BELÉPÉS       VilágTudatÚjak      VilágTudatCikkek

Tantra-Fény-Mag BelépésKristóf István

 Kristóf István


 
Tantra-Fény-Mag LOGO plusVilágTudat hisz a Világ Tudat

 Kozmikus Tudatosság MAG Lélek Tantrikus Szem-Lélek Mende-Monda Róna

 Cikkek - Blogok - Történetek
VilágTudat
hisz a Világ Tudat
Tudatosság...Mit Jelent? 1.rész


Tudatosság...Mit Jelent? 1.rész


 Kozmikus Tudatosság


 2017. augusztus 8.
 szerző: Kristóf István
 téma: Kozmikus Tudatosság

Érzed a mindennapok rohanásában, hogy egy ideje (néhány éve) valami mintha másként működne? Érzed, hogy a kapcsolataid, az életed, minden napod száguldani kezdett, mintha egy kerékpárról átszálltál volna egy száguldó autóba? Ha mindezt érzed, és elfogadod, akkor megtetted az első lépést a tudatosság felé, mely a következő időszak kulcsa. Ha pedig nem, akkor talán rövidesen érzékeled. Minden nap figyeld az életed, a környezeted, mert már kapod az apró, majd az egyre erősebb jeleket és feladatokat, melyek segítik az átalakulásod, hiszen egy ritka, és szerencsés időszakban élsz a Földön. 


Tudatosság...Mit Jelent? 1. rész

Mielőtt olvasni kezdesz, felhívom a figyelmed arra, hogy mindaz amit itt találsz az én szubjektumomból, az én csatornáimon és sorsomon keresztül született, tehát csak azt fogadd el belőle, amit úgy érzel,hogy a tiéd is! Köszönöm . . .
 
Tudatosság- Mit jelent?
 
Érzed a mindennapok rohanásában, hogy egy ideje (néhány éve) valami mintha másként működne? Érzed, hogy a kapcsolataid, az életed, minden napod száguldani kezdett, mintha egy kerékpárról átszálltál volna egy száguldó autóba?


Ha mindezt érzed, és elfogadod, akkor megtetted az első lépést a tudatosság felé, mely a következő időszak kulcsa. Ha pedig nem, akkor talán rövidesen érzékeled. Minden nap figyeld az életed, a környezeted, mert már kapod az apró, majd az egyre erősebb jeleket és feladatokat, melyek segítik az átalakulásod. Hiszen egy ritka, és szerencsés időszakban élsz a Földön.


Ha azt érzed semmi sem sikerül, azt hogy összecsapnak a hullámok, akkor állj meg egy percre. Ne gondolj semmire, csak figyeld mi történik körülötted. Egy gyermek kacaja, egy madár dala, egy szép épület formája, bármi ami megragad adott pillanatban, abba merülj bele és építsd lelked a szépségből. Ez a jelenlét. A jelenlét az egótlan lét. A jelenlét a kinti világ és benti világ egysége, valónk összekapcsolódása a Forrással. A jelenlét szépsége a legfőbb segítőd abban, hogy önmagad felé tudj fordulni, és megtanuld szeretni önmagad.
 
A tudatosság egy magasabb nézőpontot jelent,ahhoz képest,amit korábban tapasztaltál. A magasabb nézőpont eléréséhez előbb bizalmat kell szavaznod ennek az életszemléletnek, és idővel, ha dolgozol vele, megtapasztalod mibenlétét, és valódiságát. Ez azonban hosszú folyamat, és önmagaddal-önmagadon végzendő komoly munkával jár. Az eredmény azonban egy megingathatatlan Hitet eredményez, ami szükséges a földi lét igaz megéléséhez.


Ez a megélés viszont nem túlélést jelent, mert a Tudatosság a Felsőbb Én és a Sors szövetségében kezedbe helyezi a feltétlen szeretet érzését is, ami a Végtelen Teremtő Fény, maga a Forrás Kiáradó Szeretete. Mindezt megtalálod Önmagadban, és ezt jelzi-közvetíti feléd vissza a környezeted, a Világod. Tapasztald meg ezt az érzést, szívből kívánom neked!


Szeretném átadni számodra mindazt, amit kaptam és napról napra megtapasztaltam, tapasztalok.


A mindennapok nem mondhatók könnyű műfajnak, az Élet nevű játék komoly színfalak között zajlik, és nem lenne elhanyagolható tény, ha a megértésén keresztül könnyebben tudnánk kezelni a napi stresszt, a próbákat és megpróbáltatásokat. Ehhez SZEM-L-ÉLET-VÁLTÁS szükséges. Ha érdekel és akarod, akkor együtt csiszolunk neked is egy hasonló szemüveget, mint amilyen az enyém...


DE!!!


Ehhez nem lesz elég csak olvasni. Tenned kell érte, magadért...Érted?


Hálásan köszönöm, hogy eljutottál eddig a sorig. Szép megélő napokat kívánok!


A SZEMLÉLETváltás pedig nem más, mint dimenzióváltás...


Következő rész: Tudatosság...Mit Jelent? 2.rész


 Ajánlom a következő írásokat:

 A Világ Fény Magja

 A Lélek Masszázsa

 Világ, Szövet, s Ég

      Kristóf  István

  VilágTudat  Új Cikkek

  VilágTudat Összes Cikk

  VILÁG  Ahonnan indulni érdemes

Tantra-Fény-Mag


Más-Világ-Lét A Tudatosság RendSZERe
  Más-Világ-Lét A Tudatosság RendSZERe  weboldal
Tantra-Fény-Mag HÍRLEVÉL Feliratkozás

Mobilbarát reszponzív weboldal
© Kristóf István since 2015
Az oldal tartalmát csak a szerző engedélyével használhatod fel