A Szexualitás
Új Dimenziói

VilágTudat

K3IST

VilágTudat Blog | Donably Támogatás

Fiatalnak Maradni?

Egészségesen élni?

A Gyönyört Megtapasztalni?

Mi  a TITOK?

Kezdjünk bele együtt a Megoldásokba!

2 INGYENES Pdf,

csak Kattints  IDE!

Élj 100 Évig Egészségben | A Tantra Masszázs 11 Titka | Ajándék PDF | Hírlevél feliratkozás Élj 100 Évig Egészségben

&

A Tantra Masszázs 11 Titka

Részben Spirituális tartalom!

____________

Mégis mindezt honnan veszem?
Onnan, hogy én már rátaláltam ezekre a MEGOLDÁSOKra!

Olvasd el az e-füzeteket

és légy kitartó!

Az érkező e-mail sorozat segíteni fog!

A Szexualitás Új Dimenziói

2018. augusztus 28.
szerző: Kristóf István | K3IST
téma: Tantrikus Szem-Lélek

Miként érdemes egy új irányt választani,és ennek mentén haladni,hogy a mindennapjaid,az életed fejlődése ne pusztán spirituális,vagy tudatos legyen,hanem felemelő,fénnyel teli lehessen, s a gyönyör és a szexualitás új szintű megtapasztalása is segítsen.

A CIKK Videója a YouTube-on:

A CIKK végén újabb VIDEO vár, melyben egy csodálatos előadást nézhetsz meg Pozsgai Nikoletta által!

„A tantrikus szex egyáltalán nem szex; a tantrikus szex meditáció

OSHO

A Fény Beengedése az Életedbe

 A tudatosság segít megértened önmagadat és a világod folyamatait, történéseit. Nem kell ahhoz tudatossá válnod, hogy emelkedj és fejlődj. Tulajdonképpen, ha spirituális útra léptél, akkor a tudatosság már ott van az életedben. Persze ez is annyira válik részeddé, vagy válik eggyé veled, amennyire azonosulni kívánsz vele, amennyire a megértés útján akarsz haladni.

Nem kell megértened semmit a felemelkedés útján, csupán haladni rajta. Viszont az én meglátásom az, hogy nem mindegy, hogy csukott szemmel haladsz az úton, vagy kinyitod a szemed, ahogyan lépcsőfokról lépcsőfokra jutsz sorsod emelkedőjén. Nyitott szemmel gyorsabbá teheted a haladást. Színekkel, formákkal, fénnyel töltheted meg tudatodat, a hangok és illatok mellett.

 

A Szexualitás Fontossága

 A cikk témája sok átlagos, földhözragadt embernek, és sok spirituális embernek idegen, sőt kényes. A generációs minták, a társadalom fölé emelkedő, és ránk nehezedő hatalom által kialakított, beprogramozott blokkok és elfojtások nagyon sok lelket a tudatlanság mocsarában tartanak láncra verve. Az ébredők egy része látja, másik részénél még nem tudatosult, hogy mit jelent az emberiség számára a szexualitás.

Most nem kívánok ennek részleteibe bocsátkozni. Arra kérlek, ha eljutottál az olvasásban eddig, akkor most egy pár percre állj meg! Csukd be a szemed, és idézd fel magadban, hogy a lelked és a tested számára a mai napig, e pillanatig mi jelentette a szexualitást! Milyen kimagasló, kellemes, emlékezetes pillanatokat éltél meg ebben az életben, melyek gyönyört okoztak számodra? Lelked és tested orgazmikus pillanatai közül melyek voltak azok, melyek eddig a percig beléd égtek?

[szünet…]

Most pedig folytassuk!

 

A Gyönyör Dimenziója

 Nagyon sok dolgot élvezhet az ember. Nagyon sokféle módon juthatsz orgazmikus állapotba. Tapasztalataid, lelked, egyéniséged által sokféleképpen találkoztál, találkozol, és fogsz találkozni a gyönyörrel.

A gyönyör valójában az az állapot, amikor érzékelésed által pillanatokra, percekre, esetleg még tovább egy emelkedett állapotba kerülsz. Ez az állapot egy másik, magasabb dimenziót nyit meg számodra. Ez a dimenzió nem illúzió! Ez létezik. Ebből a magasabb dimenzióból kiszakadtál, amikor a tudatod bekerült, hozzárendelődött ebbe, ehhez a fizikai emberi testhez, és így leváltál magasabb szintű tudatodról. Az extázis visszaviszi tudatodat abba az állapotba, ami a valódi és természetes valóságod, melyből mostani léted kiszakadt.

 

Fizikai Sík- Az emberi Test

Fizikai tested által tudod földi, emberi életedet, életeidet megtapasztalni. Lehet, hogy nehezen érthető, vagy egyáltalán nem elfogadható számodra, hogy ezt a sűrű, hús-vér testet egy sokkal ritkább, energia mezőből álló test határoz meg teljes mértékben.

Az asztrális tested, vagyis a lelked folyamatai határozzák meg a fizikai tested állapotát és folyamatait. A mentális test, vagyis a szellem kapcsolja össze a fizikai és asztrális testedet az EGY tudattal, a Forrással, a Mindenséggel.

A fizikai testhez visszatérve, emberként rajta keresztül kapcsolódhatsz a környezetedhez, a világhoz, lelkedhez és a magasabb szintű tudatodhoz, a Felsőbb Énedhez, és persze a magasabb dimenziókhoz.

 

Akarod e az Új Megtapasztalást?

A kérdés csak az, hogy akarsz e kapcsolódni? Akarsz e gyönyört megélni? Ha pedig akarsz, akkor azt milyen minőségben, és milyen módon akarod megtapasztalni?
Amint korábban már említettem, sokan vagyunk, sokfélék, és így sok módja van a gyönyör megélésének.

Amikor felidézted az előbb ezen életed bevésődött gyönyöreit, akkor volt e közöttük szexuális gyönyör? Ha igen, akkor abba az állapotba milyen módon jutottál, és mennyi ideig tudtál benne lenni? Lehet, hogy percek voltak? Lehet, hogy akár egy óra? Esetleg több órán keresztül tartott?

Ha érdekel, és továbbhaladsz az olvasásban, akkor megpróbálok a szavak korlátain keresztül egy lehetséges módot eléd tárni, amit én megtapasztaltam. Amiben tudom, hogy van még lehetőségem fejlődni és tapasztalni, de ez is jóval több már, amit megéltem általa, mint az emberiség legnagyobb része.

Azt is tudom, hogy ez túlmutat jóval azon, amit a hétköznapi életben erotikaként, szexként, gyönyörként említenek és tapasztalnak embertársaink.

Persze ahol én tartok, az is egy lépcsőfok, amihez képest már jópáran előrébb és fentebb járnak. Ez azért jó, mert tanulhatok tőlük, bővíthetem azt a kincset érő tudást, melyet eddig kaptam, és tapasztaltam, és talán én is adhatok át azoknak belőle, akik utánam jönnek, és ezen az ösvényen haladnak.

 

Lépj Egy Új Szintre

Kissé hosszú bevezetésbe és fejtegetésbe bocsátkoztam, de talán szükséges volt.
Ebben a cikkben a magam tapasztalatai, a magam szemszögéből látható kép, amit kifejtek. Tudom, hogy mások más úton, más módon jutottak hasonló, vagy ehhez nem túl hasonló, de az átlagos (tegyük össze amink van, aztán csattogjunk el addig, ameddig tavaly, 5 éve ,10 éve eljutottunk az orgazmusban) szintet jóval meghaladó gyönyörökig.
Ezzel az írással nem célom versenyt hirdetni: Ki tud magasabb, fokozottabb, szélesebb, kiterjedtebb gyönyörökről beszámolni. Nem! Csak rá szeretnék világítani arra, hogy keress új utakat, kezdj el távlatokban gondolkodni, és merj lépni abba az irányba, ahol többre lelhetsz, mint szüleid, barátaid, a társadalom, a többség, az átlag.

Lépj a szexualitás magasabb szintjére, és találj rá új dimenziókra!

 

Jóga, Kundalini, Tantra

Én a jóga segítségével, és a tantra lélektanával jutottam ide, ahol éppen tartok. Mindez nevezhető másként is, van számos más lehetőség mindezek megfejlődésére. Más ösvényeken is járhatsz, mégis eljuthatsz ide, sőt tovább is.

Azt gondolom, hogy kevesen vannak azok, akik magukban hordozzák a gyönyör magasabb dimenzióinak megélésének képességét. Tehát ahhoz, hogy meg tudd ugrani a magasabb szinteket, ahhoz gyakorolni kell, tanítani és felkészíteni a testedet és a lelkedet. Mindig van kivétel, mely erősíti a szabályt, de most a többséghez szólnék inkább, mint a képességgel születettekhez.

A kundalini jóga segített nekem. A fejlődési, vagy akár gyógyulási folyamatokat, a szellem-test-lélek egyensúlyát segítő jógák közül, talán az egyik legintenzívebb változásokra képes irányzat. Ez azt jelenti, hogy ez lehet az utak közül a legrövidebb, mely a gyönyörök magasabb szintű megtapasztalásához vezet.

 

A Shakti Ébredése

A legérdekesebb mindebben az, hogy én nem ezzel a céllal kezdtem a kundalini jóga gyakorlásába. Én az egyensúlyt, a belső harmóniát, az egészséget kívántam általa erősíteni. Ám többet kaptam. Persze a jógát megelőzően már több éve meditáltam, belső utamra léptem. Ez is kellett.

Az is kellett, hogy tudatosan foglalkozzak a csakrákkal. Dolgoztam velük már több hónappal a jóga előtt. A spiritualitással és a tudatossággal ekkor már 10 éve foglalkoztam. Képeztem magam, olvastam, előadásokat hallgattam.

Majd elkezdtem heti 2-3 órában kundalini jógára járni. Másfél év elteltével egyszer csak olyat tapasztaltam, amit korábban nem. Az orgazmusom nem 10-20 mp-ig tartott. Legalább 3 percig. Nem szállt ki, és nem illant el az érzés, hanem elkezdett keringeni bennem.

Végigment a gerincemen, illetve a gerincem belső oldalán a csakraközpontokon, eljutott a zsigereimbe, a fejembe, a szívembe. Sőt! Átadtam a páromnak, és ő visszaadta nekem. Így keringtettük, forgattuk, miközben többszöri orgazmust éltünk meg mindketten.

Ekkor történt meg először. Másfél év kundalini jóga után. És tudatosult, hogy ez nem ennyi volt. Ezt folytatni kell! Ebben távlatok vannak. Később volt olyan kapcsolódásom is, ahol megéltem a gyönyört, de még csak le sem vetkőztünk, mégis megtörtént. Ha pedig mindezt fokozhatom, akkor megemlíteném azt az esetet, amikor 60 km távolságban, csupán telefonon keresztül kapcsolódtunk, és ruhában voltam. Így is megtörtént.

Akikkel eddig működött ez a megtapasztalás, azok kundalini jógára járnak, vagy energiával gyógyítanak, masszíroznak…

 

Az Ösvény Galaktikus Autópályába Vált

A gyönyör útja ösvényből 8 sávos, többdimenziós intergalaktikus autópálya lett. Ezen az autópályán nem négykerekű autók közlekednek, hanem kozmikus energiával működő űrrepülőgépek.

A kérdésem most az feléd: Átülnél a kerékpárodról egy ilyen űrrepülőre?

Ha igen, akkor meg kell tanulnod vezetni! A tudatosságodat, a testedet és a lelkedet kell képezned, fejlesztened.

Persze nem kell szigorúan az én utamhoz ragaszkodni. Van tantra jóga, van kundalini jóga, vannak meditációk, masszázsok, beavatók, tanítók, tanfolyamok, önismereti programok, melyek és kik sok ösvényt helyeznek eléd.

Javaslom indulj el!

Indulj, és közben nézz körbe! Kóstolj bele minden lehetőségbe, majd tartsd meg azokat, melyek lelked szerint, szíved szerint valók. Melyek téged tükröznek, melyek megérintenek. Melyek mentén haladni kívánsz és fejlődni tudsz.

Egyszer csak megérkezel te is erre az intergalaktikus, nyolcsávos (nem 8 csávós 😉 ) autó-, vagy űrrepülő sztrádára, a gyönyör kitáruló dimenziójába.

Még az is lehetséges, hogy spiritualitás és tudatosság nélkül jutsz el ide…hmmm.

Köszönöm, hogy velem tartottál!

 

K3IST Tantra-Fény-Mag YouTube

KIST

Ajánlott írások:

A Tudatosságból eredő életszemlélet tanulható, s általa a Világ érthetővé válik:

Kristóf István Kristóf | K3IST

Kristóf István Kristóf | K3IST

LélekMentor | Szenzuális Masszőr

  • lélekoldó-beavató érzéki masszázsok
  • meditációs csomagok /PDF+MP3/
  • jelenlétben a lélekmentorral
  • tantra, yoni, lingam masszázs tanfolyamok

Szeretettel Köszöntelek!

Kristóf István /K3IST/ vagyok. 2003-ban léptem arra az útra, mely azóta egyre meghatározóbbá vált a számomra. A sok korábban megválaszolatalan kérdésemre elkezdtek megérkezni a válaszok. És ezek a válaszok nem légből kapottak voltak, hanem a mindennapokban tapasztalhattam meg róluk, hogy valósak.

Lassan haladtam a magam megéléseinek útján, és apró lépésekben érkeztek a megoldások. Aztán 2012-2013 táján berobbant a nitró az égéstérbe. Jött a holisztikus tudatosság, mely azután az önismeretemet mélyen befelé, és a végtelen univerzum irányába kifelé egyszerre röpítette túlzások nélkül.

Kicsit fentebb láthatod, hogy mi mindennel foglalkozok most. Annyit tennék mindehhez hozzá, hogy semmit nem adok át úgy, hogy azt előtte ne tapasztaltam volna meg a magam sorsában, ne éreztem volna a saját bőrömön. Ezért tudom, hogy valós az, amit megoldásként, segítésként, iránymutatásként átadhatok Neked.

Köszönöm, hogy itt vagy! Igazán hálás vagyok!


Itt üzenhetsz nekünk a CIKKel, vagy mással kapcsolatban:

12 + 8 =

Más-Világ-Lét A Tudatosság RendSzere weboldal. Kezdő lépések a tudatossá váláshoz!

K3IST | Hogyan Lettem Tantra Masszőr | e-book

megrendelés gomb 

Az oldalt a

RUNA.HU

készítette:

RUNA.HU

Tantra | Intimitás | Beavatás

NEM érzel hiányt a lelked mélyén?

Valami megfoghatatlan fájdalmat?

Íme egy titkokat feltáró út, mely minden leplet leránt a masszázsok mély lelki folyamatairól.

Mégis miként érkeztem erre az útra, és hogyan jutottam át a sorban érkező akadályokon?

...mindez pedig hogyan avat be, és hogyan segít Téged a Magad Útján?

PDF | E-BOOK | EPUB

Hogyan Lettem Tantra Maszőr EPUB PDF Hogyan Lettem Tantra Masszőr

Történetek ÉLetem Sűrűjéből

ÉRDEKEL-Katt IDE

 ____________

Inkább valami más érdekel?

A MASSZÁZSOK | KATT IDE

A TANFOLYAMOK | KATT IDE

A MEDITÁCIÓK | KATT IDE

Az ingyenes HÍRLEVÉL | KATT IDE

A BESZÉLGETÉS | KATT IDE