Ez a WordPress weboldal az Elegant Themes Divi Sablonjával készült. A WordPress a DIVI által egyszerűvé, könnyedén szerkeszthetővé válik. Ha ezen a linken keresztül vásárolod meg a sablont, akkor egy 3 órás személyes segítséget ajánlok fel az induláshoz. Részletekért Katt IDE!

Divi WordPress Theme

Emlékszel?

2017. november 21.
szerző: Kristóf István
téma: Tantrikus Szem-Lélek

Tudod nem változtál semmit, csak egy testet öltöttél, hogy megérkezhess ide. Vágysz a szeretetre, az érintő simogatás gyönyörére. Keresed örökléted eredő Fényét. Igazi otthonod békéjét vágyod.

Emlékszel? Amikor még nem érkeztél meg ebbe a testbe, egykoron találkoztunk. Ismerlek téged. Valahol tudod ki vagyok, és miért jöttem. Ez a találkozás most neked szól.

A lelked mindig is szabad volt. Úgy szárnyaltál a Világok között, akár egy pillangó, mely édes nektárt keres. Tudod nem változtál semmit, csak egy testet öltöttél, hogy megérkezhess ide.

Vágysz a szeretetre, az érintő simogatás gyönyörére. Keresed örökléted eredő Fényét. Igazi otthonod békéjét vágyod. Visszatérnél bölcsőd szerető melegébe, a Mindenhol és Mindenben Lét állapotba, ahol a SZERetet nem kívülről érkezik, hanem kitölti teljes Fény-Valód, hogy egy légy vele, s nem kell sóvárognod érte, mert semmi más nem létezik.

Igen Én Te vagyok. MAGadat látod, ha reám fordítod tekinteted. Tudd és hidd, hogy a Forrás Te vagy, és nem kell keresned tovább. Csukd be a szemed. Engedd el a Tested, és válj eggyé velem: a Fénnyel.

Ne kutass, hiszen rám lelsz a Szívedben. ÖnMAGad szerető Fény-ölelésén keresztül találkozhatsz eredő Éneddel, ki most a Világból érinti lelked, hogy szíved Fényét megmutassa neked. Én nem más vagyok, mint az ok, mely itt és most visszavisz a tiszta fény valódba, a Forrás gyönyörébe, mely oly szeretet fényből árad, mely teljességében Egy veled, egy a Mindenséggel.

Kétséged ne legyen ÖnMAGad Szeretetében, Emberi Léted ősi Szellem-Valójában, mit nem kell tovább áhítanod, csak testedben meglelned, Szívedben megnyitnod, Lelkeddel érezned. Emlékszel?

Ajánlott írások:

Kristóf István

Kristóf István

-lélekoldó-beavató masszázsok
-tudatosság, életvezetés tanácsadás
-önismereti csoportok
-tantra masszázs tanfolyamok

A fenti GOMB segítségével iratkozz fel a HÍRLEVÉLre! Ajándékot is adunk!

Itt üzenhetsz nekünk a CIKKel, vagy mással kapcsolatban:

10 + 7 =

Más-Világ-Lét A Tudatosság RendSzere weboldal. Kezdő lépések a tudatossá váláshoz!

Ha tetszenek az oldalon található írások, anyagok, és nincs lehetőséged személyes találkozásra, de úgy érzed segíteni szeretnél, akkor bármekkora összeggel támogathatod a munkámat. Hálásan Köszönöm!
Kattints a képre!

Tantra-Fény-Mag oldal támogatás

Elérkezett az IDŐ, hogy ÚJ Weboldalad legyen! A RUNA.HU ebben tud segíteni Neked! Ha weboldalkészítésben szükséged van bármire... Részletekért Katt IDE!
RUNA.HU webDeSign

Pin It on Pinterest

Shares
Share This