BELÉPÉS       VilágTudatÚjak      VilágTudatCikkek

Tantra-Fény-Mag BelépésKristóf István

 Kristóf István


Tantra-Fény-Mag LOGO plusVilágTudat hisz a Világ Tudat
 Kozmikus Tudatosság MAG Lélek Tantrikus Szem-Lélek Mende-Monda Róna

 Cikkek - Blogok - Történetek
 VilágTudat
hisz a Világ Tudat

A Párkapcsolat Segítője-Tantra Masszázs

 A Párkapcsolat Segítője-Tantra Masszázs


 
Tantrikus Szem-Lélek


 2018. november 5.
 szerző: Kristóf István
 téma: Tantrikus Szem-Lélek

 A párkapcsolatban a szexualitást számos dolog színesítheti, teheti változatossá, támogathatja, miáltal a két ember közötti vágy, a tűz fenntartható hosszú távon.

 A PÁRKAPCSOLAT SEGÍTŐJE-TANTRA MASSZÁZS.

 A párkapcsolatok kialakulását, megvalósulását és fenntartását számos tényező befolyásolja. A két ember, akik mindezt megalapozzák, valamilyen módon közel kerülnek egymáshoz, majd a vonzalom által kapcsolatot alakítanak ki.


Ez egy adott időpontban, a kezdetek kezdetén jól működik. Az idő múlásával ez a minőség változni kezd. A korábban egy húron pendülő, vagyis egy rezgésszinten létező emberpár kezd eltérően működni. A fontossági sorrend, az érdeklődési kör, a vonzódás egymás iránt, a közösen végzett dolgok megváltoznak.


Ha ez kis mértékben következik be, akkor nem olyan szintű a változás, hogy befolyásolja az együtt maradást. Ha viszont sok dologban, vagy nagy dolgokban, sarkalatos dolgokban jön létre, az a kapcsolat minőségét, a kapcsolódás erejét, az összetartozás érzését rontani fogja, végül ellehetetleníti.


Egyik ilyen sarkalatos pontja a párkapcsolatoknak a szexualitás. A vágy, a lelki és fizikai intimitás.


Ha együtt fejlődik a két ember, együttműködnek, és képesek egymástól tanulni, egymásból meríteni, elfogadni a változásokat, szabadnak maradni, és szabadon hagyni egymást, persze közösen kialakított rendszert létrehozva és működtetve, akkor bizonyosan sok ideig lesznek képesek együtt maradni. Ehhez nyitottá és őszintévé, teljesen kitárulkozóvá kell válni.


A másik esetben, amikor az egyik beáldozza magát (vagy mindkettő), és a szabadságát. Aláveti akaratát  és működését a másik embernek, vagy a gyermekeik kedvéért, akkor ott áldozathozatal történik. A szabad lét megszűnik az együtt maradás érdekében. Ez igen gyakori. Ilyenkor legtöbbször a szexualitás, mint sarkalatos összetartó erő, szintén kukába kerül. A párok elhidegülnek egymástól.


Mi most azonban nem erről beszélünk. Jelen esetben a pozitív változás és változtatás, a szabadon élni és élni hagyni, egymást segíteni, támogatni és ösztönözni kapcsolatról, és együttlétről kívánunk szólni.


A párkapcsolatban a szexualitást számos dolog színesítheti, teheti változatossá, támogathatja, miáltal a két ember közötti vágy, a tűz fenntartható hosszú távon. (Zárójelben említeném, hogy az elhidegülés után már nem lehetséges a felmelegítés véleményem szerint, tehát a következőkben leírtak a még tűzzel és vággyal bíró, felajzott kapcsolatoknál működtethetők. A prevenció, a megelőzés mindig a legjobb stratégia.)


Sok dolog kerül elő akkor, amikor a változatosság segítőre szorul. Szexuális segédeszközök, szerepjátékok, jelmezek, további személyek bevonása, swinger klub, és akár a tantra masszázs is.


A tantra masszázs több lehetőséget kínál. Lehet úgy igénybe venni, hogy a pár egyik, vagy mindkét tagja, egyszerre, vagy külön-külön elmegy egy-egy masszőrhöz, ahol gyönyörben részesül. Ám ez a masszázs a kapcsolatukon is emelni tud, hiszen az élmény növeli a szeretetet és a vonzalmat egymás iránt. Ez a legegyszerűbb eset.


Azért egy nagyon fontos kérdés felmerül, illetve egy kevésbé fontos is:


A kevésbé fontos kérdés az, hogy képesek e egy először látott ember előtt meztelenek lenni. Ha erre nem képesek, akkor sajnos ez a lehetőség nem kínálkozik fel. Maradnak a korábban említett lehetőségek.


Ám tegyük fel, hogy képesek meztelenek lenni a masszőr előtt, és a keze alatt mindketten. Ez esetben a másik kérdés, mely fontosabb, még felmerülhet. Mégpedig, hogy féltékeny e bármelyikük ebben a helyzetben. Arról most nem szeretnék beszélni, hogy milyen okai lehetnek a féltékenységnek, hiszen ez egy hatalmas téma lenne.


De!


Azt említeném, hogy a tantra masszázs, és az azt követő (bár kihagyható ez a masszázs) intim masszázs (jóni és lingam masszázs) során bár intim helyzet alakul ki, azért ez nem szexualitás, hiszen sem közösülés, sem orális szex nem lehetséges, vagyis a gyönyör megtapasztalása nem szexualitáson keresztül történik.


A szexualitást a masszázst követően a hálószobában már az egymás szabadságát, és élvezetét előnyben részesítő pár fogja megvalósítani, kellő feltöltődést és vágyat magával hurcolva a masszázsszobából.


Még egy lehetőség kínálkozik, ha már a tantra masszázsról, a jóni masszázsról, és a lingam masszázsról beszélünk. Mégpedig ezen masszázsok elsajátítása egy kifejezetten a hálószobába, a szexuális gyönyör fokozására összeállított tanfolyam, vagy oktatás segítségével. Tehát elsajátítható egy technika, amit a pár otthoni környezetben képes lesz egymáson, egymással, egymás örömére alkalmazni.

Masszázs Tanfolyamok Pároknak-Kezdőknek


Persze egy ilyen tanfolyam is megkívánja, hogy képes legyen a két ember másik két ember előtt meztelen lenni, és intim helyzetbe kerülni előttük.


A Tantra-Fény-Mag által kínált masszázsok és tanfolyamok pároknak, és egyéneknek is lehetőséget kínál a megtapasztalás, és a fogások elsajátításának területén egyaránt.


A tanfolyamon elhangzó és megtapasztalható lelkiség, hangulat,életérzés, valamint nem utolsó sorban a mozdultok és fogások egy komplex jegyzet formájában haza is vihető, így nem vész el a megszerzett tudás, nem merül feledésbe mindaz, amit tanul és megél az, aki részt vesz az oktatáson.


Szívből ajánlom mindezen örömök átélését!

AJÁNDÉK! Hírlevélre feliratkozóknak


 Ajánlom a következő írásokat:

  Lelki Blokkjaink & Tantra Masszázs

 Miért Kell a Nőknek Tantra Masszázs?


 
Az Igenek Nehézségei Illatos Lótusszá Varázsolnak

 
Kristóf  István
 -lélekoldó masszázs
 -tudatosság tanácsadás
 -önismereti csoportok
 -masszázs tanfolyam
 
Lépj velem 
KAPCSOLAT
 -ba

A Párkapcsolat Segítője-Tantra Masszázs

 
VilágTudat  Új Cikkek

 
VilágTudat Összes Cikk

  VILÁG  Ahonnan indulni érdemes

Tantra-Fény-Mag MAG


Más-Világ-Lét A Tudatosság RendSZERe
Más-Világ-Lét A Tudatosság RendSZERe  weboldal


Tantra-Fény-Mag HÍRLEVÉL Feliratkozás

Mobilbarát reszponzív weboldal
© Kristóf István since 2015
Az oldal tartalmát csak a szerző engedélyével használhatod fel class="style13"> © Kristóf István since 2015
Az oldal tartalmát csak a szerző engedélyével használhatod fel