BELÉPÉS       VilágTudatÚjak      VilágTudatCikkek

Tantra-Fény-Mag BelépésKristóf István

 Kristóf István


 
Tantra-Fény-Mag LOGO plusVilágTudat hisz a Világ Tudat

  Kozmikus Tudatosság MAG Lélek Tantrikus Szem-Lélek Mende-Monda Róna

  Cikkek - Blogok - Történetek
VilágTudat
hisz a Világ Tudat
Népek, Nemzetek Sorsa, Karmája


Népek, Nemzetek Sorsa, Karmája


 MAG Lélek


 2017. március 21.
 szerző: Kristóf István
 téma: MAG Lélek

…ha sokszor úgy tűnik is, hogy „balsors tép” bennünket, és szétszaggatták az országot, és elnyomott, megalázott, fogyó lélekszámú nép vagyunk, akkor is a sorsunkat éljük, és konkrét oka, magasztos célja van minden történésnek, ami a magyar nemzetet érinti.


Népek, Nemzetek Sorsa, Karmája

Nemzeti, vagy népi karma-sors.


A nemzet sorsa egy összeadódott sors. A nemzet összes tagjának egyéni sorsaiból, karmikusan hozott tartozásaiból adódik össze, tehát legalább annyi tényezős, amennyi tagja van a nemzetnek. Ebből következően egy-egy ember nem tud rá komoly befolyást gyakorolni, de akiknek sorsa befolyással bír a többi ember életére, azoknak nagy a befolyása a nemzeti sorsra is. Pl. politikai, vallási vezetők, népszerű személyek stb. Mindent figyelembe véve azonban itt is az alapigazságok és törvények érvényesülnek.


A Mindenség összessége jól illeszkedő parányi részekből áll össze, és nincs semmi, ami ok nélkül történne, tehát nincs véletlen, és a folyamatok nem haladhatnak káosz felé, az Univerzum REND-SZER-e egységes és előremutató, örök, és kiáramló Fény. Így példának véve a magyarság sorsát, nincs semmi ok aggodalomra. A kozmikus rend érvényesül a nemzet tagjainak, és a nemzet egészének sorsában. Tehát ha sokszor úgy tűnik is, hogy „balsors tép” bennünket, és szétszaggatták az országot, és elnyomott, megalázott, fogyó lélekszámú nép vagyunk, akkor is a sorsunkat éljük, és konkrét oka, magasztos célja van minden történésnek, ami a nemzetet érinti.


Nincs is más dolgunk, mint az egyéni sorsunkkal egyező módon fogadjuk el a nemzet sorsát, és ne akarjuk a folyamatot megváltoztatni, vagy ellenszegülni neki. Értelmetlen szélmalomharc lenne. Bármit is teszünk, ellenállunk, vagy elfogadunk, akkor is beteljesül nemzetünk sorsa, csak elfogadás esetén lelki békénk megmarad.


Egyet azért mégis tehetünk felebarátainkért! Mégpedig az elfogadás és elengedés mellett erősíthetjük az összetartozás érzését, a nemzet ősiségét bennük. Ezen felül kritikusan szemlélhetjük a nemzet ellen uralomra törő, és bomlasztó tevékenységeket. Közvetlen környezetünket pedig segíthetjük saját sorsa beteljesítésében, és a tájékoztatás mellett támogathatjuk hamis ideológiákkal szembeni éles látásuk kialakítását, a globális elnyomás eszközeivel szemben, a kis önszerveződő csoportok és egységek létrehozását, és erősödését. Érezzétek hovatartozásotokat, és hogy nem hagyott el benneteket a teremtő Fény.

A megoldás nem az ellenség keresése, legyen az külső, vagy belső. A bőr alá beültetett chip a szegény országokban fontos, mert a jobb életszínvonalon élőknél, már megoldódott okostelefon,vagy mobiltelefon formájában. Hol tartózkodsz, mit beszélsz, barátaiddal mit chatelsz, milyen e-maileket váltasz, ezeket tudják rólad. Saját kamerádon (laptop, telefon)keresztül látnak is, ha éppen ezt akarják. (Nézd meg a „Snowden” c. filmet, mely igaz történet. 

http://www.mafab.hu/movies/cim-nelkuli-oliver-stone-projekt-272790.html

 )


Nyitott könyv vagy a hatalom számára. Ha például fluoros fogkrémet használsz, akkor hajlamossá válsz elhinni, amit a hatalom birtokában lévő médiából hallasz hír és reklám formájában, és követed a tömegeket vásárlási szokások, fogyasztás terén. Amikor a migránsok, a zsidók, a cigányok, a románok, franciák, tótok, svábok stb. ellen hangolnak, akkor ellenségképet alakítanak ki benned, vagyis megosztanak, hogy ne egységben és ne összefogásban gondolkodj! Ilyenkor gyengítenek. Ezek a más nációkhoz tartozó emberek nem az ellenségeid hidd el! A szerecsen ember ma már afro-amerikai,(afro-európai nincs?) a cigányságból roma lett. Ezzel a nacionalizmus, és rasszizmus nem fog változni, csak elhitetik veled ügyes átcsomagolást alkalmazva, mint ahogy a nagyáruházak átcsomagolják a lejárt szavatosságú élelmiszert.

Tegyél ÖnMAGadért. Legyél igényes arra, hogy adalékanyagoktól mentes élelmiszert eszel. Házilag készítsd el ételed! Nézd meg mit veszel! Zárd ki a mérgeket ételedből és életedből. Ne igyál energiaitalt, sokkal mérgezőbb, mint a kábítószerek egy része, vagy az alkohol, a foszforsavval és koffeinnel dúsított colák, persze ezeket se fogyaszd, vagy mértékkel.(Kis mértékben gyógyszer, nagy mértékben orvosság /Orvosság az életre,vagy annak végére/ )


Mondd el az ismerőseidnek, hogy a hírekben és reklámokban hamis információkat nyújtanak át neked-neki, hogy becsapva kövesd azt az utat, melyet a hatalom elvár tőled. Sok hírt ugyanúgy megrendeznek, mint az akciófilmeket, s ily módon milliókat csapnak be. Az adód jó részét valójában nem utakra, infrastruktúrára, szociális háló építésére, nincstelen éhező emberek támogatására költik. Az adódat a te véleményedre fittyet hányó hatalom a választási kampányára költi, vagy a kampányára felvett államadósság visszafizetésére: Már 300-400 éve a legjobb adós az állam, mert egy nemzet dolgozik ezen hitelek visszafizetésén. Ügyesen megtervezett módon adósságba kevert és kisemmizett honfitársaid autóját, házát, földjét veszik meg belőle negyed áron a hatalom részesei. (Nézd meg a „Préri Urai” Chomancheria c. filmet, mely szintén igaz történet:

http://www.mafab.hu/movies/comancheria-275536.html

 )


Előre tudták mi fog történni, mi lesz a következmény, és szándékosan csaptak be. A MAG Népe esetében Géza „királlyal” kezdődött, és azóta ezerszer elárulta a hatalom ezt a népet. DE!!! Fogadd el a sorsunkat! Sokat tanultunk mindebből. A nyelvünkben ott él az IGAZság, szókincsünk többet ér az aranynál, benne rejtőzik a Világ Szeretet Fénye, ahogyan a Lelkünkben is. Mi egy békés nép vagyunk. A szívünk és lelkünk nagyságának köszönhetően mindezt megengedtük önjelölt vezetőinknek ezer éven keresztül.


És most, ma sem szabad ellenségeket keresnünk. Szeretetet, összetartást, ésszerű és egészséges életmódot kell kialakítanunk. Csak kérlek kapcsold ki a TV-t, és menj el a családoddal és a barátaiddal kirándulni, közösséget építeni, segíteni a rászorulóknak, akik nem oly szerencsések, mint te, akiket sikerült kisemmizni, mert nem tudták azt, amit te már tudsz. Ha más ellen fordulsz, akkor elveszett ember vagy. „Kard által vész el, ki kardot ragad”. A sötétséget nem a harag, gyűlölet, düh űzi el, hanem a fény, ami a szeretet. A gyógyír a félelemre a szeretet.


A kiút nem mások magad alá gyűrésében, eltiprásában, kiirtásában rejlik. A kiút a szeretet, összefogás, passzív elutasítása a hatalom mesterkedéseinek, és minden ember elfogadása bőrszíntől és vallástól függetlenül. Lehet, hogy a másik ember még nem olyan fejlett, mint te, de érzései vannak. Anyja, apja,testvére neki is van, akiket bizonyosan úgy szeret, mint te. Ha megölöd őt, vagy a rokonát, barátját, azzal csak fokozod a haragot és gyűlöletet. Ha megbocsátasz és szeretsz, akkor szeretetet teremtesz, akkor fényt viszel a sötétségbe.


Mától ne szolgáld a tömegek mérgezését (olajipar, atomenergia, kémiai ipar, gyógyszergyártás, chemtrail), amennyire tőled telik, amennyire múlik ez rajtad. Ne támogasd önmagad sárba tiprását! Azt hidd el, amit megtapasztalsz, amit a szíved diktál, ami a lelkedből jön, amit igaz barátod mesél neked. A többi hazugság elvisz a sötétség felé.


Ne gyűlölj, csak fordíts hátat a hazugoknak! Ne tégy senki ellen, inkább tégy valakiért, vagy valamiért, hiszen ez azonos azzal, hogy ÖnMAGadért, vagy ÖnMAGad ellen teszel. A sötétség csak a fény által fog eltűnni az életedből. Fordíts hátat a sötétségnek, az elnyomásnak, a haragnak és gyűlöletnek. Térj a szív Útjára! Légy IGAZ MAGyar, ki segít más embereken, nemzeteken, miként a szegény vándor megosztja a hamuba sült pogácsáját azokkal, kik rászorulnak. Egy ősi nemzet sarja vagy, mely mindig IGAZ Úton járt, s e miatt sok hazug, sok hazugsággal szennyezte nevünket és múltunkat. Nem állsz senki felett, de alávalóbb sem vagy senkinél. A MAG népének sarja vagy, ki a fizikai Világ felett áll Lelkületében és Szellemiségében. Lelj rá ÖnMAGadra, IGAZ Utadra!

Legyen SZER-ETET-tel teli minden napod!


 Ajánlom a következő írásokat:

MAG VagyOK?

 MAG Népe

MAG Lélek      Kristóf  István

  VilágTudat  Új Cikkek

  VilágTudat Összes Cikk

  VILÁG  Ahonnan indulni érdemes

Tantra-Fény-Mag


Más-Világ-Lét A Tudatosság RendSZERe
  Más-Világ-Lét A Tudatosság RendSZERe  weboldal
Tantra-Fény-Mag HÍRLEVÉL Feliratkozás

Mobilbarát reszponzív weboldal
© Kristóf István since 2015
Az oldal tartalmát csak a szerző engedélyével használhatod fel