Ez a WordPress weboldal az Elegant Themes Divi Sablonjával készült. A WordPress a DIVI által egyszerűvé, könnyedén szerkeszthetővé válik. Ha ezen a linken keresztül vásárolod meg a sablont, akkor egy 3 órás személyes segítséget ajánlok fel az induláshoz. Részletekért Katt IDE!

Tantra-Fény-Mag Önismereti Programok

Önismereti, Önbizalom Növelő Programok

Tudatos megoldások-Egyedül nem megy!

Tantra-Fény Játék  2019 szeptember 14. 18:00

Megérint az önbizalom!

A következő Videóban, a Tantra Fény Játékról és a tantrikus szexről beszélgetünk Polililivel:

Tantrikus Szex & Tantrikus Érintés

Tantra-Fény-Mag Önismereti Programok

Amikor meghatározol valamit, vagyis felállítod MAGadban, és REND-SZER-ezed a dolgokat, akkor körvonalazódik meg benned a teljességük. Ugyanígy vagy saját MAGaddal. Tehát szükséged van arra, hogy tudd, vagyis tudatosodjon benned, hogy hol, merre, meddig húzódnak a határaid. A Tantra jelenthet Növekedést és Tágulást. Ezeken az Önismereti Programokon a gyakorlatok által a határaink tudatos növelését és tágítását végezhetjük, ami nagyban segíti fejlődési folyamatunkat. Közben Önbizalmunk, Önszeretetünk nyílik, mely alapja a spirituális fejlődésnek, ami a feltétel nélküli szeretet állapotába vezet. A boldog élet alapja a szeretet áramoltatása.

Önismeret-Érintés-Szívnyitás-Érzékiség-Egység-Szeretet-Páros és csoportos gyakorlatok

Most lehetőséged nyílik egy kis önállóan végezhető gyakorlásra:

A Tantra-Fény Játék egy tantrikus elemeket tartalmazó önismereti program. Olyan spirituális önismereti csoport programot kínál, mely akár társkereső is lehet. Mintha elmennél jógázni, de az egyes jógagyakorlatokat más-más párokkal csinálnád, miközben egyre közelebb kerülsz önmagadhoz, a lelkedhez, a szívedhez, önbizalmad növekszik,amit nem csak TE tapasztalsz meg, hanem minden résztvevő, miáltal a közös együttes szívcsakra nyitás egység-élményt is ad. A családállítás tudatalatti oldásához hasonlóan a lelki oldó folyamatokat indítja el.

Párokat alkotunk és különböző minőségeinket megismerve kapcsolódunk másokhoz, miközben lelkünk és testünk határai egybeolvadnak. Érzéki gyakorlatokon keresztül tapasztalhatunk. Szeretetben létezve, és tiszteletben tartva mások határait, találkozhatunk eddig még nem tapasztalt csodákkal. Önmagunkkal…

18-55 éves korúak jelentkezhetnek.

A Program részletei

Az Önismeretről, Önbizalomról szóló cikkek:

A Tantra-Fény-Mag aktuális programjai, hírei és újdonságai eljuthatnak hozzád!

Itt üzenhetsz nekünk, jelentkezhetsz a programokra. Hírlevelünket elküldjük neked mostantól, melyet bármikor lemondhatsz.

13 + 2 =

Adataidat zártan kezeljük. Harmadik fél számára nem adjuk ki.Havonta több alkalommal juttatjuk el hozzád a programjainkról, cikkeinkről, híreinkről és újdonságainkról szóló Hírleveleinket, melyek SPAM-ektől mentesek.

Kristóf István

Kristóf István

-lélekoldó-beavató masszázsok
-tudatosság, életvezetés tanácsadás
-önismereti csoportok
-tantra masszázs tanfolyamok

A fenti GOMB segítségével iratkozz fel a HÍRLEVÉLre! Ajándékot is adunk!

Más-Világ-Lét A Tudatosság RendSzere weboldal. Kezdő lépések a tudatossá váláshoz!

Ha tetszenek az oldalon található írások, anyagok, és nincs lehetőséged személyes találkozásra, de úgy érzed segíteni szeretnél, akkor bármekkora összeggel támogathatod a munkámat. Hálásan Köszönöm!
Kattints a képre!

Tantra-Fény-Mag oldal támogatás

Ahogyan bennem keveredik a MAGyarságom, a spiritualitásom, a SZER ami átitat és körbevesz, úgy jelenik meg a Tantra-Fény-Mag-ban minden, Aki Vagyok
Kristóf István
Az Életenergia Szeretet formájában lélekoldó folyamatokat indít el, valamint gyógyító hatással bír
A Mi örömünk, a Te gyönyöröd!

A Mi tudatosságunk, a Te megoldásod!

A Mi vágyunk, a Te szabadságod!

Elérkezett az IDŐ, hogy ÚJ Weboldalad legyen! A RUNA.HU ebben tud segíteni  Neked! Ha weboldalkészítésben szükséged van bármire... Részletekért Katt IDE!

RUNA.HU webDeSign

Pin It on Pinterest

Shares
Share This