BELÉPÉS       VilágTudatÚjak      VilágTudatCikkek

Tantra-Fény-Mag BelépésKristóf István

 Kristóf István


 
Tantra-Fény-Mag LOGO plusVilágTudat hisz a Világ Tudat

 Kozmikus Tudatosság MAG Lélek Tantrikus Szem-Lélek Mende-Monda Róna

 Cikkek - Blogok - Történetek
 VilágTudat
hisz a Világ Tudat

A Fény és a Sötét

A Fény és a Sötét


 
Kozmikus Tudatosság


 2018. augusztus 25.
 szerző: Kristóf István
 téma: Kozmikus Tudatosság

Az álhírek terjesztői a sötét erőket támogatják. Az, hogy a sötét erők ott tevékenykednek a világban, melyet te érzékelsz, ugyanolyan mértékkel és súllyal bír, mint a benned munkálkodó félelem alapú rezgések, a te belső sötét oldalad, melynek eredője az egó


A Fény és a Sötét.

Az álhírek terjesztői a sötét erőket támogatják. Az, hogy a sötét erők ott tevékenykednek a világban, melyet te érzékelsz, ugyanolyan mértékkel és súllyal bír, mint a benned munkálkodó félelem alapú rezgések, a te belső sötét oldalad, melynek eredője az egó.
Mit szeretnék az értésedre juttatni?


A belső munka, mellyel lépésről-lépésre, apránként felülemelkedsz az egón, kipuhatolod, megismered, és a tőle jövő negatív rezgéseket lassan felváltja a fény, vagyis a szeretet alapú rezgés, nem csak belső munka. Van, amit kint kell megtenned. Adhatsz több esélyt, adhatsz végtelen időt azoknak az ismerősöknek, akik félelmet, haragot, gyűlöletet, széthúzást és hazugságokat terjesztenek, ültetnek el hiszékeny emberek lelkében, amivel nagyon sokat ártanak a fény oldalnak.


Vagy adhatsz egy, vagy két esélyt, és utána levághatod magadról ezeket a sötét oldali erőket szolgáló embereket, amivel a külső és a belső sötét oldaladat csökkented. Rajtad áll mikor teszed meg.


Egy dolog nagyon fontos! Ismerd fel gyorsan ezeket magadban, és másokban! Ha felismered, akkor figyeld meg! Ha megfigyeled, akkor tudatosan emelkedj felül. Majd hozz döntést! És tedd meg, amit a lelkedből, a szívedből helyesnek vélsz!


A Tudat, mely emberi lényeden keresztül megnyilvánul itt és most, mást nem képes megtapasztalni, csak önmagát. Önmagán keresztül észleli és érzékeli a külső és a belső világot, melyet magasabb szinten ő maga hozott létre.

 

 Ajánlom a következő írásokat:

 Tudatlanság

 
A Világ Fény-MAGja

 
Tantra&Lélek&Szellem

 
Kristóf  István
 -lélekoldó masszázs
 -tudatosság tanácsadás
 -önismereti csoportok
 -masszázs tanfolyam
 
Lépj velem 
KAPCSOLAT
 -ba


 
VilágTudat  Új Cikkek

 
VilágTudat Összes Cikk

  VILÁG  Ahonnan indulni érdemes

Tantra-Fény-Mag


Más-Világ-Lét A Tudatosság RendSZERe
 
Más-Világ-Lét A Tudatosság RendSZERe  weboldal

Tantra-Fény-Mag HÍRLEVÉL Feliratkozás

Mobilbarát reszponzív weboldal
© Kristóf István since 2015
Az oldal tartalmát csak a szerző engedélyével használhatod fel