BELÉPÉS       VilágTudatÚjak      VilágTudatCikkek

Tantra-Fény-Mag BelépésKristóf István

 Kristóf István


 
Tantra-Fény-Mag LOGO plusVilágTudat hisz a Világ Tudat

  Kozmikus Tudatosság MAG Lélek Tantrikus Szem-Lélek Mende-Monda Róna

  Cikkek - Blogok - Történetek
VilágTudat
hisz a Világ Tudat
Ki Legyen a Tantra /érzéki/ és Intim Masszőröd?


Ki Legyen a Tantra /érzéki/ és Intim Masszőröd?


 Tantrikus Szem-Lélek


 2017. május 24.
 szerző: Kristóf István
 téma: Tantrikus Szem-Lélek

Ki legyen az, akire rábízod magad? Kit engedsz be az "aranykapun", a legféltettebb testtájadra ki léphet? Ki végezze el a yonid masszázsát? Maximálisan meg kell bíznod abban a személyben. Ha elhatározod, hogy megteszed, akkor mindenképpen fordulj hozzáértő masszőrhöz. Honnan tudod, hogy alkalmas személyt találtál e?


Ki Legyen a Tantra /érzéki/ és Intim Masszőröd?

Ki legyen az, akire rábízod magad? Kit engedsz be az "aranykapun", a legféltettebb testtájadra ki léphet? Ki végezze el a yonid masszázsát?


Maximálisan meg kell bíznod abban a személyben. Ha elhatározod, hogy megteszed, akkor mindenképpen fordulj hozzáértő masszőrhöz.


Honnan tudod, hogy alkalmas személyt találtál e?


Például megkérdezel más hölgyeket, akik már jártak az adott masszőrnél, hogy mit tapasztaltak, mi a véleményük. Általában nem sok ilyen ismerőst lehet találni,de azért keresgéljetek. A legtöbb tantra masszőr, illetve néhány szexológus végez intim hüvely (yoni, vagy intim trigger masszázs) masszázst.


Jó, de ettől még nem biztos, hogy jó szakembert találtok. Az ismerős beszámolója sem elegendő, hiszen te másképpen működsz, mint mások, mind testileg, mind lelkileg. A következő lépés, hogy vedd fel a kapcsolatot a masszőrrel, és kérdezz tőle. Írásban, vagy telefonon, vagy kérj egy konzultációt előre. Ha találkozol vele, és beszéltek, akkor már érezned kell, hogy megengeded e ennek a személynek, hogy intim tájékodat érinthesse, vagy sem.


Ha mondjuk nincs időd, lehetőséged előzetes konzultációra, hanem egyből masszázsra mész, akkor is az első benyomások fontosak. Ha nem tetszik a masszőr, a hely, vagy a masszázs előtti megbeszélés során valami nem jön be számodra, akkor köszönd meg a találkozást, és menj el.


Ha minden rendben van és elkezdődik a masszázs, akkor is érhet még olyan dolog, ami nem kellemes, nem elfogadható számodra. Ezt jelezd azonnal. Ha a masszőr nem veszi figyelembe a kérésed, nem figyel rád, akkor is fogd magad és gyere el.


Semmit nem kell az élet során elfogadnunk és befogadnunk, ami számunkra rossz. A masszőrnek is el kell fogadnia az elutasítást. Tégy mindent e szerint az életben. A békesség kedvéért, hogy másokat kíméljünk, azért nem kell elviselnünk kellemetlen dolgokat. Csupán a függőség, a szerett, a társ, az eltartó személyétől való anyagi, lelki függés miatt nem szabad megengedni az erőszakot, nem szabad bevállalni a fájdalmat, a sérülést.


Jobb esetben a negatív esemény előtt sikerül dönteni, vagy cselekedni. Ha függünk a stresszor személyétől, akkor sem szabad neki engednünk. Gyermekkorban ez szinte lehetetlen, viszont a gyermek és ifjúkori traumákat 30-40 éves korunkig hordozzuk a tudatalattiban, vagy tudatos tudatban, mire oldani tudjuk őket. Legtöbbször több hónap, vagy több év terápiára járással, vagy öngyógyítással.


Nehéz a jó megoldásra lelni, de ha már tudjuk, akkor tegyük meg az ellenlépéseket, ne engedjünk semmilyen fizikai(testi), vagy lelki nyomásnak sem, ha az nem kellemes számunkra...Igen!...és vágjuk le magunkról azokat a személyeket, tárgyakat, élvezeti cikkeket, melyektől függünk. Ez életünk legnehezebb döntése, de a legcélravezetőbb is. Ha nem teszed meg, akkor elvesztél.


 Ajánlom a következő írásokat:

Az ember Szakrális Teremtés

 
A Női és Férfi Erők


Lelki Blokkjaink & Tantra Masszázs      Kristóf  István

  VilágTudat  Új Cikkek

  VilágTudat Összes Cikk

  VILÁG  Ahonnan indulni érdemes

Tantra-Fény-Mag


Más-Világ-Lét A Tudatosság RendSZERe
  Más-Világ-Lét A Tudatosság RendSZERe  weboldal
Tantra-Fény-Mag HÍRLEVÉL Feliratkozás

Mobilbarát reszponzív weboldal
© Kristóf István since 2015
Az oldal tartalmát csak a szerző engedélyével használhatod fel