Párkapcsolat nélkül élni nem könnyű...  a Párkapcsolat pedig hosszú távon próbák elé állít!

Egy kis segítség jól jöhet!
AJÁNDÉK e-book, mely mindenképpen segít ötletekkel és tanácsokkal! Nem csak Pároknak! Részletekért Katt IDE!
Hogyan Javíts a Párkapcsolatodon?

GY.I.K. Gyakran Ismételt Kérdések

A tantra masszázs és a yoni masszázs miért? Hogyan? Mikor? Nem?

A yoni masszázs miért nem szexuális szolgáltatás?

Mert a genitáliák kézzel történő érintése és masszázsa történik, nem érnek egymáshoz a nemi szervek. Az orális érintkezés és csók is kizárt.

Mi van, ha masszázs közben meggondolom magam, és mégsem kérem a yoni masszázst?

Természetesen tiszteletben tartom a határaid mindenkor, és ez esetben csak a tantra masszázst kapod.

Milyen nem várt eseményre számíthatok a masszázs alatt, vagy után?

A masszázs alatt régi, és új keletű lelki blokkok oldódhatnak fel, és így a felszínre kerülnek, ami sírást, lehangolódást eredményezhet. Ugyanúgy nevetést,boldogságélményt is kiválthat. A masszázst követő hét során ezek feldolgozása általában lezajlik.

Mi történik, ha mégsem kérem a masszázst, mert nem vagy szimpatikus, vagy bármi más okból nem szeretném, ha masszíroznál?

Elfogadom a döntésed, a masszázs megkezdése előtt minden esetben beszélgetek mindenkivel, ekkor még van lehetőség lemondani.
Mit vigyek magammal a masszázsra?
Nem kell hoznod semmit, tisztálkodásra és a masszázshoz biztosítok minden szükséges dolgot.
Alsóneműben maradhatok a masszázsnál?
A Tantra Masszázs, az Istar Beavató Masszázs és a Yoni Masszázs is meztelenül zajlik, természetesen én is meztelen vagyok. Az áthangolódás idejére kendőt biztosítok, amibe a masszázs előtt átöltözöl. A kivétel ez alól az Érzéki Lélek Érintés /Masszázs/, ahol alsóneműben (vagy fürdőruhában) maradhatsz, ha határaid nem engedik meg a meztelenséget.
Illatos olajokkal történik a masszírozás?
Nem, natur kókuszolajjal, mely mivel étkezési célra is felhasználható, az egész testfelületen, és testen belül is használható.
A masszázs közben érhet fájdalom?
Más masszázsokon lényegesen több a fájdalom. A tantra masszázs alatt, ami a test érzéki masszázsa gyakorlatilag kizárt a fájdalom. A yoni esetében eltérő érzékenységű minden ember, ezért kérlek azonnal jelezd, ha valami kellemetlen, vagy fájdalmas, így az intenzitáson azonnal csökkentek. Ez sem általános természtesen. A yoni falában gyakoriak az izomcsomók (triggerek), melyek hasonló módon jönnek létre, mint a háti, lapockai tájon keletkezők, ezek masszírozása során adódhat fájdalom.
A párom is el akar jönni, ott akar lenni a masszázsnál. Szabad?
Abban az esetben, ha ez nem okoz sem nálad, sem nála lelki frusztrációt, és vállaljátok a kockázatot, akkor nincs akadálya. A teljes feloldódás azonban ilyenkor általában nem történik meg, mert nem önmagadra, és nem befelé figyelsz, hanem rá, ez által kevésbé hatékony a masszázs. Jelenlétének anyagi vonzata is van.
Az intim területemet (yonit) le kell borotválnom a masszázshoz?
A yoni leborotválása nem kötelező, de nagyban segíti a masszázst. Emellett a masszázs megélését is fokozza, több érzékiséggel, élvezettel jár. Ha ez számodra nem kényelmetlen, akkor jobb, ha leborotválod.
további kérdések és válaszok a masszázsokról

Polilili Cikke sok dolgot helyre tehet benned.

Ha a fentieken kívül kérdésed van, azt a masszázs előtt személyesen megbeszéljük,vagy keress meg elérhetőségeimen:

A következő Videóban további válaszokat kaphatsz, ahol Polililivel beszélgetek:

Tantrikus Jóni (Punci) Masszázs

Akik már jártam nálam, a következő visszajelzéseket küldték:

Kristóf István

Kristóf István

-lélekoldó-beavató masszázsok
-tudatosság, életvezetés tanácsadás
-önismereti csoportok
-tantra masszázs tanfolyamok

A fenti GOMB segítségével iratkozz fel a HÍRLEVÉLre! Ajándékot is adunk!

Más-Világ-Lét A Tudatosság RendSzere weboldal. Kezdő lépések a tudatossá váláshoz!

Ha tetszenek az oldalon található írások, anyagok, és nincs lehetőséged személyes találkozásra, de úgy érzed segíteni szeretnél, akkor bármekkora összeggel támogathatod a munkámat. Hálásan Köszönöm!
Kattints a képre!

Tantra-Fény-Mag oldal támogatás

Ahogyan bennem keveredik a MAGyarságom, a spiritualitásom, a SZER ami átitat és körbevesz, úgy jelenik meg a Tantra-Fény-Mag-ban minden, Aki Vagyok
Kristóf István
Az Életenergia Szeretet formájában lélekoldó folyamatokat indít el, valamint gyógyító hatással bír
A Mi örömünk, a Te gyönyöröd!

A Mi tudatosságunk, a Te megoldásod!

A Mi vágyunk, a Te szabadságod!

Tantra-Fény-Mag masszázsainál legfontosabb a lélekgyógyító folyamatok beindítása, az önbizalom, önszeretet felébresztése. Emellett természetesen lényeges az öröm, és a test által elérhető gyönyörforrások megnyitása, melyek szorosan összefüggnek, és kapcsolódnak az öngyógyító folyamatokkal.

Elérkezett az IDŐ, hogy ÚJ Weboldalad legyen! A RUNA.HU ebben tud segíteni Neked! Ha weboldalkészítésben szükséged van bármire... Részletekért Katt IDE!
RUNA.HU webDeSign

Ez a WordPress weboldal az Elegant Themes Divi Sablonjával készült. A WordPress a DIVI által egyszerűvé, könnyedén szerkeszthetővé válik. Ha ezen a linken keresztül vásárolod meg a sablont, akkor egy 3 órás személyes segítséget ajánlok fel az induláshoz. Részletekért Katt IDE!

Divi WordPress Theme

Pin It on Pinterest

Shares
Share This