BELÉPÉS       VilágTudatÚjak      Önismeret

Tantra-Fény-Mag BelépésKristóf István

 Kristóf István


 
Tantra-Fény-Mag LOGO plus


 
Tantra-Fény Forrás


 Tantra-Fény Forrás

 Tantra-Fény-Mag Önismereti Programok

Tantra-Fény-Mag Önismereti, Önbizalom Növelő Programok.

A Tantra-Fény Forrás egy "haladóknak" szóló tantrikus elemeket tartalmazó önismereti, önbizalom növelő program, ahol összehangolódás, egységélmény, páros- és csoportos gyakorlatok segítenek a határaid megismerésében és tágításában.


Tantra-Fény Forrás

/e-mailben tudsz regisztrálni a részvételhez-részleteket lásd lent!/

A program során a kendők lekerülnek rólunk. Ez egy meztelen, nudista rendezvény. Haladók jelentkezését várjuk! A jelentkezésnél tudunk tájékoztatni az apróbb részletekről.

18-55 éves korúak jelentkezhetnek.

A Tantra-Fény FORRÁS a Tantra-Fény JÁTÉK meztelen változata. A gyakorlatok tantrikus jellegűek, és hasonló megéléseket biztosítanak, mint a másik program, azonban a ruhátlanság által a megnyílás, és szabad megtapasztalás lényegesen intenzívebb. Az egyes gyakorlatok esetenként eltérnek a másik változattól, de a határok, és a személyes tér tiszteletben tartása rendkívül fontos itt is.

A Tantra-Fény Forrás olyan, mintha elmennél egy meztelen jógára, de az egyes jógagyakorlatokat más-más párokkal végeznéd, miközben egyre közelebb kerülsz önmagadhoz, a lelkedhez, a szívedhez, az önismeret útján. Mindezt nem csak TE tapasztalod meg, hanem minden résztvevő, miáltal a közös együttes szívcsakra nyílás egység-élményt is ad. Az érintés és érintkezés kiemelt szerepet kap a program során, mely egyike az 5 szeretet nyelvnek.

Az egymást követő gyakorlatok folyamatos párcserével történnek.

A program nem kíván semmilyen előzetes gyakorlást, csupán nyitottságot az érintésre, érintkezésre, érzékiségre, ölelésre, amit a program első negyede után már meztelenül végzünk, amikor is lekerülnek a kendők rólunk.

 

 A Tantra-Fény Forrás egy "haladóknak" szóló tantrikus elemeket tartalmazó önismereti, önbizalom növelő program, ahol összehangolódás, egységélmény, páros- és csoportos gyakorlatok segítenek a határaid megismerésében és tágításában. A tantrikus hagyományok holisztikus szemlélete, az elfogadás és feltétel nélküliség, a szívből jövő tisztelet segítenek a szeretet megélésében, szíved nyitásában. A fizikai testtel és az asztrális testtel végzett gyakorlatok által valódi tapasztalásokra lelhetsz. Önmagad szeretete, szíved befogadó természete a jövőd kulcsa. Tudatosságod az érzékiség, és a hozzá kapcsolódó érzések megtapasztalása által itt fejlődhet, ami a földi Lét első számú célja. Ebben segít ez a Játék.

Párokat alkotunk és különböző minőségeinket megismerve kapcsolódunk másokhoz, miközben lelkünk és testünk határai egybeolvadnak. Érzéki gyakorlatokon keresztül tapasztalhatunk. Szeretetben létezve, és tiszteletben tartva mások határait, találkozhatunk eddig még nem tapasztalt csodákkal: Önmagunkkal…
 
Páros és csoportos gyakorlatok várnak, ahol ismereteket szerezhetsz önmagadról, miközben egy másik személyhez kapcsolódsz.
 
Adhatsz és befogadhatsz érzéseket, érzékiséget egy szerető közösségben.
 
Találhatsz barátokat, szeretetet és szerelmet.
 
Tanulhatsz, tapasztalhatsz saját határaidon belül. Ezek azonban határtalanok…
  
Határaid vonalát te húzod életed során. Te döntesz nap, mint nap. A fejlődéshez azonban igent kell mondanod az érkező lehetőségekre. Ha nyitsz a világ felé, befogadod a szeretetet, miközben önmagad elfogadod, majd egyre inkább szereted, akkor rátértél arra az Útra, mely elvezet a feltétel nélküli elfogadáshoz.


Ahhoz, hogy elfogadod mindazt, amit hoz a sors. Elfogadod, hogy minden a Te fejlődésedet szolgálja, hogy semmi sem ellened irányul, hanem minden érted van. Amikor mindezt megérted, és érzed is szívből, akkor az elfogadásból szeretet lesz. A feltétel nélküli szeretet által pedig Mindenben megtapasztalhatod az örömöt,a gyönyört, a boldogságot, amit már nem a tested nyújt, hanem a lelked. Megszabadulsz az előítéletektől, a haragtól, az elvárásoktól, az ellenérzéstől melyek mind-mind gátjai szeretetednek, örömödnek és boldogságodnak. 
 
Mitől Tantra? Attól, hogy elfogadóak vagyunk másokkal , és befogadóak a történésekkel és eseményekkel kapcsolatban, miközben tudatában vagyunk annak, hogy mindez önmagunk megismerését és fejlődésünket szolgálja. A megjelenő energiákat szívünk nyitására használjuk, szeretetté alakítjuk. Befogadás, elfogadás, kölcsönös tisztelet, szeretet, és megtapasztalható érzékiség a legfőbb ismérvei. Emellett az elméleti ismeretek gyakorlati megtapasztalását nyújtja.
 
Mitől Fény? Attól, hogy a Fény alkotja mindazt, amit Világnak (Univerzumnak) nevezünk. Minden és mindenki Mikrokozmosz (parány (világ) fény) a Makrokozmoszban (nagy (világ) fényben). A Fény MAGa a SZERetet.
 
Mitől Forrás? Tőled, ki megleled, megtapasztalod belső Forrásod…a lelked...MAGadon belül és MAGadon kívül többségben-EGYségben.

 
Kényelmes, könnyű ruhában gyere,vagy öltözz át itt, mintha jógára, vagy más hasonló programra érkeznél.

Kérlek hozz magaddal gyümölcsöt, édességet, sós süteményt, bármit, amit meg tudsz másokkal is osztani.
 
helyszín:1024 Bp Lövőház utca 24. Félemelet 1. Hétholdház (1-es kapucsengő)

Kezdés előtt 30 perccel már várunk szeretettel. 

Érkezz időben, amivel megtiszteled önmagad és a többieket!

REGISZTRÁCIÓ:
Regisztrálni e-mailben lehet:      
kristof.istvan72@gmail.com

Ha még nem voltál nálam, kérlek add meg adataidat:

Név
e-mail cím
telefonszám

Hozzájárulás 5000 Ft
 KLUBKártya kedvezmény 20%. Részletes tájékoztatót kérj HÍRLEVÉLben 

Ha visszajelzek, akkor végleges a regisztráció. Kérlek türelemmel várd meg válaszomat.
 
Kérlek viszonyulj megfelelő komolysággal ehhez a programhoz. A regisztráció egy felelősségvállalás a részedről!


 Ha jelentkezel, akkor felelősséggel tedd, és ne mondd le. Aki a program előtti 72 órán belül mondja vissza, azt hátrasorolom, vagy egy ideig nem regisztrálom. Megértésed és felelős, felnőtt  gondolkodásod köszönöm :)
 

Szeretettel ölellek: Kristóf István

 Az Önbizalom Építése  és  Az Önismeret Útján ide vonatkozó cikkek


 Vissza az Önismereti Programokra 

Tantra-Fény Játék

      Kristóf  István

  VilágTudat  Új Cikkek

  VilágTudat Összes Cikk

  VILÁG  Ahonnan indulni érdemes

Tantra-Fény-Mag

 Más-Világ-Lét A Tudatosság RendSZERe
  Más-Világ-Lét A Tudatosság RendSZERe  weboldal
Tantra-Fény-Mag HÍRLEVÉL Feliratkozás

Mobilbarát reszponzív weboldal
© Kristóf István since 2015
Az oldal tartalmát csak a szerző engedélyével használhatod fel