Fiatalnak Maradni?

Egészségesen élni?

A Gyönyört Megtapasztalni?

Mi  a TITOK?

Kezdjünk bele együtt a Megoldásokba!

2 INGYENES Pdf,

csak Kattints  IDE!

Élj 100 Évig Egészségben | A Tantra Masszázs 11 Titka | Ajándék PDF | Hírlevél feliratkozás Élj 100 Évig Egészségben

&

A Tantra Masszázs 11 Titka

Részben Spirituális tartalom!

____________

Mégis mindezt honnan veszem?
Onnan, hogy én már rátaláltam ezekre a MEGOLDÁSOKra!

Olvasd el az e-füzeteket

és légy kitartó!

Az érkező e-mail sorozat segíteni fog!

Az Ébredők Diadala

2019. április 5.
szerző: Kristóf István
téma: Kozmikus Tudatosság

Kik azok az ébredők? Az ébredők fokozatosan, lépésről-lépésre szembesülnek a felismeréseik által az apró igazságokkal. A lelkükkel egyre gyakrabban felveszik a kapcsolatot…

Kik azok az ébredők? Akik a fásultságból, a reklámok és hírek, újságok idomításából képesek kiszakadni, és felismerik a rendszer hibáit. Tekintetük kitisztul és felnéznek a sötétségből a fénybe. A matrix szakadozik, de mivel az emberi tudatok által jött létre, így az emberi tudatosság (tisztánlátás, igaz lélek) fogja tudni teljesen eltüntetni a Föld Színéről.

Az ébredők fokozatosan, lépésről-lépésre szembesülnek a felismeréseik által az apró igazságokkal. A lelkükkel egyre gyakrabban felveszik a kapcsolatot, vagyis a szívük szavára hallgatnak ahelyett, hogy félelmeik, rossz tapasztalataik, a múltból a jelenbe sugárzó negatív gondolataik vigyék őket tovább.

Tudják, hogy ezekre a válasz mostantól, hogy: NEM!!!

A félelem, a kétség az ébredés pillanatától a szeretet, az egység. Az egység, az egész-ség, az összefogás, a segítség: IGEN!!!

Mert mindennek (a Mindennek) van mostantól igaz ereje. Az igazság, a szabadság, a szeretet lassúból gyorsuló örvénye egyre többeket, tömegeket emel ki a zombi létből, a tudatlanságból. (Az igazságként feltüntetett hazugság rendszerből)

A szabadság, egyenlőség, testvériség eszméje eddig csak pártokra (részekre) szakadásban, az emberek nyakán taposó, cipőjét sanyargatott lényükbe törlő hatalom engedélye mellett volt említhető. Ez egy becsapott és hazug állapot volt eddig.

De Most!!! Mától!

Az ébredés napjától tisztán látható és kivehető az igazi szabadság, az igazi szeretet-szerelem, az igazi egység-egyenlőség. Az előbbi a fejedben volt eddig, de most hirtelen ott találod a szívedben.

Hiszen érzed, hogy ez már tényleg a szeretet, igazság, együvé tartozás boldogsága, hiszen eltűntek a feltételek mögüle.

A felébredettekben ez olyan lélekrobbanást vált ki, ami szeretet zuhatagként zúdul rá a Világra.

Ez a diadal pedig elérkezett.

Az ébredők diadala újraír mindent. A hatalomnak ki kell vonulnia! Hiszen a hazugság által tudott létezni, amivel félelmet táplált, és ebből lakmározva évszázadokon át nyomorgatta a tömegeket. Ennek az időszaknak a vége most elérkezett.

Akkor most mi lesz?

A cselekvés, összefogás, szeretet, együttérzés erejének segítségével egy új emberiség, egy Új Föld van születőben. Komoly újjáépítés, újraszervezés, újratervezés vár ránk. Mindenkinek tisztítania kell a lelkét a sok-sok (előző) életből hozott fájdalomtól és félelemtől. Ki kell lépni a komfort zóna állott pocsolyájából.

A bankok, államhatalmi szervezetek, tévéképernyők, rádiók, okostelefonok, reklámok, gyógyszerek, politikai pártok szuggeráló hipnózisából fel kell ocsúdni!

Barátokat, ismerősöket kell keresni, segíteni, szeretni! A támogató, szerető, együttműködő közösségekbe lépni. A hatalomnak és pribékjeinek hátat mutatni!

Figyelj, ügyelj és vigyázz, mert a hatalom elég intelligens ahhoz, hogy megvezessen. Sok hazafiságot, magyarságot, nemzetiséget használó kör van, mely ugyanúgy egyszemélyi irányító érdeket táplál. Csak figyelj!

Ahol nem érzed a szeretetet, a segítő, összetartozó egység érzését, onnan lépj tovább! Az Én helyett halld ki a Mi-t! Tudni és érezni fogod minden zsigeredben az igazságot, a szeretetet, a szabad önazonos boldogságot. Ha rálelsz, akkor ott már megállapodhatsz. Az egységbe állás, összetartozás, szeretet meg fogja mutatni magát.

/Nem kell róla oklevél, állami igazolás, tudományos publikáció, szerződés, bírósági ítélet, melyek mind az egó és a hatalom félrevezető eszközei az igazságérzet, és a lelki ismeret ellen/

A dolgok mintha maguktól elindulnának körötted, s neked csak beléjük kell kapaszkodnod, és visznek téged a feladatod, teendőid felé, melyeket szívvel-lélekkel lelkesedve tudsz csinálni. Önmagad igaz lelkéből. Ne a szenvedélyt keresd, hanem a lelkesedést. /Remélem érted/ Nem a függőség, a vágy, az alantas szándékok, a hiányok visznek a boldog kiteljesedésbe, hanem a lélek, a szív, a szeretet, a hasznosulás, az együvé tartozás, a kapcsolódás fogja a boldogságodat jelenteni.

Ha megállsz egy pillanatra, nem rágódsz a múlton, nem aggódsz a jövőn, akkor egy érzés, egy finoman rezgő belső sugallat jelenik meg benned, mely igaz utadra vezet. Amíg kétség, félelem, harag, gyűlölet, versengés, elkülönülés, magány, kirekesztés van benned, addig nem találod meg ezt a belső Forrást, az isteni Énedet, mely csak a szeretet által tud megszólalni benned, és igaz utadra vezetni téged.

Érezd, hallgasd, és indulj el! Köszöntelek a felébredettek között szeretettel, hálával és tisztelettel, a Mindenség Teremtő Szeretete iránti alázattal! Ölellek Felem!

Ajánlott írások:

Kristóf István Kristóf | K3IST

Kristóf István Kristóf | K3IST

LélekMentor | Szenzuális Masszőr

  • lélekoldó-beavató érzéki masszázsok
  • meditációs csomagok /PDF+MP3/
  • jelenlétben a lélekmentorral
  • tantra, yoni, lingam masszázs tanfolyamok

Szeretettel Köszöntelek!

Kristóf István /K3IST/ vagyok. 2003-ban léptem arra az útra, mely azóta egyre meghatározóbbá vált a számomra. A sok korábban megválaszolatalan kérdésemre elkezdtek megérkezni a válaszok. És ezek a válaszok nem légből kapottak voltak, hanem a mindennapokban tapasztalhattam meg róluk, hogy valósak.

Lassan haladtam a magam megéléseinek útján, és apró lépésekben érkeztek a megoldások. Aztán 2012-2013 táján berobbant a nitró az égéstérbe. Jött a holisztikus tudatosság, mely azután az önismeretemet mélyen befelé, és a végtelen univerzum irányába kifelé egyszerre röpítette túlzások nélkül.

Kicsit fentebb láthatod, hogy mi mindennel foglalkozok most. Annyit tennék mindehhez hozzá, hogy semmit nem adok át úgy, hogy azt előtte ne tapasztaltam volna meg a magam sorsában, ne éreztem volna a saját bőrömön. Ezért tudom, hogy valós az, amit megoldásként, segítésként, iránymutatásként átadhatok Neked.

Köszönöm, hogy itt vagy! Igazán hálás vagyok!


Itt üzenhetsz nekünk a CIKKel, vagy mással kapcsolatban:

7 + 6 =

Más-Világ-Lét A Tudatosság RendSzere weboldal. Kezdő lépések a tudatossá váláshoz!

K3IST | Hogyan Lettem Tantra Masszőr | e-book

megrendelés gomb 

Tantra | Intimitás | Beavatás

NEM érzel hiányt a lelked mélyén?

Valami megfoghatatlan fájdalmat?

Íme egy titkokat feltáró út, mely minden leplet leránt a masszázsok mély lelki folyamatairól.

Mégis miként érkeztem erre az útra, és hogyan jutottam át a sorban érkező akadályokon?

...mindez pedig hogyan avat be, és hogyan segít Téged a Magad Útján?

PDF | E-BOOK | EPUB

Hogyan Lettem Tantra Maszőr EPUB PDF Hogyan Lettem Tantra Masszőr

Történetek ÉLetem Sűrűjéből

ÉRDEKEL-Katt IDE

 ____________

Inkább valami más érdekel?

A MASSZÁZSOK | KATT IDE

A TANFOLYAMOK | KATT IDE

A MEDITÁCIÓK | KATT IDE

Az ingyenes HÍRLEVÉL | KATT IDE

A BESZÉLGETÉS | KATT IDE