Tudatosság | Karma

K3IST | VilágTudat

Tantra Fény Mag | TFM LOGO 2022

Fiatalnak Maradni?

Egészségesen élni?

A Gyönyört Megtapasztalni?

Mi  a TITOK?

Kezdjünk bele együtt a Megoldásokba!

2 INGYENES Pdf,

csak Kattints  IDE!

Élj 100 Évig Egészségben | A Tantra Masszázs 11 Titka | Ajándék PDF | Hírlevél feliratkozás Élj 100 Évig Egészségben

&

A Tantra Masszázs 11 Titka

Részben Spirituális tartalom!

____________

Mégis mindezt honnan veszem?
Onnan, hogy én már rátaláltam ezekre a MEGOLDÁSOKra!

Olvasd el az e-füzeteket

és légy kitartó!

Az érkező e-mail sorozat segíteni fog!

YouTube Shorts k3ist-tfm

Tudatosság | Karma

6.rész

2017. augusztus 5.
szerző: Kristóf István
téma: Kozmikus Tudatosság

Ezért tudom tanácsolni, hogy ha tudtok, szabad akaratból ne negatív karmát, hanem valamilyen jó cselekedettel pozitív karmát építsetek.

Szabad Akarat és Sors

Folytassuk az elkezdett gondolatot a szabad akaratról és a sorsról.

Amikor szabad akaratból úgy döntesz, hogy a sorsod ellen mész, másként cselekszel, mint az meg van írva, olyankor a felsőbb éned korrigálja, átírja a sorsod. /Valójában ő irányít téged, tehát a gondolataid, döntéseid általa érkeznek meg a 3D-be. Vagyis ő gondolja benned, és ő is íja át/ Mivel idő nem létezik, gyakorlatilag egyszerre történik a sors szabad önálló változtatása és a forgatókönyv átírása.

Ha ebben az életben, ahol változtattál a sorsodon már nem lehet karma szempontjából (egyensúly törvénye) egyenlíteni, akkor át kell vinni a negatív karmát egy másik életbe, tehát a DVD lemezen megírt és leforgatott filmek közül legalább egynek a forgatókönyve, és néhány leforgatott jelenete megváltozik abban a percben, ahogy szabad akaratból a sorsod ellen mentél.

Tehát a szabad akarat következményekkel jár. Ezt mindig vedd figyelembe.

 

Pozitív és Negatív Karma

Mi van ha te pozitív karmát csinálsz szabad akaratból?

Nos ez is lehetséges. Ez valamilyen segítség felebarátaid, környezeted, az emberiség, vagy a bolygó szempontjából. Ha segítesz, és az nincs benne a sorsodban, vagy bármilyen pozitív tettet hajtasz végbe a sorsodban, életfeladataidban megírtakon felül, akkor pozitív karmát csinálsz.

Ezzel akár ebben az életben, vagy egy másik életben jutalomra leszel jogosult, vagy a negatív karmádból dolgozol le vele valamit. Megéri jónak lenni, és segíteni, s a szeretetet áramoltatni, mert visszajön hála, szeretet, „szerencse” (valójában véletlen nem létezik, minden pontosan és apró részletekig illeszkedik egymáshoz és a nagy egészhez, véletlen szerencse nincs) formájában.

Ezért tudom tanácsolni, hogy ha tudtok, szabad akaratból ne negatív karmát, hanem valamilyen jó cselekedettel pozitív karmát építsetek. Legyen ez a napotok is örömmel teli, érezzétek a szeretet áramlását, és éljetek szívetek szeretet-Fény erejével

 

Karma Kiegyenlítés

Térjünk vissza még egy gondolat erejéig a sors-karma-szabad akarat témához.

Ha szabad akaratból eldöntöd, hogy elfogadod a sorsod, és nem mész negatív karmával a dolgok ellen, (persze pozitív dolgokat cselekedhetsz) gyakorlatilag megengedővé válsz, és megadod magad a történéseknek, akkor tudatváltást hajtasz végre, tudatossá válsz.

Ha elfogadod azt, hogy a felsőbb éned, aki te vagy egy magasabb síkon, jól tudja és látja a teljes karmádat, és nem akar rosszat neked, akkor tudatosodik benned, hogy a legjobb dolog ami történhet veled, az a történések megélése és elfogadása. Akkor is, ha történnek veled negatív dolgok, hiszen a karma kiegyenlítés és életfeladatok miatt óhatatlan, hogy ne érjen negatívum is, viszont a lehető legkevesebb, ha rábízod magad a felsőbb énedre és megírt sorsodra.

Ettől fogva nem mész az ár ellen, nem pazarolsz energiát (szeretetet-negatív irányban) felesleges, sorssal ellentétes dolgokra. Ettől fogva jobban tudsz a Fény áramoltatással foglalkozni, több szeretet áramlik vissza feléd is, amitől jobban fogod magad érezni.

 

Egyensúly

Ezt addig lehet fokozni, hogy ha minden blokkot, és negatív érzést kioldottál (persze ez egy lassú fokozatos és nehéz folyamat), a sorsfeladat és a karma miatt bejövő negatív élményeket tanulásként, és gyarapodásként dolgozod fel tudatos módon, akkor napról-napra, percről-percre már nem sok időre lehet kibillenteni téged a középpontodból, egyensúlyba kerülsz, tudatossá válsz.

Ha eléred ezt az állapotot, akkor gyakorlatilag nincs több negatív rezgés ami levinné az energiaszinted, emelkedik a rezgésed, és emberi testben tudod elérni az emelkedést, ami a dimenzióváltás (tudatszint emelés).

Ezt a tudatosságot hirdeti a tantra is, és gyakorlatiassága okán a sors által hozott történések megélését, az energiák megtapasztalását, holisztikus emelkedésedet támogatja, akár a mindennapjaidban is. Emellett tudatosan viseltetik a szexualitás, a szexuális energia irányába, ami szerves része életünknek, energetikánknak, és fejlődésünket, emelkedésünket nagyban elő tudja segíteni.

Köszöntelek ebben a Létben. Szeretet-Fény ragyogja be napod, s Utad!

 

U.I.: A tudatosság, vagy szív tudatosság, vagy lélekmag tudatosság magával hozta a karma körből való kilépés lehetőségét. Ez azt jelenti, hogy a felébredettek és szív tudatossággal élők már nem szükséges, hogy karmát csináljanak maguknak, sőt előző /másik/ életből hozott karmáikat is kiegyenlíthetik, vagyis egyensúlyt és harmóniát teremthetnek önmaguk holisztikus egységében karmától mentesen. Ehhez lélekmegoldások, vagyis lelki elakadásokat oldó módszerek szükségesek.

Ajánlott írások:

Kristóf István Kristóf | K3IST

Kristóf István Kristóf | K3IST

LélekMentor | Szenzuális Masszőr

  • lélekoldó-beavató érzéki masszázsok
  • meditációs csomagok /PDF+MP3/
  • jelenlétben a lélekmentorral
  • tantra, yoni, lingam masszázs tanfolyamok

Szeretettel Köszöntelek!

Kristóf István /K3IST/ vagyok. 2003-ban léptem arra az útra, mely azóta egyre meghatározóbbá vált a számomra. A sok korábban megválaszolatalan kérdésemre elkezdtek megérkezni a válaszok. És ezek a válaszok nem légből kapottak voltak, hanem a mindennapokban tapasztalhattam meg róluk, hogy valósak.

Lassan haladtam a magam megéléseinek útján, és apró lépésekben érkeztek a megoldások. Aztán 2012-2013 táján berobbant a nitró az égéstérbe. Jött a holisztikus tudatosság, mely azután az önismeretemet mélyen befelé, és a végtelen univerzum irányába kifelé egyszerre röpítette túlzások nélkül.

Kicsit fentebb láthatod, hogy mi mindennel foglalkozok most. Annyit tennék mindehhez hozzá, hogy semmit nem adok át úgy, hogy azt előtte ne tapasztaltam volna meg a magam sorsában, ne éreztem volna a saját bőrömön. Ezért tudom, hogy valós az, amit megoldásként, segítésként, iránymutatásként átadhatok Neked.

Köszönöm, hogy itt vagy! Igazán hálás vagyok!

YouTube @k3ist-tfm 


Itt üzenhetsz nekünk a CIKKel, vagy mással kapcsolatban:

11 + 2 =

Más-Világ-Lét A Tudatosság RendSzere weboldal. Kezdő lépések a tudatossá váláshoz!

K3IST | Hogyan Lettem Tantra Masszőr | e-book

megrendelés gomb 

K3IST | Kristóf István
YouTube Shorts k3ist-tfm

Tantra | Intimitás | Beavatás

NEM érzel hiányt a lelked mélyén?

Valami megfoghatatlan fájdalmat?

Íme egy titkokat feltáró út, mely minden leplet leránt a masszázsok mély lelki folyamatairól.

Mégis miként érkeztem erre az útra, és hogyan jutottam át a sorban érkező akadályokon?

...mindez pedig hogyan avat be, és hogyan segít Téged a Magad Útján?

PDF | E-BOOK | EPUB

Hogyan Lettem Tantra Maszőr EPUB PDF Hogyan Lettem Tantra Masszőr

Történetek ÉLetem Sűrűjéből

ÉRDEKEL-Katt IDE

 ____________

Inkább valami más érdekel?

A MASSZÁZSOK | KATT IDE

A TANFOLYAMOK | KATT IDE

A MEDITÁCIÓK | KATT IDE

Az ingyenes HÍRLEVÉL | KATT IDE

A BESZÉLGETÉS | KATT IDE

YouTube @k3ist-tfm