BELÉPÉS       VilágTudatÚjak      VilágTudatCikkek

Tantra-Fény-Mag BelépésKristóf István

 Kristóf István


Tantra-Fény-Mag LOGO plusVilágTudat hisz a Világ Tudat
 Kozmikus Tudatosság MAG Lélek Tantrikus Szem-Lélek Mende-Monda Róna

 Cikkek - Blogok - Történetek
 VilágTudat
hisz a Világ Tudat

Tantra Masszázs & Yoni Masszázs

Tantra Masszázs & Yoni Masszázs /Érzéki Lélekoldó Masszázs & Intim Masszázs/


 
Tantrikus Szem-Lélek


 2019. február 2.
 szerző: Kristóf István
 téma: Tantrikus Szem-Lélek


A tantra, vagy érzéki lélekoldó masszázs parányi lépésekben halad. Rendkívül lassú és finom érintések jellemzik. Az irány lassan és bizalmasan halad a szakrális csakra irányába, az energiákat terelve a szíved, szívcsakrád felé. Ezt a két csakrát kötöm össze, aminek célja az örömön-gyönyörön keresztül a szív nyitása, az önszeretet és szeretet ébresztése.


 TANTRA MASSZÁZS & YONI MASSZÁZS

A tantra, vagy érzéki lélekoldó masszázs parányi lépésekben halad. 2 órás (minimum), vagy kicsivel több is lehet. Rendkívül lassú és finom érintések jellemzik (időnként izomlazító mély svéd masszázs elemek is előfordulnak). Az irány lassan és bizalmasan halad a szakrális csakra irányába, az energiákat terelve a szíved, szívcsakrád felé. Ezt a két csakrát kötöm össze, aminek célja az  örömön-gyönyörön keresztül a szív nyitása, az önszeretet és szeretet ébresztése.
 


 Egy szertartással, vagyis rituáléval kezdünk. A szertartáshoz úgy érkezünk, hogy mindkettőnkön egy-egy kendő van, de semmi egyéb. Én a szemedbe nézek és mivel a szem a lélek tükre, ezért látlak téged (ahogy az Avatar c. filmben. Ha nem láttad, akkor nézd meg egyszer) Ilyenkor már általában érzem, a zártságot, a fájdalmat lelki szinten. Akkor egyszer csak megkérlek, hogy csukd be a szemed.


Ekkortól befelé kell(ene) figyelned, az érzéseidre, az érkező gondolatokra, képekre, ám nem baj ha azt figyeled, mit csinálok, és egyszerűen csak érzékelsz testi szinten. Ezután jön, hogy szívvel kapcsolódunk. Én is a tiédre, és te is enyémre (szív csakra) tesszük a tenyerünket . Persze én irányítom a kezeidet, amíg te csukott szemmel figyelsz.


Majd a szívcsakrás kapcsolódás után következő érintések és mozdulatok egyre közelebb visznek bennünket egymáshoz lélekben, szeretetben, bizalomban és természetesen tiszteletben. Érintem a csakráid, és intim részeidet, érintem a tested a lábujjaid hegyétől a fejed tetejéig.


 A szertartás végén lekerül a kendőm, majd lassan rólad is leveszem és megölellek, összeér a testünk. Ekkor is van csakra kapcsolódás.


Végül megkérlek, hogy feküdj hassal a masszázságyra (tehát masszázságyon masszírozlak) először a lábad fogom beolajozni, majd finoman érzékien, több mozdulatsorral masszírozni, ami nem erős, inkább lágyan simogató, mint amikor egy tó vizét simogatod, úgy, hogy alig érinted a víz felszínét. Ezután jön a popsi és a keresztcsont tájéka. Olajozás és masszírozás. A popsi kap simogatást, masszírozást, apró ütögetést, paskolást (csak két ujjal paskolom, ami nem erős) és nagyon finom érintéseket. Ezután jön a hát svéd szerű masszázzsal, majd érzéki simogatással. A hát esetében van hogy a mellkasom érinti a keresztcsont tájékodat, úgy hogy egyik kezem a bokádon, másik kezem a kezeden van.


A hátmasszázs után megkérlek, hogy fordulj meg. Amikor háton fekszel, előbb a lábod masszírozom, hasonlóan, mint amikor hason feküdtél. A láb után jön a kéz, ami szintén érzéki, de sok érzelmi elakadás tud oldódni ekkor.


A kéz után jön a mellkas-váll-cici masszázs. Ezt követően a has. Végül a has után az energiákat a szívedbe áramoltatom, majd szétoszlatom a szívből.


Itt következik az, hogy megkérdezem; szeretnéd e a yoni masszázst. A yoni a punci valójában. Ekkor dönthetsz arról is, hogy tudatosan oldjunk érzelmi elakadásokra, vagyis a hüvelyfalban található húzódásokat, görcsös, begyulladt izomcsomókat (trigger) masszírozzam, vagy ezt kihagyjam. A yoni masszázsa 30-40 perc.


A lassú és finom külső masszázzsal indul. A női központ, ami a szeméremcsont felett található, valamint a szeméremdomb izmai, és a lábtő. Ezután jönnek a nagy és kisajkak. Érzéki és gyönyörrel teli érzetekkel, finom mozdulatokkal.


A külső masszázst követi a belső masszázs (itt következik a kihagyható szakasz) Tudd, hogy a legtöbb szexuális trauma izomgörcsös csomóként a hüvely falában van eltárolódva, aminek a masszázsa megkönnyebbülést, blokkoldást, és fájdalmat okozhat. Ezután viszont már csak kellemes, gyönyörteli érzetek következnek, miközben akár orgazmusig is eljuthatsz, ha képes vagy az orgazmusra, és lelkileg megfelelő állapotban vagy.


Nagy vonalakban, és nagyon nem, csak kicsit a részletekbe merülve, erre számíthatsz velem kapcsolatban.


A határaid, jelzéseid persze meghatározók az egész folyamat alatt.


 Ajánlom a következő írásokat:

  Érzéki Lélek Érintés

 
Istar Beavató Masszázs

 
A Párkapcsolat Segítője-Tantra Masszázs

 
Kristóf  István
 -lélekoldó-bavató masszázs
 -tudatosság tanácsadás
 -önismereti csoportok
 -masszázs tanfolyam
 
Lépj velem 
KAPCSOLAT
 -ba


 
VilágTudat  Új Cikkek

 
VilágTudat Összes Cikk

  VILÁG  Ahonnan indulni érdemes

Tantra-Fény-Mag MAG


Más-Világ-Lét A Tudatosság RendSZERe
Más-Világ-Lét A Tudatosság RendSZERe  weboldal


Tantra-Fény-Mag HÍRLEVÉL Feliratkozás

Mobilbarát reszponzív weboldal
© Kristóf István since 2015
Az oldal tartalmát csak a szerző engedélyével használhatod fel class="style13"> © Kristóf István since 2015
Az oldal tartalmát csak a szerző engedélyével használhatod fel