BELÉPÉS       VilágTudatÚjak      VilágTudatCikkek

Tantra-Fény-Mag BelépésKristóf István

 Kristóf István


Tantra-Fény-Mag LOGO plusVilágTudat hisz a Világ Tudat
 Kozmikus Tudatosság MAG Lélek Tantrikus Szem-Lélek Mende-Monda Róna

 Cikkek - Blogok - Történetek
 VilágTudat
hisz a Világ Tudat

Kérdések és Válaszok-Tantra Masszázs & Yoni Masszázs

 Kérdések és Válaszok-Tantra Masszázs & Yoni Masszázs


 
Tantrikus Szem-Lélek


 2019. február 8.
 szerző: Kristóf István
 téma: Tantrikus Szem-Lélek

Mi a tantra masszázs? Mi az a lelki blokk, érzelmi elakadás? Mi a yoni masszázs?Kérdések és válaszok.


 KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK-TANTRA MASSZÁZS & YONI MASSZÁZS

 Mi a tantra masszázs?
A tantra masszázs egy finom érzéki testmasszázs, mely támogatja az önszeretet fejlődését. Az önszeretet a boldog élet legfontosabb alappillére.
 
 Miért kell meztelenre vetkőzni?
Amikor otthon belemerülsz egy kád illatos meleg vízbe, akkor miért nem ruhában, vagy fürdőruhában teszed? Bizonyára a tisztálkodáson felül jó érzések váltódnak ki benned a víz melegétől, bőröddel való érintkezésétől, csiklandozásától.
 
 Én nem vagyok képes meztelenre vetkőzni! Fürdőruha lehet rajtam?
Van olyan masszázsunk, mely a tantra masszázs elemeit hordozza, de közben lehet rajtad fürdőruha. Ez az „Érzéki Lélek Érintés”.
 
 Mi az a lelki blokk, érzelmi elakadás?
Ezek emlékek, melyekre emlékezünk, vagy elsüllyesztettük a tudatalattinkba. Minden emlékhez valamilyen előjellel egy érzést kapcsolunk. A negatív emlékek általában fájdalom, veszteség, félelem, vagy meg nem értés okán tárolódnak. A meg nem értés azt jelenti, hogy az emlékek keletkezésekor nem tudtuk feldolgozni, értelmezni, megoldani az adott helyzetet, amibe kerültünk. Ezek a negatív emlékek a lelki blokkok, vagy érzelmi elakadások.
 
 A tantra masszázs hogy oldja fel ezeket a lelki blokkokat?
A tantra masszázs fokozatosan egy emelkedett tudatállapotba visz. Az érintés, simogatás élménye orgazmusközeli, vagy miniorgazmus érzetekhez segít hozzá. Így a tudatalattiban egy új állapot alakul ki. A lélek folyamatai hatni kezdenek a tudatalattira, és felszabadítják blokkokat, nehezékeket, nehézségeket. A felszabadult emlékek képek, vagy érzelmek formájában tudatosulnak. A tudatalattiból így egy-egy masszázs során számos blokk oldódik és távozik. Ez által a megkönnyebbülés érzés, a gyönyör érzések, az orgazmus különböző szintjei együttesen emelik a szeretet, önszeretet fokozatosan emelkedő folyamatát. Így intenzív boldogságot vált ki ez a masszázs.
 
 Mi a yoni masszázs?
A yoni a nő nemi szerve. Gyakorlatilag a vulva és a hüvely együttes szanszkrit elnevezése. A yoni masszázsa sokban hasonlít lelki folyamatait tekintve a tantra masszázshoz. Ám itt sokszorosan intenzívebb az orgazmus állapot megélése, és sokkal mélyebb a lelki elakadások oldása, és elengedése.
 
 A yoni masszázs tehát egy tömör gyönyör?
Akár így is fogalmazhatunk. Azonban a mély lelki blokkok, érzelmi elakadások a szexualitás, gyermekvállalás területéről származnak legnagyobb részben a yoni esetében. Vagyis a zaklatás, erőszak, abortusz elfojtott érzései, emlékei itt tárolódnak jellemzően ezen a testtájon. A masszázs során ezek feloldása tudatalatti,vagy tudatos tudat szinten is nagyon intenzív lelki folyamatokkal jár. Számos esetben a háti csomókhoz, meghúzódott izomkötegekhez teljesen hasonló képletek alakulhatnak ki a hüvely falában, melyek masszírozása fájdalommal jár. Ezt a területet ki lehet hagyni, hogy a fájdalmakat elkerüljük.
 
 Az izomcsomók masszázsának kihagyása nem struccpolitika?
Valamelyest az. Ezzel több lelki elakadás feloldása tolódik, vagy kerül halogatásra, kikerülésre. Ezek ameddig ott vannak, addig növelik a lelki terheket. A fokozatosság elve alapján, aki komoly tudatossággal bír, az az első alkalommal kihagyhatja ezt a szakaszt, amellett, hogy meg tudjuk nézni, mennyire sok van belőlük. Ám ehhez az első alkalom után 2-4 esetben havonta el kell járni a masszázsra.
 
 Ha lehet én kihagynám a fájdalmas részeket. Így biztos a gyönyör és az orgazmus ugye?
Természetesen ki lehet hagyni. Minden esetben a tantra masszázzsal, vagy tantrikus masszázs elemekkel kezdődik a masszázs, ami egy emelkedett tudatállapotot, és orgazmikus testi érzést eredményez. Kérés esetén a tantra masszázs a yoni masszázzsal fejeződik be. Ha nem volt még orgazmusod, akkor ezt én sem fogom tudni elérni nálad. Ha nagyon magas szinten van az a küszöb tudatállapot, amikor kellően feloldódsz, és át tudsz lépni rajta, akkor is kicsi az esélye az orgazmusnak. Ha viszonylag könnyen feloldódsz, akkor egy, vagy több orgazmusod is lehet.
 
 Én nem vagyok spirituális, semmit nem tudok ezekről a dolgokról. Így én másképpen élem meg a masszázst?
Nem, egyáltalán nem. A masszázs élménye és jótékony lélekoldó hatása ugyanúgy működik mindenkinél. Annyiban más veled a helyzet, hogy egyes folyamatok hátterét nem tudom pontosan elmagyarázni. Például érdemes tudni, hogy a tantra masszázs intenzíven ébreszti a szakrális csakrát, amit szex csakrának is neveznek. Ez által a szexuális vágy, a gyönyör, az öröm érzet, és az ehhez kapcsolódó testi, lelki állapot megemelkedik. Ezért is szükséges a yoni masszázs előtt a tantra masszázs. Azonban a szakrális csakrában felgyülemlő energiákat elkezdjük a szív csakrába irányítani, áramoltatni. Ezzel csökken az izgalmi állapot, de nő az önszeretet, a lelki befogadás, a boldogság érzés. A tantra masszázs tehát a szeretet, a boldogság, a lelki könnyebbség segítő folyamatait támogatja.
 
 Ennyi sok jó dolog után már gondolkodóba esek, hogy mégiscsak vállalom a meztelenséget. Szerinted?
Amikor nőgyógyászhoz mész, ott 5-10 percre vállalsz egy hasonló élethelyzetet, csakhogy óriási a különbség abból a szempontból, hogy a dokinál bugyit le, és már benned is van. Ám nálam az is hosszabb idő, mire meztelen leszel. Minden esetben egy szertartással készítelek fel arra, hogy elfogadhasd meztelenségedet előttem. Nem rögtön ruha levétellel indul a folyamat. Az önszeretet egyik fontos kezdő lépése saját meztelen testünk elfogadása.
 
 Mi van akkor,ha nekem sok lelki blokkom van?
Ez esetben többször érdemes hozzám eljönni, amint már korábban említettem. A masszázs intenzív utófolyamatai 7-10 napig tartanak, de teljességében 21 napig tarthat az utóhatás. Így két masszázs között legalább 21 napnak el kell telnie. A hüvely Kérdések és válaszok falában míg található fájdalmas terület, addig erősen javallott a rendszeres masszázs. Ha minden megvolt, és nincs fájdalom, lelki blokk, akkor évente 2-4 alkalom célszerű. Ha ilyen jellegű gyönyörre vágysz rendszeresen, akkor havonta egy masszázsra járj el!
 


Ha van bármilyen kérdésed, akkor vedd fel velünk a KAPCSOLAT –ot.

 


 Ajánlom a következő írásokat:

  Lelki Blokkjaink & Tantra Masszázs

 
Az Igenek Nehézségei Illatos Lótusszá Varázsolnak

 
Miért Kell a Nőknak a Tantra Masszázs?

 
Kristóf  István
 -lélekoldó-bavató masszázs
 -tudatosság tanácsadás
 -önismereti csoportok
 -masszázs tanfolyam
 
Lépj velem 
KAPCSOLAT
 -ba


 
VilágTudat  Új Cikkek

 
VilágTudat Összes Cikk

  VILÁG  Ahonnan indulni érdemes

Tantra-Fény-Mag MAG


Más-Világ-Lét A Tudatosság RendSZERe
Más-Világ-Lét A Tudatosság RendSZERe  weboldal


Tantra-Fény-Mag HÍRLEVÉL Feliratkozás

Mobilbarát reszponzív weboldal
© Kristóf István since 2015
Az oldal tartalmát csak a szerző engedélyével használhatod fel class="style13"> © Kristóf István since 2015
Az oldal tartalmát csak a szerző engedélyével használhatod fel