Ez a WordPress weboldal az Elegant Themes Divi Sablonjával készült. A WordPress a DIVI által egyszerűvé, könnyedén szerkeszthetővé válik. Ha ezen a linken keresztül vásárolod meg a sablont, akkor egy 3 órás személyes segítséget ajánlok fel az induláshoz. Részletekért Katt IDE!

Divi WordPress Theme

Ajánlás

Akiket ajánlok:

RUNA.HU webDeSign weboldalak, logók, képek szerkesztése, cikk és blog írás

RUNA.HU

Más-Világ-Lét weboldal A Tudatosság Rendszere-ahol elindulhatsz az utadon…

https://www.mas-vilag-let.hu/

HÉTHOLDHÁZ

www.hetholdhaz.hu

ÉBREDŐ SZEXUALITÁS

https://ebredoszexualitas.blog.hu/

Végh Ildikó-Gyógyító Intimitás

https://gyogyitointimitas.hu/

Zsuzska – Figyelem, jelenlét, érintés,intimitás- masszázsok, szülés felkészítés-kísérés, Intim segítő-oktató http://gyogyitoerintes.hu/

Kirana Tantra-Tantra Coaching

https://kiranatantra.weebly.com/

Havas Andi – Taoista érzéki masszázs, access bars kezelés, kézműves termékek, ékszerek https://made-in-spirit-by-andi.webnode.hu/

Félix Rita-Tantra Érintés

http://tantraerintes.hu/

TantraSziget-Fedezd Fel a Tantra Világát!

https://tantrasziget.hu/

FilmAjánló- Trailerek és Teljes Filmek!!!

Valerian és az Ezer Bolygó Városa

Luc Besson legújabb filmjében 2020-ban megvalósul az ESEMÉNY. A középpontban egy KONVERTERért folyik a harc, ahol az egó és a szeretet egymással szembekerül. A Sötétség és a Fény nem harcol, hiszen csak meg kell mutatkoznia a lélekben a Szernek, és ez elegendő.

ÉRKEZÉS

Egy idegen földönkívüli faj űrhajóival több helyen leszáll a Földre. Az emberiség politikai vezetői bizalmatlanok, ami miatt csaknem háború tör ki. Lassan kiderül, hogy miért is jöttek. Átadják kozmikus nyelvüket. Ez a nyelv időn és téren kívüli. Így tartalmaz minden információt a világegyetemről és az emberekről. A nyelv békét és szeretet teremt a bolygónkon. A földönkívüliek 3000 év múlva jönnek vissza, amikor majd ők kérnek segítséget.

A VELENCEI KURTIZÁN /teljes film/

Amikor a Női Erő tart össze egy társadalmat a vaskor legalantasabb időszakában: a sötét középkorban, az inkvizíció idején. Az ego, a hatalom, hogy ne derüljön fény alkalmatlanságára, ezért bűnbakokat keres, a magukat megvédeni nem képes gyenge nőket lemészárolva vonja el a tömegek figyelmét. Ám a lélek ennél a sötét és alávaló, a pénzt és a hatalmat bármilyen áldozat árán éltető gépezetnél jóval erősebb képes lenni, míg az igazság, a szeretet, a szerelem erejének fényétől kénytelen megfutamodni. Ám ehhez a győzelemhez az egység és összetartás nélkülözhetetlen.

Gyönyör, szépség, tudatosság, érzések, érzékek, tiszta lélekből áradó szeretet kíséri végig a történetet…

MEGÉRZÉS /teljes film/ Sandra Bullock-kal

A Sors elkerülhetetlen.

Bárhogy teszel, bármilyen tudatos is vagy.

Nem kerülheted el!

Egy film, melyből meríthetsz…

Captain Fantastic

Figyelmetekbe ajánlok még egy csodálatos filmet! Viggo Mortensen ezúttal nem egy tündébe, de egy “tündérbe” szerelmes. Ebben a drámai alkotásban felvillan egy ékkő a sötétségben egy család formájában, akik felébredtek, és átlátják a hatalom és elnyomás sötét bugyrait, és a maguk módján ellen is állnak. Aztán mintha több sebből vérezvén elvesztenék parány csatájukat, de ne csüggedjen senki

A főnix feléled hamvaibólAz élet talál új utakat a szeretet általKöszönet a rendező forgatókönyv írónak

Kristóf István

Kristóf István

-lélekoldó-beavató masszázsok
-tudatosság, életvezetés tanácsadás
-önismereti csoportok
-tantra masszázs tanfolyamok

A fenti GOMB segítségével iratkozz fel a HÍRLEVÉLre! Ajándékot is adunk!

Más-Világ-Lét A Tudatosság RendSzere weboldal. Kezdő lépések a tudatossá váláshoz!

Ha tetszenek az oldalon található írások, anyagok, és nincs lehetőséged személyes találkozásra, de úgy érzed segíteni szeretnél, akkor bármekkora összeggel támogathatod a munkámat. Hálásan Köszönöm!
Kattints a képre!

Tantra-Fény-Mag oldal támogatás

Ahogyan bennem keveredik a MAGyarságom, a spiritualitásom, a SZER ami átitat és körbevesz, úgy jelenik meg a Tantra-Fény-Mag-ban minden, Aki Vagyok
Kristóf István
Az Életenergia Szeretet formájában lélekoldó folyamatokat indít el, valamint gyógyító hatással bír
A Mi örömünk, a Te gyönyöröd!

A Mi tudatosságunk, a Te megoldásod!

A Mi vágyunk, a Te szabadságod!

Tantra-Fény-Mag masszázsainál legfontosabb a lélekgyógyító folyamatok beindítása, az önbizalom, önszeretet felébresztése. Emellett természetesen lényeges az öröm, és a test által elérhető gyönyörforrások megnyitása, melyek szorosan összefüggnek, és kapcsolódnak az öngyógyító folyamatokkal.

Elérkezett az IDŐ, hogy ÚJ Weboldalad legyen! A RUNA.HU ebben tud segíteni Neked! Ha weboldalkészítésben szükséged van bármire... Részletekért Katt IDE!
RUNA.HU webDeSign

Pin It on Pinterest

Shares
Share This