Ez a WordPress weboldal az Elegant Themes Divi Sablonjával készült. A WordPress a DIVI által egyszerűvé, könnyedén szerkeszthetővé válik. Ha ezen a linken keresztül vásárolod meg a sablont, akkor egy 3 órás személyes segítséget ajánlok fel az induláshoz. Részletekért Katt IDE!

Divi WordPress Theme

Tantra Masszázs a Léleknek

2019. július 10.
szerző: Kristóf István
téma: Tantrikus Szem-Lélek

Három egymás utáni alkalom megsokszorozza, nem háromszorosan, hanem többszörösen a masszázsok oldó hatását. Önbizalom, önszeretet, kisugárzás, társfüggősség elengedése, magabiztosság, határozottság a legjellemzőbb eredmények.

Tantra Masszázs

Mire van a legnagyobb szükséged?

Mióta megszülettél, a szeretet a legnagyobb mozgató erőd. Emellett a szabadság az, ami fontos emberi lelked számára. Az újszülött még keveset érzékel a környezetéből, de az érintés létfontosságú a számára. A szeretet az anyja szívverésén, érintésén, testének közelségén és tápláló anyatején keresztül érkezik meg a számára. Ezek hiányában meghal.

A szeretet iránti igényünk folyton fennáll. Az 5 szeretetnyelvből legalább egy, de inkább több, ami nagy mértékben meghatároz bennünket. Lelkünk a testünkön keresztül jelzi óhaját. Mind közül a legfontosabb szeretetnyelv a még egó nélkül létező újszülött számára: az érintés.

Az érintés minősége, az információ, ami megérkezik rajta keresztül, a személyiséget formálja, az érzelmeket befolyásolja és alakítja. A finom érzéki szeretet érintés, simogatás szintjétől az ütésig sok fokozata van az érintésnek.

A tantra masszázs a finom érintéseken, érzéki simogatásokon, a masszőr szív csakrájából induló, valamint közvetített életenergián keresztül hat a vendégre.

A tantra egyik jelentése a tágulás, növekedés. Ez a mikrokozmosz, vagyis az ember, az egyén szintjén az önismeret, önszeretet növekedését, tágulását jelenti a szellem-test-lélek holisztikájában.

A tantra masszázs tehát az érzékiséggel, a finom érintésekkel, simogatásokkal, az áramló energiákkal szeretetet közvetít, amivel az önszeretetet, az öngyógyító folyamatokat támogatja.

A test érzékiségén keresztül egy folyamatos tudatállapot emelkedés kezdődik. A szakrális csakrában /svadisthana/ szexuális energia ébred. Ez ébredő, gyorsan növelhető erő, amit a tantra masszázs felhasznál a szív csakra /anahata/ nyitására, energiaszintjének növelésére. Ez által a szív csakra befogadó képessége nagy mértékben nő. Ezt szív csakra nyitásnak, megnyílásnak nevezzük.

Ez a nyitás pedig megindítja az önszeretet emelő folyamatait. A szeretet az önszeretet által jut el tudatunkba, lelkünkbe. Nélküle a szeretet, mint érzelem nem lenne megtapasztalható.

A tantra masszázs tehát egy szeretet masszázs, és hatékonysága, magas energiaszintje a szakrális csakrából táplálkozik.

A szeretet az önszeretet által gyógyítja a lelket. Az önelfogadás, a nőiség, a női minőség nagy mértékben nő ez által. Ami a határozottságot, a kisugárzást, a magabiztosságot támogatja.

Ez a masszázs egy beavatás.

A masszázs során 4 különböző segítő, gyógyító energiaminőséget hívok be, melyek tovább emelik a belső gyógyító, lélekemelő folyamatok hatását. E léleksimogató, szeretet masszázs a tudatállapotot igen magas szintre emeli, ami által a tudatos tudatban és a tudatalattiban található elakadásokra, blokkokra, gátakra oldó hatást fejt ki. A lélek tisztító, oldó folyamatai beindulnak, a szeretet áramlása, az önszeretet kifejeződése fokozódik.

A párkapcsolatokban, akár külső személy (masszőr), akár a partner által végzett tantrikus masszázs rendkívül jó hatást képes elérni, ezért megtapasztalása, vagy megtanulása ajánlott.

Yoni Masszázs

A tantra masszázs során a tudatállapot fokozatosan emelkedik, a lélekkel való összekapcsolódás erősödik. A fokozatosság, az apró lépésben haladás jellemzi.

Mindez szükséges ahhoz, hogy a yoni masszázsát egyáltalán meg lehessen kezdeni.

A yoni egy szent terület. Finom, fokozatos megközelítést, kellő tiszteletet és szeretetet igényel. Mindezek nélkül a befogadó állapot nem tud kialakulni, a yoni nem nyílik meg, és nem engedi be lélek szinten akár a lingamot, vagy masszázs esetén a kezet.

A yoni masszázsa a külső masszázzsal kezdődik. A finom oldó, lazító mozdulatok további elengedő, stresszoldó folyamatokat indítanak el. Csak mindezek után (tantra masszázs, majd külső masszázs) kezdhető el a yoni belső masszázsa.

Ha a nő felkészült rá, akkor a yoni belső falában található található összerándult, görcsös izmok (triggerek) nyújtása, masszírozása megkezdődhet.

Ez akkor és ott dől el. Gyakran a masszázs ezen szakaszát kisebb-nagyobb fájdalom kísérheti. Aki erre nem áll készen, annál a folyamat ezen része kihagyható, és az érzéki, gyönyörökkel hintett útra lehet térni, aminek nagy eséllyel orgazmus lesz az eredménye.

Természetesen a zárkózottabb, vagy az orgazmust egyáltalán nem, vagy nagyon nehezen elérő hölgyek valószínűleg nem érik el itt sem a gyönyör legmagasabb állapotát.

Összegzés

A tantra masszázs ajánlható mindenkinek. Aki sok lelki elakadással küzd, önbizalomhiányban szenved, nőisége el van nyomva, annak fokozottan szükséges. Mindemellett mindenkinél képes változásokat elindítani akár a belső folyamatokban, akár a környezeti viszonyokban egyaránt.

A yoni masszázs szintén ajánlott, de erőltetni nem szabad. A felkészülés, a fogadókészség kialakulása nélkül nem kezdhető el.

Azok a nők, akik 3 hónap alatt egymást követően 3 alkalommal eljöttek a tantra és yoni masszázsra, rendkívül pozitív tapasztalatokról számoltak be. A gyakorlat tehát azt igazolja, hogy három egymás utáni alkalom megsokszorozza, nem háromszorosan, hanem többszörösen a masszázsok oldó hatását. Önbizalom, önszeretet, kisugárzás, társfüggősség elengedése, magabiztosság, határozottság a legjellemzőbb eredmények.

Ha tetszett a CIKK kérlek oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

Asztali gépen balra, telefonon alul találod a megosztást. Köszönöm!

Ha úgy érzed segítenéd a munkámat anyagilag, akár névtelenül is, akkor bármilyen összegnek örülnék. Hálásan Köszönöm!

Ajánlott írások:

Kristóf István

Kristóf István

-lélekoldó-beavató masszázsok
-tudatosság, életvezetés tanácsadás
-önismereti csoportok
-tantra masszázs tanfolyamok

A fenti GOMB segítségével iratkozz fel a HÍRLEVÉLre! Ajándékot is adunk!

Itt üzenhetsz nekünk a CIKKel, vagy mással kapcsolatban:

8 + 4 =

Más-Világ-Lét A Tudatosság RendSzere weboldal. Kezdő lépések a tudatossá váláshoz!

Ha tetszenek az oldalon található írások, anyagok, és nincs lehetőséged személyes találkozásra, de úgy érzed segíteni szeretnél, akkor bármekkora összeggel támogathatod a munkámat. Hálásan Köszönöm!
Kattints a képre!

Tantra-Fény-Mag oldal támogatás

Elérkezett az IDŐ, hogy ÚJ Weboldalad legyen! A RUNA.HU ebben tud segíteni Neked! Ha weboldalkészítésben szükséged van bármire... Részletekért Katt IDE!
RUNA.HU webDeSign

Pin It on Pinterest

Shares
Share This