Fiatalnak Maradni?

Egészségesen élni?

A Gyönyört Megtapasztalni?

Mi  a TITOK?

Kezdjünk bele együtt a Megoldásokba!

2 INGYENES Pdf,

csak Kattints  IDE!

Élj 100 Évig Egészségben | A Tantra Masszázs 11 Titka | Ajándék PDF | Hírlevél feliratkozás Élj 100 Évig Egészségben

&

A Tantra Masszázs 11 Titka

Részben Spirituális tartalom!

____________

Mégis mindezt honnan veszem?
Onnan, hogy én már rátaláltam ezekre a MEGOLDÁSOKra!

Olvasd el az e-füzeteket

és légy kitartó!

Az érkező e-mail sorozat segíteni fog!

YouTube Shorts k3ist-tfm

A Négy Elem Ott Él Benned

2018. május 7.
szerző: Kristóf István
téma: Mag-Lélek

A 4 elem kombinációja és variációja, folyamatos változása a Világ. Ebben a Te feladatod önmagad megtapasztalása, és ez által a fejlődésed, a növekedésed, a gyarapodásod megélése. Amíg híján vagy ennek, vagy annak, addig hiányosságaid vannak, addig a fejlődés igen kellemetlen is lehet, hiszen az egóval azonosuló ember még a sötét oldalán keresztül éli meg a létet.

A MI-EGY-MÁS EGY-SZER-Ű Gyönyörűsége

Tölts meg egy poharat félig vízzel! (klasszikus példa, de szemlÉLETes)
Hogy látod? Félig tele van, vagy félig üres?
Így látod a világot is, amiben élsz. A fekete és a fehér között sodródsz, míg megéled, amit meg kell tapasztalnod. Ez vagy: Önmagad. Minden más, ami rajtad kívül esik, csupán szemléltető és segítő eszköz.

A Négy Elem

A TŰZ Elem izzó lángjával gyorsan tisztít. A VÍZ Elem tiszta vizével lassan mos tisztára. A LEVEGŐ Elem a széllel, az áramlással láthatatlan könnyedséggel fújja ki a tisztátlanságot. A FÖLD Elem magához vonja, vagy szűri, vagy kinöveszti önmagából a tisztaságot. Az ANYAg, a duális e négy elem végtelen számú kombinációja. Benned is ott van mind a négy. Egyikből több, a másikból kevesebb.

Mindig egyedi leszel, így sosem fogsz tudni senkivel azonosulni. Ettől vagy EGY. Ahogy haladsz az úton, úgy tanulod és tapasztalod a többleteidet és hiányaidat. Úgy látod, hogy ez másoknál is végbemegy, de sosem lesz egyik sem olyan, mint amilyen TE vagy.

A Világ, mely a tanítód, a fejlődésedet szolgálja. Ne akarj rajta változtatni, hiszen úgysem tudsz! Lásd be, és lásd meg az értelmét, ahogyan saját értelmedet csiszolod. Amikor kikristályosodik minden, elkészül a kristálygömb, az egész, akkor elérted a célod.

Miféle Egó?

Én sosem akartam, hogy megérts! Sosem az egóm irányított, amikor leírtam a sugallataimat és gondolataimat. Ha ezek benned mégis indulatot váltottak ki, egyet nem értést, és az egómat láttad bennük, hát a félig üres pohárral szembesültél. Vagyis a benned található egó rámozdult valamire, amiben még fejlődnöd kell. Ha tisztán, szeretetben, elfogadással tudtad olvasni, amit rajtam keresztül üzentél önmagadnak, az a félig tele pohár esete. Ugyanarról a pohárról beszélünk mindkét esetben.

Ébresztő Óra

Én ebben a tér-idő-anyag világban egy ébresztő vagyok. Az a dolgom, hogy felébresszek, vagy ráébresszek. Az ébresztés kellemetlen az ébredőnek. Néha lecsapja az ébresztőórát, aki jelképesen én volnék. Ám hálás is lehet később, hogy ráébredt egy szebb világra, mint amit a rémálmában élt meg azelőtt.

Van akit nem lehet, nem tudok ébreszteni. A süketek nem hallják a csörgést, és nem ébrednek fel. Aki nem érti írásaim lényegét, aki rámozdul, hogy kritizáljon, támadjon, sértsen, kijavítson, jobbat és nagyobbat mondjon, az így fedezi fel önnön sötét oldalát, csak még nem tudatos rá. Nem látja: ez az egó. Vele együtt élünk, őt megkaptuk a tér-idő-anyag világba, ha akartuk, ha nem. A játékszabályok ragaszkodnak a jelenlétéhez.

Tehát ki mondja azt, hogy őt nem érdekli, szerinte ez értelmetlen, számára ez nem létező, rajta kívül álló dolog ezazizé egóvagymifene? Aki nem lát rá, vagyis teljességében még azonosulásban van vele. Amiben benne vagyunk a fejünk búbjáig, azt nem láthatjuk kintről, vagy fentről.

A Tükörben Ott Vagy Te

Még egyszer jelezni kívánom: Ha indulatot, negatív érzéseket váltottam ki, akkor ez azt jelzi, hogy min kell még csiszolnod. Ha pozitív érzések, gondolatok, szinkronicitás, hazaérkezés állapot váltódtak ki benned, akkor megértetted, és befogadtad, tudtál vele azonosulni, vagyis ezt már lezárhatod nyugodt szívvel.

Az üres poharat a sötét oldalad látja, a teli poharat a fény oldalad észleli. Ily módon, ha engem kikiáltasz valaminek, az Te vagy. Önmagadat látod és tapasztalod folyamatosan.

A négy elem kombinációja és variációja, folyamatos változása a Világ. Ebben a Te feladatod önmagad megtapasztalása, és ez által a fejlődésed, a növekedésed, a gyarapodásod megélése. Amíg híján vagy ennek, vagy annak, addig hiányosságaid vannak, addig a fejlődés igen kellemetlen is lehet, hiszen az egóval azonosuló ember még a sötét oldalán keresztül éli meg a létet.

A tudatos ember már látja az egóját, és ugyanazt a kellemetlen megtapasztalást már úgy éli meg, hogy azonosul ugyan az élménnyel, érzéssel, de gyorsan felülemelkedik, látószöge kitárul, kiszélesedik és képes lesz ezt a megtapasztalást önmaga javaként felfogni, és kellő időben elengedni. A megtapasztalás így teljesen eléri a célját, a tanulási, fejlődési folyamat továbbhaladhat.

Ha mindez nem így történik, ha mindez a sötét egó oldalán nem lesz képes rávilágítani a lényegre, akkor ismétlődni fog a lecke. Új helyen, új formában, hasonló jelleggel megérkezik ugyanaz a példa.

SZER Elem

A négy elem ha össze tud állni, össze tud fogni, és egységet tud képezni, azt úgy hívják: SZER Elem. (Ez a szerelem nem a hormonális folyamat, hanem a teljes egység, összeolvadás a mindenséggel, a teremtéssel és a Teremtővel, mely EGY) Tehát a Szer-Elem/Szer-Etet kifogás, nyafogás, sötét oldali egó nélkül olvaszt egységbe a Fénnyel, a Világgal, a Mindenséggel.

Ez a Fény oldalunk sugallata, a szívünk-lelkünk kívánALMA. Vagyis akkor tudsz majd békéssé, „szelíddé” válni, amikor felismered, hogy nem vagy különálló, feljebbvaló, alábbvaló másoknál. Amikor meglátod, hogy egy vagy a fűvel, a fával, a halállal, a születéssel, a kígyóval, a békával, a Mindennel.

Ily módon tudsz e segíteni önmagadon? Tudsz e adni önmagadnak? Tudod e szeretni önmagadat? Mert akkor történik meg a csoda, amikor ezt felismered, és eggyé válsz vele.

Én csupán igyekszem tenni a dolgom. Ébresztgetek, ráébresztek, kizökkentek, rávilágítok a dolgok mibenlétére. A felismerést már rád bízom. Mivel az én dolgom csupán ennyi, ezért ne várd, hogy helyeseljek, vagy vitába szálljak veled!

Vagyok,aki vagyok. Tartok,ahol tartok. Haladok, mint mások. Ébresztő vagyok. Lépegetek a magam piramisának lépcsőin. A Világod része vagyok, a Világommal EGY vagyok. A Mindenséggel EGY vagyok. Egységben, Fényben Egész.

Köszönöm, hogy itt voltál velem. Köszönöm, ha segíthettem neked-nekem-mindenkinek.

Ajánlott írások:

Kristóf István Kristóf | K3IST

Kristóf István Kristóf | K3IST

LélekMentor | Szenzuális Masszőr

  • lélekoldó-beavató érzéki masszázsok
  • meditációs csomagok /PDF+MP3/
  • jelenlétben a lélekmentorral
  • tantra, yoni, lingam masszázs tanfolyamok

Szeretettel Köszöntelek!

Kristóf István /K3IST/ vagyok. 2003-ban léptem arra az útra, mely azóta egyre meghatározóbbá vált a számomra. A sok korábban megválaszolatalan kérdésemre elkezdtek megérkezni a válaszok. És ezek a válaszok nem légből kapottak voltak, hanem a mindennapokban tapasztalhattam meg róluk, hogy valósak.

Lassan haladtam a magam megéléseinek útján, és apró lépésekben érkeztek a megoldások. Aztán 2012-2013 táján berobbant a nitró az égéstérbe. Jött a holisztikus tudatosság, mely azután az önismeretemet mélyen befelé, és a végtelen univerzum irányába kifelé egyszerre röpítette túlzások nélkül.

Kicsit fentebb láthatod, hogy mi mindennel foglalkozok most. Annyit tennék mindehhez hozzá, hogy semmit nem adok át úgy, hogy azt előtte ne tapasztaltam volna meg a magam sorsában, ne éreztem volna a saját bőrömön. Ezért tudom, hogy valós az, amit megoldásként, segítésként, iránymutatásként átadhatok Neked.

Köszönöm, hogy itt vagy! Igazán hálás vagyok!

YouTube @k3ist-tfm 


Itt üzenhetsz nekünk a CIKKel, vagy mással kapcsolatban:

14 + 10 =

Más-Világ-Lét A Tudatosság RendSzere weboldal. Kezdő lépések a tudatossá váláshoz!

K3IST | Hogyan Lettem Tantra Masszőr | e-book

megrendelés gomb 

Tantra | Intimitás | Beavatás

NEM érzel hiányt a lelked mélyén?

Valami megfoghatatlan fájdalmat?

Íme egy titkokat feltáró út, mely minden leplet leránt a masszázsok mély lelki folyamatairól.

Mégis miként érkeztem erre az útra, és hogyan jutottam át a sorban érkező akadályokon?

...mindez pedig hogyan avat be, és hogyan segít Téged a Magad Útján?

PDF | E-BOOK | EPUB

Hogyan Lettem Tantra Maszőr EPUB PDF Hogyan Lettem Tantra Masszőr

Történetek ÉLetem Sűrűjéből

ÉRDEKEL-Katt IDE

 ____________

Inkább valami más érdekel?

A MASSZÁZSOK | KATT IDE

A TANFOLYAMOK | KATT IDE

A MEDITÁCIÓK | KATT IDE

Az ingyenes HÍRLEVÉL | KATT IDE

A BESZÉLGETÉS | KATT IDE

YouTube @k3ist-tfm