem adok át úgy, hogy azt előtte ne tapasztaltam volna meg a magam sorsában, ne éreztem volna a saját bőrömön. Ezért tudom, hogy valós az, amit megoldásként, segítésként, iránymutatásként átadhatok Neked.

Köszönöm, hogy itt vagy! Igazán hálás vagyok!


Itt üzenhetsz nekünk a CIKKel, vagy mással kapcsolatban:

7 + 9 =

Más-Világ-Lét A Tudatosság RendSzere weboldal. Kezdő lépések a tudatossá váláshoz!

K3IST | Hogyan Lettem Tantra Masszőr | e-book

megrendelés gomb 

K3IST | Kristóf István
VilágTudat Blog | Donably Támogatás

Tantra | Intimitás | Beavatás

NEM érzel hiányt a lelked mélyén?

Valami megfoghatatlan fájdalmat?

Íme egy titkokat feltáró út, mely minden leplet leránt a masszázsok mély lelki folyamatairól.

Mégis miként érkeztem erre az útra, és hogyan jutottam át a sorban érkező akadályokon?

...mindez pedig hogyan avat be, és hogyan segít Téged a Magad Útján?

PDF | E-BOOK | EPUB

Hogyan Lettem Tantra Maszőr EPUB PDF Hogyan Lettem Tantra Masszőr

Történetek ÉLetem Sűrűjéből

ÉRDEKEL-Katt IDE

 ____________

Inkább valami más érdekel?

A MASSZÁZSOK | KATT IDE

A TANFOLYAMOK | KATT IDE

A MEDITÁCIÓK | KATT IDE

Az ingyenes HÍRLEVÉL | KATT IDE

A BESZÉLGETÉS | KATT IDE