Kérdések és Válaszok

Tantra & Yoni Masszázs

VilágTudat

KॐIST

Fiatalnak Maradni?

Egészségesen élni?

A Gyönyört Megtapasztalni?

Mi  a TITOK?

Kezdjünk bele együtt a Megoldásokba!

2 INGYENES Pdf,

csak Kattints  IDE!

Élj 100 Évig Egészségben | A Tantra Masszázs 11 Titka | Ajándék PDF | Hírlevél feliratkozás Élj 100 Évig Egészségben

&

A Tantra Masszázs 11 Titka

Részben Spirituális tartalom!

____________

Mégis mindezt honnan veszem?
Onnan, hogy én már rátaláltam ezekre a MEGOLDÁSOKra!

Olvasd el az e-füzeteket

és légy kitartó!

Az érkező e-mail sorozat segíteni fog!

Kérdések és Válaszok

Tantra Masszázs & Yoni Masszázs

2019. február 8.
szerző: Kristóf István | K3IST
téma: Tantrikus Szem-Lélek

Mi a tantra masszázs? Mi a yoni masszázs? Mi az a lelki blokk, érzelmi elakadás? Hasonló Kérdésekre adok választ a cikkben

A CIKK Videója a YouTube-on:

„Valójában persze nem birtoklod önmagadat, de most le kellene mondanod arról az énről, amelyet mások véleményei alapján teremtettél. Ezért olyan félelmetes elindulni befelé. Minél mélyebbre merészkedsz, annál kevésbé tudod ki vagy. És mindez azért, mert ha az önismeret útjára lépsz, mielőtt célba érnél, meg kell szabadulnod az énről alkotott minden elképzelésedtől. Egy szakadékhoz érsz; egyfajta nemléthez. Senkivé válsz. Tökéletesen elveszetten állsz, mert minden eddigi tudásod jelentőségét veszti, az igazságot pedig még nem ismered.”

OSHO

Szeretettel Köszöntelek!

Mindez belőlem ered, így annyit kérek, hogy az elmondottakat semmilyen szempontból ne érezd rád kényszerítésnek, és ami megragad benned, amit a magadénak érzel a szíved mélyén belőle, azt tartsd meg az egészből!

 Köszönöm!

Mi a Tantra Masszázs?

tantra masszázs egy finom érzéki testmasszázs, mely támogatja az önszeretet fejlődését. Az önszeretet a boldog élet legfontosabb alappillére.

 

Miért kell meztelenre vetkőzni?

Amikor otthon belemerülsz egy kád illatos meleg vízbe, akkor miért nem ruhában, vagy fürdőruhában teszed? Bizonyára a tisztálkodáson felül jó érzések váltódnak ki benned a víz melegétől, bőröddel való érintkezésétől, csiklandozásától.

 

Én nem vagyok képes meztelenre vetkőzni! Fürdőruha lehet rajtam?

Van olyan masszázsunk, mely a tantra masszázs elemeit hordozza, de közben lehet rajtad fürdőruha. Ez az „Érzéki Lélek Érintés”.

 

Mi az a lelki blokk, érzelmi elakadás?

Ezek emlékek, melyekre emlékezünk, vagy elsüllyesztettük a tudatalattinkba. Minden emlékhez valamilyen előjellel egy érzést kapcsolunk. A negatív emlékek általában fájdalom, veszteség, félelem, vagy meg nem értés okán tárolódnak. A meg nem értés azt jelenti, hogy az emlékek keletkezésekor nem tudtuk feldolgozni, értelmezni, megoldani az adott helyzetet, amibe kerültünk. Ezek a negatív emlékek a lelki blokkok, vagy érzelmi elakadások.

 

A tantra masszázs hogy oldja fel ezeket a lelki blokkokat?

tantra masszázs fokozatosan egy emelkedett tudatállapotba visz. Az érintés, simogatás élménye orgazmusközeli, vagy miniorgazmus érzetekhez segít hozzá. Így a tudatalattiban egy új állapot alakul ki. A lélek folyamatai hatni kezdenek a tudatalattira, és felszabadítják blokkokat, nehezékeket, nehézségeket. A felszabadult emlékek képek, vagy érzelmek formájában tudatosulnak. A tudatalattiból így egy-egy masszázs során számos blokk oldódik és távozik. Ez által a megkönnyebbülés érzés, a gyönyör érzések, az orgazmus különböző szintjei együttesen emelik a szeretet, önszeretet fokozatosan emelkedő folyamatát. Így intenzív boldogságot vált ki ez a masszázs.

 

Mi a yoni masszázs?

A yoni a nő nemi szerve. Gyakorlatilag a vulva és a hüvely együttes szanszkrit elnevezése. A yoni masszázsa sokban hasonlít lelki folyamatait tekintve a tantra masszázshoz. Ám itt sokszorosan intenzívebb az orgazmus állapot megélése, és sokkal mélyebb a lelki elakadások oldása, és elengedése.

 

A yoni masszázs tehát egy tömör gyönyör?

Akár így is fogalmazhatunk. Azonban a mély lelki blokkok, érzelmi elakadások a szexualitás, gyermekvállalás területéről származnak legnagyobb részben a yoni esetében. Vagyis a zaklatás, erőszak, abortusz elfojtott érzései, emlékei itt tárolódnak jellemzően ezen a testtájon. A masszázs során ezek feloldása tudatalatti,vagy tudatos tudat szinten is nagyon intenzív lelki folyamatokkal jár. Számos esetben a háti csomókhoz, meghúzódott izomkötegekhez teljesen hasonló képletek alakulhatnak ki a hüvely falában, melyek masszírozása fájdalommal jár. Ezt a területet ki lehet hagyni, hogy a fájdalmakat elkerüljük.

 

Az izomcsomók masszázsának kihagyása nem struccpolitika?

Valamelyest az. Ezzel több lelki elakadás feloldása tolódik, vagy kerül halogatásra, kikerülésre. Ezek ameddig ott vannak, addig növelik a lelki terheket. A fokozatosság elve alapján, aki komoly tudatossággal bír, az az első alkalommal kihagyhatja ezt a szakaszt, amellett, hogy meg tudjuk nézni, mennyire sok van belőlük. Ám ehhez az első alkalom után 2-4 alkalommal 3 hetenként, vagy havonta el kell járni a masszázsra.

 

Ha lehet én kihagynám a fájdalmas részeket. Így biztos a gyönyör és az orgazmus ugye?

Természetesen ki lehet hagyni. Minden esetben a tantra masszázzsal, vagy tantrikus masszázs elemekkel kezdődik a masszázs, ami egy emelkedett tudatállapotot, és orgazmikus testi érzést eredményez. Kérés esetén a tantra masszázs a yoni masszázzsal fejeződik be. Ha nem volt még orgazmusod, akkor ezt én sem fogom tudni elérni nálad. Ha nagyon magas szinten van az a küszöb tudatállapot, amikor kellően feloldódsz, és át tudsz lépni rajta, akkor is kicsi az esélye az orgazmusnak. Ha viszonylag könnyen feloldódsz, akkor egy, vagy több orgazmusod is lehet.

 

Én nem vagyok spirituális, semmit nem tudok ezekről a dolgokról. Így én másképpen élem meg a masszázst?

Nem, egyáltalán nem. A masszázs élménye és jótékony lélekoldó hatása ugyanúgy működik mindenkinél. Annyiban más veled a helyzet, hogy egyes folyamatok hátterét nem tudom pontosan elmagyarázni. Például érdemes tudni, hogy a tantra masszázs intenzíven ébreszti a szakrális csakrát, amit szex csakrának is neveznek. Ez által a szexuális vágy, a gyönyör, az öröm érzet, és az ehhez kapcsolódó testi, lelki állapot megemelkedik. Ezért is szükséges a yoni masszázs előtt a tantra masszázs. Azonban a szakrális csakrában felgyülemlő energiákat elkezdjük a szív csakrába irányítani, áramoltatni. Ezzel csökken az izgalmi állapot, de nő az önszeretet, a lelki befogadás, a boldogság érzés. A tantra masszázs tehát a szeretet, a boldogság, a lelki könnyebbség segítő folyamatait támogatja.

 

Ennyi sok jó dolog után már gondolkodóba esek, hogy mégiscsak vállalom a meztelenséget. Szerinted?

Amikor nőgyógyászhoz mész, ott 5-10 percre vállalsz egy hasonló élethelyzetet, csakhogy óriási a különbség abból a szempontból, hogy a dokinál bugyit le, és már benned is van. Ám nálam az is hosszabb idő, mire meztelen leszel. Minden esetben egy szertartással készítelek fel arra, hogy elfogadhasd meztelenségedet előttem. Nem rögtön ruha levétellel indul a folyamat. Az önszeretet egyik fontos kezdő lépése saját meztelen testünk elfogadása.

 

Mi van akkor, ha nekem sok lelki blokkom van?

Ez esetben többször érdemes hozzám eljönni, amint már korábban említettem. A masszázs intenzív utófolyamatai 7-10 napig tartanak, de teljességében 21 napig tarthat az utóhatás. Így két masszázs között legalább 21 napnak el kell telnie. A hüvely  falában míg található fájdalmas terület, addig erősen javallott a rendszeres masszázs. Ha minden megvolt, és nincs fájdalom, lelki blokk, akkor évente 2-4 alkalom célszerű. Ha ilyen jellegű gyönyörre vágysz rendszeresen, akkor havonta egy masszázsra járj el!

 

Mi jelent az anális G Pont Masszázs?

Erre a kérdésre egy hosszabb választ adnék neked. Kérlek kattints rá az alábbi GOMBra:

Talán Te is kérdeznél…rendben…az oldal alján egy űrlapon keresztül megteheted.

Olvass el még ilyen cikkeket, és egyre több megoldást találsz:

A Hírlevélen keresztül még többet tudok segíteni:

„A Tudatosság a Lélekből kiinduló szélesebb rálátást hoz az életedbe. Ezzel együtt a félelmek eltörpülnek, majd feloldódnak benned!

KॐIST

Nézd meg a You Tube  csatornán és válj tudatossá Te is!

K3IST Tantra-Fény-Mag YouTube

KIST

Ajánlott írások:

A Szív Tudatosságból eredő életszemlélet tanulható; a Világ ahonnan érdemes elindulnod:

Kristóf István Kristóf | K3IST

Kristóf István Kristóf | K3IST

LélekMentor | Szenzuális Masszőr

  • lélekoldó-beavató érzéki masszázsok
  • meditációs csomagok /PDF+MP3/
  • jelenlétben a lélekmentorral
  • tantra, yoni, lingam masszázs tanfolyamok

Szeretettel Köszöntelek!

Kristóf István /K3IST/ vagyok. 2003-ban léptem arra az útra, mely azóta egyre meghatározóbbá vált a számomra. A sok korábban megválaszolatalan kérdésemre elkezdtek megérkezni a válaszok. És ezek a válaszok nem légből kapottak voltak, hanem a mindennapokban tapasztalhattam meg róluk, hogy valósak.

Lassan haladtam a magam megéléseinek útján, és apró lépésekben érkeztek a megoldások. Aztán 2012-2013 táján berobbant a nitró az égéstérbe. Jött a holisztikus tudatosság, mely azután az önismeretemet mélyen befelé, és a végtelen univerzum irányába kifelé egyszerre röpítette túlzások nélkül.

Kicsit fentebb láthatod, hogy mi mindennel foglalkozok most. Annyit tennék mindehhez hozzá, hogy semmit nem adok át úgy, hogy azt előtte ne tapasztaltam volna meg a magam sorsában, ne éreztem volna a saját bőrömön. Ezért tudom, hogy valós az, amit megoldásként, segítésként, iránymutatásként átadhatok Neked.

Köszönöm, hogy itt vagy! Igazán hálás vagyok!


Itt üzenhetsz nekünk a CIKKel, vagy mással kapcsolatban:

11 + 13 =

Más-Világ-Lét A Tudatosság RendSzere weboldal. Kezdő lépések a tudatossá váláshoz! Kattints a KÉPre és kezdd el!

K3IST | Hogyan Lettem Tantra Masszőr | e-book

megrendelés gomb 

Az oldalt a

RUNA.HU

készítette:

RUNA.HU

Tantra | Intimitás | Beavatás

NEM érzel hiányt a lelked mélyén?

Valami megfoghatatlan fájdalmat?

Íme egy titkokat feltáró út, mely minden leplet leránt a masszázsok mély lelki folyamatairól.

Mégis miként érkeztem erre az útra, és hogyan jutottam át a sorban érkező akadályokon?

...mindez pedig hogyan avat be, és hogyan segít Téged a Magad Útján?

PDF | E-BOOK | EPUB

Hogyan Lettem Tantra Maszőr EPUB PDF Hogyan Lettem Tantra Masszőr

Történetek ÉLetem Sűrűjéből

ÉRDEKEL-Katt IDE

 ____________

Inkább valami más érdekel?

A MASSZÁZSOK | KATT IDE

A TANFOLYAMOK | KATT IDE

A MEDITÁCIÓK | KATT IDE

Az ingyenes HÍRLEVÉL | KATT IDE

A BESZÉLGETÉS | KATT IDE

VilágTudat Blog | Donably Támogatás