BELÉPÉS       VilágTudatÚjak      VilágTudatCikkek

Tantra-Fény-Mag BelépésKristóf István

 Kristóf István


 
Tantra-Fény-Mag LOGO plusVilágTudat hisz a Világ Tudat

 Kozmikus Tudatosság MAG Lélek Tantrikus Szem-Lélek Mende-Monda Róna

 Cikkek - Blogok - Történetek
VilágTudat
hisz a Világ Tudat
Tudatosság, Egészség, Szabadság


Tudatosság, Egészség, Szabadság


 Kozmikus Tudatosság


 2018. június 5.
 szerző: Kristóf István
 téma: Kozmikus Tudatosság

Amíg nem vagy biztos önmagadban, nem vagy magabiztos, addig nem vagy egész, független és szabad. Nem vagy egységben magaddal, így nem vagy egészséges. Függőségeid vannak.

Tudatosság, Egészség, Szabadság

 

Amíg nem vagy biztos önmagadban, nem vagy magabiztos, addig nem vagy egész, független és szabad. Nem vagy egységben magaddal, így nem vagy egészséges. Függőségeid vannak. Ha nem vállalod fel magad, addig félsz, vagyis csak fél vagy, a félelem ural, ez esetben sem vagy egészséges.


Elbújsz egy másik kép mögé, ami nem téged ábrázol. Gyerekkel, kutyával, másik emberrel (párral...) tudsz megjelenni csak nyilvános profilképeden.


Mindez nem baj. Mindez csak rámutat arra, hogy fejlődnöd kell(enne). Persze ezt sem muszáj, hiszen maradhatsz egy félelemmel teli, megrekedt állapotban. Ezen állapotok hozzák a betegségeket, hiszen csak a szabad, félelem nélküli, függőségektől mentes/független/ ember tud olyan (ön)szeretet állapotban létezni, ami az egészség alapja. Az egészséges, (ön)szeretettel teli, önmagával egységben létező ember képes az emberiséggel, és a mindenséggel egységbe kerülni.


Ez az egység az igaz lét lény-ege. Míg nem tudsz ebbe az állapotba kerülni, addig elkülönülsz. Ha elkülönülsz, akkor a szeretet-egység-egész-ség helyett a félelem, az egó, a harag,a düh,az elégedetlenség ural, ami a sötét oldal. A sötét oldal nem a világban található. A világ csak megmutatja neked, hogy a TE sötét oldalad hol van, hogy van, mi módon vedd észre. Ekkor válsz tudatossá.


A tudatos ember képes fejlődni, felülemelkedni, megoldani, elengedni. Ha tudatossá válsz, akkor képes leszel egésszé válni, egységbe lépni önmagaddal és a világgal. A világ fény, szeretet/szerelem, egység, mindenség fél elem nélkül.


Hát így...


Ne higgy nekem! Maradj meg elkülönültségedben, egóddal azonosultan, félelemben. Én csak jeleztem a halló füleknek, a látó szemeknek, az értő tudatoknak. A többi már nem az én dolgom.


 Ajánlom a következő írásokat:

 Válj Szabaddá!

 A Négy Elem Ott Él Benned

 A Rezgésed Emelése Megtörténik

      Kristóf  István

  VilágTudat  Új Cikkek

  VilágTudat Összes Cikk

  VILÁG  Ahonnan indulni érdemes

Tantra-Fény-Mag


Más-Világ-Lét A Tudatosság RendSZERe
  Más-Világ-Lét A Tudatosság RendSZERe  weboldal
Tantra-Fény-Mag HÍRLEVÉL Feliratkozás

Mobilbarát reszponzív weboldal
© Kristóf István since 2015
Az oldal tartalmát csak a szerző engedélyével használhatod fel