BELÉPÉS       VilágTudatÚjak      VilágTudatCikkek

Tantra-Fény-Mag BelépésKristóf István

 Kristóf István


 
Tantra-Fény-Mag LOGO plusVilágTudat hisz a Világ Tudat

 Kozmikus Tudatosság MAG Lélek Tantrikus Szem-Lélek Mende-Monda Róna

 Cikkek - Blogok - Történetek
 VilágTudat
hisz a Világ Tudat

A Szexualitás Új Dimenziói

A Szexualitás Új Dimenziói


 
Tantrikus Szem-Lélek


 2018. augusztus 28.
 szerző: Kristóf István
 téma: Tantrikus Szem-Lélek

Megpróbálok a szavak korlátain keresztül egy lehetséges módot eléd tárni, amit én megtapasztaltam. Amiben tudom, hogy van még lehetőségem fejlődni és tapasztalni, de ez is jóval több már, amit megéltem általa, mint az emberiség legnagyobb része. Azt is tudom, hogy ez túlmutat jóval azon, amit a hétköznapi életben erotikaként, szexként, gyönyörként említenek és tapasztalnak embertársaink.


A Szexualitás Új Dimenziói.

A tudatosság segít megértened önmagadat és a világod folyamatait, történéseit. Nem kell ahhoz tudatossá válnod, hogy emelkedj és fejlődj. Tulajdonképpen, ha spirituális útra léptél, akkor a tudatosság már ott van az életedben. Persze ez is annyira válik részeddé, vagy válik eggyé veled, amennyire azonosulni kívánsz vele, amennyire a megértés útján akarsz haladni.


Nem kell megértened semmit a felemelkedés útján, csupán haladni rajta. Viszont az én meglátásom az, hogy nem mindegy, hogy csukott szemmel haladsz az úton, vagy kinyitod a szemed, ahogyan lépcsőfokról lépcsőfokra jutsz sorsod emelkedőjén. Nyitott szemmel gyorsabbá teheted a haladást. Színekkel, formákkal, fénnyel töltheted meg tudatodat, a hangok és illatok mellett.


A cikk témája sok átlagos, földhözragadt embernek, és sok spirituális embernek idegen, sőt kényes. A generációs minták, a társadalom fölé emelkedő, és ránk nehezedő hatalom által kialakított, beprogramozott blokkok és elfojtások nagyon sok lelket a tudatlanság mocsarában tartanak láncra verve. Az ébredők egy része látja, másik részénél még nem tudatosult, hogy mit jelent az emberiség számára a szexualitás.


Most nem kívánok ennek részleteibe bocsátkozni. Arra kérlek, ha eljutottál az olvasásban eddig, akkor most egy pár percre állj meg! Csukd be a szemed, és idézd fel magadban, hogy a lelked és a tested számára a mai napig, e pillanatig mi jelentette a szexualitást! Milyen kimagasló, kellemes, emlékezetes pillanatokat éltél meg ebben az életben, melyek gyönyört okoztak számodra? Lelked és tested orgazmikus pillanatai közül melyek voltak azok, melyek eddig a percig beléd égtek?


Most pedig folytassuk!


Nagyon sok dolgot élvezhet az ember. Nagyon sokféle módon juthatsz orgazmikus állapotba. Tapasztalataid, lelked, egyéniséged által sokféleképpen találkoztál, találkozol, és fogsz találkozni a gyönyörrel.


A gyönyör valójában az az állapot, amikor érzékelésed által pillanatokra, percekre, esetleg még tovább egy emelkedett állapotba kerülsz. Ez az állapot egy másik, magasabb dimenziót nyit meg számodra. Ez a dimenzió nem illúzió! Ez létezik. Ebből a magasabb dimenzióból kiszakadtál, amikor a tudatod bekerült, hozzárendelődött ebbe, ehhez a fizikai emberi testhez, és így leváltál magasabb szintű tudatodról. Az extázis visszaviszi tudatodat abba az állapotba, ami a valódi és természetes valóságod, melyből mostani léted kiszakadt.


Fizikai tested által tudod földi, emberi életedet, életeidet megtapasztalni. Lehet, hogy nehezen érthető, vagy egyáltalán nem elfogadható számodra, hogy ezt a sűrű, hús-vér testet egy sokkal ritkább, energia mezőből álló test határoz meg teljes mértékben. Az asztrális tested, vagyis a lelked folyamatai határozzák meg a fizikai tested állapotát és folyamatait. A mentális test, vagyis a szellem kapcsolja össze a fizikai és asztrális testedet az EGY tudattal, a Forrással, a Mindenséggel.


A fizikai testhez visszatérve, emberként rajta keresztül kapcsolódhatsz a környezetedhez, a világhoz, lelkedhez és a magasabb szintű tudatodhoz, a Felsőbb Énedhez, és persze a magasabb dimenziókhoz.


A kérdés csak az, hogy akarsz e kapcsolódni? Akarsz e gyönyört megélni? Ha pedig akarsz, akkor azt milyen minőségben, és milyen módon akarod megtapasztalni?
Amint korábban már említettem, sokan vagyunk, sokfélék, és így sok módja van a gyönyör megélésének.


Amikor felidézted az előbb ezen életed bevésődött gyönyöreit, akkor volt e közöttük szexuális gyönyör? Ha igen, akkor abba az állapotba milyen módon jutottál, és mennyi ideig tudtál benne lenni? Lehet, hogy percek voltak? Lehet, hogy akár egy óra? Esetleg több órán keresztül tartott?


Ha érdekel, és továbbhaladsz az olvasásban, akkor megpróbálok a szavak korlátain keresztül egy lehetséges módot eléd tárni, amit én megtapasztaltam. Amiben tudom, hogy van még lehetőségem fejlődni és tapasztalni, de ez is jóval több már, amit megéltem általa, mint az emberiség legnagyobb része. Azt is tudom, hogy ez túlmutat jóval azon, amit a hétköznapi életben erotikaként, szexként, gyönyörként említenek és tapasztalnak embertársaink.


Persze ahol én tartok, az is egy lépcsőfok, amihez képest már jópáran előrébb és fentebb járnak. Ez azért jó, mert tanulhatok tőlük, bővíthetem azt a kincset érő tudást, melyet eddig kaptam, és tapasztaltam, és talán én is adhatok át azoknak belőle, akik utánam jönnek, és ezen az ösvényen haladnak.


Kissé hosszú bevezetésbe és fejtegetésbe bocsátkoztam, de talán szükséges volt.
Ebben a cikkben a magam tapasztalatai, a magam szemszögéből látható kép, amit kifejtek. Tudom, hogy mások más úton, más módon jutottak hasonló, vagy ehhez nem túl hasonló, de az átlagos (tegyük össze amink van, aztán csattogjunk el addig, ameddig tavaly, 5 éve ,10 éve eljutottunk az orgazmusban) szintet jóval meghaladó gyönyörökig.
Ezzel az írással nem célom versenyt hirdetni: Ki tud magasabb, fokozottabb, szélesebb, kiterjedtebb gyönyörökről beszámolni. Nem! Csak rá szeretnék világítani arra, hogy keress új utakat, kezdj el távlatokban gondolkodni, és merj lépni abba az irányba, ahol többre lelhetsz, mint szüleid, barátaid, a társadalom, a többség, az átlag.


Lépj a szexualitás magasabb szintjére, és találj rá új dimenziókra!


Én a jóga segítségével, és a tantra lélektanával jutottam ide, ahol éppen tartok. Mindez nevezhető másként is, van számos más lehetőség mindezek megfejlődésére. Más ösvényeken is járhatsz, mégis eljuthatsz ide, sőt tovább is.


Azt gondolom, hogy kevesen vannak azok, akik magukban hordozzák a gyönyör magasabb dimenzióinak megélésének képességét. Tehát ahhoz, hogy meg tudd ugrani a magasabb szinteket, ahhoz gyakorolni kell, tanítani és felkészíteni a testedet és a lelkedet. Mindig van kivétel, mely erősíti a szabályt, de most a többséghez szólnék inkább, mint a képességgel születettekhez.


A kundalini jóga segített nekem. A fejlődési, vagy akár gyógyulási folyamatokat, a szellem-test-lélek egyensúlyát segítő jógák közül, talán az egyik legintenzívebb változásokra képes irányzat. Ez azt jelenti, hogy ez lehet az utak közül a legrövidebb, mely a gyönyörök magasabb szintű megtapasztalásához vezet.


A legérdekesebb mindebben az, hogy én nem ezzel a céllal kezdtem a kundalini jóga gyakorlásába. Én az egyensúlyt, a belső harmóniát, az egészséget kívántam általa erősíteni. Ám többet kaptam. Persze a jógát megelőzően már több éve meditáltam, belső utamra léptem. Ez is kellett. Az is kellett, hogy tudatosan foglalkozzak a csakrákkal. Dolgoztam velük már több hónappal a jóga előtt. A spiritualitással és a tudatossággal ekkor már 10 éve foglalkoztam. Képeztem magam, olvastam, előadásokat hallgattam.


Majd elkezdtem heti 2-3 órában kundalini jógára járni. Másfél év elteltével egyszer csak olyat tapasztaltam, amit korábban nem. Az orgazmusom nem 10-20 mp-ig tartott. Legalább 3 percig. Nem szállt ki, és nem illant el az érzés, hanem elkezdett keringeni bennem. Végigment a gerincemen, illetve a gerincem belső oldalán a csakraközpontokon, eljutott a zsigereimbe, a fejembe, a szívembe. Sőt! Átadtam a páromnak, és ő visszaadta nekem. Így keringtettük, forgattuk, miközben többszöri orgazmust éltünk meg mindketten.


Ekkor történt meg először. Másfél év kundalini jóga után. És tudatosult, hogy ez nem ennyi volt. Ezt folytatni kell! Ebben távlatok vannak. Később volt olyan kapcsolódásom is, ahol megéltem a gyönyört, de még csak le sem vetkőztünk, mégis megtörtént. Ha pedig mindezt fokozhatom, akkor megemlíteném azt az esetet, amikor 60 km távolságban,  csupán telefonon keresztül kapcsolódtunk, és ruhában voltam. Így is megtörtént.

Akikkel eddig működött ez a megtapasztalás, azok kundalini jógára járnak, vagy energiával gyógyítanak, masszíroznak...

A gyönyör útja ösvényből 8 sávos, többdimenziós intergalaktikus autópálya lett. Ezen az autópályán nem négykerekű autók közlekednek, hanem kozmikus energiával működő űrrepülőgépek.


A kérdésem most az feléd: Átülnél a kerékpárodról egy ilyen űrrepülőre?


Ha igen, akkor meg kell tanulnod vezetni! A tudatosságodat, a testedet és a lelkedet kell képezned, fejlesztened.


Persze nem kell szigorúan az én utamhoz ragaszkodni. Van tantra jóga, van kundalini jóga, vannak meditációk, masszázsok, beavatók, tanítók, tanfolyamok, önismereti programok, melyek és kik sok ösvényt helyeznek eléd.


Javaslom indulj el!


Indulj, és közben nézz körbe! Kóstolj bele minden lehetőségbe, majd tartsd meg azokat, melyek lelked szerint, szíved szerint valók. Melyek téged tükröznek, melyek megérintenek. Melyek mentén haladni kívánsz és fejlődni tudsz.


Egyszer csak megérkezel te is erre az intergalaktikus, nyolcsávos (nem 8 csávós ;) ) autó-, vagy űrrepülő sztrádára, a gyönyör kitáruló dimenziójába.


Még az is lehetséges, hogy spiritualitás és tudatosság nélkül jutsz el ide…hmmm.


Köszöntelek Szeretettel!

 Ajánlom a következő írásokat:

 Természetesség, Tisztaság, Szeretet

 Az Ember Szakrális Teremtés


 
Az Igenek Nehézségei Illatos Lótusszá Varázsolnak

 
Kristóf  István
 -lélekoldó masszázs
 -tudatosság tanácsadás
 -önismereti csoportok
 -masszázs tanfolyam
 
Lépj velem 
KAPCSOLAT
 -ba


 
VilágTudat  Új Cikkek

 
VilágTudat Összes Cikk

  VILÁG  Ahonnan indulni érdemes

Tantra-Fény-Mag


Más-Világ-Lét A Tudatosság RendSZERe
 
Más-Világ-Lét A Tudatosság RendSZERe  weboldal

Tantra-Fény-Mag HÍRLEVÉL Feliratkozás

Mobilbarát reszponzív weboldal
© Kristóf István since 2015
Az oldal tartalmát csak a szerző engedélyével használhatod fel