Ez a WordPress weboldal az Elegant Themes Divi Sablonjával készült. A WordPress a DIVI által egyszerűvé, könnyedén szerkeszthetővé válik. Ha ezen a linken keresztül vásárolod meg a sablont, akkor egy 3 órás személyes segítséget ajánlok fel az induláshoz. Részletekért Katt IDE!

Divi WordPress Theme

Támogatás
Szeretnél segíteni?
Támogathatod azokat a nőket, akik tudatosan szeretnének masszázsaink által fejlődni.
Mielőtt legyintenél, vagy kilépnél az oldalról, előtte kérlek kattints erre a gombra:

Most pedig kattints a gombra, vagy olvass tovább!

A PayPal rendszerén keresztül biztonsággal el tudod küldeni adományodat /akár névtelenül is/, és nyomon követheted a gyűjtés összegét is. 20 ezer Ft adomány összegyűlésekor kiírom a pályázatot!

Nőként és férfiként is, ha látod és tapasztalod milyen komoly fejlődést képes egyetlen masszázs nyújtani, akkor talán szívesen segíted azokat, akik nem tudják előteremteni egy-egy kezelés árát.

Többen igen nehéz körülmények, és anyagi feltételek közepette komoly önfejlesztő munkában vannak, így tudatosságuk által, és a masszázs segítségével nagyot léphetnének előre, amennyiben rendelkezésükre állna a megfelelő összeg.

Ha úgy érzed, akkor járulj hozzá anyagi segítséggel a támogatói programhoz.

Ha kérdésed van, vedd fel velünk a

e-mailen, vagy az Űrlapon keresztül!

Bármilyen összeggel hozzájárulhatsz. Amikor összegyűlik egy-egy kezelés ára, akkor Hírlevélen keresztül meghirdetjük a pályázatot. A jelentkezők néhány kérdés megválaszolásával pályázhatnak. A válaszok alapján kerül elbírálásra, hogy ki jöhet a támogatási program masszázsára.

Tehát csak a Hírlevélre feliratkozottakhoz jut el a pályázati felhívás.

Minden új kiírt pályázatra lehet jelentkezni (erre 1 hét áll majd rendelkezésre), azoknak is akiknek előzőleg nem sikerült.

Igen

a programot. Segíteni szeretnék!

Névtelenül is elküldheted adományodat.

Kristóf István

Kristóf István

-lélekoldó-beavató masszázsok
-tudatosság, életvezetés tanácsadás
-önismereti csoportok
-tantra masszázs tanfolyamok

A fenti GOMB segítségével iratkozz fel a HÍRLEVÉLre! Ajándékot is adunk!

Más-Világ-Lét A Tudatosság RendSzere weboldal. Kezdő lépések a tudatossá váláshoz!

Ha tetszenek az oldalon található írások, anyagok, és nincs lehetőséged személyes találkozásra, de úgy érzed segíteni szeretnél, akkor bármekkora összeggel támogathatod a munkámat. Hálásan Köszönöm!
Kattints a képre!

Tantra-Fény-Mag oldal támogatás

Ahogyan bennem keveredik a MAGyarságom, a spiritualitásom, a SZER ami átitat és körbevesz, úgy jelenik meg a Tantra-Fény-Mag-ban minden, Aki Vagyok
Kristóf István
Az Életenergia Szeretet formájában lélekoldó folyamatokat indít el, valamint gyógyító hatással bír
A Mi örömünk, a Te gyönyöröd!

A Mi tudatosságunk, a Te megoldásod!

A Mi vágyunk, a Te szabadságod!

Tantra-Fény-Mag masszázsainál legfontosabb a lélekgyógyító folyamatok beindítása, az önbizalom, önszeretet felébresztése. Emellett természetesen lényeges az öröm, és a test által elérhető gyönyörforrások megnyitása, melyek szorosan összefüggnek, és kapcsolódnak az öngyógyító folyamatokkal.

Elérkezett az IDŐ, hogy ÚJ Weboldalad legyen! A RUNA.HU ebben tud segíteni Neked! Ha weboldalkészítésben szükséged van bármire... Részletekért Katt IDE!
RUNA.HU webDeSign

Pin It on Pinterest

Shares
Share This