BELÉPÉS       VilágTudatÚjak      VilágTudatCikkek

Tantra-Fény-Mag BelépésKristóf István

 Kristóf István


 
Tantra-Fény-Mag LOGO plusVilágTudat hisz a Világ Tudat

  Kozmikus Tudatosság MAG Lélek Tantrikus Szem-Lélek Mende-Monda Róna

  Cikkek - Blogok - Történetek
VilágTudat
hisz a Világ Tudat

Az Igenek Nehézségei Illatos Lótusszá Varázsolnak

Az Igenek Nehézségei Illatos Lótusszá Varázsolnak


 Tantrikus Szem-Lélek


 2018. március 15.
 szerző: Kristóf István
 téma: Tantrikus Szem-Lélek

A szív útja nem könnyű. A szív útja folyamatos tágítása a határaidnak, állandó kilépés a langyos mocsárból, amit komfortzónának hívnak, ahol az egod tartani akar. Maradhatsz ebben, ám ezt nem Életnek hívják, hanem vegetálásnak.


Az Igenek Nehézségei Illatos Lótusszá Varázsolnak


Lelked mélyén számos olyan megtapasztalást cipelsz, melyek súlya megakadályoz szabadságod, örömöd, érzékiséged teljes megélésében. E lelki blokkok érkezhettek előző életekből, gyermekkorból, ifjúkorból. Mára ezek emléke megkopott, mélyre süllyedt, így rájuk alig, vagy egyáltalán nem emlékszel, de súlyuk megnehezíti, hogy kibontakozz, és teljes egésszé válj a szeretetben, önbizalomban és örömben.

Amikor félsz, kétségbe esel, kételkedsz, bizonytalan vagy, vívódsz, olyankor az egod kerekedik felül, és ural téged, holott segítő tudatrészként kaptad, nem arra, hogy teljes tudatodat és lelkedet birtokba vegye. A szabad akarat itt fordul a visszájára, hiszen a szabad akarat okán a Forrás nem avatkozhat be adott pillanatban a sorsodba, így amikor az egod átveszi a teljes irányítást, akkor elszakadsz a Forrástól. Ekkor a sötét oldal a hatalmába keríti egészedet.

Ha minderre ráébredsz, felismered az egot, tudatossá válsz rá, akkor fölé tudsz kerekedni, és vissza tudsz kapcsolódni a Forráshoz, szíved útjára, megírt sorsod magas szintű beteljesítéséhez.

A kérdés az, hogy akarod e mindezt?

Felismered e, ha a sötét erők manipulálnak az egodon keresztül? A lelkedet nyomó tudatos és tudattalan rossz emlékek, blokkok egy nagy tömeggé összeállva, mint un. fájdalomtest megbéklyóznak, és az egon keresztül lehangolttá, szomorúvá, reményvesztetté teszik mindennapjaidat.

Szeretnél visszatérni a szíved-lelked szeretet útjára? A Forrást választod?

Ha igen, akkor tudd, hogy tudatossá kell válnod. A szív útja nem könnyű. A szív útja folyamatos tágítása a határaidnak, állandó kilépés a langyos mocsárból, amit komfortzónának hívnak, ahol az egod tartani akar. Maradhatsz ebben, ám ezt nem Életnek hívják, hanem vegetálásnak.

Amikor az érkező lehetőségekre sorban nemet mondasz, és elszalasztod a fejlődés, növekedés, megtapasztalás élő, mozgalmas létét, akkor tudatosuljon benned: ez az ego, ez a sötét oldal.

A Fény, az emelkedés, a beavatások az „Igen megcsinálom!”,”Igen elmegyek!”,”Igen ott leszek!”,”Igen vállalom, még ha nehéz, fájdalmas is!” döntéseidben rejlenek.
A Tantra Masszázs és a Yoni Masszázs kivétel nélkül minden Nő számára azon IGENek vállalási körébe tartoznak, melyek a mély lelki oldást, a határok tágítását, a felemelkedést, a beavatást, a szabaddá válást szolgálják egy nehéz, de fénnyel teli igaz úton.

A félelmek, a kétségek, a megfutamodás ego általi felülkerekedése esélytelenné tesz szabad léted megélésében, igaz önmagad megtalálásában, a benned vergődő és szenvedő Női Lélek kibontakozásában, az elakadások, fájdalmak, blokkok kioldásában.

Ha 1-3 alkalommal eljutnál ezen masszázsok fájdalmas, felkavaró, örömteli, gyönyörteli, érzéki, felszabadító megtapasztalásához, akkor ott találnád magad végre, aki valójában Te vagy, a nagybetűs Nő élettel, szeretettel, befogadó öleléssel, termékenységgel kiteljesedő, szabadsággal megnyíló, illatot árasztó Lótuszához. Ajánlom a következő írásokat:

Az Ember Szakrális Teremtés

A Női és Férfi Erők

Lelki Blokkjaink & Tantra Masszázs      Kristóf  István

  VilágTudat  Új Cikkek

  VilágTudat Összes Cikk

  VILÁG  Ahonnan indulni érdemes

Tantra-Fény-Mag


Más-Világ-Lét A Tudatosság RendSZERe
  Más-Világ-Lét A Tudatosság RendSZERe  weboldal
Tantra-Fény-Mag HÍRLEVÉL Feliratkozás

Mobilbarát reszponzív weboldal
© Kristóf István since 2015
Az oldal tartalmát csak a szerző engedélyével használhatod fel