Belépés     Főoldal     Tantra     Masszázsok     Tantra Programok     Oktatás     GYIK     Galéria     Kapcsolat     Magamról     VILÁG

Tantra-Fény-Mag BelépésKristóf István

 Kristóf István


 

Menü

 

Belépés

Főoldal

Tantra

Tantra Programok

Masszázsok

Oktatás

GYIK

Kapcsolat

Galéria

Magamról

VILÁG
Tantra-Fény-Mag LOGO plus


 
Kristóf István Kristóf Magamról

Magamról

Ahogyan bennem keveredik a MAGyarságom, a spiritualitásom, a SZER ami átitat és körbevesz, úgy jelenik meg a Tantra-Fény-Mag-ban minden, Aki Vagyok

Kristóf István

 -lélekoldó masszázs 
 -tudatosság tanácsadás
 -önismereti csoportok
 -masszázs tanfolyam

Lépj velem KAPCSOLAT -ba

tantra.feny.mag INSTAGRAM INSTAGRAM
tantra.feny.mag facebook facebook

A tantrát az utamnak tekintem. Mivel a tantra több ezer éve létezik és változik a mai napig, és ezután sem áll meg a fejlődése, szabad és megengedő, a világot és a benne zajló folyamatokat elfogadja, nem akarja megváltoztatni, hanem alkalmazkodik hozzájuk, ezért követendő irányzatnak tartom, hiszen én is ilyen vagyok. Elfogadom a sorsom, a világot olyannak, amilyen. Minden úgy jó, ahogy van...hiszen miként és miért lenne másként? Közben fejlődök, tapasztalok, tanulok, megélem azt, amiért a Földre érkeztem. Hálás vagyok mindezért, hálás vagyok mindenért.

 

KrISTóf ISTván KrISTóf

 A spirituális világba 2002-ben tértem vissza. Azóta fejlődöm és tanulok ezen a területen. A kezdetben elméleti önképzés (spirituális könyvek, beszélgetések, ezoterikus közösségek rendezvényei) lassan gyakorlativá vált az életemben, és fokozatosan belemerültem az energiák megtapasztalásába. Kezdtem érzékelni, összegyűjteni, tisztítani, majd később irányítani is őket. A kundalini jóga nagyban segített mindezt fejlesztenem. A csakrákkal történő különböző gyakorlatokat elvégezve (érzékelés, tisztítás, töltés) fokozatosan közelebb kerültem önmagamhoz, és a lelkemhez, ennélfogva mások lelkéhez is.

Az élet egy tanulási folyamat, a sors számos segítséget és támogatást nyújt a fejlődésben, ha nyitott szemmel és még inkább nyitott szívvel viszonyulunk környezetünkhöz, és azon keresztül önmagunkhoz. A jóga mellett érdeklődéssel fordultam a tantrához, és az ide kapcsolódó gyakorlatokhoz, melyek legtöbb esetben párban történtek. Ezek során megtapasztalhattam saját magam, és egy másik ember testi és lelki folyamatait, érzékelhettem energiáit. A gyakorlatok tovább segítették tanulásomat és fejlődésemet. A fokozatosság elvén haladva egyre többet tapasztalhattam meg, egyre szebbnek láttam ezt a világot, és egyre inkább meggyőződésemmé vált, hogy a tantra az életem részévé vált, és még számos területe vár, hiszen az utamnak tekintem.
 
 2015-től a tantra és yoni masszázzsal komolyan kezdtem foglalkozni, számos pozitív visszajelzés erősít meg abban, hogy érdemes folytatnom ezt az utat.
 

Köszönöm, ha elfogadod tőlem a masszázst, megtisztelsz a bizalmaddal.

 


 Tantra Masszázs-Miért?   Olvasd el!

 

Ki legyen az? Ki legyen a tantra masszőröd?


Ki legyen az, akire rábízod magad? Kit engedsz be az "aranykapun", a legféltettebb testtájadra ki léphet? Ki végezze el a yonid masszázsát? Maximálisan meg kell bíznod abban a személyben. Ha elhatározod, hogy megteszed, akkor mindenképpen fordulj hozzáértő masszőrhöz. Honnan tudod, hogy alkalmas személyt találtál e?
 A folytatást itt olvashatod... KATT
 
 
"Tantra Masszázs?" Nevezd így...vagy, ahogy kívánod. A masszőr születése és Lét-Élt Útja folytán képvisel egy rezgést. Önmaga lépcsősorának egyik fokán tart a Jelenben. Te pedig kedves Hölgyem a MAGad Útján Szintén e sor(s) valamely Szintjén tartasz...Amikor találkozik e két rezgés- tartomány, úgy lélekben összeolvadnak és hatnak egymásra. Honnan tudhatnád, hogy képes vagy e emelkedésre, lelkedben a visszahúzó erők, a súlyok-blokkok oldódnak e, ha vállalod? Egy számodra ismeretlen férfi megérinti tested, és egybeolvad a lelkeddel. Merjed e megtenni? Tekints ÖnMAGadba...Érezd Önmagad és Érezz engem (a masszőrt). A Válasz nem késik hidd el. Fontos vagy önmagad számára? Akkor kérdezd meg Szíved-Lelked. A válasz lehet NEM is! De legalább tudod! Csak légy őszinte magadhoz!

 
További gondolatok Tőlem és Rólam:

Bemutatkozás-KATT IDE!!!
A Női és Férfi Erők
Örök Fény a SZER-elem Állapota
Az a Háromszög
 


A Tantra Masszázsról még néhány gondolat:


Tantra masszázs... Szeretnéd megélni? (Mert ezt nem lehet kipróbálni) Nem tartod elég nyitottnak hozzá magad? Ha eljössz, nyitottabbá válsz. Ha nem jössz, akkor ki tudja hogy alakul. Félsz az egésztől? Félsz tőlem, a masszőrtől? Voltál már masszázson? Ha igen, hát képzeld itt is egy ágyon fekszel, és szeretetben kapsz oldó energiákat, melyek segítik utad, segítik a szíved és lelked megnyitását, és megszabadulhatsz olyan blokkoktól, melyek akadályozzák, hogy párkapcsolatod legyen, hogy felszabadultabb legyél a másik nemmel, hogy élvezhesd az életed, a szexualitásod, a tested és a lelked.

Akarsz oldottabban, szabadabban élni valakivel, aki lehet, hogy éppen a masszázs hatására érkezik meg az életedbe? Vagy csak egyszerűen közelebb kerülsz saját lelkedhez. Megismered azokat a zugokat, ahol még nem jártál, vagy nem léptél be, mert nem mertél, vagy nem tudtál róluk. A határaid most még élesebben rajzolódhatnak ki, megtudhatsz magadról eddig elfojtott érzéseket, eldugott fájdalmakat szabadíthatsz fel, megérkezhetsz saját szeretetedbe, ami nélkül csak önáltatás minden olyan szóbeszéd, hogy én szeretek minden embert teljes szívemből, de hát önmagamnak nem engedhetem meg ezt, vagy azt. A gyerekem, az apám, az anyám, a férjem előbbrevaló, mint én. Ez nem testi-lelki egészség. Ez elfojtás. Hogyan adhatsz bárkinek szeretetet, ha önmagadnak szűken méred, miáltal csak félig tudod megnyitni szíved hét kapuját? Oldd fel, és érkezz meg a szívedbe teljességben és gyönyörben. Segítek elindulni, ha akarod.


KAPCSOLAT

 

Tantra&Lélek&Szellem 
ide vonatkozó cikk


 Javíts életminőségeden! Kapcsolódj  be Te is a tantrikus életbe/csak kattints rá/:


Tantrikus Önismereti Programok

Mindenki Számára


Tantrikus Masszázsok Oktatása 

Pároknak, Kezdőknek


Érzéki Lélekoldó Masszázs és Intim Masszázs

Hölgyeknek


Egy cikk ami még ide kapcsolódik:
AZ EMBER SZAKRÁLIS TEREMTÉS


 Lépés az Önismereti Programokra 

      Kristóf  István
 -lélekoldó masszázs
 -tudatosság tanácsadás
 -önismereti csoportok
 -masszázs tanfolyam

Lépj velem KAPCSOLAT -ba

  VilágTudat  Új Cikkek

 

  VILÁG  Ahonnan indulni érdemes

Tantra-Fény-Mag
Más-Világ-Lét A Tudatosság RendSZERe
  Más-Világ-Lét A Tudatosság RendSZERe  weboldal
Tantra-Fény-Mag HÍRLEVÉL Feliratkozás

Mobilbarát reszponzív weboldal
© Kristóf István since 2015
Az oldal tartalmát csak a szerző engedélyével használhatod fel