BELÉPÉS       VilágTudatÚjak      VilágTudatCikkek

Tantra-Fény-Mag BelépésKristóf István

 Kristóf István


 
Tantra-Fény-Mag LOGO plusVilágTudat hisz a Világ Tudat

 Kozmikus Tudatosság MAG Lélek Tantrikus Szem-Lélek Mende-Monda Róna

 Cikkek - Blogok - Történetek
VilágTudat
hisz a Világ Tudat

Aranykor. Mikor?

 Aranykor. Mikor?


 Mag Lélek


 2018. július 7.
 szerző: Kristóf István
 téma: Mag Lélek

Egy lassú folyamat, vagy az Esemény vezet az Aranykorba? Földönkívüliek segítségével, vagy a magyarság, a Mag Lelkek által léphet az emberiség az Új-Világ-Létbe? Aranykor. Mikor?

 Egy lassú folyamat, vagy az Esemény vezet az Aranykorba? Földönkívüliek segítségével, vagy a magyarság, a Mag Lelkek által léphet az emberiség az Új-Világ-Létbe?
 
2012 decemberében Galaxisunk átlépett a Vízöntő korszakba. Ezzel együtt az Aranykor is megérkezett a kozmikus időszámítás szerint. Lezárult az előző időszak, ami a Vaskor volt. A Vízöntő egy magasabb tudatosságot, tudatszint váltást hoz magával. 2012 decembere nem most volt. Az átütő, mindenki számára megelégedést, jólétet, szabadságot és szeretet hozó Aranykorba emelkedés elmaradt, jobban mondva rendkívül lassú tudatosodási folyamaton keresztül halad. Az elmúlt időszakban, főként az elmúlt 2 év során egyre többen, és egyre többet emlegetik az un. Eseményt.

 


Ezt fizikai szinten az Újraindítás szóval írják le. A bank- és pénzrendszer jóléti alapokra helyezése, majd lassú megszüntetése, a katonaság és rendőrség pusztán békefenntartó szerepe, a hatalom, az adók megszűnése, a politikai vezetők és háborús bűnösök elszámoltatása, az elit, vagy hüllő uralta világhatalom elzavarása, amit mindez takar. Az emberiség Aranykora, ami nem a mások szolgálatára,az alá- és fölérendeltségre, hanem a közös feladatvállalásra, és főként az egyén kibontakozására, a teljes egészségre, a kreativitás és önkifejezés, a szeretet alapjaira épül, miközben az egyén fejlődik.


A hüllő fajoknak először be kell látniuk, hogy egy új kozmikus korszak érkezett el, ahol új feladatok mentén kell haladniuk. Ez olyan, mint ahogyan az óra mutatja az időt: Délben nem mondhatod, hogy még alszom, amikor már ebédelni kell.
Fel kell nőni egy békés és szerető érett lelkiséghez. Ha ezt belátják legalább ésszel, mert szívvel úgysem tudják, és hajlandóak józanul tárgyalni, és elvetni a mellékutakat, az apróbetűs sunyi szerződéseket, a bürokrata rendszert; VAGYIS: a kimondott szó az igazság mentén egy szerződés, melyet megszegni egyszerűen kizárt. Aki megszegi, azonnal tisztítótűzbe megy--> KÖZPONTI NAP.


Ha mondjuk megegyeznek a fény erők és a sötét erők. Megállapítják, hogy a Mindenség elérkezett az Aranykorba, így e szerint kell élni, amit mindenki elismer, akkor jöhetnek a vezetők.


Az emberiség 99%-a azt teszi, amit a vezérürü kolompol. Tehát abban a pillanatban, hogy az ország vezetők kimondják az új álláspontot, és leteszik a cselekvési tervet, abban a pillanatban a médián keresztül az emberek kénytelenek lesznek az új kor szerint cselekedni. Azonban tudni kell, hogy az Aranykor az egyenlő lelkek kora. Az EGYsÉG kora, vagyis minden a tiéd, de semmi sem a tiéd, vagyis minden a miénk.


A munkánk, a tárgyaink, a szeretetünk, a félelmeink közösek. Az átmenet időszakában a vezetőknek ezt érthetően kell közvetíteni a nép felé. Ám ezek a vezetők már nem rendelkeznek hatalommal, csak funkcióval, feladatokkal, vezetői felelősséggel, vagyon és hatalom nélkül. Csak ilyen vezetők léphetnek a nyilvánosság elé.


Felmerült a kérdés, hogy mindebben a magyarságnak, jobban mondva a szakrális Mag Lelkeknek jut e szerep. Magyarországról induljon az újraindítás? Vagy! A magyarság ugyanúgy, mint a többi nemzet kivárja, míg a „nagyok” majd cselekszenek. Tárgyalások indulnak a földönkívüliekkel, akik részben magasabb dimenziókban léteznek, részben a 3D-ben is itt vannak, és rendkívül korszerű egészségügyi, energia és közlekedési, élelmezési technológiákkal bírnak.


A Teljes Megoldásnak egy keverék megoldásnak kellene lennie szerintem. Tehát megjelenik egy szakrális uralkodó, aki nem hatalommal, hanem szeretettel irányít. Közben a fény erők hozzák a technológiát, vagyis leszállnak és segítenek. Meg lehet oldani az energiaellátást, betegségeket, élelmezést, lakhatást, szabadidőt, munkát és feladatokat egyenlően, minden földi ember számára. De a feladatokban mindenkinek részt kell vennie. Egymással közösen, vállvetve, szeretetben.


Nincs cigány, zsidó, arab, néger, zöld ember, kék ember, ária, bogár, madár, ufó stb. Humanoidok vagyunk, szeretetben, egymást segítve. Aki itt nem képes erre, sajnos annak az útja visszavezet a lélek szintre, fizikai test elhagyást kell alkalmazni. Kérdés, hogy az őket irányító Szellem mindezt képes e felügyelni, és azonnal lépni, ha valaki egy másik lény felé agresszíven lép fel.


Emlegetik páran /és ők azt gondolom a sötét oldalt szolgálják tudatosan, vagy tudtuk nélkül/, hogy ugyan már megvan a magyar Aranyasszony, aki szakrális vezetője lehet a magyarságnak és az emberiségnek, de nincs méltó férfi, ki a párja lehetne. Amit biztosan tudok, hogy a Teremtő nem enged felnőni egy Aranyasszonyt-Boldogasszonyt úgy, hogy nincs meg a párja, hacsak nem az a célja, hogy egyedül kelljen neki uralkodni. Ha tehát van olyan magyar Nő, aki arra teremtetett itt és most, hogy vezesse a magyarságot, és irányt mutasson a Föld népei számára, akkor megteremtetett az uralkodó párja is. Ha mégsincs meg (ami szerintem lehetetlen), akkor egy félmegoldás állapotában vagyunk, ami a Fél Elemet táplálja, de ez ugye lehetetlen a Vaskor lezárása után.

Ebből az következik, hogy ez egy titkos, eltakart információ, amit a Teremtő megold, ha itt lesz ideje, miért is hagyná megoldatlanul. A Teremtő-Forrás Mindannyian vagyunk. Tesszük, végrehajtjuk a Nagy Tervet. Minden úgy van (lesz), ahogyan ő gondolja, hiszen minden az ő gondolata. Ettől fogva nincs kérdés. Ashtar, a szíriusziak, a plejadok, az orioniak, a drakók, a reptók, az emberek mind azt teszik, amit ő gondol...

 


 Ajánlom a következő írásokat:

 Lépjünk az Aranykorba!

 A Hét Aranyszabály

 A Rezgésed Emelése Megtörténik

      Kristóf  István

  VilágTudat  Új Cikkek

  VilágTudat Összes Cikk

  VILÁG  Ahonnan indulni érdemes

Tantra-Fény-Mag


Más-Világ-Lét A Tudatosság RendSZERe
  Más-Világ-Lét A Tudatosság RendSZERe  weboldal
Tantra-Fény-Mag HÍRLEVÉL Feliratkozás

Mobilbarát reszponzív weboldal
© Kristóf István since 2015
Az oldal tartalmát csak a szerző engedélyével használhatod fel