BELÉPÉS       VilágTudatÚjak      VilágTudatCikkek

Tantra-Fény-Mag BelépésKristóf István

 Kristóf István


 
Tantra-Fény-Mag LOGO plusVilágTudat hisz a Világ Tudat

  Kozmikus Tudatosság MAG Lélek Tantrikus Szem-Lélek Mende-Monda Róna

  Cikkek - Blogok - Történetek
VilágTudat
hisz a Világ Tudat

A Lélek Masszázsa

 A Lélek Masszázsa


 Tantrikus Szem-Lélek


 2018. március 21.
 szerző: Kristóf István
 téma: Tantrikus Szem-Lélek

A zaj, a félelmek, minden amitől menekülnél, mintha a becsukódó ajtó mögött maradt volna. Szétárad benned egy érzés, mely megnyugtat, simogat és táplál. Mintha békéd és nyugalmad ős állapota fogadott volna


A Lélek Masszázsa


Szeretettel Köszöntelek! Lépj be bátran!

A szobában langyos melegség, békés félhomály fogad és ölel. Illatfelhő, és sejtelmes gyertyafény nyugtató, lassú vibrálása, lágy, lelkedbe áramló zene simogat. Érzi a lelked, hogy biztonságba, és szeretet térbe érkeztél.

A zaj, a félelmek, minden amitől menekülnél, mintha a becsukódó ajtó mögött maradt volna. Szétárad benned egy érzés, mely megnyugtat, simogat és táplál. Mintha békéd és nyugalmad ős állapota fogadott volna.

A szeretet itt egy veled anélkül, hogy meg kellene felelned, vagy tenned kellene érte. Megérted, hogy nem kell kiérdemelni, csak befogadni, és engedni, hogy áradjon szét lelkedben.

Ahogy a szertartás lefejti rólad lepled, úgy hullik alá, és semmisül meg maradék félelmed és fenntartásod. Egyre mélyebben merülsz bele önmagad langyos vizű medencéjébe, simogató és ölelő szeretetébe. Szíved izgalmat áhító gyors lüktetése a lelkedből táplálkozó béke nyugalmának ritmusára vált, így új ütemet kezd játszani.

Az olaj melegen csurog bőröd bársonyára, érintve érzéki receptoraidat, segítve azon folyamataidat, melyek lelked öröm-forrásához segítenek közelebb jutni. Lágy érintések, szeretettel áramló, a lelket gyönyörrel árasztó simogatások visznek tovább, míg megpillanthatod belső szépségedet, melyet oly régen tapasztál már, hogy fénye elhalványult előtted.

De most végre itt van! Nyomban felismered, és feltörő könnyeid tovább segítik a lelkedből mázsás súlyokként aláhulló emlékek fájdalmait kioldó folyamatot.
Emelkedsz egyre, a szeretet simogatón és bizsergetőn árad szerte benned. Tested már nem is létezik, eggyé válsz a fénnyel, igaz valóddal.
Könnycseppjeid fájdalmak emlék-darabkáit viszik tova, melyek eltűnnek a végtelenben… Ajánlom a következő írásokat:

Lelki Blokkjaink & Tantra Masszázs

Világ, Szövet, s Ég

Ki Legyen a Tantra és Intim Masszőröd?

Tantra-Fény-Mag HÍRLEVÉL Feliratkozás

Mobilbarát reszponzív weboldal
© Kristóf István since 2015
Az oldal tartalmát csak a szerző engedélyével használhatod fel