BELÉPÉS       VilágTudatÚjak      VilágTudatCikkek

Tantra-Fény-Mag BelépésKristóf István

 Kristóf István


 
Tantra-Fény-Mag LOGO plusVilágTudat hisz a Világ Tudat

  Kozmikus Tudatosság MAG Lélek Tantrikus Szem-Lélek Mende-Monda Róna

 
 Cikkek - Blogok - Történetek
VilágTudat
hisz a Világ Tudat
A Tested Még Mindig az Álszent Egyház Tulajdona


A Tested Még Mindig az Álszent Egyház Tulajdona


 Tantrikus Szem-Lélek


 2017. május 26.
 szerző: Kristóf István
 téma: Tantrikus Szem-Lélek

Olyan programokat futtat a tudatalattid, melyeket több mint ezer éve még őseidbe kényszerítettek belé. A test takargatni való, a szexualitás bűn, és neked nincs jogod semmihez ezen a Földön, hiszen alantas és megtűrt bűnös lélek vagy. Ezek a középkori hagyományok a mai napig társadalmi szinten elfojtásokat okoznak,


A Tested Még Mindig az Álszent Egyház Tulajdona

Olyan programokat futtat a tudatalattid, melyeket több mint ezer éve még őseidbe kényszerítettek belé. A test takargatni való, a szexualitás bűn, és neked nincs jogod semmihez ezen a Földön, hiszen alantas és megtűrt bűnös lélek vagy. Ezek a középkori hagyományok a mai napig társadalmi szinten elfojtásokat okoznak. És ahol ezt erőltetik, és a szabadságra vágyó szellem/lelkekre kényszerítik, ott ezek perverziókba torkolnak, vagy kirobbannak és megállíthatatlanná és szabályozhatatlanná válnak.


Mindez a hatalom elnyomó szerepét támogatta és támogatja, miközben egy réteg mindent megenged magának. Gyakorlatilag törvényen és szabályon felül áll.


Miért?


 Mert az elfojtott, elnyomott, a gyönyörtől és testi-szellemi-lelki szabadságtól megfosztott ember félelemben él, és amíg ezt teszi, addig dolgozik, megalázkodik és termeli a hatalom számára a vagyont.

A spirituális ősi tudás kimondja, hogy nincs szükség közvetítőkre ahhoz, hogy kapcsolódj ahhoz, ami a Világot jelenti, ami megteremtette a Mindenséget, vagy egyáltalán, ami számodra az Univerzumot és az Őt irányító erőt takarja. Isten benned van, és nem vehetik ki belőled és nem vehetik el tőled.


Csakhogy egyszer azok, akik többet harácsoltak, loptak,ügyeskedtek össze, mint mások, mint a nagyobb többség, azok ezt félteni kezdték, és ezért fegyverrel és dogmákkal kezdték védeni. Ekkor oly sokszor emlegették, hogy csak ők tudnak téged megmenteni a halálod után, és ők mondják meg a tutit, amíg élsz, amíg félsz, hogy átprogramozták benned az ősi fényt, ami nem más, mint a szeretet.


Félelemmé alakították, és így elszakadtál az igaz valóságodtól, ami a szabadság és gyönyör legősibb szeretet/szerelem állapota. Ezt pedig legelsőként a testeden keresztül tudod megélni.

Fedezd fel újra ősi szabad állapotodat. Térj vissza a Forrás szeretetébe, és a teljesség gyönyörébe, hiszen ez a természetes közeged. Engedd meg magadnak a gyönyört, és azt, hogy a tested meztelenül a leggyönyörűbb, így tudsz szeretetben kapcsolódni önmagadhoz, és ha már ez újra megy sok ezer év után, akkor már másokhoz is szeretettel leszel képes kapcsolódni, és visszatalálsz ősi eredethez.

Kényeztesd magad, engedd meg a testednek, hogy megkapja mindazt, amire vágyik. Ne takard el idomaid, és fogadd el, majd szeresd minden porcikád teljes valójában.

Az ember szabadnak születik, szabad akarattal. Ne engedd, hogy elvegyék tőled, ami megillet. Kerülj vissza oda, ahol van a helyed, ahová mindig is tartoztál.


A Föld-Anya-Természet ma született meztelenségében, és gyönyörében, szépségében élő részeként, szabad emberként.

 Ajánlom a következő írásokat:


Tudatosság-Hit,Vallás


Az Élet Érzése, a LÉT Érzékelése, a Most SZERetete


A Női és Férfi Erők


A Női Mellek a Média Rideg Elutasításában      Kristóf  István

  VilágTudat  Új Cikkek

  VilágTudat Összes Cikk

  VILÁG  Ahonnan indulni érdemes

Tantra-Fény-Mag


Más-Világ-Lét A Tudatosság RendSZERe
  Más-Világ-Lét A Tudatosság RendSZERe  weboldal
Tantra-Fény-Mag HÍRLEVÉL Feliratkozás

Mobilbarát reszponzív weboldal
© Kristóf István since 2015
Az oldal tartalmát csak a szerző engedélyével használhatod fel