Párkapcsolat nélkül élni nem könnyű...  a Párkapcsolat pedig hosszú távon próbák elé állít!

Egy kis segítség jól jöhet!
AJÁNDÉK e-book, mely mindenképpen segít ötletekkel és tanácsokkal! Nem csak Pároknak! Részletekért Katt IDE!
Hogyan Javíts a Párkapcsolatodon?

Tantra-Fény-Mag

Budapest & Székesfehérvár

Érzéki Lélekoldó Masszások, Önismereti Programok, Masszázs Tanfolyamok, Tudatosság, Mag Lélek

“Az emberi test a leggyönyörűbb dolog a világon. Egyetlen virág sem kelhet versenyre vele, hiszen az emberi test a természet legösszetettebb virága.”

OSHO

Köszöntelek Szeretettel!

Amikor szabaddá válsz az olyan, mint amikor a madárfiókák elkezdik próbálgatni a szárnyaikat. Sokszor zuhannak az ismeretlen mélység felé, de egy-egy faágat mindig sikerül találniuk. Így amikor már elsajátították a repülés fortélyait, egy új dimenzió tárul fel előttük. A levegő, a tér, az igazi szabadság végtelen lehetősége, szépsége és korlátlansága.

Az ember szárnyaló szabadsága számára a tér abban nyilvánul meg, hogy felfedezi, megismeri önmagát. Felfedezi saját értékeit, szépségét. Közben a Világ SZERetete egyre erősebben tárul fel benne. Ahogy egyre szabadabbá válik, a korlátait, félelmeit lassan elengedve egyre több szeretetet képes beengedni a szívébe, a lelkébe. Ezzel együtt a tér kitárul előtte, és ő befogadja ezt a végtelen Világot, a Mindenséget, a Teljességet a szívébe.

A szeretet szabad áramlása maga a boldogság. A szabadság ezt jelenti; korlátok nélkül élni, a szeretetet befogadni, és adni, áramoltatni feltétel nélkül.

Engedd el, oldd fel a félelmeket Magadban, hogy a szeretet szabadon szárnyalhasson a szíveden át, más szívekbe, más lelkekbe!

Ebben szeretnénk segítőd lenni az Úton!

A Mi örömünk, a Te gyönyöröd!

A Mi tudatosságunk, a Te megoldásod!

A Mi vágyunk, a Te szabadságod!

A Lelked üzeni, hogy itt válaszokra találhatsz a fel nem tett kérdéseidre is
Az Életenergia Szeretet formájában lélekoldó folyamatokat indít el, valamint gyógyító hatással bír
Kattints a gombra!
VAGY

Olvass Tovább!

Nézd meg a következő Videókat, melyeken Polililivel beszélgetek:
Tantrikus Tudatosság? Tantrikus Szex?
Tantrikus Jóni (Punci) Masszázs
Mivel nincsenek véletlenek, így okkal találtál ide, és okkal olvasod éppen ezeket a sorokat.
Ha a következő kérdések nem foglalkoztatnak, akkor nem kell tovább olvasnod!

-Nincs kellő önbizalmad sem a munkád, sem a magánéleted, sem az szexualitásod területén?

-Egyedülálló vagy, kapcsolatra vágysz, de valahogy nem sikerül, nem érkezik meg az a személy az életedbe, akire vágysz?

-Valahol mélyen rejtőzik a nőiséged a lelked, vagy tudatalattid eldugott zugában, de nem vagy képes felhozni, felszabadítani?

-Vannak gyermek, vagy ifjúkorban szerzett negatív tapasztalataid, traumáid a férfiakkal, akár családon belül, akár családon kívül, melyek előjöhetnek, vagy el is rejtetted magad elől jó mélyre, mert nem tudtad ott és akkor feldolgozni?

-Lehetségesnek tartod, hogy egy előző életből hozott karmikus blokk megakadályozza, hogy boldog, kiteljesedett párkapcsolatban élhess?

-Elég nyitott vagy, ha szexualitásról, intimitásról beszélgetsz valakivel? Tested meztelensége nem zavar, szívesen vagy ruhátlanul, és szabadnak érzed magad ettől?

-A szíved teljesen nyitott, egy érzelmi, vagy érzéki közeledésre, érintésre, ölelésre? Ezt képes vagy egy másik embernek megengedni bármikor?

-Szereted, becézed magad időnként? Ha odaállsz egy tükör elé, akkor képes vagy a meztelen tested úgy végignézni minden egyes porcikádon keresztül, hogy elfogadod, sőt tetszik minden, amit látsz?

-Rendszeresen és gyakran van orgazmusod önmagad, vagy más személy által?

 

 

…és akik már jártak nálam:

Egy cikk arról, hogy vállald fel Nőiségedet
Itt még többet olvashatsz a tantráról:
Itt találsz további részleteket a tantra és a yoni masszázsról:
Itt bővebb magyarázatra lelhetsz az Univerzum működését illetően:

A Tantra-Fény-Mag aktuális programjai, hírei és újdonságai eljuthatnak hozzád!

Itt üzenhetsz nekünk, egyúttal felkerülsz Hírlevelünkre, melyet bármikor le tudsz mondani!


Adataidat zártan kezeljük. Harmadik fél számára nem adjuk ki.Havonta több alkalommal juttatjuk el hozzád a programjainkról, cikkeinkről, híreinkről és újdonságainkról szóló Hírleveleinket, melyek SPAM-ektől mentesek.

A tantra masszázs (érzéki lélekoldó masszázs) és a hozzá kapcsolódó masszázsok, valamint a Tantrikus önismereti programok a lelki elakadások, blokkok oldására, önbizalom növelésére, az önismeret és önszeretet fejlesztésére, a szív nyitására nyújtanak segítséget. A szeretet energia szabad áramlásához és megéléséhez ,az egység állapothoz vezetik lelkünket. Ezek tehát spirituális önismereti csoportok, melyek fejlesztő, a családállítás tudatalattira hatásához hasonlóan oldanak, és önbizalom növelő hatásúak.
Egy cikk a tantra holisztikájáról!
Javíts életminőségeden! Kapcsolódj be Te is a tantrikus életbe:
Hölgyeknek
Pároknak, Kezdőknek
Mindenki Számára
Kristóf István

Kristóf István

-lélekoldó-beavató masszázsok
-tudatosság, életvezetés tanácsadás
-önismereti csoportok
-tantra masszázs tanfolyamok

A fenti GOMB segítségével iratkozz fel a HÍRLEVÉLre! Ajándékot is adunk!

Más-Világ-Lét A Tudatosság RendSzere weboldal. Kezdő lépések a tudatossá váláshoz!

Ha tetszenek az oldalon található írások, anyagok, és nincs lehetőséged személyes találkozásra, de úgy érzed segíteni szeretnél, akkor bármekkora összeggel támogathatod a munkámat. Hálásan Köszönöm!
Kattints a képre!

Tantra-Fény-Mag oldal támogatás

Ahogyan bennem keveredik a MAGyarságom, a spiritualitásom, a SZER ami átitat és körbevesz, úgy jelenik meg a Tantra-Fény-Mag-ban minden, Aki Vagyok
Kristóf István
Az Életenergia Szeretet formájában lélekoldó folyamatokat indít el, valamint gyógyító hatással bír
A Mi örömünk, a Te gyönyöröd!

A Mi tudatosságunk, a Te megoldásod!

A Mi vágyunk, a Te szabadságod!

Az Új Világ Lét, vagyis az Új Föld energiái megkövetelik lelki blokkjaid és elakadásaid feloldását és elengedését. Csak ezen folyamatok által juthatsz tovább a megrekedt életedben. Mindez némi félelemmel, gyötrelemmel, fájdalommal járhat. Erőteljes, sajgó, ám örömöt nyújtó és gyönyörteli is egyszerre. Kérdések és kétségek, melyekre a válasz:

IGEN MEGCSINÁLOM!!!

Emlékeid pozitív, vagy negatív minősítéssel az ego ítélkezése által tárolódnak el. Ügyelj rá, hogy ne a negatívan tárolódott tapasztalatok határozzák meg döntéseidet, és ily módon gátolják, vagy akadályozzák cselekedeteidet, és félelemmel töltenek el.

Az élmény, a megélés és a szenvedély, a határaid megismerése és tágítása vezessen minden percben.

Ne célokkal és elvárásokkal vágj bele a dolgok megtapasztalásába. Élj meg mindent mélységében, szinte eggyé válva vele, szenvedéllyel és lelkesedéssel! Ne ejtsd magad a félelem csapdájába!
Indulj el itt és most! Kóstolj bele mindenbe, amit hoz neked az ÉLet!

Elérkezett az IDŐ, hogy ÚJ Weboldalad legyen! A RUNA.HU ebben tud segíteni Neked! Ha weboldalkészítésben szükséged van bármire... Részletekért Katt IDE!
RUNA.HU webDeSign

Ez a WordPress weboldal az Elegant Themes Divi Sablonjával készült. A WordPress a DIVI által egyszerűvé, könnyedén szerkeszthetővé válik. Ha ezen a linken keresztül vásárolod meg a sablont, akkor egy 3 órás személyes segítséget ajánlok fel az induláshoz. Részletekért Katt IDE!

Divi WordPress Theme

Pin It on Pinterest

Shares
Share This