BELÉPÉS       VilágTudatÚjak      VilágTudatCikkek

Tantra-Fény-Mag BelépésKristóf István

 Kristóf István


 
Tantra-Fény-Mag LOGO plusVilágTudat hisz a Világ Tudat

 Kozmikus Tudatosság MAG Lélek Tantrikus Szem-Lélek Mende-Monda Róna

 Cikkek - Blogok - Történetek
VilágTudat
hisz a Világ Tudat

Természetesség, Tisztaság, Szeretet

Természetesség, Tisztaság, Szeretet


 Kozmikus Tudatosság


 2018. augusztus 14.
 szerző: Kristóf István
 téma: Kozmikus Tudatosság

A spirituális emberek között is ott vannak a sötét oldali erők. A hatalom a mágiát használja már több ezer éve, hogy növelje befolyását az emberiség felett. Figyelj mindig a belső hangra


Természetesség, Tisztaság, Szeretet

A spirituális emberek között is ott vannak a sötét oldali erők. A hatalom a mágiát használja már több ezer éve, hogy növelje befolyását az emberiség felett. Figyelj mindig a belső hangra, a szíved és lelked útmutatására. Szeress és légy szeretve! Ha ez nem lehetséges, akkor haladj tovább az utadon! Semmi nem muszáj! Ami muszáj, az egyszerűen megtörténik, mert az a sorsban foglaltatik. A sötétség visszaszorul és eltűnik, ám nem mindegy mikor. Ha szíved útján haladsz, akkor segítheted a fény gyorsabb eljövetelét!
 
A természetesség, a tisztaság, a szépség a meztelenségben önmagából fakad. Amikor ehhez tisztátalan, alantas, szennyes gondolatok kezdenek tapadni, azok a vallási,    társadalmi ferdítésekből, dogmákból fakadnak. Amíg tévúton jársz, addig a téveszmék határoznak meg téged. Az igazság útjára akkor térsz majd rá, amikor nem akarsz már megfelelni azon szabályoknak, elvárásoknak, melyek szabadságodban korlátoznak, és szeretetedet holmi csereüzletté alacsonyítják, miközben félelmet itatnak beléd. Az igazság és teljesség meglelése hozza el a boldogságodat, miket önmagadban hordozol a Teremtő Fényeként és Szereteteként.
 
Amikor megmutatod valakinek a saját egóját, mellyel teljes azonosultságban él, akkor ellenállásba ütközöl, tagadásba, végül olyan nézeteltérés támad köztetek, mellyel ellenségeddé teszed őt. Amíg önmaga nem szembesül, és önmaga nem ismeri fel, addig ezt te sem vagy képes neki megmutatni.
 
Míg nem vagy képes megérteni a halál valóságát,és lényegét, addig a születést sem értheted meg. Amíg nincs benned megértés és elfogadás, addig a félelem munkálkodik lelkedben. Amíg félelem van a lelkedben, addig a szeretet nem képes azt betölteni. A feltétel nélküli teljes elfogadás és szeretet még várat magára...

.


 Ajánlom a következő írásokat:

 Az Élet: Álom

 Válj Szabaddá!

 Az Igenek Nehézségei Illatos Lótusszá Varázsolnak

      Kristóf  István
 -lélekoldó masszázs
 -tudatosság tanácsadás
 -önismereti csoportok
 -masszázs tanfolyam
Lépj velem KAPCSOLAT -ba  VilágTudat  Új Cikkek

  VilágTudat Összes Cikk

  VILÁG  Ahonnan indulni érdemes

Tantra-Fény-Mag


Más-Világ-Lét A Tudatosság RendSZERe
  Más-Világ-Lét A Tudatosság RendSZERe  weboldal

Tantra-Fény-Mag
HÍRLEVÉL Feliratkozás

Mobilbarát reszponzív weboldal
© Kristóf István since 2015
Az oldal tartalmát csak a szerző engedélyével használhatod fel