Fiatalnak Maradni?

Egészségesen élni?

A Gyönyört Megtapasztalni?

Mi  a TITOK?

Kezdjünk bele együtt a Megoldásokba!

2 INGYENES Pdf,

csak Kattints  IDE!

Élj 100 Évig Egészségben | A Tantra Masszázs 11 Titka | Ajándék PDF | Hírlevél feliratkozás Élj 100 Évig Egészségben

&

A Tantra Masszázs 11 Titka

Részben Spirituális tartalom!

____________

Mégis mindezt honnan veszem?
Onnan, hogy én már rátaláltam ezekre a MEGOLDÁSOKra!

Olvasd el az e-füzeteket

és légy kitartó!

Az érkező e-mail sorozat segíteni fog!

A Végső Megoldás: Elengedés

2019. március 8.
szerző: Kristóf István
téma: Kozmikus Tudatosság

… az a legjobb a számodra, ha el tudod fogadni, hogy van sok olyan ember, akinek az értékrendje, meggyőződése ellentétes, eltérő a tiédtől, és még ettől létezhet, hogy az is helyes, és a valóságba illik.
Hogy is kezdjem? Hol is kezdjem?

Ha elfogadsz tőlem néhány jó tanácsot, akkor jobban ráláthatsz a mindennapokban tapasztalható történésekre. Azon dolgokra utalok itt, melyek nehezen, vagy egyáltalán nem fogadhatók el számodra. Melyek az értékrendedben, az elveid, belső szabályzóid rendszerében elutasítást, aggodalmat, félelmet, vagy egyéb negatív érzelmet, válaszreakciót váltanak ki belőled.

Induljunk el azon a gondolatmeneten, hogy belőled váltódnak ki a negatív érzelmek, reakciók. Hiszen mások reakcióit, érzelmeit nem tudod megtapasztalni.

Gondoltál már erre?

Hiszen ez egyértelmű! Semmi újat nem mondtam ezzel.

Igen, így van!

Most pedig, ha fel tudsz idézni olyan eseteket az életedből, melyek régen felháborodást, bosszúságot, szánalmat, esetleg félelmet váltottak ki belőled, de ma már elfogadod őket, akkor állj meg az olvasásban egy rövid időre, és idézz fel egyet legalább ezekből!

/szünet/

Köszönöm.

Vajon most itt a régen felháborodást kiváltó dolog miért nem tolja fel már benned a pumpát? Miért nem háborogsz már rajta?

Mert elfogadtad, hogy ez rajtad kívül álló, általad nem megoldható folyamat. Az elfogadást követően megérkezett az elengedés is. A negatív érzelmi reakciók lassan lelohadtak, és te megnyugodtál.

Azóta szembesültél ezzel, vagy hasonló helyzettel? Eléd került újfent, vagy mintha varázsütésre kiradírozták volna a világodból?

Előfordulhat, hogy igen, továbbra is találkozol hasonló esetekkel. Azzal a különbséggel a korábbihoz képest, hogy már nincs benned indulat velük kapcsolatban. Ám az esetek nagyobb hányadában a helyzet, mely korábban ismétlődött több variációban, az elengedést követően elillant az életedből.

Mi is történt valójában?

Fentebb említettem, hogy senki más érzelmeit, gondolatait, reakcióit nem tapasztalhatod, nem érzékelheted, csak a sajátjaidat. A Földön így zajlanak a dolgok. A tapasztalások, megélések így szolgálják az utadat, a tanulásodat, hogy találkozol sokféle helyzettel.

Ha ezen helyzetekre nem vagy tudatos, vagyis nem látod abból a szemszögből, nézőpontból, hogy ezek soha nem véletlenek, nem csak úgy kerülsz ezekbe, hanem igen is minden egyes pillanata az életednek a Te saját tapasztalásod útjának egy–egy szándékos pontja, akkor lassabban és nehezebben jut el hozzád a megértés és a megoldás érzése is. Legalábbis az esetek nagyobb részében.

Amit az eddig elmondottakkal kapcsolatban az értésedre szerettem volna juttatni az az, hogy életedben megannyi helyzetbe kerülsz, és mindezek jóleső, vagy rosszul eső, vidám,vagy szomorú, dühítő, vagy örvendő stb. érzéseket váltanak ki belőled.

Ha átlátod a helyzeted. Ha tudod, hogy mindez nem véletlen. Ha tudod, hogy földi létezésed éppen erre van kitalálva, és valahol, valahogy a felsőbb szintről figyelő és irányító Szellemed által íródik és tapasztalódik minden másodperced ezen a bolygón, akkor talán jobban megérted mindezt.

Szóval amikor felháborít, bosszant, félelemmel tölt el egy dolog a világban, akkor az rajtad kívül álló, de személyesen neked szóló folyamat. Mivel „kevés” vagy ahhoz, hogy megváltoztasd, legyen az a szülőd, a gyermeked rossz szokása, vagy egy diktátor elnyomó szerepe itt a Földön, valójában nem tudsz semmit tenni ellene.

„…és itt van a kutya elásva”

Mi van?

Korábbi fejtegetésemmel ide szerettem volna kilyukadni! Semmi egyebet nem tehetsz, csak elfogadod és elengeded. Addig oldod, csiszolod, fogyasztod magadban, míg egyszer csak már nem vált ki benned semmilyen negatív érzelmet. Ekkor a legtöbb esetben el is tűnik az életedből.

Mondjuk egy óriásplakáton egy olyan politikust látsz rendszeresen, aki ellenszenves, vagy tudod, hogy milyen negatív személyiség, és felháborít, idegesít téged. De egyszer csak elfogadod, hogy a világ így teljes, hogy benne vannak a jók, a rosszak, a szürkék, a feketék, a fehérek, a sokszínűség fény és árnyék fokozatai. Ennek a pondró politikusnak is helye van itt. Elfogadod. Elengeded. És másnap az összes plakátról eltűnik őkegyelme.

Valahogy így!

Emellett fogadd el, ha már tudatos vagy, akkor mostanra eljutottál ide, hogy mivel mind-mind eltérő személyiségek vagyunk, ezért egyes dolgok tetszenek, egyes dolgok nem tetszenek, de két embernek sosem lesz azonos az értékrendje, tehát mindig lehet két ember között eltérést találni. Vagyis az a legjobb a számodra, ha el tudod fogadni, hogy van sok olyan ember, akinek az értékrendje, meggyőződése ellentétes, eltérő a tiédtől, és még ettől létezhet, hogy az is helyes, és a valóságba illik. Ő egy másik szemléletet képvisel.

Tehát, ha valamibe belebotlasz, és negatív érzelmeket vált ki benned, akkor nem érdemes azonnal harcba szállni, felháborodni, tűzzel vassal kiirtani. Érdemesebb önmagadon belül tudatos folyamatba helyezni, és elindulni az elfogadás belső ösvényén, míg el tudsz jutni addig, hogy legalább elfogadod: Igen létezhet ez is, és nem kell, hogy nekem tetsszen. Nem kell szeressem. Már nem háborít fel, nem akarom kiirtani, eltüntetni, megváltoztatni. Köszönöm, hogy megtapasztalhattam, láthattam, és sikerült elengednem.

Ezzel együtt, ha így tudod a világot szemlélni, akkor nem írsz pl. a szociális médiák oldalain lehúzó, lehurrogó, agresszív, szidalmazó, bántó hozzászólásokat, hiszen az a dolog a másik ember számára pozitív, így miért támadnád, bántanád érte?

Egyszerűen a támadás, lehúzás, bántás helyett lépj tovább, és engedd el. Ha pedig tetszik, tudsz azonosulni egy-egy dologgal, akkor igenis szólj hozzá, írd meg, mondd meg, hogy ez milyen jó, milyen pozitív a véleményed szerint.

Ezzel a hozzáállással a számodra pozitív dolgoknak adsz energiát, a számodra negatív dolgoktól pedig elveszed azt.

Még egy apró gondolat ide: Ha küzdesz, harcolsz valami ellen, akkor annak ugyanúgy energiát adsz (táplálod), mint amikor szeretsz, támogatsz valamit. Ha valamit nem szeretnél, akkor vond ki belőle az indulatot, a harcot! Lépj tovább, és helyezd semleges érzelmi szintre a lelkedben. Csupán tudatlanságodat igazolod, ha nem vagy képes elfogadni mások nézőpontját.

Ha megakadsz valahol, valamikor, akkor igénybe veheted az előtted járók tanácsait.

Köszönöm, hogy elolvastad! A legjobbakat kívánom neked!

Ajánlott írások:

Kristóf István Kristóf | K3IST

Kristóf István Kristóf | K3IST

LélekMentor | Szenzuális Masszőr

  • lélekoldó-beavató érzéki masszázsok
  • meditációs csomagok /PDF+MP3/
  • jelenlétben a lélekmentorral
  • tantra, yoni, lingam masszázs tanfolyamok

Szeretettel Köszöntelek!

Kristóf István /K3IST/ vagyok. 2003-ban léptem arra az útra, mely azóta egyre meghatározóbbá vált a számomra. A sok korábban megválaszolatalan kérdésemre elkezdtek megérkezni a válaszok. És ezek a válaszok nem légből kapottak voltak, hanem a mindennapokban tapasztalhattam meg róluk, hogy valósak.

Lassan haladtam a magam megéléseinek útján, és apró lépésekben érkeztek a megoldások. Aztán 2012-2013 táján berobbant a nitró az égéstérbe. Jött a holisztikus tudatosság, mely azután az önismeretemet mélyen befelé, és a végtelen univerzum irányába kifelé egyszerre röpítette túlzások nélkül.

Kicsit fentebb láthatod, hogy mi mindennel foglalkozok most. Annyit tennék mindehhez hozzá, hogy semmit nem adok át úgy, hogy azt előtte ne tapasztaltam volna meg a magam sorsában, ne éreztem volna a saját bőrömön. Ezért tudom, hogy valós az, amit megoldásként, segítésként, iránymutatásként átadhatok Neked.

Köszönöm, hogy itt vagy! Igazán hálás vagyok!


Itt üzenhetsz nekünk a CIKKel, vagy mással kapcsolatban:

15 + 9 =

Más-Világ-Lét A Tudatosság RendSzere weboldal. Kezdő lépések a tudatossá váláshoz!

K3IST | Hogyan Lettem Tantra Masszőr | e-book

megrendelés gomb 

Tantra | Intimitás | Beavatás

NEM érzel hiányt a lelked mélyén?

Valami megfoghatatlan fájdalmat?

Íme egy titkokat feltáró út, mely minden leplet leránt a masszázsok mély lelki folyamatairól.

Mégis miként érkeztem erre az útra, és hogyan jutottam át a sorban érkező akadályokon?

...mindez pedig hogyan avat be, és hogyan segít Téged a Magad Útján?

PDF | E-BOOK | EPUB

Hogyan Lettem Tantra Maszőr EPUB PDF Hogyan Lettem Tantra Masszőr

Történetek ÉLetem Sűrűjéből

ÉRDEKEL-Katt IDE

 ____________

Inkább valami más érdekel?

A MASSZÁZSOK | KATT IDE

A TANFOLYAMOK | KATT IDE

A MEDITÁCIÓK | KATT IDE

Az ingyenes HÍRLEVÉL | KATT IDE

A BESZÉLGETÉS | KATT IDE