Fiatalnak Maradni?

Egészségesen élni?

A Gyönyört Megtapasztalni?

Mi  a TITOK?

Kezdjünk bele együtt a Megoldásokba!

2 INGYENES Pdf,

csak Kattints  IDE!

Élj 100 Évig Egészségben | A Tantra Masszázs 11 Titka | Ajándék PDF | Hírlevél feliratkozás Élj 100 Évig Egészségben

&

A Tantra Masszázs 11 Titka

Részben Spirituális tartalom!

____________

Mégis mindezt honnan veszem?
Onnan, hogy én már rátaláltam ezekre a MEGOLDÁSOKra!

Olvasd el az e-füzeteket

és légy kitartó!

Az érkező e-mail sorozat segíteni fog!

YouTube Shorts k3ist-tfm

2017 december 12 óra 12 perc

2017. december 12.
szerző: Kristóf István
téma: Mag-Lélek

Ez azt jelenti, hogy csináld azt, amit szeretsz, ami feltölt, és ne törődj a pénzzel, vagyis ne félj, ne rettegj a pénz hiányától. Ne a pénz miatt dolgozz, hanem azért dolgozz, ami éltet és örömöt ad, és ezért, vagy csak azért mert ember vagy egy országban kapj annyi pénzt, amitől nem kell szűkölködnöd. Igen.

2017 December 2017.12.12 12:12

Itt és Most 2017 decemberét írjuk. Az országból kb. 1 millió ember távozott. Miért? Mert itt most 85 ezer Ft a minimálbér, és a lakosság fele ennyit kap. 80-100 ezer Ft-ot keres egy ember.

Tehát egy család 160-200 ezer Ft-ból él(hal). Valószínű bérelnie kell a lakást, vagy kölcsönt nyög a lakás kapcsán. 100 ezer Ft alaphangon a bérlet/kölcsön törlesztés mondjuk. Akkor van net, mobil, villany, víz,gáz. ugye. Ez is 50-60 ezer. Na akkor kaja,ruha,pihenés,szórakozás?

Ja az már nem fér bele Viszont elérkeztünk a peremvidékre, vagyis a tűrőképesség határához. Ez a magyar embereknél nagyjából tízszeres, mint a fiatalabb nemzeteknél (minden nemzet fiatalabb nálunk-és most ne a marker génekben gondolkodjunk, hanem lélekre (mely valójában a Szellem és Lélek együtt), a lelkületünkre. Hatalmas terheket vagyunk képesek elviselni és cipelni.

Ám az Univerzum is éppen egy korszakot zár. A vaskor végén és az aranykor elején járunk. Nehéz a laikusnak ezt észrevenni, de azért ott van a fény az alagút végén. Egyre hallom, hogy a kereskedelemben már nincs elég munkaerő, vagy lassan sehol nincs elég munkaerő. Valójában nem is kell. A munka már nem az embereknek való. A munka azért van, hogy függj attól, aki adja és függj attól aki elveszi-és a pénzedet is elveszi. (Államhatalom, tőke világa, bankrendszer, vallás). Ez nem jelenti azt, hogy ne dolgozz. Nem.

Ez azt jelenti, hogy csináld azt, amit szeretsz, ami feltölt, és ne törődj a pénzzel, vagyis ne félj, ne rettegj a pénz hiányától. Ne a pénz miatt dolgozz, hanem azért dolgozz, ami éltet és örömöt ad, és ezért, vagy csak azért mert ember vagy egy országban kapj annyi pénzt, amitől nem kell szűkölködnöd. Igen.

Én azt látom, hogy lassan, de biztosan belekényszerül a hatalom abba, hogy engedjen. Hogy merd azt csinálni, és merd azt gondolni, hogy a határaid és lehetőségeid korlátlanok. Minél többen gondoljuk így, annál hamarabb megteremtjük azt a világot (mert a gondolat, a lélek, a szív teremti a világot-ne hidd el, de a tudatalattid úgyis tudja ezt), ahol a pénz szerepe a helyére kattan, és végre a szeretet és a kreativitás veszi át a rabszolgaság helyét. Köszönöm

Ajánlott írások:

Kristóf István Kristóf | K3IST

Kristóf István Kristóf | K3IST

LélekMentor | Szenzuális Masszőr

  • lélekoldó-beavató érzéki masszázsok
  • meditációs csomagok /PDF+MP3/
  • jelenlétben a lélekmentorral
  • tantra, yoni, lingam masszázs tanfolyamok

Szeretettel Köszöntelek!

Kristóf István /K3IST/ vagyok. 2003-ban léptem arra az útra, mely azóta egyre meghatározóbbá vált a számomra. A sok korábban megválaszolatalan kérdésemre elkezdtek megérkezni a válaszok. És ezek a válaszok nem légből kapottak voltak, hanem a mindennapokban tapasztalhattam meg róluk, hogy valósak.

Lassan haladtam a magam megéléseinek útján, és apró lépésekben érkeztek a megoldások. Aztán 2012-2013 táján berobbant a nitró az égéstérbe. Jött a holisztikus tudatosság, mely azután az önismeretemet mélyen befelé, és a végtelen univerzum irányába kifelé egyszerre röpítette túlzások nélkül.

Kicsit fentebb láthatod, hogy mi mindennel foglalkozok most. Annyit tennék mindehhez hozzá, hogy semmit nem adok át úgy, hogy azt előtte ne tapasztaltam volna meg a magam sorsában, ne éreztem volna a saját bőrömön. Ezért tudom, hogy valós az, amit megoldásként, segítésként, iránymutatásként átadhatok Neked.

Köszönöm, hogy itt vagy! Igazán hálás vagyok!

YouTube @k3ist-tfm 


Itt üzenhetsz nekünk a CIKKel, vagy mással kapcsolatban:

11 + 12 =

Más-Világ-Lét A Tudatosság RendSzere weboldal. Kezdő lépések a tudatossá váláshoz!

K3IST | Hogyan Lettem Tantra Masszőr | e-book

megrendelés gomb 

Tantra | Intimitás | Beavatás

NEM érzel hiányt a lelked mélyén?

Valami megfoghatatlan fájdalmat?

Íme egy titkokat feltáró út, mely minden leplet leránt a masszázsok mély lelki folyamatairól.

Mégis miként érkeztem erre az útra, és hogyan jutottam át a sorban érkező akadályokon?

...mindez pedig hogyan avat be, és hogyan segít Téged a Magad Útján?

PDF | E-BOOK | EPUB

Hogyan Lettem Tantra Maszőr EPUB PDF Hogyan Lettem Tantra Masszőr

Történetek ÉLetem Sűrűjéből

ÉRDEKEL-Katt IDE

 ____________

Inkább valami más érdekel?

A MASSZÁZSOK | KATT IDE

A TANFOLYAMOK | KATT IDE

A MEDITÁCIÓK | KATT IDE

Az ingyenes HÍRLEVÉL | KATT IDE

A BESZÉLGETÉS | KATT IDE

YouTube @k3ist-tfm