Fiatalnak Maradni?

Egészségesen élni?

A Gyönyört Megtapasztalni?

Mi  a TITOK?

Kezdjünk bele együtt a Megoldásokba!

2 INGYENES Pdf,

csak Kattints  IDE!

Élj 100 Évig Egészségben | A Tantra Masszázs 11 Titka | Ajándék PDF | Hírlevél feliratkozás Élj 100 Évig Egészségben

&

A Tantra Masszázs 11 Titka

Részben Spirituális tartalom!

____________

Mégis mindezt honnan veszem?
Onnan, hogy én már rátaláltam ezekre a MEGOLDÁSOKra!

Olvasd el az e-füzeteket

és légy kitartó!

Az érkező e-mail sorozat segíteni fog!

YouTube Shorts k3ist-tfm

Utak Életeken Át

2018. május 31.
szerző: Kristóf István
téma: Kozmikus Tudatosság

Ember vagy itt és most. Nem tehetsz mást, csak megengeded, hogy megtörténjen mindaz, amit életútnak hívnak. Ebbe beletartozik, hogy a környezeted ember-szereplői azt teszik, ami neked egy külső, külvilágból érkező inger, hatás, vagy tanítás. Minden tanít. Minden alakít. Vagyis ne válaszd szét a belsőt a külsőtől, mert e kettő egy.

Amíg a szellem-lelked egy fizikai testhez van kötve, addig a külső világ, mely a belső fejlődés segítője, elengedhetetlen. Ezzel együtt jár az egó, az emberi tudat-elme, a sors belső, és a sors külső útja, a megtapasztalás.

A fejlődés ezen szabályok mentén haladhat csak, egy felsőbb tudat által vezérelve, melyhez azonban emberként nem férhetsz hozzá. Amíg tehát ember vagy, addig a sorsodat, és az általa megtapasztalható fejlődést megélheted, de nem irányíthatod.

Ám a külső világ ehhez kell, akár tükörnek nevezed, akár a belső világ külső sűrű anyagból képzett segítő környezetének. Ebben egy egész életre, vagy több egész életre rendezték be a játékteret, és tettek bele segítő statisztákat-szereplőket. Ők mind-mind az utunkat és fejlődésünket segítik, és ugyanúgy mi is statisztái vagyunk másoknak.

Haladnunk kell a meghatározott úton mind kívül, mind belül. Van aki több időt, és több utat helyezett a belső fejlődésre, van aki több történést helyezett a külső megtapasztalásra, mint magasabb szintű tudat. Ám mindenki teszi a dolgát.

Amikor felsőbb tudatunk cselekedtet, akkor azzal hatunk a többi emberre, ilyenkor azonban mindig van visszahatás is, vagyis soha, semmi nem egyoldalú. Minden történés, amit mi cselekedetnek hiszünk, és minden történés, ami ténylegesen történés egyszerre zajlik kint és bent. A legfőbb cél az érzelmi, és érzéki megtapasztalás, hiszen a lélektest és a mentáltest is megőrzi az élet nevű folyamat (több száz, vagy több ezer élet) minden másodpercét, és ezekkel az információkkal tud tovább lépni.

A lényeg ebben az, hogy nem választhatod külön azt, hogy mit mondasz, mit cselekszel, mit gondolsz, mit érzel, mit érzékelsz attól, hogy mi történik körülötted, veled, másokkal, a szűkebb világban, a bővebb földi világban, és a még bővebb univerzumban. És ez a kombinált folyamat csak azokban a dimenziókban van jelen, melyeket emberi érzékszerveiddel, vagy magasabb tudatoddal érzékelsz. Ennél sokszorta több dimenzió-sík és világ létezik.

Ember vagy itt és most. Nem tehetsz mást, csak megengeded, hogy megtörténjen mindaz, amit életútnak hívnak. Ebbe beletartozik, hogy a környezeted ember-szereplői azt teszik, ami neked egy külső, külvilágból érkező inger, hatás, vagy tanítás. Minden tanít. Minden alakít. Vagyis ne válaszd szét a belsőt a külsőtől, mert e kettő egy. Emberi testben megtapasztalva pedig főként egy, miközben lavírozol, a belső folyamataid (melyek szintén nem az emberi szintedről irányítottak) és külső történések között (ezek pedig szintén nem az emberi szintedről irányítottak).

Vagyis jön minden, és te engedd meg, hogy alakítson mindez. Mióta kapcsolódtál ehhez a fizikai-emberi testhez, azóta semmit nem tettél a magad akaratából és szándékából, és nem történt semmi, amire hatni tudhattál emberként.

DE!!!

Úgy élted meg, hogy mégis megvolt mindennek az illúziója. Vagyis a földi élet nevű rabszolga sorsban elhisszük, hogy mi vagyunk, mi teszünk, mi döntünk, nem egy magasabb szintű tudat hajtja végre rajtunk keresztül ezt az egészet.

Itt kell megemlítenem még:

Véleményem szerint teljes igazság csak univerzumi szinten létezik. A szabadság, mint jog, melyhez a szabad akarat is tartozik, pedig univerzumi törvény. Emberként jogod van a szabadsághoz, ám nem te döntöd el, hogy mikor részesülhetsz belőle. A sors magasabb szinten íródik, így a felsőbb tudatod az, aki határoz valójában. Ha a karma törvénye okán belekerültél egy folyamatba,akkor a felsőbb tudatodnak is némiképp meghatározott, hogy az életút-sorsod miként alakíthatja.

Az teljes igazságot is csak lassan közelítheted meg, ám emberként sosem juthatsz hozzá. A sors belső útjai mellett a külső utakat is járni kell, és ezekben sok ember segítségre szorul. Szerencsés vagy, ha nem köt a szegénység, a nélkülözés, ha nem éhezel, ha nem fázol, ha szabadon járhatsz és kelhetsz e világban, ám sok millió ember ezt nem teheti meg.

Ha éppen erre az időszakra írtad meg az ébredésed, akkor szükséged lehet ébresztőre, vagy ébresztőkre. Ez esetben azok közé tartozol, akik még nem ébredtek rá emberi mivoltukra és valóságukra, arra hogy tehetnek az életük változásáért, a szabadságukért, ami jár nekik, csak nem jut. Amennyiben a sorsukban eljött az ébredés ideje. Az egóval azonosulók egy tompult, a manipulatív hatalmi eszközök által irányított álomszerű tudatállapotban élnek.

Amíg az emberiség a jelen helyzetében sínylődik, és csapdában, rabságban tartják az említett módon, addig nem beszélhetünk szabadságról és igazságról.
Amíg emberi testben tartózkodsz, addig a külvilág igenis hat rád, és mindez az utadat, és megtapasztalásodat szolgálja, vagyis a meditáció, belső tudati szintek ideig óráig szabadíthatnak fel, de előbb utóbb vissza kell térned a külvilág dolgaihoz, ahol szembesülsz a külvilág hatalmi rendszerének valóságával. Ha csak a belső úton való haladás lenne a sorsod, akkor az emberi testre szükséged sem lenne.

Ajánlott írások:

Kristóf István Kristóf | K3IST

Kristóf István Kristóf | K3IST

LélekMentor | Szenzuális Masszőr

  • lélekoldó-beavató érzéki masszázsok
  • meditációs csomagok /PDF+MP3/
  • jelenlétben a lélekmentorral
  • tantra, yoni, lingam masszázs tanfolyamok

Szeretettel Köszöntelek!

Kristóf István /K3IST/ vagyok. 2003-ban léptem arra az útra, mely azóta egyre meghatározóbbá vált a számomra. A sok korábban megválaszolatalan kérdésemre elkezdtek megérkezni a válaszok. És ezek a válaszok nem légből kapottak voltak, hanem a mindennapokban tapasztalhattam meg róluk, hogy valósak.

Lassan haladtam a magam megéléseinek útján, és apró lépésekben érkeztek a megoldások. Aztán 2012-2013 táján berobbant a nitró az égéstérbe. Jött a holisztikus tudatosság, mely azután az önismeretemet mélyen befelé, és a végtelen univerzum irányába kifelé egyszerre röpítette túlzások nélkül.

Kicsit fentebb láthatod, hogy mi mindennel foglalkozok most. Annyit tennék mindehhez hozzá, hogy semmit nem adok át úgy, hogy azt előtte ne tapasztaltam volna meg a magam sorsában, ne éreztem volna a saját bőrömön. Ezért tudom, hogy valós az, amit megoldásként, segítésként, iránymutatásként átadhatok Neked.

Köszönöm, hogy itt vagy! Igazán hálás vagyok!

YouTube @k3ist-tfm 


Itt üzenhetsz nekünk a CIKKel, vagy mással kapcsolatban:

3 + 5 =

Más-Világ-Lét A Tudatosság RendSzere weboldal. Kezdő lépések a tudatossá váláshoz!

K3IST | Hogyan Lettem Tantra Masszőr | e-book

megrendelés gomb 

Tantra | Intimitás | Beavatás

NEM érzel hiányt a lelked mélyén?

Valami megfoghatatlan fájdalmat?

Íme egy titkokat feltáró út, mely minden leplet leránt a masszázsok mély lelki folyamatairól.

Mégis miként érkeztem erre az útra, és hogyan jutottam át a sorban érkező akadályokon?

...mindez pedig hogyan avat be, és hogyan segít Téged a Magad Útján?

PDF | E-BOOK | EPUB

Hogyan Lettem Tantra Maszőr EPUB PDF Hogyan Lettem Tantra Masszőr

Történetek ÉLetem Sűrűjéből

ÉRDEKEL-Katt IDE

 ____________

Inkább valami más érdekel?

A MASSZÁZSOK | KATT IDE

A TANFOLYAMOK | KATT IDE

A MEDITÁCIÓK | KATT IDE

Az ingyenes HÍRLEVÉL | KATT IDE

A BESZÉLGETÉS | KATT IDE

YouTube @k3ist-tfm