BELÉPÉS       VilágTudatÚjak      VilágTudatCikkek

Tantra-Fény-Mag BelépésKristóf István

 Kristóf István


Tantra-Fény-Mag LOGO plusVilágTudat hisz a Világ Tudat
 Kozmikus Tudatosság MAG Lélek Tantrikus Szem-Lélek Mende-Monda Róna

 Cikkek - Blogok - Történetek
 VilágTudat
hisz a Világ Tudat

Érted Küzdő Lelkek. Érted?

 Érted Küzdő Lelkek. Érted?


 
MAG Lélek


 2018. december 12.
 szerző: Kristóf István
 téma: MAG Lélek

Lesz egy új kor, ahol ők otthonosan mozognak majd, jönnek és mennek, mert most még bolondnak, hóbortosnak, őrültnek, naivnak, idealistáknak tűnnek. Abban a korban pedig te leszel gyámoltalan. Te nem fogod találni a helyed

 Érted Küzdő Lelkek. Érted?

Az a szó hogy érted, egyrészt jelenti azt, hogy felfogod, másrészt jelenti, hogy a két szép szemedért, melyek lelked tükrei. Ez az azonosság nem véletlen, hiszen semmi sem véletlen.


Benn küzdesz egy taposómalomban, egy mókuskerékben, mert ezt várja el tőled a rendszer. Ez a rendszer, melyet ezzel erősítesz, és támogatsz, hogy beintegrálódsz a nyájba, a kívülről programozott társ-ad-alomba.


Nem baj! Nem gond! DE!!!Akkor ne panaszkodj!


Tűrd el zokszó nélkül mindazt, amit választottál, amit éltetsz, amit támogatsz. Közben jó olyan cikkeket olvasni, amik egy-egy pillanatra, rövid időre szembesítenek a félelmeiddel, a kétségeiddel, melyekkel egyedül nem tudsz, nem mersz, nem vagy képes szembesülni, szembeszállni és felülemelkedni rajtuk.


Segítenek ezek rajtad? Igen. Mindenképpen.


Amikor kihúznak egy fájó fogat, előtte sokszor mozgatják ide-oda, lazítgatják, majd ezután tudják kirántani. Az általad olvasottak, az ébresztő cikkek, történetek mind-mind lazítanak egy hangyányit a beszűkült, szorult helyzetedből.


Lehet, hogy a mókuskerékből jön a szociális ellátás, a pénz, a nyaralás, az autó, a lakás. Mindened megvan! Csak éppen nem vagy szabad, és nem vagy boldog, mert a szabadság és a feltétlen szeretet hiányzik az életedből. Kétségek és félelmek szakítanak el abból a létből, ami már régen a tiéd kellene legyen, de mivel nem teszel semmit, hanem a nyáj, a tömeg külső programjait hajtod nap, mint nap végre. Hiszen ez a hatalom célja... Te pedig ügyesen fenntartod az elnyomóid rendszerét.


Akik viszont nem ezt teszik, hanem tesznek önmagukért, tesznek másokért, tesznek érted. Velük mi van? Észrevetted már egyáltalán, hogy akik ez ellen a szél ellen vizelnek, ők miként élnek, és miként élnek túl?


Azért, mert a sorsukban ezt vállalták, hogy tűzön-vízen, véren-verejtéken és vizeleten keresztül, a teljes hatalmi gépezet ellen tesznek, dolgoznak, működnek inuk szakadtáig, hogy a TE jövőbeli helyedet előkészítsék!


Tudtad ezt? Felfogod mindezt?


Azt hiszem még eddig nem gondoltál erre. Eddig senki nem szólt. Hányan vannak ezek, akik elöl mennek és a hóban, a sárban utat törnek, hogy te aztán erre léphess! Éheznek, fáznak, nélkülöznek, meghúzzák MAGukat míg a szeretet, az együttérzés, a segítés,a támogatás, a mindenkiért élés mozgatja mindegyiküket.


Amíg te nyaralsz, ők dolgoznak. Amíg te pihensz, ők dolgoznak. Amíg te pénzt költesz, autót veszel, házat adsz el, addig ők beosztják a rizsszemeket a szoba-konyhájuk félhomályában. Közben a túlélésért küzdenek, míg te a 17.havi prémiumért könyökölsz. Mindez rendben van így, mert így van, mert Itt és Most ennek kell lennie.


Lesz egy új kor, ahol ők otthonosan mozognak majd, jönnek és mennek, mert most még bolondnak, hóbortosnak, őrültnek, naívnak, idealistáknak tűnnek. Abban a korban pedig te leszel gyámoltalan. Te nem fogod találni a helyed, mert a szeretet, a segítség, az együttérzés, az összefogás lesz a mérce.


Szerinted? Elmennek majd melletted? Köpnek egyet utánad? Ha kimondasz valamit, akkor hátat fordítanak neked? Ha segítségre szorulsz, akkor belöknek egy árokba? Amit adni tudsz, amit segíteni tudsz, azt elveszik tőled, éheztetnek, kiszívják az életerődet, majd felhúzott orral távozva hagynak a porban?


Nem!


Ezt ők nem teszik, mert nem tehetik. Aki lélekből él, az nem teheti ezt, mert bentről, a mélyről, a lélekből, a szívből, a Forrás szeretetéből él és működik.


Nem!


Te nem fogsz így járni, mint ahogy most ők kénytelenek, és kényszerülnek élni. Fontold meg mit tehetsz, mit nem tehetsz és mindemellett mit teszel, és mit nem teszel! Hálás vagyok a sorsomnak! Hálás vagyok a Forrásnak! Hálás vagyok a FöldAnyának, hogy Itt és Most emberként létezhetek, és tudom, hogy hamarosan átlépünk oda, amiről írtam pár sorral fentebb.


Ha nem adsz; véged! Érted? Érted.


 Ajánlom a következő írásokat:

  Pénz

 
2017.12.12. 12:12

 
Aranykor. Mikor?

 
Kristóf  István
 -lélekoldó-bavató masszázs
 -tudatosság tanácsadás
 -önismereti csoportok
 -masszázs tanfolyam
 
Lépj velem 
KAPCSOLAT
 -ba


 
VilágTudat  Új Cikkek

 
VilágTudat Összes Cikk

  VILÁG  Ahonnan indulni érdemes

Tantra-Fény-Mag MAG


Más-Világ-Lét A Tudatosság RendSZERe
Más-Világ-Lét A Tudatosság RendSZERe  weboldal


Tantra-Fény-Mag HÍRLEVÉL Feliratkozás

Mobilbarát reszponzív weboldal
© Kristóf István since 2015
Az oldal tartalmát csak a szerző engedélyével használhatod fel class="style13"> © Kristóf István since 2015
Az oldal tartalmát csak a szerző engedélyével használhatod fel