Tantra-Fény-Mag logo

Fiatalnak Maradni?

Egészségesen élni?

A Gyönyört Megtapasztalni?

Mi  a TITOK?

Kezdjünk bele együtt a Megoldásokba!

2 INGYENES Pdf,

csak Kattints  IDE!

Élj 100 Évig Egészségben | A Tantra Masszázs 11 Titka | Ajándék PDF | Hírlevél feliratkozás Élj 100 Évig Egészségben

&

A Tantra Masszázs 11 Titka

Részben Spirituális tartalom!

____________

Mégis mindezt honnan veszem?
Onnan, hogy én már rátaláltam ezekre a MEGOLDÁSOKra!

Olvasd el az e-füzeteket

és légy kitartó!

Az érkező e-mail sorozat segíteni fog!

VilágTudat Blog | Donably Támogatás

E-GO és TEN. Mondd, Te Kit Választanál?

2017. augusztus 14.
szerző: Kristóf István
téma: Kozmikus Tudatosság

A FÉL elem gyár is csak leányvállalatként működik tovább, és a SZER gyár kapja az elem piacot. A SZER ráadásul ingyen energiát biztosít, míg a FÉL pénzt kért mindenért.
…a történet ITT és MOST így folytatódhat.
TEN a Tudatosság szoftvert futtatja készülékein. A TEN készülékek processzor magjait a MAG népe SZEReli, mert ők értik a Tudatosság programozói nyelvét leginkább.

Előre bocsátom könnyen előfordulhat, hogy a véleményed eltér az enyémtől, hiszen nem az én három szememmel nézed a Világot. Elfogadom a nézőpontod, és a véleményed, és nem fogok vitába szállni veled, hiszen értelmetlen lenne…

Köszöntelek Szeretettel! Újfent megérkezett hozzám néhány gondolat, mely megszólított, és arra sarkalt, hogy megírjam e sorokat.

Ki más ismerhetne jobban önmagamnál?

Nos van ilyen, aki nem személy emberi mércével mérve. Én ugyan ember vagyok most, de én is csak egy ideig. Amikor nem vagyok ember, akkor egy magasabb szintű tudatként vagyok jelen. Tehát kedves ember-társam, felem, felebarátom, ha ezt én így látom, érzem és tapasztalom, akkor ez az én szűk emberi szintű mércémen, látásmódomon, szemszögemen keresztül a valóság 100 %-a.

Ám maradjunk önnön magunknál, maradjak emberi mivoltomnál. Ebből a keresztmetszetből szeretném jelezni, hogy én az Egyetemes Egy-s-Ég-ben hiszek. Abban, hogy olyan szellem-lelkek vagyunk, akik valójában egy univerzális tudat apró kivetülései. Az emberi tudat egy magasabb szintű tudat alacsonyabb síkra , azon belül egy fizikai testbe vetülő része.

Az emberi tudatnak, hogy megtapasztalja az anyagi síkot, a dualitást, módosulnia kell a magasabb szintű tudathoz képest. Tehát nem láthatja, nem érezheti, nem lehet tudatában a Világ egészével, teljességével. Ezért a születés után ahogy alkalmazkodik a földi viszonyokhoz és viszontagságokhoz, úgy fejlődik ki benne az egó nevű tudat-terület, mely segíti a földi állapotokhoz való alkalmazkodását.

A dualitás lényege tehát, hogy az egység-állapotból a kétségbe kerüljön az ember. A kétség pedig egy fél-elem állapot. Hiszen az EGÉSZ-ség-hez képest, az EGY-s-Éghez képest, ez fél. Vagyis el kell hagyni a magasabb szintű tudatállapotot, és az alacsonyabb szintre (SZÍN-tre /A FÉNY különböző rezgésszintjei, hullámhosszai-dimenziói-maguk a színek) kerüléshez le kell válnunk arról a széles perspektíváról, ahonnan átlátjuk az egészet, különben nincs dualitás, nincs kétség.

Tehát Felsőbb Én tudatunkat lassan átveszi az egó tudat-állapota. Ilyenkor azt mondjuk, hogy egy fátyol elválaszt bennünket a Forrástól, a Felsőbb Énünktől. Úgy is mondhatjuk, hogy egy álomba kerülünk, ahol egy beszűkült, álomszerű tudatállapot létesül, melyben (mint, a legtöbb álomban) valóságnak éljük meg mindazt, ami történik velünk. Az egóval teljes mértékben azonosulunk, ami azt hozza magával, hogy különálló tudatnak, és csak egy fizikai (hús-vér emberi test) testnek hisszük egészünket, és ami ezen a bőrrel és némi-nemi szőrrel határolt testen kívül van, az már nem mi vagyunk, hanem a környezet, akivel versenyben és harcban állunk, ahol a gyorsabb, erősebb, ügyesebb stb. érvényesül, jut előrébb, hosszú távon pedig az marad életben (evolúciós elmélet), aki megnyeri a versenyt, aki győz.

Ide kapcsolódó írásom: Az Élet Álom

Sokáig én is így gondoltam. Sokáig nekem is ilyen gondjaim voltak. Miért gondok ezek a gondolatok?

Mert ezek az egó, a bennem élő földi segéd, földi élethez mellékelt személyi asszisztens, vagy személyi titkár-számítógép képtelen képei, szavak, gondolatok és vizualizáció formájában.

Ezek nem én vagyok! A titkárom nem én vagyok!

Olyan ügybuzgó és öntelt őkegyelme (az egóról beszélek), hogy teljesen átvette a tudatom és a testem felett az irányítást, és közben elhitette velem, hogy én ő vagyok, és korlátok és félelmek között kell leélnem földi életem, míg meg nem halok, és akkor végleg eltűnök a semmiben.

Nos ez nincs így! (Ha szerinted rosszul látom, akkor ne azonosulj ezzel az iránnyal, ne higgy benne. Rád bízom miként vélekedsz minderről és Mindenről. Nem sértődöm meg, ha nem olvasod tovább ezt. Legyen szép a napod!)

Mondok egy példát, ami mivel példa, így kicsit sántít, de szemléletes.

Van ugye mobiltelefonod (utóbb okostelefon)?

Képzeld el, hogy ez a mobiltelefon olyan okos, hogy már azt is tudja mikor kell szellentened, és megteszi helyetted. Minden testi funkciódat ellátja, minden gondolatodat tudja; beszél, intézkedik és még szexel is helyetted. (Az okostelefon márkaneve: E-GO)

Ha mondjuk, egy új generációs ultravékonykönnyű- szenzuális- organikus okcsitelcsi pattan be a plázába, és te az előzőt lecseréled az újra, akkor mi a f. történik?

Az előző kukába, vagy a GSM-shopba kerül, és te összekötöd magad a (choice of the new generation E-GO) legújabb típussal.

Na!

Előző szegényke a kukában már nem azonosulhat a tudatoddal, már nem őt böködöd napi 24 órában, tehát meghal abban az értelemben, amit veled kapcsolódva élt meg.

Az új ultra telcsi kapcsolódik hozzád, ami már az idegrendszeredre van kötve, és gondolattal irányítod. Új telefonoddal kerültél összekapcsolódásba. Nos az egó (E-GO) pontosan így tesz. A történtek pedig a reinkarnáció. Magasabb szintű tudatként telefont (életet, inkarnációt) cseréltél. Mivel E-GO 1 is össze volt kapcsolva a tudatoddal, így hihetted, hogy azonos vagy vele, így amit ő gondolt helyetted, azzal azonosultál, és amikor lecserélted, ő meghalt, és a tudatodból kilépett.

Új Ultra E-GO 2 pedig rákapcsolódott a tudatrodra, vagyis most már vele vagy összenőve, így ő azonosulhat vizelési ingereddel, és kezdhet manipulálni, hogy te nem ember vagy, hanem egy kocka, aki csak mp3 nyelven tud beszélni, és jpg képzelete 13 megapixeles, nem 100 billió. Talán érthető így…

Valójában a felsőbb szintű tudat határoz meg mindent. Ő akként változik, ahogyan azt megtervezte. (Igazából nem tervezett semmit, és nem változik, hanem Minden ott van benne egyszerre, ami valaha létezett, létezik és létezni fog egyidőben, egySZERre, a jelen pillanatában, vagyis a Lét-ben. (ZEN, TAO, TEN, LÉT) Hahahahha!!!!)

De mondjuk, hogy van múlt, jelen, jövő, hogy emberként is gondolkodjunk egy picit. A felsőbb szintű tudatot Felsőbb ÉN, Forrás, Teremtő, Mindenség néven is emlegetik. (A biblia nem említi, mert JHWH az E-GO cég terméke, és a bibliát is az E-GO szakemberei írták) Tehát a mindenség ahogyan az anyagi síkon megjelenik, úgy időbeli változást mutat. Ha kitekintünk a belső terünkből a külső térbe, akkor bolygókat, csillagokat és galaxisokat láthatunk. Ezek mozgása úgy is felfogható, mint egy óra-SZER-kezet. Az asztro(zó,ló)gusok ezt az órát nézik, és megmondják a mutatók állása szerint, hogy milyen irányadó erők a meghatározók adott időintervallumban (időszakban).

Képzeljétek, hogy nem olyan régen a mutatók azt jelzik, hogy lassan az E-GO cég termékei visszaszorulnak, és a TEN cég okostelói fogják uralni a piacot.

Mit tudnak a TEN termékei?

Hát nagyon leegyszerűsítve nem veszik át a tudat irányítását. E szerint nem FÉL elem működési mechanizmust támogatnak, hanem EGÉSZ-séget. Nem csapnak be egy illúzió tudattal, ahol kocka vagy, hanem megmutatják neked, milyen, amikor minden a határaid teljességében működik, és SZER elemet (SZER etet) használsz, nem FÉL elemet. A tudatod összekapcsolódik a lelkeddel.(vagyis lélek és szív irányítja az életed, nem a racio-ego-elkülönülés)

Ezt az E-GO telcsije nem engedte. A TEN megmutatja neked, hogy valójában milyen az, amikor a többi ember a feled, a lélektársad, egy veled, és nem versenytársad, ellenséged, rosszakaród. A TEN összekapcsol az internettel, amire minden TEN készülék rá van kapcsolva.

A TEN megengedi, hogy az E-GO készülékeit is használd, hiszen eddig is megengedte, sőt a Világ-Kozmikus-Óra az elmúlt 12 ezer évben a téli időszámítást mutatta, ami meg is követelte a TEN készülékek raktárban tartását, és csak azok tudták használni, akik ezt tudatosan választották.

Mára azonban beköszöntött a nyári időszámítás, ami a TEN készülékek tömeges piacra dobásával, és az E-GO visszaszorulásával jár. A FÉL elem gyár is csak leányvállalatként működik tovább, és a SZER elem gyár kapja a piacot. A SZER ráadásul ingyen energiát biztosít, míg a FÉL pénzt kért mindenért.

…a történet ITT és MOST így folytatódhat.

TEN a Tudatosság szoftvert futtatja készülékein. A TEN készülékek processzor magjait a MAG népe SZEReli, mert ők értik a Tudatosság programozói nyelvét leginkább.
Köszönöm szívből jövő hálával és szeretettel!

 

Ajánlott írások:

Kristóf István Kristóf | K3IST

Kristóf István Kristóf | K3IST

LélekMentor | Szenzuális Masszőr

  • lélekoldó-beavató érzéki masszázsok
  • meditációs csomagok /PDF+MP3/
  • jelenlétben a lélekmentorral
  • tantra, yoni, lingam masszázs tanfolyamok

Szeretettel Köszöntelek!

Kristóf István /K3IST/ vagyok. 2003-ban léptem arra az útra, mely azóta egyre meghatározóbbá vált a számomra. A sok korábban megválaszolatalan kérdésemre elkezdtek megérkezni a válaszok. És ezek a válaszok nem légből kapottak voltak, hanem a mindennapokban tapasztalhattam meg róluk, hogy valósak.

Lassan haladtam a magam megéléseinek útján, és apró lépésekben érkeztek a megoldások. Aztán 2012-2013 táján berobbant a nitró az égéstérbe. Jött a holisztikus tudatosság, mely azután az önismeretemet mélyen befelé, és a végtelen univerzum irányába kifelé egyszerre röpítette túlzások nélkül.

Kicsit fentebb láthatod, hogy mi mindennel foglalkozok most. Annyit tennék mindehhez hozzá, hogy semmit nem adok át úgy, hogy azt előtte ne tapasztaltam volna meg a magam sorsában, ne éreztem volna a saját bőrömön. Ezért tudom, hogy valós az, amit megoldásként, segítésként, iránymutatásként átadhatok Neked.

Köszönöm, hogy itt vagy! Igazán hálás vagyok!


Itt üzenhetsz nekünk a CIKKel, vagy mással kapcsolatban:

13 + 12 =

Más-Világ-Lét A Tudatosság RendSzere weboldal. Kezdő lépések a tudatossá váláshoz!

K3IST | Hogyan Lettem Tantra Masszőr | e-book

megrendelés gomb 

Tantra | Intimitás | Beavatás

NEM érzel hiányt a lelked mélyén?

Valami megfoghatatlan fájdalmat?

Íme egy titkokat feltáró út, mely minden leplet leránt a masszázsok mély lelki folyamatairól.

Mégis miként érkeztem erre az útra, és hogyan jutottam át a sorban érkező akadályokon?

...mindez pedig hogyan avat be, és hogyan segít Téged a Magad Útján?

PDF | E-BOOK | EPUB

Hogyan Lettem Tantra Maszőr EPUB PDF Hogyan Lettem Tantra Masszőr

Történetek ÉLetem Sűrűjéből

ÉRDEKEL-Katt IDE

 ____________

Inkább valami más érdekel?

A MASSZÁZSOK | KATT IDE

A TANFOLYAMOK | KATT IDE

A MEDITÁCIÓK | KATT IDE

Az ingyenes HÍRLEVÉL | KATT IDE

A BESZÉLGETÉS | KATT IDE