Ez a WordPress weboldal az Elegant Themes Divi Sablonjával készült. A WordPress a DIVI által egyszerűvé, könnyedén szerkeszthetővé válik. Ha ezen a linken keresztül vásárolod meg a sablont, akkor egy 3 órás személyes segítséget ajánlok fel az induláshoz. Részletekért Katt IDE!

Masszázsok

Budapest & Székesfehérvár

Érzéki Lélek Érintés

Istar Beavató Masszázs

Tantrikus Masszázs /Lélekoldó Masszázs/

Intim /Yoni/ Masszázs

“Akinek megvan a bátorsága,hogy a saját vágyainak mélyére menjen,annak a tantrizmus a belső megvalósítást ígéri

Silvia Canevaro-Tantra

A Mi örömünk, a Te gyönyöröd!

A Mi tudatosságunk, a Te megoldásod!

A Mi vágyunk, a Te szabadságod!

Nézd meg a következő Videót, ahol Polililivel beszélgetek:

Tantrikus Jóni (Punci) Masszázs

Tantra-Fény-Mag masszázsainál legfontosabb a lélekgyógyító folyamatok beindítása, az önbizalom, önszeretet felébresztése. Emellett természetesen lényeges az öröm, és a test által elérhető gyönyörforrások megnyitása, melyek szorosan összefüggnek, és kapcsolódnak az öngyógyító folyamatokkal.

Érzéki Lélek Érintés /Fürdőruhás Masszázs/

Az Érzéki Lélek Érintés azon hölgyeknek kínál oldó lelki folyamatokat, akik még nem készültek fel a kitárulkozásra testük meztelen és teljes valójában.

 Ennél a masszázsnál az alsónemű és a melltartó is fennmaradhat, ha a határaid ezt kívánják, de érzés szerint le is vehetőek.

A masszázsolaj miatt jól mosható fürdőruhát érdemes magaddal hozni!

Egy részletes CIKK erről a masszázsról.

Istar Beavató Masszázs

Az érzéki lélekoldó masszázs ISTAR/INANNA istennő beavató fényének behívásával. Az alvó női aspektus felébresztése a gyönyör örömén keresztül. A nyíló és ébredő valóságod, mely az öröm és a gyönyör útján lelked mélyét érinti, és érzéki módon szembesít önmagad természetével, azzal, aki tényleg TE vagy: A NŐ-vel.

Egy részletes CIKK erről a masszázsról.

Tantrikus Masszázs /Lélekoldó Masszás/

tantra masszázs során a masszázst végző személy és a masszázst kapó fél összehangolódnak. Fokozatosság jellemző az egész folyamatra az elejétől a végéig. Apró lépésekben halad együtt, egy úton mindkét személy lelke. A szívcsakrát nyitja, és felpörgeti a lassan forgó szakrális csakrát, ám ha e csakra gyorsan pörög, úgy segít lassítani. Az egymásra épülő mozdulatok fokozatosan emelik a vendég tudatállapotát, így önmagát magasabb szintről lesz képes látni, a nyíló szívcsakra az önszeretet új megtapasztalását segíti, ami a mindennapokat is szeretettelibbé, boldogabbá, gyönyörtelibbé változtatja. Nagy mértékben segíti elő az önszeretet fejlődését, mely elengedhetetlen az élet boldog megtapasztalásához, és kulcsa a spirituális fejlődésnek .

Milyen folyamatok zajlanak a Tantra és a Yoni Masszázs alatt?

Rövid bepillantás a társadalom szemszögébe…

A tantra masszázs lelki folyamatairól…

Kérdések és Válaszok! Olvasd még el a GYIK -ben foglaltakat is!

Intim Masszázs /Yoni Masszás/

Ez a masszázs segít a yoni falában izomcsomók /trigger/ formájában lerakódott stressz oldásában, a blokkok felszabadításában. Elősegíti a lelki folyamatok más módon nem lehetséges megkönnyítését, a lélek által elszenvedett, az adott időszakban (akár gyermekkorban, vagy ifjú korban) szerzett, de akkor fel nem dolgozott rossz élmények elengedését, a lélek felszabadítását.

A masszázs során gyakoriak a feltörő emlékek okozta lelki fájdalom általi reakciók, mint a sírás, nevetés. Ezek mellett természetesen gyakori az orgazmus megélése is. Lehetséges, hogy a felszínre törő emlékek akár a masszázst követő 7-10 napig is tapasztalhatóak emlékképek formájában.

Milyen folyamatok zajlanak a Tantra és a Yoni Masszázs alatt?

A következő írás holisztikus szemlélettel taglalja a lelki és testi folyamatokat, az elakadásokat, és hogy ezekre milyen megoldásokat lehet, és érdemes találni!

Hogyan válassz tantra masszőrt?

Konzultációs lehetőséged van mielőtt döntenél, hogy szeretnéd e igénybe venni valamelyik masszázst. Akár telefonon, vagy e-mailen keresztül is tehetsz fel kérdéseket, és személyesen is találkozhatunk, hogy egyrészt lásd ki az a személy, akire rábízod magad, másrészt milyen részletek rejlenek e folyamatokban. Keress fel bátran, hiszen ez nem egy mindennapi dolog. 

Ha úgy döntesz eljössz a masszázsra, akkor önmagad számára, és a masszőr számára is fontos a test tiszta és ápolt megjelenése, ezzel együtt a hüvely flórájának egyensúlya. Indulás előtt, a készülődés alatt fordíts arra figyelmet, hogy hüvelyedet erős szagoktól mentessé tedd! 
A következő cikkben a hüvely higiéniája, és egészsége a téma. Ajánlom figyelmedbe! 

Akik már jártam nálam, a következő visszajelzéseket küldték:

Mindez számodra mennyibe fog kerülni? Javaslom a székesfehérvári helyszínt, ahol minden szempontból ideális és nyugodt körülményeket tudok biztosítani a számodra!

A konkrét masszázs és időpont egyeztetés telefonon történik. 

Ha Székesfehérvárra(ELVIRA) jössz vonattal, vagy autóbusszal, akkor a pályaudvarra érted megyek.
A bejelentkezések számától függően 2-10 napra tudok időpontot adni.

További időkeretet érdemes számolni beszélgetésre és tisztálkodásra, ezt kérlek ne hagyd figyelmen kívül.
A masszázsokat férfitől kapod. Ha kérdésed van írj, vagy hívj fel, szívesen tájékoztatlak! 
60 éves kor felett a fenti masszázsok nem javasoltak!

Férfiaknak nincs lehetőségük masszázst kapni!

A Tantra-Fény-Mag aktuális programjai, hírei és újdonságai eljuthatnak hozzád!

Itt üzenhetsz nekünk, vagy iratkozz fel Hírlevelünkre!

5 + 4 =

Adataidat zártan kezeljük. Harmadik fél számára nem adjuk ki.Havonta több alkalommal juttatjuk el hozzád a programjainkról, cikkeinkről, híreinkről és újdonságainkról szóló Hírleveleinket, melyek SPAM-ektől mentesek.

Kristóf István

Kristóf István

-lélekoldó-beavató masszázsok
-tudatosság, életvezetés tanácsadás
-önismereti csoportok
-tantra masszázs tanfolyamok

A fenti GOMB segítségével iratkozz fel a HÍRLEVÉLre! Ajándékot is adunk!

Más-Világ-Lét A Tudatosság RendSzere weboldal. Kezdő lépések a tudatossá váláshoz!

Ha tetszenek az oldalon található írások, anyagok, és nincs lehetőséged személyes találkozásra, de úgy érzed segíteni szeretnél, akkor bármekkora összeggel támogathatod a munkámat. Hálásan Köszönöm!
Kattints a képre!

Tantra-Fény-Mag oldal támogatás

Ahogyan bennem keveredik a MAGyarságom, a spiritualitásom, a SZER ami átitat és körbevesz, úgy jelenik meg a Tantra-Fény-Mag-ban minden, Aki Vagyok
Kristóf István
Az Életenergia Szeretet formájában lélekoldó folyamatokat indít el, valamint gyógyító hatással bír
A Mi örömünk, a Te gyönyöröd!

A Mi tudatosságunk, a Te megoldásod!

A Mi vágyunk, a Te szabadságod!

Elérkezett az IDŐ, hogy ÚJ Weboldalad legyen! A RUNA.HU ebben tud segíteni  Neked! Ha weboldalkészítésben szükséged van bármire... Részletekért Katt IDE!

RUNA.HU webDeSign

Pin It on Pinterest

Shares
Share This