BELÉPÉS       VilágTudatÚjak      Önismeret

Tantra-Fény-Mag BelépésKristóf István

 Kristóf István


 
Tantra-Fény-Mag LOGO plus


 
Tantra-Fény Játék


 Tantra-Fény Játék

 Megérint az Önbizalom! 

 Tantra-Fény-Mag Önismereti Programok

Tantra-Fény-Mag Önismereti, Önbizalom Növelő Programok.

A Tantra-Fény JÁTÉK egy tantrikus elemeket tartalmazó önismereti, önbizalom növelő program, ahol összehangolódás, egységélmény, páros- és csoportos gyakorlatok segítenek a határaid megismerésében és tágításában.

 

Tantrikus Tudatosság és Tantra-Fény Játék


Tantra-Fény JÁTÉK

/e-mailben tudsz regisztrálni a részvételhez-A részleteket lásd lent!/
 
Az Önismeret útján új lehetőségek nyílnak számodra. Érintés, Szívnyitás, Érzékiség, Egység , Szeretet páros és csoportos gyakorlatokkal.
 
A Tantra-Fény JÁTÉK olyan, mintha elmennél jógázni, de az egyes jógagyakorlatokat más-más párokkal végeznéd, miközben egyre közelebb kerülsz önmagadhoz, a lelkedhez, a szívedhez, amit nem csak TE tapasztalsz meg, hanem minden résztvevő, miáltal a közös együttes szívcsakra nyílás egység-élményt is ad. Az érintés és érintkezés kiemelt szerepet kap a program során, mely egyike az 5 szeretet nyelvnek.
 
Ez a program nem kíván semmilyen előzetes gyakorlást, csupán egy csekély nyitottságot az érintésre. Képzelj el egy társkereső által szervezett érintős, ölelkezős villámrandit. Valami hasonló...
 

 18-55 éves korúak jelentkezhetnek.


A Tantra-Fény JÁTÉK egy tantrikus elemeket tartalmazó önismereti,önbizalom növelő program, ahol összehangolódás, egységélmény, páros- és csoportos gyakorlatok segítenek a határaid megismerésében és tágításában. A tantrikus hagyományok holisztikus szemlélete, az elfogadás és feltétel nélküliség, a szívből jövő tisztelet segítenek a szeretet megélésében, szíved nyitásában. A fizikai testtel és az asztrális testtel végzett gyakorlatok által valódi tapasztalásokra lelhetsz. Önmagad szeretete, szíved befogadó természete a jövőd kulcsa. Tudatosságod az érzékiség, és a hozzá kapcsolódó érzések megtapasztalása által itt fejlődhet, ami a földi Lét első számú célja. Ebben segít ez a Játék.


Párokat alkotunk és különböző minőségeinket megismerve kapcsolódunk másokhoz, miközben lelkünk és testünk határai egybeolvadnak. Érzéki gyakorlatokon keresztül tapasztalhatunk. Szeretetben létezve, és tiszteletben tartva mások határait, találkozhatunk eddig még nem tapasztalt csodákkal: Önmagunkkal…
 
Páros és csoportos gyakorlatok várnak, ahol ismereteket szerezhetsz önmagadról, miközben egy másik személyhez kapcsolódsz.
 
Adhatsz és befogadhatsz érzéseket, érzékiséget egy szerető közösségben.
 
Találhatsz barátokat, szeretetet és szerelmet.
 
Tanulhatsz, tapasztalhatsz saját határaidon belül. Ezek azonban határtalanok…
  
Határaid vonalát te húzod életed során. Te döntesz nap, mint nap. A fejlődéshez azonban igent kell mondanod az érkező lehetőségekre. Ha nyitsz a világ felé, befogadod a szeretetet, miközben önmagad elfogadod, majd egyre inkább szereted, akkor rátértél arra az Útra, mely elvezet a feltétel nélküli elfogadáshoz.

Ahhoz, hogy elfogadod mindazt, amit hoz a sors. Elfogadod, hogy minden a Te fejlődésedet szolgálja, hogy semmi sem ellened irányul, hanem minden érted van. Amikor mindezt megérted, és érzed is szívből, akkor az elfogadásból szeretet lesz. A feltétel nélküli szeretet által pedig Mindenben megtapasztalhatod az örömöt,a gyönyört, a boldogságot, amit már nem a tested nyújt, hanem a lelked. Megszabadulsz az előítéletektől, a haragtól, az elvárásoktól, az ellenérzéstől melyek mind-mind gátjai szeretetednek, örömödnek és boldogságodnak. 
 
Mitől Tantra? Attól, hogy elfogadóak vagyunk másokkal , és befogadóak a történésekkel és eseményekkel kapcsolatban, miközben tudatában vagyunk annak, hogy mindez önmagunk megismerését és fejlődésünket szolgálja. A megjelenő energiákat szívünk nyitására használjuk, szeretetté alakítjuk. Befogadás, elfogadás, kölcsönös tisztelet, szeretet, és megtapasztalható érzékiség a legfőbb ismérvei. Emellett az elméleti ismeretek gyakorlati megtapasztalását nyújtja.
 
Mitől Fény? Attól, hogy a Fény alkotja mindazt, amit Világnak (Univerzumnak) nevezünk. Minden és mindenki Mikrokozmosz (parány (világ) fény) a Makrokozmoszban (nagy (világ) fényben). A Fény MAGa a SZERetet.
 
Mitől Játék? Hát tőled, ki ott leszel és játszol…MAGadon belül és MAGadon kívül többségben-EGYségben.


 
Kényelmes, könnyű ruhában gyere,vagy öltözz át itt, mintha jógára, vagy más hasonló programra érkeznél.

Kérlek hozz magaddal gyümölcsöt, édességet, sós süteményt, bármit, amit meg tudsz másokkal is osztani.
 
helyszín:1024 Bp Lövőház utca 24. Félemelet 1. Hétholdház (1-es kapucsengő)

Kezdés előtt 30 perccel már várunk szeretettel.

Érkezz időben, amivel megtiszteled önmagad és a többieket!


REGISZTRÁCIÓ:
Regisztrálni e-mailben lehet:      
kristof.istvan72@gmail.com

Ha még nem voltál nálam, kérlek add meg adataidat:

Név
e-mail cím
telefonszám

Hozzájárulás 5000 Ft

 KLUBKártya kedvezmény 20%. Részletes tájékoztatót kérj HÍRLEVÉLben 

Ha visszajelzek, akkor végleges a regisztráció. Kérlek türelemmel várd meg válaszomat.
 
Kérlek viszonyulj megfelelő komolysággal ehhez a programhoz. A regisztráció egy felelősségvállalás a részedről!
 Ha jelentkezel, akkor felelősséggel tedd, és ne mondd le!

Aki lemondja a programot, az legközelebb előre fizetéssel regisztrálhat csak!
 

Szeretettel ölellek: Kristóf István

 Az Önbizalom Építése  és Az Önismeret Útján ide vonatkozó cikkek

Tantra-Fény Játék Megérint az Önbizalom!


 Vissza az Önismereti Programokra       Kristóf  István

  VilágTudat  Új Cikkek

  VilágTudat Összes Cikk

  VILÁG  Ahonnan indulni érdemes

Tantra-Fény-Mag

 


Más-Világ-Lét A Tudatosság RendSZERe
  Más-Világ-Lét A Tudatosság RendSZERe  weboldal
Tantra-Fény-Mag HÍRLEVÉL Feliratkozás

Mobilbarát reszponzív weboldal
© Kristóf István since 2015
Az oldal tartalmát csak a szerző engedélyével használhatod fel