Fiatalnak Maradni?

Egészségesen élni?

A Gyönyört Megtapasztalni?

Mi  a TITOK?

Kezdjünk bele együtt a Megoldásokba!

2 INGYENES Pdf,

csak Kattints  IDE!

Élj 100 Évig Egészségben | A Tantra Masszázs 11 Titka | Ajándék PDF | Hírlevél feliratkozás Élj 100 Évig Egészségben

&

A Tantra Masszázs 11 Titka

Részben Spirituális tartalom!

____________

Mégis mindezt honnan veszem?
Onnan, hogy én már rátaláltam ezekre a MEGOLDÁSOKra!

Olvasd el az e-füzeteket

és légy kitartó!

Az érkező e-mail sorozat segíteni fog!

MAG VagyOK?

2018. szeptember 9.
szerző: Kristóf István
téma: MAG-Lélek

Ha birtoklod (nem csupán beszéled) e nyelvet, és átitatja minden sejted és MAG lelked, akkor ITT és MOST tudod, hogy ez nem kiemel a sokaságból, hanem eggyé olvaszt a sokasággal. Mit jelentsen ez? A Tudás felelősség! Ahogyan a szülő felel gyermekéért, úgy felel a MAG lélek-szellem az emberiségért. A Tudás nem hatalom, hanem felelősség. A felelősség szolgálat. Szolgálnod kell a népeket, mert a MAG, mi benned szunnyad, s ÉL, miáltal az élre helyez, ÉL-SŐ tudással vértez fel. Ott nyugszik benned az ős-nyugalom TERE- Végtelen szellem-lelked által vagy, aki vagy: TEN vagy. Te is TEN vagy.

A MAG népe az első a népek között. Nem áll senki és semmi fölött, de a sorban elsőként tanulta meg a Föld és a Világ törvényeit, s tanulta meg az ősi elveket a csillagemberektől. István-Vajk (sorsa ez volt, így meg kellett tennie) beengedte az európai barbár és hataloméhes népeket a Kárpát-Medencébe. A MAG népe hígulni kezdett. 1000 éves hígulási folyamat eredménye, hogy mára kevesek tudják, vagy érzik lelkükben az ősi elveket. Kevesek tudják a nyelvet, így kevesek tudják kik vagyunk.

Most nem azokról szóltam, kik magyarul beszélnek. A beszéd csupán jó utánzó képesség. A NYELV a meghatározó. Az a kérdés, hogy zsigereidben ott van e a MAG nyelv? Magodban, sejtjeidben egy vagy e vele. Ha igen, akkor érzéseid visznek a megértés teljességébe. Az érzéseid által tudod, hogy ki vagy. Egy magyarnak nem kell magyarázat, hiszen benne van MINDEN. Az elsőkben ott a kezdetek tudása. magyarnak nem kell magyarázat, hiszen benne van MINDEN. Az elsőkben ott a kezdetek tudása.

Ha birtoklod (nem csupán beszéled) e nyelvet, és átitatja minden sejted és MAG lelked, akkor ITT és MOST tudod, hogy ez nem kiemel a sokaságból, hanem eggyé olvaszt a sokasággal. Mit jelentsen ez? A Tudás felelősség! Ahogyan a szülő felel gyermekéért, úgy felel a MAG lélek-szellem az emberiségért. A Tudás nem hatalom, hanem felelősség. A felelősség szolgálat. Szolgálnod kell a népeket, mert a MAG, mi benned szunnyad, s ÉL, miáltal az élre helyez, ÉL-SŐ tudással vértez fel. Ott nyugszik benned az ős-nyugalom TERE- Végtelen szellem-lelked által vagy, aki vagy: TEN vagy. Te is TEN vagy.

Most pedig hallgass rám! Te! Igen TE! Ki ezen sorokat magyar nyelven olvasod. Ha ez az ing nem a tiéd, akkor ne vedd fel!

Értettél bármit eddig abból, amit írtam? Szeretettel, szívvel-lélekkel kitelő érzéssel töltött el? NEM? Nem…Nos ebben az esetben nem vagy MAG lélek, csak beszéled az US nyelvet. Még tanulnod kell sokat. Azt GONDolod, hogy TE több vagy, jobb vagy másoknál? Felette állsz cigánynak, zsidónak, négernek,arabnak,sárgának? Nagy tévedésben leledzel! Egy vagy velük!

Egyetlen NAGY Szellem irányít Mindent és Mindenkit! A testvéred minden ember. A családod minden ember. Ha gyűlölet, harag, düh, alá- vagy fölérendeltség él benned, akkor TE nem vagy MAG lélek. Te egy EGO vagy. Nincs benned a MAG lélek, az Élet-Fa és az ős dingir tudás híján vagy. Megtanultál egy nyelvet, mert ide vetődtél e vidékre és megtanultad. Beszéled, de nem TUDOD. SZERetnél közénk tartozni, de nem tartozol közénk. Sajnálom, de nem vagy magyar. Magyarul beszélő ember vagy, EGÓ általi uralommal, azonosulással, de a szelídektől való teljes elkülönüléssel.

A SZER talán egySZER EGYüvé tart majd vélünk, de nem MOST. Csak az érzéseid vizsgáld meg! Mit érzel a Test-Véreid irányába? Szereted az embert? Szereted az összes embert, az összes népet? Félsz az araboktól? Gyűlölöd a zsidókat? Utálod a cigányokat? Közben fröcsögő szájjal kiáltod ki magad magyarnak? NEM TARTOZOL KÖZÉNK! Vendég vagy közöttünk! Egyek vagyunk veled, egyek vagyunk mindenkivel, MI a MAG népe. Te választod el magad tőlünk, emberiségtől, EGYségtől, testvériségtől, családtól, SZER-etettől/elemtől.

Szívem és Lelkem MAGja a SZER-elem. Egy vagyok véled TEST-Vérem, EMBER-Társam. A NAGY EGY EGYenlő részei vagyunk. A sötét oldal az egó által levágta magát magát testünkről, és kikiáltotta magát különállónak. SZERetettel elfogadtuk a szabad akaratból tett szabad döntését. Szeretjük Őt, de nem kívánunk részt venni gyűlÖLetében, haragjában, gyilkos és hatalmaskodó, uralkodó játékaiban. Köszönjük, hogy megmutatta nékünk a sötétség bugyrait és útvesztőit, az emberiség embertelen oldalát, a sötét idők kegyetlen fájdalmait.

Köszönjük! Hálásak vagyunk!

Itt és Most megbocsátunk önMAGunknak minden múltbéli hibánkért! Szeretettel elengedjük az Ego összes félelmét, gyűlöletét és haragját. Megbocsátunk magunknak és mindenkinek. Szeretettel ölelünk minden élő embert néptől és vallástól függetlenül. Az egóval azonosulókkal nem vállalunk közösséget. Elfogadjuk őket, de nem kívánunk továbbhaladni velük. A pénzhajhászás, a hatalom, a fegyver, a gyűlölet, népirtás, környezetünk kizsigerelése nem része lelkünknek. Szeretni, segíteni, együttérezni jöttünk a Földre, és persze tanulni és tapasztalni. Szeretettel elengedlek EGÓ itt és MOST!

Ha gyűlölsz, nem vagy MAG. Ha szítasz, nem vagy MAG. Ha ítélsz, nem vagy MAG. Ha alárendeled magad másoknak, nem vagy MAG. Ha fölérendeled magad másoknak, nem vagy MAG. Ha félsz, még nem vagy MAG.

EGYek vagyunk Mindennel. SZERetet teremtett MINDent. SZER alkotja a Világot. Az EGO is része a MINDENnek, de a sötétségbe kapaszkodva függetlenné kiáltotta ki magát. Ezt elfogadjuk, mert a szabad akarat ősi törvénye ezt mondja ki.

Szeretettel ölellek benneteket! Eljött az idő.

Ajánlott írások:

Kristóf István Kristóf | K3IST

Kristóf István Kristóf | K3IST

LélekMentor | Szenzuális Masszőr

  • lélekoldó-beavató érzéki masszázsok
  • meditációs csomagok /PDF+MP3/
  • jelenlétben a lélekmentorral
  • tantra, yoni, lingam masszázs tanfolyamok

Szeretettel Köszöntelek!

Kristóf István /K3IST/ vagyok. 2003-ban léptem arra az útra, mely azóta egyre meghatározóbbá vált a számomra. A sok korábban megválaszolatalan kérdésemre elkezdtek megérkezni a válaszok. És ezek a válaszok nem légből kapottak voltak, hanem a mindennapokban tapasztalhattam meg róluk, hogy valósak.

Lassan haladtam a magam megéléseinek útján, és apró lépésekben érkeztek a megoldások. Aztán 2012-2013 táján berobbant a nitró az égéstérbe. Jött a holisztikus tudatosság, mely azután az önismeretemet mélyen befelé, és a végtelen univerzum irányába kifelé egyszerre röpítette túlzások nélkül.

Kicsit fentebb láthatod, hogy mi mindennel foglalkozok most. Annyit tennék mindehhez hozzá, hogy semmit nem adok át úgy, hogy azt előtte ne tapasztaltam volna meg a magam sorsában, ne éreztem volna a saját bőrömön. Ezért tudom, hogy valós az, amit megoldásként, segítésként, iránymutatásként átadhatok Neked.

Köszönöm, hogy itt vagy! Igazán hálás vagyok!


Itt üzenhetsz nekünk a CIKKel, vagy mással kapcsolatban:

3 + 12 =

Más-Világ-Lét A Tudatosság RendSzere weboldal. Kezdő lépések a tudatossá váláshoz!

K3IST | Hogyan Lettem Tantra Masszőr | e-book

megrendelés gomb 

Tantra | Intimitás | Beavatás

NEM érzel hiányt a lelked mélyén?

Valami megfoghatatlan fájdalmat?

Íme egy titkokat feltáró út, mely minden leplet leránt a masszázsok mély lelki folyamatairól.

Mégis miként érkeztem erre az útra, és hogyan jutottam át a sorban érkező akadályokon?

...mindez pedig hogyan avat be, és hogyan segít Téged a Magad Útján?

PDF | E-BOOK | EPUB

Hogyan Lettem Tantra Maszőr EPUB PDF Hogyan Lettem Tantra Masszőr

Történetek ÉLetem Sűrűjéből

ÉRDEKEL-Katt IDE

 ____________

Inkább valami más érdekel?

A MASSZÁZSOK | KATT IDE

A TANFOLYAMOK | KATT IDE

A MEDITÁCIÓK | KATT IDE

Az ingyenes HÍRLEVÉL | KATT IDE

A BESZÉLGETÉS | KATT IDE