Fiatalnak Maradni?

Egészségesen élni?

A Gyönyört Megtapasztalni?

Mi  a TITOK?

Kezdjünk bele együtt a Megoldásokba!

2 INGYENES Pdf,

csak Kattints  IDE!

Élj 100 Évig Egészségben | A Tantra Masszázs 11 Titka | Ajándék PDF | Hírlevél feliratkozás Élj 100 Évig Egészségben

&

A Tantra Masszázs 11 Titka

Részben Spirituális tartalom!

____________

Mégis mindezt honnan veszem?
Onnan, hogy én már rátaláltam ezekre a MEGOLDÁSOKra!

Olvasd el az e-füzeteket

és légy kitartó!

Az érkező e-mail sorozat segíteni fog!

YouTube Shorts k3ist-tfm

Mikor Vesztetted El?

2019. július 24.
szerző: Kristóf István
téma: MAG Lélek

Eljött az ideje, hogy visszatalálj Önmagadhoz, a szeretethez, a lelkedhez! Ahhoz, aki igazán Te vagy! A szabad és szeretettől sugárzó, egészséges, harmonikus személyiséghez

Mikor veszítetted el?
Nem, nem a szüzességedre gondoltam.
Arra gondoltam, hogy mikor történt az első, majd a második, a huszadik, a sokadik, amikor elvesztél Önmagad számára, elvesztetted a belső szeretet és boldogság tisztaságát? Amikor a szeretet lángja, mit önmagad iránt éreztél, lassan lohadni kezdett, majd már csak pislákolni volt képes.

Valamikor 5-8 éves korban kezdődött…

Az óvodában, vagy már az iskolában kigúnyoltak, vagy megjegyzést tettek a társaid; kancsal vagy, lapátfülű, majomarcú, törpe, zsiráf, dagadt disznó! Mik ezek? Ezek az egyediség, az egyéniség, az átlagtól, a tömegtől való eltérés jegyei.

Vannak olyan kultúrák, ahol a női szépségideál a terebélyes kövérség. Vagy illetlenség, sőt sértés nem böfögni az asztalnál. Vagy a ruhátlanság természetes és tiszta dolog.

Ki az, aki bele akar olvasztani téged az átlagba, a tömegbe, miközben a tömeg által bégetett „erények” terén a felszínes, semmitmondó, értéktelen dolgok kerülnek előtérbe. Ezekben „kell” élen járni? Meg kell nyerni a szépségversenyt? A legjobbnak kell a futóversenyen? A legnagyobb autót kell megvenni? A leggazdagabbnak kell lenni? A legújabb technikai kütyüt neked kell elsőként megvillantani a csoportos rendezvényeken?

Nem más várja ezt el tőled, mint a saját egód!

Minek?

Ha a szíved mélyére tekintesz, ha a lelked megszólal, akkor bizton ezt szeretné? Te ezt szeretnéd? Valódi vágyaid ezekről szólnak?

…és akkor következhetnek a keményebb dolgok a gyermekkorból: Szülői agresszió és fizikai bántalmazás, lelki terror, szexuális zaklatás úgy 11 éves korod körül, ami rendszeressé válik 16-18 éves korodig, mire meg tudsz szabadulni a családból, ahol szemet huny e fölött, és némaságba burkolózik mindenki. Zaklatás, erőszak, lelki és fizikai gyötrelmek, megalázottság. Mindet a lelked, a tudatod, a tudatalattid őrzi attól függően, hogy mennyire voltál képes ezeket feldolgozni, elengedni. Semennyire! Mind ott csücsül lelki elakadásként, blokként benned, és nem tudod miért nem boldogulsz, nem haladsz egyről a kettőre, miért nem tudsz szeretni, felszabadulttá válni, lelkesedni.

Elveszítettél mindent, ami önmagad szeretetéről, a belső békéről, a szépségről, harmóniáról, nyugalomról szólt. Ott és akkor, és azóta haladsz a mélység felé, a sötétségbe.

Nagyon egyszerűen felfogva és megfogalmazva mi, vagy ki az ember? Ki vagy Te?

Szeretetből és félelemből álló Tudat (Szellem) vagy, lélekkel és fizikai testtel.
A szeretet alapú rezgések emelnek, a félelem alapúak süllyesztenek.

Egyszer kicsúszott a lábad alól a talaj, és Te süllyedni kezdtél. Elvesztetted a kapcsolatot a lelkeddel, az önbecsüléseddel, az önszereteteddel.
Lehet, hogy egyetlen dolog, lehet, hogy sok dolog, vagy egy folyamat által.

A félelem azóta könnyen talál utat benned, és elválaszt a szeretettől, mit önmagad iránt éreznél. Amíg nem tudsz visszatérni arra az útra, ahol szeretni tudod igazán önmagad, a lényed, a lényeged, addig életed a pokolban éled. Nem vagy képes valódi, mély szeretetre. (Ne tévesszen meg, hogy mondjuk önfeláldozó vagy, vagy alázatossá váltál, vagy képes vagy mosolyogni. Nem ez a szeretet! ) Hidd el, hogy nem tudsz szeretni, és szeretet adni, amíg nem találsz újra vissza saját magad szeretetéhez.

Aki egész, egészséges, az a Szellem-Test-Lélek harmóniájába, holisztikus egyensúlyi állapotába kerül. Csak az ilyen ember képes a valódi szeretetre, a szeretet intenzív és teljes áramoltatására maga körül. Amíg nem képezel egészséges, hiánytól és függéstől, félelmektől mentes egységet önmagaddal, addig a szeretet pótlására szorulsz, jobban mondva pótszereire. Másból kell feltöltened az energiáidat.
Személyekből, vagy drogokból: kábítószer, alkohol, cigaretta, édesség, sport, szenvedélyek, szex!
A kiút, a gyógyulás, a szeretet útja a blokkok feloldása és elengedése!

Ezzel az írással szerettem volna felhívni a figyelmed a legfontosabb emberre az életedben: Önmagadra. Akit egyszer elveszítettél.

Eljött az ideje, hogy visszatalálj Önmagadhoz, a szeretethez, a lelkedhez! Ahhoz, aki igazán Te vagy! A szabad és szeretettől sugárzó, egészséges, harmonikus személyiséghez, aki sok szeretetet képes megosztani másokkal, hiszen a szeretet kiapadhatatlan folyam, ha nem gátolják belső félelmek és nincs elakadva, így elapadva.

Aki keres, az talál!
Aki elindul, az megérkezik!
A semmiből, csak semmi lehet!
A szeretet apró lángja képes bevilágítani az egész teret.

Gyújtsd meg a szeretet lángját a lelkedben! Tudod mit kell tenned!?

Ha tetszett a CIKK kérlek oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

Asztali gépen balra, telefonon alul találod a megosztást. Köszönöm!

Ha úgy érzed segítenéd a munkámat anyagilag, akár névtelenül is, akkor bármilyen összegnek örülnék. Hálásan Köszönöm!

Ajánlott írások:

Kristóf István Kristóf | K3IST

Kristóf István Kristóf | K3IST

LélekMentor | Szenzuális Masszőr

  • lélekoldó-beavató érzéki masszázsok
  • meditációs csomagok /PDF+MP3/
  • jelenlétben a lélekmentorral
  • tantra, yoni, lingam masszázs tanfolyamok

Szeretettel Köszöntelek!

Kristóf István /K3IST/ vagyok. 2003-ban léptem arra az útra, mely azóta egyre meghatározóbbá vált a számomra. A sok korábban megválaszolatalan kérdésemre elkezdtek megérkezni a válaszok. És ezek a válaszok nem légből kapottak voltak, hanem a mindennapokban tapasztalhattam meg róluk, hogy valósak.

Lassan haladtam a magam megéléseinek útján, és apró lépésekben érkeztek a megoldások. Aztán 2012-2013 táján berobbant a nitró az égéstérbe. Jött a holisztikus tudatosság, mely azután az önismeretemet mélyen befelé, és a végtelen univerzum irányába kifelé egyszerre röpítette túlzások nélkül.

Kicsit fentebb láthatod, hogy mi mindennel foglalkozok most. Annyit tennék mindehhez hozzá, hogy semmit nem adok át úgy, hogy azt előtte ne tapasztaltam volna meg a magam sorsában, ne éreztem volna a saját bőrömön. Ezért tudom, hogy valós az, amit megoldásként, segítésként, iránymutatásként átadhatok Neked.

Köszönöm, hogy itt vagy! Igazán hálás vagyok!

YouTube @k3ist-tfm 


Itt üzenhetsz nekünk a CIKKel, vagy mással kapcsolatban:

3 + 2 =

Más-Világ-Lét A Tudatosság RendSzere weboldal. Kezdő lépések a tudatossá váláshoz!

K3IST | Hogyan Lettem Tantra Masszőr | e-book

megrendelés gomb 

Tantra | Intimitás | Beavatás

NEM érzel hiányt a lelked mélyén?

Valami megfoghatatlan fájdalmat?

Íme egy titkokat feltáró út, mely minden leplet leránt a masszázsok mély lelki folyamatairól.

Mégis miként érkeztem erre az útra, és hogyan jutottam át a sorban érkező akadályokon?

...mindez pedig hogyan avat be, és hogyan segít Téged a Magad Útján?

PDF | E-BOOK | EPUB

Hogyan Lettem Tantra Maszőr EPUB PDF Hogyan Lettem Tantra Masszőr

Történetek ÉLetem Sűrűjéből

ÉRDEKEL-Katt IDE

 ____________

Inkább valami más érdekel?

A MASSZÁZSOK | KATT IDE

A TANFOLYAMOK | KATT IDE

A MEDITÁCIÓK | KATT IDE

Az ingyenes HÍRLEVÉL | KATT IDE

A BESZÉLGETÉS | KATT IDE

YouTube @k3ist-tfm