Magamról

Ahogyan bennem keveredik a MAGyarságom, a spiritualitásom, a SZER ami átitat és körbevesz, úgy jelenik meg a Tantra-Fény-Mag-ban minden, Aki Vagyok

A tantrát az utamnak tekintem. Mivel a tantra több ezer éve létezik és változik a mai napig, és ezután sem áll meg a fejlődése, szabad és megengedő, a világot és a benne zajló folyamatokat elfogadja, nem akarja megváltoztatni, hanem alkalmazkodik hozzájuk, ezért követendő irányzatnak tartom, hiszen én is ilyen vagyok. Elfogadom a sorsom, a világot olyannak, amilyen. Minden úgy jó, ahogy van…hiszen miként és miért lenne másként? Közben fejlődök, tapasztalok, tanulok, megélem azt, amiért a Földre érkeztem. Hálás vagyok mindezért, hálás vagyok mindenért.

Kristóf István

-lélekoldó masszázs
-tudatosság tanácsadás
-önismereti csoportok
-masszázs tanfolyam

Vedd fel velem a

A spirituális világba 2002-ben tértem vissza. Azóta fejlődöm és tanulok ezen a területen. A kezdeti önképzés (spirituális könyvek, beszélgetések, ezoterikus közösségek rendezvényei) lassan gyakorlatiassá vált az életemben, és fokozatosan belemerültem az energiák megtapasztalásába. Kezdtem érzékelni, összegyűjteni, tisztítani, majd később irányítani is őket.

A kundalini jóga nagyban segített mindezt fejlesztenem. A csakrákkal történő különböző gyakorlatokat elvégezve (érzékelés, tisztítás, töltés) fokozatosan közelebb kerültem önmagamhoz, és a lelkemhez, ennélfogva mások lelkéhez is.

Az élet egy tanulási folyamat, a sors számos segítséget és támogatást nyújt a fejlődésben, ha nyitott szemmel, és még inkább nyitott szívvel viszonyulunk környezetünkhöz, és azon keresztül önmagunkhoz.

A kundalini jóga mellett érdeklődéssel fordultam a tantrához, és az ide kapcsolódó gyakorlatokhoz, melyek legtöbb esetben párban történtek. Ezek során tudatosan megtapasztalhattam saját magam, és sok más ember testi és lelki folyamatait, érzékelhettem energiáit. A gyakorlatok tovább segítették tanulásomat és fejlődésemet.

A fokozatosság elvén haladva egyre többet tapasztalhattam meg, egyre szebbnek láttam ezt a világot. A tantra egyre inkább az életem részévé vált, és még számos területe vár, hiszen az utamnak tekintem.

2015-től a tantra és yoni masszázzsal komolyan kezdtem foglalkozni, számos pozitív visszajelzés erősít meg abban, hogy érdemes folytatnom ezt az utat.

Köszönöm, ha elfogadod tőlem a masszázst, megtisztelsz a bizalmaddal.

Egy furcsa, ám érdekes cikk rólam:

Kristóf István

-lélekoldó-beavató masszázsok
-tudatosság, életvezetés tanácsadás
-önismereti csoportok
-tantra masszázs tanfolyamok

Más-Világ-Lét A Tudatosság RendSzere weboldal. Kezdő lépések a tudatossá váláshoz!
Ahogyan bennem keveredik a MAGyarságom, a spiritualitásom, a SZER ami átitat és körbevesz, úgy jelenik meg a Tantra-Fény-Mag-ban minden, Aki Vagyok
Kristóf István
Az Életenergia Szeretet formájában lélekoldó folyamatokat indít el, valamint gyógyító hatással bír
A Mi örömünk, a Te gyönyöröd!

A Mi tudatosságunk, a Te megoldásod!

A Mi vágyunk, a Te szabadságod!

Tantra-Fény-Mag masszázsainál legfontosabb a lélekgyógyító folyamatok beindítása, az önbizalom, önszeretet felébresztése. Emellett természetesen lényeges az öröm, és a test által elérhető gyönyörforrások megnyitása, melyek szorosan összefüggnek, és kapcsolódnak az öngyógyító folyamatokkal.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This