Belépés     Főoldal     Tantra     Masszázsok     Tantra Programok     Oktatás     GYIK     Galéria     Kapcsolat     Magamról     VILÁG

Tantra-Fény-Mag BelépésKristóf István

 Kristóf István


Menü

 

Belépés

Főoldal

Tantra

Tantra Programok

Masszázsok

Oktatás

GYIK

Kapcsolat

Galéria

Magamról

 A tantra masszázs egy spirituális folyamat, mely során a masszőr energiái lélekoldó folyamatokat indítanak el.

Az oldás által a lelki elakadások és blokkok felemelkednek a tudatalattiból, miáltal elengedésükre testi-lelki folyamatok indulnak be.

Az egész érzéki masszázs az önismereti belső folyamatokat támogatja, növeli az önbizalmat, az önszeretet fejleszti, ami a szív útja. Fokozatosan készíti elő a nőt a yoni masszázsára, mely további komoly lelki blokkokat szabadít fel.

A tantra és a yoni masszázs egyedi, tehát más lélekoldó módszerekhez képest lényegesen intenzívebb a karmikus, a gyermek és ifjúkorban elszenvedett negatív szexuális élmények feldolgozásában.

A testi és lelki sérülések adott életkorban nem kerülhettek feldolgozásra, tehát lelki blokk formájában elakadtak a tudatalattiban, vagy a tudatos tudatban.

Ezek a masszázsok feloldják az említett blokkokat, így a lélek megkönnyebbülhet, és több szeretetnek adhat teret a az elkövetkező időszakban.

 Hatásukra önismereti, önszeretet-beli, önelfogadási, önbizalom növelési, párkapcsolati minőségi változások tapasztalhatók. A társkeresők rátalálhatnak párjukra.

A tantra masszázs egy érzéki masszázs, nem szexuális szolgáltatás.

Tantra-Fény-Mag Masszázsok

Masszázsok

Érzéki Lélek Érintés 

Istar Beavató Masszázs

Tantrikus Lélekoldó Masszázs

Intim/Yoni/ Masszázs

 Budapest & Székesfehérvár

"Akinek megvan a bátorsága,hogy a saját vágyainak mélyére menjen,annak a tantrizmus a belső megvalósítást ígéri"  Silvia Canevaro-Tantra

Nézd meg a következő Videót, ahol Polililivel beszélgetek:

 

 

Tantrikus Jóni (Punci) Masszázs

Tantra-Fény-Mag decemberi masszázs akció

 

 ÉRZÉKI LÉLEK ÉRINTÉS /FÜRDŐRUHÁS MASSZÁZS/

Az Érzéki Lélek Érintés azon hölgyeknek kínál oldó lelki folyamatokat, akik még nem készültek fel a kitárulkozásra testük meztelen és teljes valójában.

Ennél a masszázsnál az alsónemű és a melltartó is fennmaradhat, ha a határaid ezt kívánják, de érzés szerint le is vehetőek.

A masszázsolaj miatt jól mosható fürdőruhát érdemes magaddal hozni!

 Érzéki Lélek Érintés /Masszázs/   

cikk a masszázsról

 

 ISTAR BEAVATÓ MASSZÁZS

Az érzéki lélekoldó masszázs ISTAR/INANNA istennő beavató fényének behívásával. Az alvó női aspektus felébresztése a gyönyör örömén keresztül. A nyíló és ébredő valóságod, mely az öröm és a gyönyör útján lelked mélyét érinti, és érzéki módon szembesít önmagad természetével, azzal, aki tényleg TE vagy: A NŐ-vel.

 ISTAR Beavató Masszázs  
cikk a beavató masszázsról

 ÉRZÉKI LÉLEKOLDÓ MASSZÁZS /TANTRA MASSZÁZS/

tantra masszázs során a masszázst végző személy és a masszázst kapó fél összehangolódnak. Fokozatosság jellemző az egész folyamatra az elejétől a végéig. Apró lépésekben halad együtt, egy úton mindkét személy lelke. A szívcsakrát nyitja, és felpörgeti a lassan forgó szakrális csakrát, ám ha e csakra gyorsan pörög, úgy segít lassítani. Az egymásra épülő mozdulatok fokozatosan emelik a vendég tudatállapotát, így önmagát magasabb szintről lesz képes látni, a nyíló szívcsakra az önszeretet új megtapasztalását segíti, ami a mindennapokat is szeretettelibbé, boldogabbá, gyönyörtelibbé változtatja. Nagy mértékben segíti elő az önszeretet fejlődését, mely elengedhetetlen az élet boldog megtapasztalásához, és kulcsa a spirituális fejlődésnek .

 

Tantra Masszázs & Yoni Masszázs

 milyen folyamatok jellemzik az érzéki lélekoldó- és az intim masszázst

 

Tantra Masszázs-Miért?
cikk a tantra masszázsról...

A Lélek Masszázsa
  a tantra masszázs érzelmi folyamatáról

Kérdések és Válaszok-Tantra Masszázs & Yoni Masszázs
  kérdések és válaszok a masszázsokról

 

        

 INTIM /YONI/ MASSZÁZS

masszázs segít a yoni falában izomcsomók /trigger/ formájában lerakódott stressz oldásában, a blokkok felszabadításában. Elősegíti a lelki folyamatok más módon nem lehetséges megkönnyítését, a lélek által elszenvedett, az adott időszakban (akár gyermekkorban, vagy ifjú korban) szerzett, de akkor fel nem dolgozott rossz élmények elengedését, a lélek felszabadítását.


A masszázs során gyakoriak a feltörő emlékek okozta lelki fájdalom általi reakciók, mint a sírás, nevetés. Ezek mellett természetesen gyakori az orgazmus megélése is. Lehetséges, hogy a felszínre törő emlékek akár a masszázst követő 7-10 napig is tapasztalhatóak emlékképek formájában.


Tantra Masszázs & Yoni Masszázs

 

milyen folyamatok jellemzik a tantra- és a yoni masszázst

 

 Még egy cikk ide vonatkozóan:

Ki Legyen a Tantra /érzéki/ és Intim Masszőröd?

 

Lelki Blokkjaink & Tantra Masszázs
A tantra és a yoni masszázs folyamatait, hatását részleteiben taglaló cikk:

Lelki Blokkjaink & Tantra Masszázs


 

Konzultációs lehetőséged van mielőtt döntenél, hogy szeretnéd e igénybe venni valamelyik masszázst. Akár telefonon, vagy e-mailen keresztül is tehetsz fel kérdéseket, és személyesen is találkozhatunk, hogy egyrészt lásd ki az a személy, akire rábízod magad, másrészt milyen részletek rejlenek e folyamatokban. Keress fel bátran, hiszen ez nem egy mindennapi dolog. 

Ha úgy döntesz eljössz a masszázsra, akkor önmagad számára, és a masszőr számára is fontos a test tiszta és ápolt megjelenése, ezzel együtt a hüvely egyensúlya. Indulás előtt, a készülődés alatt fordíts arra figyelmet, hogy hüvelyedet erős szagoktól mentessé tedd! 
A következő cikkben a hüvely higiéniája, és egészsége a téma. Ajánlom figyelmedbe! 

Az Intim Tisztálkodás ABC-je

 

 Akik már voltak nálam masszázson, a következő
 
VISSZAJELZÉSEKet küldték!!!

MASSZÁZS ÁRAK: 
/Ha nem jól látható a táblázat, akkor forgasd el a telefonod!/
                                          időtartam      Budapesten       Szfehérváron
Ézéki Lélek Érintés                   1,5 óra       30.000 Ft         15.000 Ft
Istar Beavató Masszázs             2 óra        35.000 Ft         20.000 Ft
Tantrikus Érzéki Masszázs        2 óra        35.000 Ft           20.000 Ft
Teljes Tantra & yoni Masszázs 2,5 óra       35.000 Ft          20.000 Ft
Rövid Tantra & Yoni Masszázs  1,5 óra       30.000 Ft          15.000 Ft
Tanácsadói Beszélgetés             1 óra        15.000 Ft            7.000 Ft

 Az időpontok véglegesen 5000 Ft foglaló utalása után kerülnek rögzítésre. A konkrét masszázs és időpont egyeztetés telefonon történik.

 KLUBKártya kedvezmény 20%. Részletes tájékoztatót kérj HÍRLEVÉLben 

 

Ha Székesfehérvárra(ELVIRA) jössz vonattal, vagy autóbusszal, akkor a pályaudvarra érted megyek.
A bejelentkezések számától függően 2-10 napra tudok időpontot adni.

További időkeretet érdemes számolni beszélgetésre és tisztálkodásra, ezt kérlek ne hagyd figyelmen kívül.
A masszázsokat férfitől kapod. Ha kérdésed van írj, vagy hívj fel, szívesen tájékoztatlak! KAPCSOLAT
60 éves kor felett a fenti masszázsok nem javasoltak! Férfiaknak nincs lehetőségük masszázst kapni!

 
 VISSZAJELZÉSEK:

 

"Ma érkezett meg az érzés,hogy mit és milyen minőségben, gyönyörűségben kaptam tőled....elképesztő volt.. Varázslat volt. "
 
"Szia... mesélek... éledezik a nő....pénteken este voltam táncolni...az egész estét áthatotta a finomság... lágyság... volt, akivel most táncoltam először bulin, pedig korábban már néhányszor összefutottunk. Csak ennyit mondott: Hogy te milyen finom vagy..."
 
"Elemi erővel jött, és ez jelenleg is tart, ami előbújik, feltör. Megadtad hétfőn a startot mindehhez. Szárnyakat kaptam. Szédítő. De megszokom."
 
"Újra megszülettem"
 
"Nagyon sok dolog  jött fel, és az elengedés is sok volt. Emlékszel a masszázs alatt sírtam. Otthon ez folytatódott. 2 héttel a masszázs után találkoztam a párommal "
 
"Nagyon finom, amit csináltál…új dimenziókban voltam. "
 
"Érzem újra a vágyat. A libidóm elindult. Felgyorsultak a találkozások, érintések. Nem sok, de ahhoz elég, hogy megszólaljanak az ébredés harsonái... Egy férfi szombaton...egy másik vasárnap...kinyílt az ajtó. Megnyílt a kapu. Elkezdtem kitárulni."
 
"Könnyebbé váltak a hétköznapjaim. Sok dolgot könnyebb volt megtennem. Nyugodtabbá és magabiztosabbá váltam."
 
"Éreztem a masszázs alatt, ahogy oldódnak bennem a dolgok. Valami megváltozott. Szavakkal nem tudnám pontosan ezeket az érzéseket leírni"
 
"10 nőből 8-9-nek fontos lenne legalább 1-szer az életében ez a masszázs. És ezt nem én mondom, hanem sugallatban érkezik"


"Sok mindent elengedtem, de még sok maradt. Azóta kicsit lazább és nyitottabb vagyok. Néha van hogy nem ismerek magamra. Többet figyelek magamra, nem feszengek úgy dolgokon. "
 
"Kimondhatatlanul jó volt lubickolni ebben az energia-, meg szeretetáradatban."
 
"Sokkal közelebb vittél magamhoz, mint reméltem. Talán kicsit túl közel is... jönnek a képek-érzések."
 
"Van amikor nem kellenek szavak-úgy sincsenek. Csak hála van és köszönet. ❤ szívből köszönöm a tegnapot. Olyasmiben is segítettél lépni, ami ugyan rajta van a listán de nem vettem volna magamtól elő. Mindig azt kapjuk, amire leginkább szükségünk van, és amit használni is tudunk.Amit meg még nem sikerült levetkőzni a belém rögzült marhaságokból, azt meg majd legközelebb. :)
Köszönöm. Úgyse lehet elégszer..."
 
"Pár hete elmentem egy tantra masszázsra. Egyrészt vágytam egy kis luxus kényeztetésre, másrészt valahol azt reméltem,hogy az orgazmuskészségemet javítja, szóval kicsit olyan terápiásnak is gondoltam. Kedves volt, tisztelettudó, odaadó. Meleg volt, szép fény, jó illat. De nem jött a varázslat... Kellemes volt, jólesett persze, de nem indultam be. Tovább tartott a tervezettnél, lett is orgazmusom- bár úgy egy óra múltán már nem is akartam, hogy legyen, mert egyre kínosabban éreztem magam - a nagy, robbanós érzés. De csak fizikai érzet volt, nem éreztem kielégülést. Utána gyorsan el is felejtettem, nem is akartam rágondolni. Csalódás volt, rosszul éreztem magam, szinte szégyelltem és bántam az egészet. "Mi a baj velem???" És most, hogy olvastam ezt a posztot, most esett le! Nekem ez túl lágy volt, túl finom. Engem az erőteljesebb ingerek indítanak be, nem a durvaság, csak a szenvedélyesebb, határozottabb mozdulatok. Ha csak ez a nagy gyengédkedés van, az kellemes, de nem indít be igazán…"
 
"Szia István, még nem tudom pontosan megfogalmazni, hogy mi történik, csak azt érzem, hogy valami nagy horderejű változás indult be nálam mióta nálad jártam. 1-2 napja ezt határozottan érzem."


"Szeretnék néhány mondatot fűzni a masszázshoz.
Ott is megköszöntem, de ebből sosem elég...Az egész nagyon szeretetteli volt, teljes biztonságban éreztem magam, teljesen el tudtam engedni magam, ami tovább erősítette a bennem nem olyan régóta bimbózó, tudatalattiból nyíló igazi nőt...Volt oldás...sírtam is...Nem szégyelltem magam előtted...ezt is lazán elengedtem...Nyitottabb lettem, lazábban veszem a kialakult helyzeteket, könnyebben kimondom a véleményemet. Tudom még vannak bennem gátlások, elakadások, önértékelési problémák, hiszen nagyon sok negatív hatás ért fiatal feleségként. Szexuális életem nem igazán volt olyan, ahogyan most már kezdem látni, hogy milyen is lehet. Úgy gondolom azonban, hogy soha nincs késő semmihez. Nyitott vagyok mindenre, amiben fejlődési lehetőséget látok. Hagyom magam áramolni az életben...jöjjön aminek jönnie kell..."
 
 "Ha van valaki aki saját jelenléte által meglátja, megérinti bennünk isteni lényegünket, segít nekünk abban, hogy megélhessük önmagunkban szunnyadó tökéletességet, örömöt, a szeretet feltétel nélküli megéléséből virágzó boldogságot. Köszönöm 
Kristóf István ezt a szavakkal oly nehezen leírható tapasztalást melyet a tegnapi masszázs által élhettem át."
 
 "Szívem, lelkem legmélyebb pontjáról, próbálok szavakat formálni mindarra amit érzek..végtelen hálát érzek mindazért amit tegnap megélhettem...ami áradt belőled...köszönöm a szellemi, lelki útmutatást...köszönöm az érintéseket, s vágyat mely a csillámló gyönyör s boldogság hullámaiban ringatja most előszőr lényem minden részét...Köszönet, Hála Mindenért...."
 
 "Fáradt voltam, lemerült... a karácsony utáni időszak, egyik ködös, borongós estéjén fogalmazódott meg bennem az érzés, hogy most olyan jó lenne egy masszázs...igen de nem az a gyűrögetős, vagy csak a testemre koncentráló, meggyógyítós masszázs, hanem szeretet masszázsra vágytam. Egy fajta érintésre mely által feltöltődök. Keresgéltem a neten...igen válogatós típus vagyok el sem tudnám képzelni hogy valaki olyan érjen hozzám akiről semmit nem tudok...Keresgélésem során találtam rá Tantra masszázsra és Kristóf Istvánra A jógán belül a tantrát tartják az önismerethez vezető leggyorsabb útnak. Mindehhez a rendelkezésünkre álló energiákhoz van köze.Az energia pedig változást, megújulást eredményez...láttam magam előtt a betűket, s valaki mélyről megszólított...a bennem élő, most már tudom akkor szunnyadozó, szinte haldokló NŐ volt...aki létezni,ébredni, élni vágyott. Amikor elöszőr találkoztam Istvánnal, még rettegtem a meztelenségtől, egy idegen kéz intim érintésétől..de bíztam nőiességem még működő intuíciójában. Feszültségem, már a masszázs előtti beszélgetés alatt elszált, tudtam, éreztem hogy jól választottam. Szavakkal nagyon nehéz megfogalmazni mindazon folyamatokat, megéléseket, érzeteket melyeket tapasztaltam a masszázs ideje alatt...talán a magaslatok s mélységek megélése, a lelki és fizikai gyönyör keveredése a fájdalommal...a mély nyugalom és biztonságérzet melyek leginkább nyomot hagytak bennem.... Most végtelen hálát érzek, s köszönetet, azért amit a tantra masszázs által kaptam,,,Teherbírásom többszörösére nőtt, jókedvem s derűm hatványozódott, újra energiával telve létezem, a kislányommal órákat fogócskázunk a kertben, türelmesebb, mosolygósabb, kreatívabb vagyok. Valami gyönyörű áramlik keresztül minden sejtemen, egész lényemen...mely feltölt, beragyog, s a Boldogság és könnyedség érzése kíséri. Mi Nők nagyon sokat vállalunk, s adunk, mert szeretünk...gyermekeink, partnerünk, idősödő szüleink mind mind figyelmet, energiát igényelnek. Helyt állunk a munkahelyünkön, főzünk, takarítunk, bevásárolunk, odafigyelünk a mindennapok részleteire...de igazán adni csak akkor tudunk ha mi rendben vagyunk...Telítődve létezünk, saját női energiáink szabadon blokkok nélkül áramolhatnak. Teljes szívemből, és megtapasztalásból ajánlom a tantra masszázst minden Nő társamnak..."

 Miért Kell a Nőknek a Tantra Masszázs?

szerző: Kövecses Krisztina

 

 Megcsalásnak Számít az Intim Masszázs?

szerző: Polilili 

 

 Ilyen Volt A Punci-Masszázs

szerző: Polilili

 

"Hála és köszönet a tegnapért... Nem akármilyen nap volt.
Kérdezted, tudok-e kezdeni vmit azzal, amit kapok ... Volt egy szint, ahol még voltak szavak és talán számítottak a verbális visszajelzések, itt azt hiszem már nem. Vannak azok a megélések, amikre nem kellenek szavak mert csak ócska tükrök lennének. Ez az a szint. A lényeget úgyis érzed, tudod. Köszönöm."

"Szia ! Eltelt egy hónap mióta voltam nálad , és csodálatos felszabadulásokon mentem át, érzem a hívást megint.  :)"

"Szia és szép reggelt! Köszönöm, hogy tegnap hozzásegítettél egy csoda átéléséhez! Testem lelkem fényárban úszik azóta! Bár tudnám a módját hogyan adhatnám át ezt az embereknek! Tudom és hiszem hogy meg fogom találni az utat!!! 21 nap letelte után biztosan megyek újra hozzád, mert azt érzem szükségem van rá!Legyen csodás a napod, add át minél több embernek a szeretet energiát!!!"

 "Megosztom veled, mert a 3 nálad töltött alkalomnak köszönhetem. Másképp állok hozzá a saját testemhez; míg korábban nyűg volt, nem szerettem az adottságaimat, most már elfogadom, sőt nem takargatom fölöslegesen."

 "Az első két napban nagy volt a kísértés, hogy újra és újra megköszönjem neked a masszázst. Sok figyelmet és szeretetet kaptam tőled. Úgy éreztem, hogy biztonságban és a helyemen vagyok. Bizakodva néztem a napok elé, és jött a munkámban új ötletem is. Többször kellene ezt a masszázst megkapnom, sőt mindenkinek csak ajánlani tudom." 

 "Örülök neki, hogy megtaláltalak, és kipróbáltam a tantra masszázst, mert maga az érzés is jó, hogy ki mertem próbálni, plusz nagyon sok pozitív hatása is van. Felszabadultabbnak érzem magamat, és olyan jó energiák vannak körülöttem." 

 "Egy hét eltelt úgyhogy kijelenthetem hogy nagyon működik amit képviselsz. Igyekeztem úgy odamenni hozzád hogy nyitott legyek. Akkor éreztem utoljára ennyire jól magamat amikor sportoló voltam." 

 "Megint egy csoda történt velem nálad, azóta könnyű minden, tele vagyok energiával, és érzem a szexuális vonzerőmet (tegnap pl. megjelent az életemben egy korábbi kapcsolatom). Köszönöm"

"Köszönöm szépen Kristóf István ezt a mai csodás találkozást, és a sorsnak pedig, hogy megismerhettelek. A masszázs közben az jutott eszembe, hogyha nem tudom megállítani a hullámokat, akkor hagyni kell sodródni magamat, de még jobb, ha fel tudok ülni a hátukra és megtanulok szörfözni. Az energia áramoltatás hatására elindultak öngyógyító folyamatok a testemben. Fokozódott a tudatosság és a magabiztosság. Boldogság, felszabadultság és nagyobb teljesítőképesség jellemez. "

 

Ajándékozz érzéki masszázst! Vásárolj Utalványt! Gyere el a pároddal masszázs tanfolyamunkra!

Ajándékozz Tantrikus Érzéki Masszázst!


Lépés az Önismereti Programokra 
      Kristóf  István
 

 -lélekoldó masszázs
 -tudatosság tanácsadás
 -önismereti csoportok
 -masszázs tanfolyam
Lépj velem KAPCSOLAT -ba


  VilágTudat  Új Cikkek

 
VILÁG  Ahonnan indulni érdemes


Tantra-Fény-Mag Érzéki Masszázsok

Tantra-Fény-Mag MAG


Más-Világ-Lét A Tudatosság RendSZERe
  Más-Világ-Lét A Tudatosság RendSZERe  weboldal
Tantra-Fény-Mag HÍRLEVÉL Feliratkozás

Mobilbarát reszponzív weboldal
© Kristóf István since 2015
Az oldal tartalmát csak a szerző engedélyével használhatod fel