BELÉPÉS       VilágTudatÚjak      VilágTudatCikkek

Tantra-Fény-Mag BelépésKristóf István

 Kristóf István


 
Tantra-Fény-Mag LOGO plusVilágTudat hisz a Világ Tudat

  Kozmikus Tudatosság MAG Lélek Tantrikus Szem-Lélek Mende-Monda Róna

  Cikkek - Blogok - Történetek
VilágTudat
hisz a Világ Tudat

Az Önbizalom Építése

 Az Önbizalom Építése


 Tantrikus Szem-Lélek


 2018. március 27.
 szerző: Kristóf István
 téma: Tantrikus Szem-Lélek

Ebben a mély szeretet állapotban jutunk el odáig, hogy önmagunk , valamint a többi részt vevő elmélyült szeretet állapota elindítja bennünk önértékelésünkhöz, önbizalmunkhoz, önszeretetünkhöz kapcsolódó sérült lélekrészeink gyógyulását, ami a legfontosabb hatása ezen programoknak. 

Az Önbizalom Építése


Tantra-Fény-Mag tantrikus önismereti programjain részt vevők a tantrikus tudatosság által (ami a modern spirituális tudatossággal nagy részben egyezik), önazonosságukon keresztül képesek fejlődni önismeretükben, önszeretetükben, önbizalmukban. A tantra jelentéskörébe tartozik a növekedés, a tágulás, a fejlődés. Emellett hordozza a szövet, szövetség tartalmakat is, ami a világ szerkezetét, a matrixot is magába foglalja.

Ahogyan a világmindenség tágul, növekszik és fejlődik, mint makrokozmosz, úgy az egyén, az ember, mint mikrokozmosz ugyanezt teszi. Az inkarnációk, leélt életek ciklusosan következnek egymás után, ha a földi lineáris időt vesszük alapul.

A tantrikus szemlélet szerint az önismereten, vagyis határaink pontos ismeretén keresztül tudjuk magunkat elhelyezni a világ szövetében. Ez által tudatos rendet, önmagunk tudatos rendszerét építhetjük fel, és határozhatjuk meg. Mindezek ismeretében válhatunk önazonossá, vagyis a kozmikus rendbe illővé, azon belül pedig határaink pontos ismerőjévé.

Azonban, ha fejlődni szeretnénk, vagyis tágulnánk, növekednénk, akkor komfort zónánkat el kell hagyjuk, határainkat meg kell haladjuk. A tantrikus önismereti programok ebben nyújtanak ugrásszerű lehetőséget.

A páros és csoportos gyakorlatokon keresztül, a többi ember (mikrokozmosz) segítségével érzéseket, érzeteket, érzékiséget tud a fizikai testünk által a lelkünk megtapasztalni. Ezen megtapasztalások nagyban segítik spirituális emelkedésünket, hiszen tudatosságunk egy-egy személyhez való kapcsolódásunkon keresztül érzéseket képes befogadni, megtapasztalni, valamint régen elszenvedett traumákat, elakadásokat, lelki blokkokat feloldani. Ezek egy-egy gyakorlat során felmerülnek a tudatalattiból a tudatos tudatba, így leszünk képesek feldolgozni, feloldani és elengedni őket.

Az önismereti programokon számos emlék merül fel, és válik elengedhetővé. A program intenzíven hat, hiszen 5-10 személyhez is kapcsolódva (ez 5-10 energiaminta) lényegesen több blokk oldása képes megindulni, mintha csak egy terapeutával, kezelő személlyel hajtanánk végre valamilyen oldási módszert.

Az önismereti program mély lelki úton vezet, az összeadódó energiák, és szeretet által olyan állapotokat tapasztalunk meg, melyeket a részt vevők együttes lélekereje hoz létre, ami ismét csak a lelki oldó folyamatok mélységét és intenzitását erősítik.

Ebben a mély szeretet állapotban jutunk el odáig, hogy önmagunk , valamint a többi részt vevő elmélyült szeretet állapota elindítja bennünk önértékelésünkhöz, önbizalmunkhoz, önszeretetünkhöz kapcsolódó sérült lélekrészeink gyógyulását, ami a legfontosabb hatása ezen programoknak.

 Ajánlom a következő írásokat:

Egyszerű Kép az Egóról és a Fájdalomtestről

A Tantra és az Új Tudatosság

Megengeded, hogy Segítsek?      Kristóf  István

  VilágTudat  Új Cikkek

  VilágTudat Összes Cikk

  VILÁG  Ahonnan indulni érdemes

Tantra-Fény-Mag


Más-Világ-Lét A Tudatosság RendSZERe
  Más-Világ-Lét A Tudatosság RendSZERe  weboldal
Tantra-Fény-Mag HÍRLEVÉL Feliratkozás

Mobilbarát reszponzív weboldal
© Kristóf István since 2015
Az oldal tartalmát csak a szerző engedélyével használhatod fel