Tudatosság | A Nemzet Sorsa

K3IST | VilágTudat

Tantra Fény Mag | TFM LOGO 2022

Fiatalnak Maradni?

Egészségesen élni?

A Gyönyört Megtapasztalni?

Mi  a TITOK?

Kezdjünk bele együtt a Megoldásokba!

2 INGYENES Pdf,

csak Kattints  IDE!

Élj 100 Évig Egészségben | A Tantra Masszázs 11 Titka | Ajándék PDF | Hírlevél feliratkozás Élj 100 Évig Egészségben

&

A Tantra Masszázs 11 Titka

Részben Spirituális tartalom!

____________

Mégis mindezt honnan veszem?
Onnan, hogy én már rátaláltam ezekre a MEGOLDÁSOKra!

Olvasd el az e-füzeteket

és légy kitartó!

Az érkező e-mail sorozat segíteni fog!

Tudatosság | A Nemzet Sorsa

9. rész

2017. augusztus 8.
szerző: Kristóf István
téma: Kozmikus Tudatosság

Így példának véve a magyarság sorsát, nincs semmi ok aggodalomra, a kozmikus rend érvényesül a nemzet tagjainak, és a nemzet egészének sorsában.

Kollektív Fájdalomtest

Az emberek fájdalomteste, lelki blokkjainak, elakadásainak entitás-tömege képes összekapcsolódni más emberek fájdalomtestével. Így a kisebb-nagyobb embercsoportok (faluközösség, sportklub, Nép-NEMZET) össze tudja adni a fájdalomtesteit egy közös fájdalomtestbe.

Ha egy nemzet csak pár száz éves, akkor kisebb a fájdalomteste. A Magyar-Hun nemzet több ezer éves, így nagy a fájdalomteste. Az egyes tagjai az egójukon keresztül kapcsolódnak hozzá. Az egó és a fájdalomtest elválaszt a Forrástól, vagyis a szeretettől, a fénytől, az egységtől. Ilyenkor megjelenik a gyűlölet, az elkülönülés (nacionalizmus, felsőbb rendűség, durvább esetben a fasizmus) és az egó másokban keresi az okát annak, hogy nem érzi jól magát, hogy nagy a fájdalomteste.

Néhány részletében eme írás olvasható a Népek, Nemzetek Sorsa, Karmája című cikkemben.

 

A Nemzet Karmája

Nemzeti vagy népi karma, sors. A nemzet karmája egy összeadódott karma. A nemzet összes tagjának egyéni sorsából adódik össze, tehát legalább annyi tényezős, amennyi tagja van a nemzetnek. Ebből következően egy-egy ember nem tud rá komoly befolyást gyakorolni, de akiknek sorsa befolyással bír a többi ember életére, azoknak nagy a ráhatása a nemzeti karmára is. Pl. politikai, vallási vezetők, népszerű személyek, újabban közszereplők stb.

 Mindent figyelembe véve azonban itt is az alapigazságok és törvények érvényesülnek. A Mindenség összessége jól illeszkedő részekből áll össze, és nincs semmi, ami ok nélkül történne, tehát nincs véletlen, és a folyamatok nem haladhatnak káosz felé. Az Univerzum REND-SZER-e egységes és előremutató, örök, és kiáramló Fény.

 Nagyobb változások, korszakváltás előtt azért össze kell omlania az előző rendnek, ami némi káoszt azért megkíván.

 Így példának véve a magyarság sorsát, nincs semmi ok aggodalomra, a kozmikus rend érvényesül a nemzet tagjainak, és a nemzet egészének sorsában. Tehát ha sokszor úgy tűnik is, hogy „balsors tép” bennünket, és szétszaggatták az országot, és elnyomott, megalázott, fogyó lélekszámú nép vagyunk, akkor is a sorsunkat éljük, és konkrét oka, magasztos célja van minden történésnek, ami a nemzetet érinti. Nincs is más dolgunk, mint hogy az egyéni sorsunkkal egyező módon fogadjuk el a nemzet sorsát, és ne akarjuk a folyamatot megállítani. Értelmetlen szélmalomharc lenne.

 

Nemzeti Összetartozás

Bármit is teszünk, ellenállunk, vagy elfogadunk, akkor is beteljesül nemzetünk sorsa, csak elfogadás esetén lelki békénk megmarad. Egyet azért mégiscsak tehetünk felebarátainkért; mégpedig az elfogadás és elengedés mellett erősíthetjük az összetartozás érzését, a nemzet ősiségét bennük.

Ezen felül szemléljük kritikusan a nemzet feletti uralomra törő, és bomlasztó tevékenységeket. Közvetlen környezetünket pedig segítsük saját sorsa beteljesítésében, és a tájékoztatás mellett támogassuk hamis ideológiákkal szembeni éles látásuk kialakítását. A globális elnyomás eszközeivel szemben, a kis önszerveződő csoportok és egységek létrehozását, és erősödését.

 

A Fátyolon Innen

Az életút maga a sorsvonal, állomásokkal, megélendő, megtapasztalandó érzésekkel. Az életbe érkezéskor Szellemünk (Tudatunk) még kapcsolatban van azzal a dimenziósíkkal (Felső Világ), ahonnan érkezett. A gyermekek 2-3 éves korukban válnak le a Felső Világról. Ilyenkor mondjuk, hogy „mióta az eszemet tudom”, vagyis az ezelőtti időszakra nem emlékszünk, csak a tudatalattinkból lehetséges az oda vonatkozó információk lehívása.

 Ekkor a tudatunk leválik a Forrásról, úgymond lefátyolozódik, és megkezdődik az álom, amit életnek nevezünk. Azért az élet az álom, mert a valódi tudatunk, az a tudatállapot, ami ténylegesen a miénk, a lényünké; az örök. A Forrás, a Felsőbb Én magas tudatossága, a magasabb Lét-síkok, vagy dimenziók (Szín-tek) rezgése a MI VALÓ-ságunk (IGAZ-ságunk), nem a földi élet. A földi élet egy álom.

Itt bővebben olvashatsz erről: Az Élet Álom

 Amikor álmodni kezdesz, az egó átveszi a tudatod irányítását, elkülönülsz az EGY-s-Égtől. A földi élet során a fény és sötét oldal között hánykolódsz, míg tudatossá nem válsz; A Fény a Jelen-Lét, amikor a Forrással, a Mindenséggel kapcsolódsz, a sötétség pedig amikor Ego-ként elkülönülsz, és szenvedsz egós gondolataidtól, amik elvisznek a jövőbe, a múltba, a FÉL-elembe, a KÉTségbe és a szenvedésbe.

 

Tudat Váltás

A Jelenlét Fény, szeretet, öröm, boldogság, biztonság, egység. Az egós agyalás félelem, elkülönültség, valódi magány, és sötétség. Eddig a sötét középkor, a vaskor határozta meg a Világegyetem idő-síkhoz tartozó 3D alacsony rezgésű anyag részét. Ebben a vaskorban az egót kellett megélni. Az új energiák magukkal hozták az egótól való megszabadulás lehetőségét, melyet tudatosságnak is neveznek. Az egó felismerése egyúttal a tudatváltás kezdete, a dimenzió váltás új korszaka.

Mindez hogyan kapcsolódik a nemzet sorsához, és karmájához?

Tudnunk kell, hogy sok előző életet hordozunk tudatalattinkban. Minden életünkben számos, a sorsunkra kiható cselekedetet hajtottunk végre. Ezek a cselekedetek, mint okok valamilyen következményt eredményeztek, melyeket okozatoknak hívunk.

A kozmikus egyensúly törvénye meghatározza, hogy az egyensúlynak vissza kell állni, vagyis minden gondolat, tett, vagy szó súlya által létrejött elmozdulást, csak egy másik ellentétes elmozdulás tud egyensúlyba hozni. Ha még abban az életünkben megkapjuk-visszakapjuk a következményt (okozatot), akkor az a sors. Ha viszont idő híjával ezt átvisszük egy másik életbe, az a karma.

Tehát a születés előtt, amikor életünk sors-vonalát, élet-utunkat megtervezzük, mint magas tudatosságú Felsőbb-Én-Forrás tudatok, akkor ezeket a kiegyenlítő okozatokat is bele kell írjuk, mert az egyensúlyt helyre kell állítani.

A karmikus lelki blokkokat egyrészt a lelkünkben hordozzuk lenyomatként, másrészt a tudatalattinkban is ott van információként. Igaz, hogy a lélek és a tudatalatti sem különül el túlzottan, mert a lélekprogramok és adatok a tudatalattiba kerülnek, és onnan a tudatos tudatba.

A lelki blokkok tovább növekednek gyermek és ifjúkorunk során, vagy addig, ameddig megfelelő tudatosságot nem érünk el. A tudatosság (ez esetben rálátás, belátás, tapasztalat) segít a lelki blokkokat feloldani.

 

Kollektív Tudatalatti

A tudatalattiból a tudatos tudatba emelkedő feldolgozatlan emléket (lelki blokk) amikor átlátjuk, képesek vagyunk teljességében megérteni és elengedni, akkor kerül feloldásra, vagyis lelkünkben feldolgozásra. A lelki blokkokat vagy karmikusan hozzuk előző életünkből, vagy jelen életünkben szerezzük őket. Ezeknek a lelki blokkoknak az összességét nevezik fájdalomtestnek. A fájdalomtest egy önálló entitás, vagyis kis önálló tudatossággal rendelkező energilény, mely ott van, ott él a tudatunkban.

Ha akar pihen, ha akar aktiválódik. Az egón keresztül kapcsolódunk hozzá. Az emberek fájdalomteste, lelki blokkjainak, elakadásainak entitás-tömege képes összekapcsolódni más emberek fájdalomtestével. Így a kisebb-nagyobb embercsoportok (faluközösség, sportklub, Nép-NEMZET) össze tudja adni a fájdalomtesteit egy közös fájdalomtestbe.

Ha egy nemzet csak pár száz éves, akkor kisebb a fájdalomteste. A Magyar-Hun nemzet több ezer éves, így nagy a fájdalomteste. Az egyes tagjai az egójukon keresztül kapcsolódnak hozzá. Az egó és a fájdalomtest elválaszt a Forrástól, vagyis a szeretettől, a fénytől, az egységtől. Ilyenkor megjelenik a gyűlölet, az elkülönülés (nacionalizmus, felsőbb rendűség, durvább esetben a fasizmus) és az egó másokban keresi az okát annak, hogy nem érzi jól magát, hogy nagy a fájdalomteste.

 

Nemzeti Egység és Emberiség

Pedig az igazság az, hogy mind egyek vagyunk. Ugyanannak a nagy egységnek a parányi részei vagyunk. A TE testedben utálják a tüdő sejtjei a szív sejtjeit? A szív ver, folyamatosan működik. A tüdő néha gyorsan lélekzik, néha lassan, néha áll.

 Ki a lusta, nemtörődöm, akit utálni kell és elpusztítani? A szívedet, vagy a tüdődet?

 A test abban a pillanatban elpusztulna. A Világegyetem, a Forrás-Teremtő-Mindenség így tekint rád, de valójában rajtad keresztül az ő tudata nyilvánul meg, vagyis a TE tudatod, az ő tudata, és Minden és Mindenki az ő tudatának kivetülése. Az egó elválasztja a tudatodat tőle, így a többi embertől is, és elhiteti veled, hogy különálló vagy, akinek versenyeznie, küzdenie kell, legyőzni és elpusztítani másokat, hogy érvényesülhessen, hogy életben maradjon.

 Ez az álom az, amit az egó okoz. Most tudatossá válhatsz, és érezheted, hogy nem vagy elkülönülve, hogy mindennel és mindenkivel egy vagy, és a fény és a szeretet, a Forrás-Mindenséggel való egység a boldogságod kulcsa. Az egód nem Te vagy. Az egó egy számítógép, aki segítené földi utad, de átvette tudatod irányítását néhány ezer éve.

Most vedd vissza az irányítást és lépj a tudatosság fény-útjára!

 

Köszönöm, hogy velem tartottál!

Legyen Fénnyel Telő a Napod!

Ölellek

K3IST

A képen: Dávid Júlia-Emese Álma

Ajánlott írások:

Kristóf István Kristóf | K3IST

Kristóf István Kristóf | K3IST

LélekMentor | Szenzuális Masszőr

  • lélekoldó-beavató érzéki masszázsok
  • meditációs csomagok /PDF+MP3/
  • jelenlétben a lélekmentorral
  • tantra, yoni, lingam masszázs tanfolyamok

Szeretettel Köszöntelek!

Kristóf István /K3IST/ vagyok. 2003-ban léptem arra az útra, mely azóta egyre meghatározóbbá vált a számomra. A sok korábban megválaszolatalan kérdésemre elkezdtek megérkezni a válaszok. És ezek a válaszok nem légből kapottak voltak, hanem a mindennapokban tapasztalhattam meg róluk, hogy valósak.

Lassan haladtam a magam megéléseinek útján, és apró lépésekben érkeztek a megoldások. Aztán 2012-2013 táján berobbant a nitró az égéstérbe. Jött a holisztikus tudatosság, mely azután az önismeretemet mélyen befelé, és a végtelen univerzum irányába kifelé egyszerre röpítette túlzások nélkül.

Kicsit fentebb láthatod, hogy mi mindennel foglalkozok most. Annyit tennék mindehhez hozzá, hogy semmit nem adok át úgy, hogy azt előtte ne tapasztaltam volna meg a magam sorsában, ne éreztem volna a saját bőrömön. Ezért tudom, hogy valós az, amit megoldásként, segítésként, iránymutatásként átadhatok Neked.

Köszönöm, hogy itt vagy! Igazán hálás vagyok!


Itt üzenhetsz nekünk a CIKKel, vagy mással kapcsolatban:

10 + 8 =

Más-Világ-Lét A Tudatosság RendSzere weboldal. Kezdő lépések a tudatossá váláshoz!

K3IST | Hogyan Lettem Tantra Masszőr | e-book

megrendelés gomb 

VilágTudat Blog | Donably Támogatás
K3IST | Kristóf István

Tantra | Intimitás | Beavatás

NEM érzel hiányt a lelked mélyén?

Valami megfoghatatlan fájdalmat?

Íme egy titkokat feltáró út, mely minden leplet leránt a masszázsok mély lelki folyamatairól.

Mégis miként érkeztem erre az útra, és hogyan jutottam át a sorban érkező akadályokon?

...mindez pedig hogyan avat be, és hogyan segít Téged a Magad Útján?

PDF | E-BOOK | EPUB

Hogyan Lettem Tantra Maszőr EPUB PDF Hogyan Lettem Tantra Masszőr

Történetek ÉLetem Sűrűjéből

ÉRDEKEL-Katt IDE

 ____________

Inkább valami más érdekel?

A MASSZÁZSOK | KATT IDE

A TANFOLYAMOK | KATT IDE

A MEDITÁCIÓK | KATT IDE

Az ingyenes HÍRLEVÉL | KATT IDE

A BESZÉLGETÉS | KATT IDE